چند ماهه پيش رو 850 گفتم تا 400 ميريزه كسي باور نميكرد و داره به همون في ميرسه اگر كسي خريداره عجله نكنه ميشه پايين تر خريد
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
دوستان بازار با سهم های شاخص ساز یه بالا داره و هنوز توجه رو این گروه نیست ...
بیشتر بازیگرا هستن که دارن خریداشونو کامل میکنن ...
به نظر من بازی از اوایل برج 4 یا اواسط برج 4 رو این گروه شروع بشه ...
به نظرم ارزششو داره از همین حالا یکی رو انتخاب کرد و هر روز معاملاتشو دنبال کرد ... بدون اینکه با بقیه بازار کاری داشته باشیم!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postچند ماهه پيش رو 850 گفتم تا 400 ميريزه كسي باور نميكرد و داره به همون في ميرسه اگر كسي خريداره عجله نكنه ميشه پايين تر خريد[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Post
دوستان بازار با سهم های شاخص ساز یه بالا داره و هنوز توجه رو این گروه نیست ...
بیشتر بازیگرا هستن که دارن خریداشونو کامل میکنن ...
به نظر من بازی از اوایل برج 4 یا اواسط برج 4 رو این گروه شروع بشه ...
به نظرم ارزششو داره از همین حالا یکی رو انتخاب کرد و هر روز معاملاتشو دنبال کرد ... بدون اینکه با بقیه بازار کاری داشته باشیم!
من با این سهم خاطرات خوبی دارم. امیدوارم زود برگرده که یه گین دیگه ازش بگیریم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postجواد جان تکنیکالش توی این قیمت امروز دقیقا کف کانالو نشون میده،اگر فردا اینم بشکنه میریم واسه 295
من با این سهم خاطرات خوبی دارم. امیدوارم زود برگرده که یه گین دیگه ازش بگیریم.
واقعا تا زمانی که قلرست و قپیرا و قنقش صف فروشن صحبت کردن در مورد قشکر کار سختیه ...
پس معاملات فرداش دیدن داره ...
ولی هنوز برتری با عرضه کننده هاست!تا حدودی میشه حدس زد تو بازار مثبت فردا چه اتفاقی میتونه براش بیوفته !
منم خاطرات خوبی باهاش داشتم اما با قثابت همش پودر شد .. البته شاید یه ضربه دیگه از قشیر بخورم =(( اونم بستگی به زمان بازگشایش داره
به نظرم زمانی که سهم به نقطه ارزندگی رسید میشه واقعا روش حساب کردریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
به این دلیل میگم شاید فردا برگرده که بهشهر پس از مدتها دست به خرید زده.
در مورد قشیر اخبار ناخوشایندی شنیدم.امیدوارم که درست نباشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حسابهای بانک کشاورزی هم واریز شد
وسهم هم به لطف دوستان با اینکه عرضه زیادی امروز داشتیم دوباره صف خرید شد وترسوها یی که دیروز حتی حجم مبنا رو نمیدادن امروز فروختند.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
قیمت جهانی شکر وارد فاز 20 دلار شده ودرحال تشکیل سرو شانه کف میباشد
دلار هم به 1781 تومان رسید. ونوید روز های سبز برای قندیها:))خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
به نظر ميرسد با عدم توافق در مذاكرات مسكو و به بن بست رسيدن مذاكرات كه از قبل هم پيش بيني ميشد قيمت دلار افزايش شديدي پيدا كند وبدنبال آن با توجه به افزايش تحريم هاي يكجانبه آمريكا و انگليس در قبال ايران كه بيشتر صنعت نفت ، حمل و نقل و مراودات پولي و بانكي و در كل صادرات و واردات را به كشور نشانه رفته است ،زمينه به كما رفتن مجددصنعت كشور و بدنبال آن بورس منجر شود و اين موضوع براي شركتهاي صادر كننده بيشتر ملموس خواهد بود.
اما به نظر ميرسد در صنعت قند وشكربا بالا رفتن قيمت جهاني شكر و عدم صرفه اقتصادي براي واردات شكر وبا توجه به تشديد تحريمهادرزمينه حمل و نقلي هوايي و دريايي و سيل اخير برزيل از منظر بين المللي و همچنين با بالا رفتن قيمت دلار و افت شديد قيمت سهام در اين گروه و p/e پايين و افزايش تقاضا بانزديك شدن به ماه مبارك رمضان و تعديل هاي پيش رو ي شركتهاي قندي ، اقبال به اين گروه نسبت به ساير گروه ها بيشتر باشد و موجبات رشد سهام شركتهاي قندي پس از مدتها فراهم شود .
اين فقط نظر شخصي بنده بود و هيچ پيشنهاد خريد و فروشي نبود.
نظر
-
در اصل توسط omidmoradi پست شده است View Postبه نظر ميرسد با عدم توافق در مذاكرات مسكو و به بن بست رسيدن مذاكرات كه از قبل هم پيش بيني ميشد قيمت دلار افزايش شديدي پيدا كند وبدنبال آن با توجه به افزايش تحريم هاي يكجانبه آمريكا و انگليس در قبال ايران كه بيشتر صنعت نفت ، حمل و نقل و مراودات پولي و بانكي و در كل صادرات و واردات را به كشور نشانه رفته است ،زمينه به كما رفتن مجددصنعت كشور و بدنبال آن بورس منجر شود و اين موضوع براي شركتهاي صادر كننده بيشتر ملموس خواهد بود.
اما به نظر ميرسد در صنعت قند وشكربا بالا رفتن قيمت جهاني شكر و عدم صرفه اقتصادي براي واردات شكر وبا توجه به تشديد تحريمهادرزمينه حمل و نقلي هوايي و دريايي و سيل اخير برزيل از منظر بين المللي و همچنين با بالا رفتن قيمت دلار و افت شديد قيمت سهام در اين گروه و p/e پايين و افزايش تقاضا بانزديك شدن به ماه مبارك رمضان و تعديل هاي پيش رو ي شركتهاي قندي ، اقبال به اين گروه نسبت به ساير گروه ها بيشتر باشد و موجبات رشد سهام شركتهاي قندي پس از مدتها فراهم شود .
اين فقط نظر شخصي بنده بود و هيچ پيشنهاد خريد و فروشي نبود.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط parham 82 پست شده است View Postبا اینکه بیشتر سبدم سهام قندیه ولی خدا کنه مذاکرات نتیجه بده
و الا بیچاره میشیم
این مذاکرات فقط در صورتی نتیجه میده که طرف آمریکایی و ایرانی رو پرت کنن بیرون !:))
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر