پمپ سازی ايران ( تپمپی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahram
    عضو جدید
    • Dec 2011
    • 2

آقا چرا هروقت این سهام افت می کنه کسی این دور و ور پیداش نمی شه؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط bahram پست شده است View Post
      آقا چرا هروقت این سهام افت می کنه کسی این دور و ور پیداش نمی شه؟
      یه سر به بقیه صفحات بزن داداش.

بارها گفته شده پمپ سازی سهم میان مدتی و بلند مدتیه و ازش انتظار رشد شارپ نداشته باشید.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• bahram
        عضو جدید
        • Dec 2011
        • 2

حرف شما کاملاً متین جناب مصری پور، ولی اگه تو یه همچین تاپیکهایی از سهم حمایت نشه بعضی آدمهای عجول می زنن کارو خراب می کنن (یه نگاهی به معاملات خرد سهم بندازید) شما ببینید چه سهمای بی ارزشی تو این بازار داده به قیمتهای گزاف معامله می شه ولی سهمی که با این گزارش ها حداقل باید 450 قیمتش باشه تو 330 درجا می زنه. من خودم 35000 تا از این سهم دارم که تو قیمت پایینی هم خریدم (میانگین حدود 258) ولی کمتر از 455 نمی فروشم

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط bahram پست شده است View Post
          حرف شما کاملاً متین جناب مصری پور، ولی اگه تو یه همچین تاپیکهایی از سهم حمایت نشه بعضی آدمهای عجول می زنن کارو خراب می کنن (یه نگاهی به معاملات خرد سهم بندازید) شما ببینید چه سهمای بی ارزشی تو این بازار داده به قیمتهای گزاف معامله می شه ولی سهمی که با این گزارش ها حداقل باید 450 قیمتش باشه تو 330 درجا می زنه. من خودم 35000 تا از این سهم دارم که تو قیمت پایینی هم خریدم (میانگین حدود 258) ولی کمتر از 455 نمی فروشم
          خب بهرام جان اون سهمای بی ارزش،بازیگرای خوبی دارن.اما بازیگر این سهم سامانه . در مورد حرکتش، بنظرمن میذارن و همه پتانسیلارو باهم آزاد میکنن. افزایش سرمایه،ورود سامان به بورس، تعدیل مثبت از ناحیه رشد زیرمجموعه ها و......

درسته باید 450 قیمت بخوره و حتما هم میخوره. به هیچ وجه جای نگرانی نیست.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Aug 2025
            • 1197

موضوع انشاء: از تپمپی چه میدانید و چه انتظاری دارید!

بنام خداوندی که همه مردم با هر آیینی او را پرستش میکنند.

تپمپی در پورتفوی خارج از بورسش تعداد 76.289.845 سهم بانک سامان را با قیمت تمام شده 970 ریال دارد. معادل 1.91 درصد از کل بانک سامان را دارد.
            بانک سامان تو بودجه 89 مبلغ 1149 ریال سود پیش بینی کرده بود که تو عملکرد 89 توانست 1515 ریال محقق کند.( حدود 31 درصد بیشتر از بودجه محقق کرده.)
            تو بانکیهای داخل بورس پی به این حوالی 4.5 مختص بانکهای دولتی میباشد ( ملت و صادرات و تجارت) و میانگین پی به ای بانکیهای خصوصی بالاتر 6 میباشد.
            اگر همون پی به ای مفت 4.5 را به سامان بدهیم ، قیمت 6817 ریال برای سامان بدست میاید.یعنی مابع التفاوت قیمت تابلو و تمام شده به ازاء هر سهم برای تپمپی مبلغ 5847 ریال بدست میاید.
            بعبارتی naw ( ناو ) تپمپی 446.066.723.715 ریال رشد میکنه.
            معمولا قیمت شرکتهای سرمایه گذاری را حوالی 70% ناو ان میسنجن.
            وقتی ناو تپمپی 446.066.723.715 ریال رشد کنه،قیمت تپمپی میتونه 70 درصد 446.066.723.715 ریال رشد کنه.یعنی تپمپی 3122 ریال جای رشد دارد.
            از اونجایی که گزارشهای بانک سامان تو اسفند ماه رو کدال اومد، منتظر عرضه سامان تو کوتاه مدت را میشه داشت.

طبق صورتهای مالی 6 ماهه که اخرین صورت مالی ارسالی به بورسه، 726 ریال سود انباشته هم دارد.

سایر اطلاعات ( زیر نویس گزارش 6 ماهه تپمپی ) :

1. شرکت پيش*بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/1389 را با سرمايه 40.000 ميليون ريال در تاريخ هاي 17/06/88 و 17/08/88 مبلغ 551 ريال، در تاريخ 11/05/89 مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 068ر1 ريال اعلام نموده بود که طبق صورت هاي مالي حسابرسي شده مبلغ 093ر1 ريال محقق گرديد. لازم به ذکر است سود هر سهم سال مالي 89 مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي شده تجديد ارائه شده مبلغ 235ر1 ريال محقق گرديده است.

2. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1390 را با سرمايه 000ر40 ميليون ريال، در تاريخ هاي 18/05/89 و 22/07/89 مبلغ 751 ريال و با سرمايه 100.000 ميليون ريال در تاريخ 19/08/89 مبلغ 375 ريال، در تاريخ 04/02/90 مبلغ 387 ريال و در تاريخ 14/04/90 مبلغ 492 ريال نموده بود که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 534 ريال محقق گرديد. لازم به ذکر است سود هر سهم سال مالي 90 مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي شده تجديد ارائه شده مبلغ 547 ريال محقق گرديده است.

3. شرکت پيش*بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/03/91 را در تاريخ 18/07/90 مبلغ 608 ريال و در تاريخ 27/07/90 مبلغ 606 ريال اعلام نمود.

4. شرکت در اطلاعات ارسالي براي سال مالي منتهي به 31/03/91 فرض نموده است که مجمع عادي سال مالي منتهي به 29/12/90 بانک سامان، در 3 ماهه اول سال 1391 برگزار گردد.

5. شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه را در تاريخ 03/08/1390 مبلغ 913 ريال اعلام نمود. در اطلاعيه اخير پيش بيني سود هر سهم تلفيقي ارائه نشده است.

6. بديهي است عملکرد واقعي شرکت بايستي با توجه به نوع فعاليت آن (سرمايه*گذاري) تحليل گردد.

این 2 تا تصویر را هم از گزارش مجمع سال گذشته بانک سامان میزارم .

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Aug 2025
              • 1197

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              یبار یه نقاشی گذاشتیم انگار به کسی بر نخورد.

خب اینم نقاشی دومی، اگر شنبه بالای 350 باشه میتونه تا 382 تومن رشد کنه.

پ ن : اصلا جدی نگیرید
              در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
              اینم یه نقاشی از سازمان بورس.
              تو این نمودار 2 ساله، دقیقا عدد رند 300 تومان را با خط ابی رنگ نشون دادم.
              عدد 300 تومان نقطه مقاومت کوتاه و میان و بلند مدت سهم بوده که الان شده نقطه حمایت یا حامی سهم!!
              اولین مقاومت سهم هم 400 تومان میباشد.

مصطفی جان نقاشی شما با نقاشی 2 ساله سازمان بورس، هر 2 نقاط بین 300 تا 310 تومان را نقطه پولبک یا نقطه بوس آخر ( بوس خداحافظی ) نشون میده.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

سینا جان این اوردر 50 تایی امروز روی 300 تومن یعنی.سامان نمیخواد سهم زیر 300 بیاد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

آگهی ثبت افزایش سرمایه بانک سامان:

سامان در راه است.

نظر

• تصمیم کبری
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1197

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    آگهی ثبت افزایش سرمایه بانک سامان:

سامان در راه است.
                    من هنوز خریدم تکمیل نشده!!

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1197

روز 28 اسفند این سهمو بعنوان عیدی اعلام کردم. متاسفانه یا خوشبختانه خودم نبودم و رفته بودم سود وبیمه را نقدا از شرکت دریافت کنم.
                      فکر کنم مطلبی هم راجع به تپمپی نزدم و سهمو تستی اعلام کردم.
                      امروز به یکی از دوستان تالار قول دادم که کمی انشاء راجعش بنویسم.

موضوع انشاء: از تپمپی چه میدانید و چه انتظاری دارید!

بنام خداوندی که همه مردم با هر آیینی او را پرستش میکنند.

تپمپی در پورتفوی خارج از بورسش تعداد 76.289.845 سهم بانک سامان را با قیمت تمام شده 970 ریال دارد. معادل 1.91 درصد از کل بانک سامان را دارد.
                      بانک سامان تو بودجه 89 مبلغ 1149 ریال سود پیش بینی کرده بود که تو عملکرد 89 توانست 1515 ریال محقق کند.( حدود 31 درصد بیشتر از بودجه محقق کرده.)
                      تو بانکیهای داخل بورس پی به این حوالی 4.5 مختص بانکهای دولتی میباشد ( ملت و صادرات و تجارت) و میانگین پی به ای بانکیهای خصوصی بالاتر 6 میباشد.
                      اگر همون پی به ای مفت 4.5 را به سامان بدهیم ، قیمت 6817 ریال برای سامان بدست میاید.یعنی مابع التفاوت قیمت تابلو و تمام شده به ازاء هر سهم برای تپمپی مبلغ 5847 ریال بدست میاید.
                      بعبارتی naw ( ناو ) تپمپی 446.066.723.715 ریال رشد میکنه.
                      معمولا قیمت شرکتهای سرمایه گذاری را حوالی 70% ناو ان میسنجن.
                      وقتی ناو تپمپی 446.066.723.715 ریال رشد کنه،قیمت تپمپی میتونه 70 درصد 446.066.723.715 ریال رشد کنه.یعنی تپمپی 3122 ریال جای رشد دارد.
                      از اونجایی که گزارشهای بانک سامان تو اسفند ماه رو کدال اومد، منتظر عرضه سامان تو کوتاه مدت را میشه داشت.

طبق صورتهای مالی 6 ماهه که اخرین صورت مالی ارسالی به بورسه، 726 ریال سود انباشته هم دارد.

تو محاسبات بالا اشتباه کرده ام، لطفا توجه فرمایید.
                      مبلغ سود 1515 ریال اشتباه است. بلکه مبلغ 1515 میلیارد ریال صحیح است ( ارقام به میلیارد ریال قید شده ) و پس از تقسیم بر تعداد سهام سود هر سهم 505 ریال میباشد.

نظر

• farasat
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 57

با سلام
                        دوستان من متوجه بازار نبودم ،چرا محدوده 4% در روز چهارشنبه برای تپمپی برداشته شده بود ؟ (در پیغام ناظر چیزی نبود)

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 1197

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                          با سلام
                          دوستان من متوجه بازار نبودم ،چرا محدوده 4% در روز چهارشنبه برای تپمپی برداشته شده بود ؟ (در پیغام ناظر چیزی نبود)
                          سهم بازار ساز داره. ولی متاسفانه نمیدونم تا کی و چه مدت.

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 1197

اگهی دعوت به مجمع بیمه سامان هم نشست رو صفحه کدال.

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1197

اگهی دعوت به مجمع بیمه سامان هم نشست رو صفحه کدال.
                              گزارش مجمع بیمه سامان هم نشست رو کدال.
                              پیشنهاد هیئت مدیره تقسیم 290 ریال سود میباشد.

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1197

اون 300 هزارتا اردر فروش رو 3333 ریال چه معنی بجز ترسوندن خریدارها میتونه داشته باشه؟!! اونم تو همچین روزی بعد از مذاکرات هسته ای!!

نظر

در حال کار...
                                X