پمپ سازی ايران ( تپمپی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    زیر 250 نمیاد
    اگه تا 250 بره که میتونه تا 245 و حتی پایینتر هم بره!
    اما اگر رو 260 خودشو سفت کنه من میتونم از لبه چنگال مطمئن بشم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پاپیلو
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 224

واقعا عنوان تاپیک مناسبه براش این سهم اگه بانک سامان عرضه بشه که میشه قیمتش کمتر از 500نیست یعنی من کمتر از 500فروشنده نمیشم بنظر من بترانس 87هست
      پ ن فقط مقدارکمی اون هم کارگزارم در قیمت بالا و اشتباها برام خرید کرده و در 250بیشتر میخرم

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        اگه تا 250 بره که میتونه تا 245 و حتی پایینتر هم بره!
        اما اگر رو 260 خودشو سفت کنه من میتونم از لبه چنگال مطمئن بشم.
        امروز یک ریال هم زیر 260 نیومد...اون یک مقدار هم که رو 260 بود رو هوا زدند!!! خب! من از لبه چنگالم مطمئن شدم b-)

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
          امروز یک ریال هم زیر 260 نیومد...اون یک مقدار هم که رو 260 بود رو هوا زدند!!! خب! من از لبه چنگالم مطمئن شدم b-)
          كيوان جان يعني فردا بخريم فروشنده پايين نيومد كه نيومد
          www.mahak-charity.org

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
            كيوان جان يعني فردا بخريم فروشنده پايين نيومد كه نيومد
            امیر جان طبیعتا حق انتخاب با خودت هست. اما نظر من در حال حاضر مثبته. من اون نمودارو بیشتر از یک هفته کاری رسم کرده بودم و سهم به طور خیلی دقیقی روی خطوط حرکت کرد که خودمو هم هیجان زده کرد! :p خب امروز حمایت رو 260 ، عدم فروشنده های پایین و میل به برگشت جهت و صعودی سهم مشخص بود. هنوز تو کف اون 12000 تا 260 تومنی هستم که تا اومدم پولمو از یک سهم دیگه خالی کنم اینو بردارم فروخته شد و قیمت رفت بالای 265 :( (بعضی وقتها هم قیمت سهمی که خودم دارم و میره بالا ضد حال میخورم!! جالبه! )

حالا با این اوصاف پیش بینی خوشبینانه من از سهم و حرکت قشنگی که میتونه انجام بده به این ترتیب هست که سهم یک گام صعودی بر میداره تا حدود قیمتی 303 اونجا یک پولبک میکنه رو 290 و دوباره حرکت به بالاشو شروع میکنه تا خودشو برسونه به میدلاین 323 و اگر خیلی خوشبینانه تر ببینم سهم برای رفتن به کانال صعودی چنگال میتونه خودشو تا 340 هم برسونه. دیگه حالا هروقت به اینجاها رسید بقیه راهو هم توضیح میدم ! ;;)

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

چقدر بدم میاد از این چیدمانهای قلابی!
              اگر دیروز فروشنده زیر 260 نبود امروز زیر 266 نبود. سهم هم بالای 2+ خورد. و آخرین فروشنده رو 269 بود. حالا این خرید و فروش قلابی 2621 ریال بعد از بستن بازار را واسه چه هدفی می چینند بالای لیست ! /:)

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

خب امروز سهم وضع خیلی بهتری پیدا کرد .تونست از یک روند نزولی به سلامت رد بشه و روی خط روند صعودی قرار بگیره. البته تایید این موضوع بستگی به فردا داره! اگر فردا سهم بالای 266 معامله بشه صحبت من میتونه درست باشه !

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

ای بابا!! سامان داره چیکار میکنه ؟! من از بازیش سر در نمیارم! امروز خیلی ناشیانه و نافرم بود X-(
                  ممکنه بخوام فردا از تپمپی با 8% ضرر خارج بشم. اگر کسی اطلاعات مثبتی داره که بتونه منو از خروج از سهم منصرف کنه بهم بگه لطفا. تو این بازار مثبت صلاح نمیبینم بخشی از پولم اینجا به خاطر سیاستهای مبهم سامان به دید من بی استفاده بمونه #-o

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

امروز گویی به غیرت تپمپی برخورد خودشو دوباره کشید بالا ! L-)

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

با تپمپی موافقم . سهم افزایش سرمایه از محل اندوخته دارد و این برای یک سهمی با این قیمت خیلی خوبه به نظرم راحت تا 3150 ریال بره بالا

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

به نظرم قبلا به اندازه کافی این سهم موشکافی شده و اکثرا پتانسیل های خیره کننده! سهم را می دانند... اندکی صبر.....> بازارگردونی تموم میشه.....> به قیمت هایی که حقشه میرسه... خیلی بیشتر از این حرفا که مطرح میشه
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                          به نظرم قبلا به اندازه کافی این سهم موشکافی شده و اکثرا پتانسیل های خیره کننده! سهم را می دانند... اندکی صبر.....> بازارگردونی تموم میشه.....> به قیمت هایی که حقشه میرسه... خیلی بیشتر از این حرفا که مطرح میشه
                          آره یاسر جان

کاری به کارش نداشته باشیم خودش راهشو میره;)
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابااتی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 314

تپمپی 74,417,080 سهم بانک سامان داره با قیمت تمام شده 97 تومان با پذیرش بانک سامان در فرابورس فقط کافیه این بانک سامان وارد فرابورس بشه اونوقت تپمپی دست نیافتنی میشه

نظر

• nazanin
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 289

باتشکر ازدوستان بابت معرفی این سهم بنظردستان توچه قیمتی واردبشیم خوبه ؟ یااینکه اصلا الانم دیره ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

همین حوالی اگه وارد بشین خوبه

اما چیزیکه در مورد تپمپی مهمه اینه که باید با دید میان مدت ، یه گوشه از سبدو بهش اختصاص داد

به امید نوسانات سریع و حرکت آنی خریدش نکنید
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X