در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
پمپ سازی ايران ( تپمپی )
Collapse
X
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postمصطفی جان بنده منکر دانش اعضاء سایت نشدم ولی به نظر من خیلی از سهام های بازار پتانسیل بالا رفتن دارند ولی اینکه شما به موقع تشخیص بدی و اول حرکت سوار بشی یکم هنره وگرنه تپمپی الان 3 ماهی بود روی 250 تا260 معامله می شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postببخشید که دوباره پست زدم سود انباشته شرکت تا پایان 6 ماهه 90 سهمی 92 تومان است یا من اشتباه می کنم؟
مبلغ92 میلیارد ريال انباشته داره که تقسیم بر 100 میلیون سهم میشه 920 ريال . بخاطر همین انباشته س که 60% افزایش سرمایه از محل انباشته در دستور کار قرار گرفتهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postخوب اولین خبر خوب امروز برای تپمپی آمد شرکت مهندسي وساخت معين ابشار از زیر مجموعه های تپمپی که سال 88 زیانده بوده پارسال سود کرده
اینهم گزارش http://codal.ir/Reports/InterimState...XQGsxGjw%3d%3d
به نظر من سهم تا 3200 ریال جا داره رشد کنه مرحله اول
خوب خوشبختانه امروز سهم اولین هدف اعلامی یعنی 3200 ریال را زد ، بزودی با انتشار مجوز افزایش سرمایه سهم می رود برای 350 تومان
نظر
-
مهم قیمت کلوز بود که روی 320 ثبت شد.
هنوز هم استدعا داریم دوستان یه چارت از این سهم بذارن!
اینطور که یادمه،مقاومت محکمی رو 315 وجود داشت
در ضمن بچه های تالار تهران خبر گرفتیم، بیشتر خریدای امروز توسط اونا بودهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمهم قیمت کلوز بود که روی 320 ثبت شد.
هنوز هم استدعا داریم دوستان یه چارت از این سهم بذارن!
اینطور که یادمه،مقاومت محکمی رو 315 وجود داشت
در ضمن بچه های تالار تهران خبر گرفتیم، بیشتر خریدای امروز توسط اونا بوده
;););););)
نظر
-
-
مهمترین اتفاق در تپمپی شکست روند نزولی چند ساله در قیمت 2780 ریال بود که یک روند قوی بود و قیمت مدتها با آن درگیر بود و به نظر من این نقطه عطفی در معاملات پمپ سازی بود شما وقتی به نمودار نگاه کنید می بینید که این خط روند مدتها بود تپمپی را متوقف می کرد و خوشبختانه به شکست آن فصل جدیدی در تپمپی آغاز شد البته شاید یک منفی در کار باشد که تنها به نظرم پول بک است ( دایره زرد رنگ محل شکست این روند نزولی دو ساله است )
متاسفانه عکس را نمی توانم قرا ر دهم
و اما باید بگویم که که تپمپی یک الگوی مثلث متقارن با هدف 358 تومان ساختهآخرین ویرایش توسط بابااتی؛ 2012/01/16, 22:03.
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postمهمترین اتفاق در تپمپی شکست روند نزولی چند ساله در قیمت 2780 ریال بود که یک روند قوی بود و قیمت مدتها با آن درگیر بود و به نظر من این نقطه عطفی در معاملات پمپ سازی بود شما وقتی به نمودار نگاه کنید می بینید که این خط روند مدتها بود تپمپی را متوقف می کرد و خوشبختانه به شکست آن فصل جدیدی در تپمپی آغاز شد البته شاید یک منفی در کار باشد که تنها به نظرم پول بک است ( دایره زرد رنگ محل شکست این روند نزولی دو ساله است )وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
یادم نیست کجا در مورد شاخص ماشین آلات صحبت کردیم! ولی نمودارشو میگذارم اینجا که موضوع را باز کنم.
من در هنگام رسم یک مشکل داشتم. در نمودار شاخص تعدادی گپ وجود داشت که ناچارا من در 2 حالت موضوع را بررسی کردم .هم بدون اصلاح گپ های شاخص و هم به صورت اصلاح شده ان تا زاویه دید صحیحتری ایجاد کند!
در شکل زیر اگر نمودار را بدون هرگونه اصلاحی در نظر بگیرم خط قرمز نقطه چین کف کانال نزولی محسوب میشود که این یعنی کف کانال شکسته شده و فردا شاخص به آن برخورد می کند و احتمال برگشت دارد!
ولی اگر اصلاحات را در نمودار انجام دهم نشان میدهد که شاخص به کف کانال(خط مستقیم قرمز) برخورد کرده و حالا در راه بازگشت به مقاومت(نقطه چین) و مقاومت خط نزولی آبی برخورد کرده است. که در صورت عدم شکست، اصلاحی به اندازه کف کانال دارد.
آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/16, 23:16.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خب با بررسی نمودار تپمپی من . میبینیم که امروز به مقاومت 3248 واکنش نشون داد.
حالا با فرض درست بودن اصلاح شاخص ماشین آلات واسه این سهم 2 تا حالت داریم:
یا شاخص از 2 مقاومت بالا رد میشه و متناسب اون سهم هم تا حمایت 304 ( حداکثر 297 ) متوقف میشه و رشدشو دوباره از اونجا شروع میکنه
یا اگر شاخص در حال اصلاح تا کف کانال هست پس سهم هم ناچارا تا محدوده 265 (اینو تو شکل یادم رفت بگذارم!) اصلاح انجام میده!
آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/16, 23:17.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر