مهران جان منتظر هستم خبرشو بدی. ایشالله این دفعه بیشتر ببینمت;)
پمپ سازی ايران ( تپمپی )
Collapse
X
-
-
مهران جان من قطعا میرم اگه شمام بیای که سعادتیه واسه ما
بقیه دوستان کسی قصد نداره بیاد؟؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان متاسفانه نمیتوانم در مجمع تپمپی شرکت داشته باشم و دوستانی که به نمایندگی از همه مان در مجمع شرکت دارند لطفا در این دو مورد پرسش داشته باشند:
1-در مورد ادغام شرکت های زیر مجموعه<این یک خبر رانتیست که بسیار میتواند خوب باشد>
2-در مورد سیاست کنترل قیمتی<اشتباه> سرمایه گذاری سامان....
با سپاس...
نظر
-
مهران جان فکر کنم فقط خودم تو مجمع بودم از برو بچ
متاسفانه قبل رفتنم ندیدم پستتو اما راجع به مورد دوم از نماینده سامان سؤال پرسیدم که به کل منکر قضیه کنترل قیمت سهم شد. حتی بهش گفتم چرا سیاستتون توی کهمدا و تپمپی فرق می کنه اما گفت ما هیچ برنامه کنترل قیمتی نداریم و فقط طبق دستورالعمل سبدگردانی داریم شناوری سهم رو بالا می بریم.
و اما موارد مهم مجمع:
1- در حال حاضر 15% سهام شناور وجود دارد که در اختیار 3200 سهامدار جزء.
2- با توجه به اینکه بورس هنوز مجوز افزایش سرمایه نداده مجمع فوق العاده تشکیل نشد اما مقرر شد که 60% افزایش سرمایه از محل مطالبات سهامداران و به صورت سهام جایزه خواهد بود
3- به پیشنهاد هیئت مدیره سود هر سهم به میزان 25 تومان پرداخت می شود که با مخالفت سهامداران نیز روبرو نشد
4- رتبه افشاگری اطلاعات شرکت در سال 89، 269 بوده که در سال جاری بهتر خواهد شد
5- نرخ بازده دارایی های تلفیقی 14% و بازده حقوق صاحبان سهام 37% در سال 90 بوده است.
6- برنامه های آینده شرکت شامل توسعه ظرفیت چدن، انواع پمپ های جدید و کاهش مصرف انرژی می باشد
7- پیش بینی می شود فروش شرکت ها تا پایان سال 20% افزایش یابد
8- طبق تحلیل ریسکی که سازمان بورس از سهام شرکت داشت تنها دو عامل نوسانات نرخ بهره و نرخ ارز آن هم به میزان بسیار کم و در حدود حداکثر 5 تومان روی eps تأثیر خواهد داشت
9- فروش شرکت آذر فولاد در شش ماهه اول 400 میلیون بوده که انتظار می رود تا آخر سال به 1.5 میلیارد برسد
10- در هیئت مدیره جدید، شرکت توسعه سرمایه گذاری سامان نیز دارای عضو خواهد شد
11- در گزارش بازرس قانونی به مشکلات ادامه فعالیت شرکت معین آبشار اشاره شد که مدیر مالی شرکت توضیح داد این مشکلات تأثیر روی eps خود هلدینگ نخواد داشت اما به زودی در مورد ادامه فعالیت این شرکت تصمیم گیری خواهد شد و احتمالا فعالیت آن متوقف می شود (مهران جان این شاید مربوط به همون خبر ادغام شرکت های زیر مجموعه اش باشه)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط abdi پست شده است View Postیا سر عزیز با تشکر فراوان از اطلاع رسانی شما آیا میدانید سهام شناور تا چند درصد باید افزایش یابد؟آخرین ویرایش توسط حامد؛ 2011/10/22, 10:03.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postبااجازه فكركنم بايد 20درصدباشه ضمنا 25تومان تقسيم كرده گ گزارشش توكدال اومده
در اصل توسط حامد پست شده است View Postياسر عزيز پرداخت سود چه تاريخيه .ببخشيد كدال من بازنميشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسر جان باید کجا مراجعه کنیم؟
مدرک چی میخواد؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز برای دریافت سود :
نظر
-
تحرکات جالبی در پمپ سازی داره اتفاق میفته
طی یک حرکت، اردر 50 تایی بازارگردان خرید شد
احتمال رسیدن به بالای 270 بسیار بالاستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postمصطفي جان وقت خريد نشده يه قيمت مي دي براي خريد >:d< ببنيم چند چنديم:d
اما با این بازار گردانی سامان چیزی بعید نیست!
بنظرم صبر کنید تا زمان بازارگردانی تموم بشه
اما خرید توی محدود 250 تا 260 خیلی مناسبهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر