یکی بیاد حجمو بده:d
شكر شاهرود ( قشكر )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postمصطفي جان ، دنبال يه رفيق داريوشي مي گرديم که حجم رو بده ، نبود :->:->:->:->
اون شخص حقيقي هم نمي خواد بده =))=))=))، 400 هزار تا داري :d:d:d
روی 309 تومن 205 هزار تا عرضه میکنن اونوقت روی 348 هیچی!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
یه نگاه به میزان سود انباشته بندازید : 260 % رشد!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دستشون درد نکنه تقریبا حجم مبنا رو دادن
راستی قشکر شرایط مشمول شدن در حالت رفع گره رو داره؟؟( از نظر میزان سرمایه میگم)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
امروز قشکر میرسه به مقاومت تاریخی خود که پنج ساله نتونسته اونو رد کنه در صورت شکست اون راه برای رسیدن به هدف 530 هموارتر میشه .فکر میکنم حجم معاملاتش امروز بالا باشه.قنیشا که مقاومت رو دیروز شکست ببینیم قشکر ما چه میکنه امروز.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
شیطنت سایت تی اس ای هم جالبه:
ای پی اس قشکر رو 393 ريال درج کرده!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
طی یک اشتباه بچه گانه قشکر ما رو 334 فروش شد.صبح گذاشته بودم برا فروش ولی یادم رفت کنسل کنم. دیگه قسمت ما نبود . مبارک هر کی خرید. برا همینه چند روز اینجا پیدام نیست (-:///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postطی یک اشتباه بچه گانه قشکر ما رو 334 فروش شد.صبح گذاشته بودم برا فروش ولی یادم رفت کنسل کنم. دیگه قسمت ما نبود . مبارک هر کی خرید. برا همینه چند روز اینجا پیدام نیست (-:
اجرت پیش خدا محفوظه:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postامروز قشکر میرسه به مقاومت تاریخی خود که پنج ساله نتونسته اونو رد کنه در صورت شکست اون راه برای رسیدن به هدف 530 هموارتر میشه .فکر میکنم حجم معاملاتش امروز بالا باشه.قنیشا که مقاومت رو دیروز شکست ببینیم قشکر ما چه میکنه امروز.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
چرا چهارشنبه قشکر به گره نرفت؟ نمیدونم این ناظر با این سهم پدر کشتگی داره.دوستانی که فکر پیاده شدن در ایستگاه اول هستند محدوده 400 تا 420 اولین مقاومته سهمه البته حمایتش هم همون 375 تومان قله تاریخی شکسته شده است.دوستان صبور سود خوبی می برند >:d<اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
نظر