شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

بابی عزیز
    امیدوارم از روز چهارشنبه در حرکت عرضه قطره چکانی برای پر کردن حجم قشکر به ما کمک کنی

این بازار هیچ وقت روی خوش به طمع نشان نخواهد داد این تجربه ای هست که من تو این مدت به دست آوردم
    به نظر من با از دست دادن چندتا از سهام قشکر بخشی از سرمایه ما که تو قشکر باقی میمونه 4 درصد بخوره
    شاید پشیمانی برا ما باقی بمونه تنها شاید
    اما یه فروشنده پشیمان خیلی بهتره از یک نفروخته پشیمانه
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

آقا حله ، توي سايت همسايه هم اجماعي برا عرضه به وجود اومده ، يوزر آريو و دوستان چهارشنبه هم عرضه مي کنند .چون حجم مبنا خيلي ناچيز هست پس ميرم برا ++++++4 :d
      البته توي همونجا گفته شده که با روز 4 شنبه ، ميشه 5 روز کاري که عرضه کننده نبوده و در حد فروش در مثبت گذاشتن سهم رو ( با گره ديروز فنورد ، مشخص شد که گره هم دل بخواهي هست و به ميزان سرمايه ربطي نداره ، خدا کنه خود ناظر يا بستگان يا آشنايانش قشکر داشته باشن که نياد رندي کنه و نزاره بره برا گره ;))
      اينجوري برا روز شنبه و يک شنبه هفته آينده ميريم برا گره >:d<>:d<

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
        آقا حله ، توي سايت همسايه هم اجماعي برا عرضه به وجود اومده ، يوزر آريو و دوستان چهارشنبه هم عرضه مي کنند .چون حجم مبنا خيلي ناچيز هست پس ميرم برا ++++++4 :d
        البته توي همونجا گفته شده که با روز 4 شنبه ، ميشه 5 روز کاري که عرضه کننده نبوده و در حد فروش در مثبت گذاشتن سهم رو ( با گره ديروز فنورد ، مشخص شد که گره هم دل بخواهي هست و به ميزان سرمايه ربطي نداره ، خدا کنه خود ناظر يا بستگان يا آشنايانش قشکر داشته باشن که نياد رندي کنه و نزاره بره برا گره ;))
        اينجوري برا روز شنبه و يک شنبه هفته آينده ميريم برا گره >:d<>:d<
        بابی جان گره 12 درصدی روز شنبه اگه بشه و اگه اتفاق بیوفته خیلی کمک میکنه

با 4 درصد چهارشنبه پایانی میشه 538
        با گره 12 درصد شنبه میشه 603
        و با 4 درصد یکشنبه میشه 627 یعنی هدف کوتاه مدت تکنیکی ...

هر چند با 650 تومن هم هنوز خیلی از بقیه عقب مونده باید به هدفش برسونیم

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
          دوستاني که قشکر رو دارن ، لطفا حجم رو بدن يا حداقل يه کمکي بکنند براي کامل شدن حجم =D>:-w:-w

اين ناظري که من مي بينم تا آخر سال هم اگه کسي نفروشه ، گره بي گره >:P، البته با توجه به صحبت هاي آقاي امپراتور7 ، حداقل سرمايه برا رفتن به گره 15 ميليارد هست ، اين قشکر سرمايش اينقدر نيست

البته فکر نميکنم کسي توي اين فروم داشته باشه اين سهم رو ، به جز خودم و امير خان :->:->

يکي از دوستان در سايت همسايه نوشته بود "اي حباب بترکون ها ، عرضه پيشکشتون ، بياييد حجم رو برا قشکر بديد >:)"
          عجب سهمدار عمده ای داره این قشکر
          حیفش می اد حجم مبنا رو بده سهمش لااقل بره بالا
          اخه دگه اینقد طمع
          یا شایدم مباحث دیگه ای پشت پرده باشه
          در هر حال چند روزه که زیر پای بنده در صف خرید علف که عرض کنم درختانی روییده
          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

گره خوشبختی قشکر

نظر

• بابي چارلتون
              عضو فعال
              • May 2011
              • 993

با توجه به پيگيري هاي آريو جان از شنبه ميروم براي گره هاي 12 درصدي
              به نظرتون چند تا گره احتمالش هست ؟؟؟؟؟
              من که فکر مي کنم 2 تا گره هفته ديگه داريم

گره اول 590 ، فکر نمي کنم توي اين قيمت زياد فروشنده داشته باشيم
              گره دوم 660 ، آقا خود خود جنس هست.من که خالي مي کنم (البته اگه برسه به اين قيمت ;))

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

ناظر بازار رسما گره روز شنبه قشکر را اعلام کرده است
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

نگاه دقیقتر به قشکر در راه رسیدن به سقف کانال صعودی

سهم بعد از شکست روند نزولی در 164 تومان وارد کانال صعودی گردید و بعد از شکست 275 روند صعودی خود را تثبیت کرد بمدد تعدیلهای پیاپی توانست مقاومتهای مهم خود را در 300 و 375 تومان یکی پس از دیگری بشکند و انرژی لازم را برای فتح قله 570 فراهم آورد لازم بذکر است در صورت شکست سقف کانال اهداف جدیدی پیش روی سهم ترسیم می گردد که هر چند دور از انتظار است ولی قندیها ثابت کردند قیمتهای نجومی و بازده چند صد درصدی برای آنها غیر دست یافتنی نیست . اولین هدف بلند پروازانه سهم بعد از شکست سقف کانال 960 تومان یعنی قله قبلی که در سال 1379 به آن دست یافته بود می باشد.ببینم با گره معاملاتی روز شنبه چه میکنم :-/ با سهم می مانم یا به سهامداران تازه نفس میسپارمش هدف من 540 تومان بود که تقریبا محقق شده.250 درصد سود از اواخر خرداد تا امروز حیف که تک سهم روش نشدم.
                  موفق و پرسود باشید

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

سلام
                    لااقل حجم مبنا رو بدید مثل قنیشا تا هم ما بتونیم بخریم وهم هر روز 4% رو بخوره وهم چون دو برابر حجم مبنا صف خرید داره بره تو گره 12%
                    موفق باشید
                    خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

دوستان با قاطعیت می گویم قشکر را به این زودی ها از دست ندهید . این شرکت تا ارزش بازار 25 میلیارد تومان یعنی 892 تومان به ازای هر سهم به راحتی رشد خواهد کرد .حداقل قیمت قشکر با این وضعیت سود آوری و پتانسیل سود فروش دفتر مرکزی و عملکرد مناسب حداقل 1000 تومان است .
                      در ضمن مقایسه بنده بر مبنای ارزش بازار قندی ها فعلی بورس با هم است که موید قیمت بالای 900 تومان قشکر است .

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                        نگاه دقیقتر به قشکر در راه رسیدن به سقف کانال صعودی

سهم بعد از شکست روند نزولی در 164 تومان وارد کانال صعودی گردید و بعد از شکست 275 روند صعودی خود را تثبیت کرد بمدد تعدیلهای پیاپی توانست مقاومتهای مهم خود را در 300 و 375 تومان یکی پس از دیگری بشکند و انرژی لازم را برای فتح قله 570 فراهم آورد لازم بذکر است در صورت شکست سقف کانال اهداف جدیدی پیش روی سهم ترسیم می گردد که هر چند دور از انتظار است ولی قندیها ثابت کردند قیمتهای نجومی و بازده چند صد درصدی برای آنها غیر دست یافتنی نیست . اولین هدف بلند پروازانه سهم بعد از شکست سقف کانال 960 تومان یعنی قله قبلی که در سال 1379 به آن دست یافته بود می باشد.ببینم با گره معاملاتی روز شنبه چه میکنم :-/ با سهم می مانم یا به سهامداران تازه نفس میسپارمش هدف من 540 تومان بود که تقریبا محقق شده.250 درصد سود از اواخر خرداد تا امروز حیف که تک سهم روش نشدم.
                        موفق و پرسود باشید

امیر جان اگه میخوای بفروشی از یکشنبه به اندازه حجم مبنا بده
                        اگه همه قندی ها صف فروش بشن این قشکر تازه شروع میکنه به حجم خوردن

8/15 تقریبا همه قندی ها صف فروش بودن که موفق شدم یه پارت قشکر بردارم

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post

راست میگه مردونه حجم مبنا را از یکشنبه بده . من واقعا عذاب می کشم قنیشا با 35 تومان سود 8200 ریال باشه قشکر با 80 تومان سود 6000 ریال .

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post

علیرضا جان تا ببینیم تا یکشنبه چه اتفاقی میفته.هنوز شنبه سر راهه .این لینک رو نگاه کن بد نیست

http://forums.boursy.com/showthread....9814#post39814

.اون زمان کمتر کسی به قندیها اعتقاد داشت و الان هم فکر کنم از دوستان اون زمان کسی دیگه قندی نداره دوستانی مثل مسلم عزیز وحید خان آقا مصطفی .... و حالا من موندم و دوستان جدید مثل بابی چارلتون و .... .تو سهمها با تحلیل و اعتقاد باید سهامداری کنی نه احساس این صدرا اگه کلی برای من ضرر داشت ولی یک درس بزرگ بمن داد (البته با ضرری که بمن زد) و اون اینکه احساسی تو خرید و فروش عمل نکنم . ولی من با سهمام سهامداری میکنم تا جایی که بهشون اعتقاد دارم بعد اون خداحافظی تا موقعیت بعدی.بقول خانم مارال صفا اگر عجله نکنی سالی دو سه باری از این موقعیتها نصیبت میشه مهم اینه که درست تشخیص بدی. الان کل سهام من قشکر 170 تومانی فسرب 250 تومانی دی 126 تومانی و خارزم 180 تومانیه .اولین سهم که بهدف نشسته فعلا قشکره تا ببینیم تا آخر سال چند تا بهدف میشینه . احتمال زیاد فردا خارج میشم.
                            یک نکته : دقت کنید همانطور که بازار منتظر یک خبر بد برای منفی شدن بود حالا کم کم دنبال بهانه برای مثبت شدن میگرده و یکسری سهمها که به اصطلاح بتای منفی دارن ممکنه تغییر جهت بدن و با تغییر روند شاخص عملکرد اونها منفی بشه.

در کل امیدوارم همه پر سود باشید
                            =; =; :)
                            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

البته من هنوز در سبدم قندی دارم ولی قشکر ندارم:-s
                              سود خوبی داشتن و کم کم به فکر خروجم! البته با در نظر گرفتن شرایط بازار
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                البته من هنوز در سبدم قندی دارم ولی قشکر ندارم:-s
                                سود خوبی داشتن و کم کم به فکر خروجم! البته با در نظر گرفتن شرایط بازار
                                در مقطعی رشد کبافق همه را انگشت به دهن کرده بود و خیلی ها در همان اوایل راه با گین نسبتا کم خارج میشدند و همه به امید اینکه اخرین روز صعود است با این سهم خداحافظی میکردند فکر میکنم این سناریو در حال تکرار باشد. گرچه بنده نیز احتمالا اواخر هفته از این گروه خارج شوم
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!
                                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

در حال کار...
                                X