پمپ سازی ايران ( تپمپی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابااتی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 314

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    اتی جان این 14 صفحه تاپیک همه پتانسیلای تپمپی رو آنالیز کرده...

برای بچه های این سایت، صعود تپمپی چیز عجیبی نیست. چون همه باهاش آشنا هستن
    مصطفی جان بنده منکر دانش اعضاء سایت نشدم ولی به نظر من خیلی از سهام های بازار پتانسیل بالا رفتن دارند ولی اینکه شما به موقع تشخیص بدی و اول حرکت سوار بشی یکم هنره وگرنه تپمپی الان 3 ماهی بود روی 250 تا260 معامله می شد

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
      مصطفی جان بنده منکر دانش اعضاء سایت نشدم ولی به نظر من خیلی از سهام های بازار پتانسیل بالا رفتن دارند ولی اینکه شما به موقع تشخیص بدی و اول حرکت سوار بشی یکم هنره وگرنه تپمپی الان 3 ماهی بود روی 250 تا260 معامله می شد
      بله استاد حق با شماست
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• موج 5
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 140

تکنیکل سهم الگوی زیبایی تشکیل داده است که امیدوارم با رشد سهم همراه باشد.

در ضمن اطلاع دارید، زمان دقیق ورود بانک سامان بهمن است یا اسفند؟

نظر

• موج 5
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 140

ببخشید که دوباره پست زدم سود انباشته شرکت تا پایان 6 ماهه 90 سهمی 92 تومان است یا من اشتباه می کنم؟

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
            تکنیکل سهم الگوی زیبایی تشکیل داده است که امیدوارم با رشد سهم همراه باشد.

در ضمن اطلاع دارید، زمان دقیق ورود بانک سامان بهمن است یا اسفند؟

لطف کنید چارتشو بذارید....
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
              ببخشید که دوباره پست زدم سود انباشته شرکت تا پایان 6 ماهه 90 سهمی 92 تومان است یا من اشتباه می کنم؟
              بله درسته

مبلغ92 میلیارد ريال انباشته داره که تقسیم بر 100 میلیون سهم میشه 920 ريال . بخاطر همین انباشته س که 60% افزایش سرمایه از محل انباشته در دستور کار قرار گرفته

نظر

• بابااتی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 314

خوب اولین خبر خوب امروز برای تپمپی آمد شرکت مهندسي وساخت معين ابشار از زیر مجموعه های تپمپی که سال 88 زیانده بوده پارسال سود کرده
                اینهم گزارش http://codal.ir/Reports/InterimState...XQGsxGjw%3d%3d

به نظر من سهم تا 3200 ریال جا داره رشد کنه مرحله اول

خوب خوشبختانه امروز سهم اولین هدف اعلامی یعنی 3200 ریال را زد ، بزودی با انتشار مجوز افزایش سرمایه سهم می رود برای 350 تومان

نظر

• SHAMSIAN
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 103

امروز عرضه ی خوبی داشت .

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

مهم قیمت کلوز بود که روی 320 ثبت شد.

هنوز هم استدعا داریم دوستان یه چارت از این سهم بذارن!

اینطور که یادمه،مقاومت محکمی رو 315 وجود داشت

در ضمن بچه های تالار تهران خبر گرفتیم، بیشتر خریدای امروز توسط اونا بوده

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      مهم قیمت کلوز بود که روی 320 ثبت شد.

هنوز هم استدعا داریم دوستان یه چارت از این سهم بذارن!

اینطور که یادمه،مقاومت محکمی رو 315 وجود داشت

در ضمن بچه های تالار تهران خبر گرفتیم، بیشتر خریدای امروز توسط اونا بوده
                      اکثر خرید ها از کارگزاری اردیبهشت ایرانیان بوده
                      ;););););)

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

اکثر خرید ها از کارگزاری اردیبهشت ایرانیان بوده
                        ;););););)
                        بابا اتی ، تعدادشم خبر داری؟

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

مهمترین اتفاق در تپمپی شکست روند نزولی چند ساله در قیمت 2780 ریال بود که یک روند قوی بود و قیمت مدتها با آن درگیر بود و به نظر من این نقطه عطفی در معاملات پمپ سازی بود شما وقتی به نمودار نگاه کنید می بینید که این خط روند مدتها بود تپمپی را متوقف می کرد و خوشبختانه به شکست آن فصل جدیدی در تپمپی آغاز شد البته شاید یک منفی در کار باشد که تنها به نظرم پول بک است ( دایره زرد رنگ محل شکست این روند نزولی دو ساله است )

متاسفانه عکس را نمی توانم قرا ر دهم

و اما باید بگویم که که تپمپی یک الگوی مثلث متقارن با هدف 358 تومان ساخته
                          آخرین ویرایش توسط بابااتی؛ 2012/01/16, 22:03.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

مهمترین اتفاق در تپمپی شکست روند نزولی چند ساله در قیمت 2780 ریال بود که یک روند قوی بود و قیمت مدتها با آن درگیر بود و به نظر من این نقطه عطفی در معاملات پمپ سازی بود شما وقتی به نمودار نگاه کنید می بینید که این خط روند مدتها بود تپمپی را متوقف می کرد و خوشبختانه به شکست آن فصل جدیدی در تپمپی آغاز شد البته شاید یک منفی در کار باشد که تنها به نظرم پول بک است ( دایره زرد رنگ محل شکست این روند نزولی دو ساله است )
                            عکسش load نشده:-/

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

یادم نیست کجا در مورد شاخص ماشین آلات صحبت کردیم! ولی نمودارشو میگذارم اینجا که موضوع را باز کنم.
                              من در هنگام رسم یک مشکل داشتم. در نمودار شاخص تعدادی گپ وجود داشت که ناچارا من در 2 حالت موضوع را بررسی کردم .هم بدون اصلاح گپ های شاخص و هم به صورت اصلاح شده ان تا زاویه دید صحیحتری ایجاد کند!
                              در شکل زیر اگر نمودار را بدون هرگونه اصلاحی در نظر بگیرم خط قرمز نقطه چین کف کانال نزولی محسوب میشود که این یعنی کف کانال شکسته شده و فردا شاخص به آن برخورد می کند و احتمال برگشت دارد!
                              ولی اگر اصلاحات را در نمودار انجام دهم نشان میدهد که شاخص به کف کانال(خط مستقیم قرمز) برخورد کرده و حالا در راه بازگشت به مقاومت(نقطه چین) و مقاومت خط نزولی آبی برخورد کرده است. که در صورت عدم شکست، اصلاحی به اندازه کف کانال دارد.

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/16, 23:16.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

خب با بررسی نمودار تپمپی من . میبینیم که امروز به مقاومت 3248 واکنش نشون داد.
                                حالا با فرض درست بودن اصلاح شاخص ماشین آلات واسه این سهم 2 تا حالت داریم:
                                یا شاخص از 2 مقاومت بالا رد میشه و متناسب اون سهم هم تا حمایت 304 ( حداکثر 297 ) متوقف میشه و رشدشو دوباره از اونجا شروع میکنه
                                یا اگر شاخص در حال اصلاح تا کف کانال هست پس سهم هم ناچارا تا محدوده 265 (اینو تو شکل یادم رفت بگذارم!) اصلاح انجام میده!

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/01/16, 23:17.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X