در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است
View Post
تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
-
نمايي از شهر اراك و عكس هاي مربوطه. ميتونيد هر عكسي داريد به اين سابت اضافه كنيدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبهروز جان براي چي بايد خودمون هم بريم؟ نكنه امتجان چيزي داري![SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Posthttp://www.panoramio.com/map/#lt=34.08&ln=49.7&z=4&k=2
نمايي از شهر اراك و عكس هاي مربوطه. ميتونيد هر عكسي داريد به اين سابت اضافه كنيد[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نعميمي اگه ممكنه يه تحليل از شرايط بازار برامون بزار و اينكه چه سهم هايي رو بيشتر مورد نظر شما هست. ممنونم
کلا نیمه اول سال خودرویی و معدنی و نیمه دوم سال پتروشیمی و دارویی دارم . سهام هایی را میخرم که با اقبال بازار مواجه باشند .
اواسط مرداد تصمیم به خروج از بازار دارم چرا که شروع ماه رمضان - پایان یافتن فصل مجامع و بعدش شروع فصل پاییز به مانند سال های گذشته بازار شل و برای مدتی اصلاحی خواهد شد . امسال انتخابات مجلس در پیش است و مشکلات پیش آمده بین مسئولین هم به مرحله پته زدن رسیده و ریسک اوضاع سیاسی بالاتر از هر سال است و ترجیح میدم نیمه دوم سال مدتی نقد باشم و در طلا اگر اوضاع مناسب بود سرمایه گذاری بیشتری کنم .
از بعد اقتصادی هم که شاخص های موسسات جهانی که برای ایران اعلام شده اوضاع خوبی را نشان نمی دهد و بازار بورس ایران هم در روزهایی که عرضه سنگین است به زور شایعات و هماهنگی سازمان با حقوقی ها جمع میشه .
اگر بخوام واقعیات جامعه را ببینم به اوضاع بورس خوش بین نیستم اما از طرفی دولت هم مجبور هست از بازار حمایت کند و برای این نمیشه تحلیل دقیقی از شرایط داشت .[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخدمت همشهریهای خودم عرض کنم برای ثبت نام انلاین از شما یک امتحان با 12 سول گرفته میشه که شما باید به 9 تا 10 سوال جواب درست دهید
بنده پیشنهاد میکنم اول بررسی کنید انلاین پاسارگاد با کدوم شرکت پشتیباتی میشه بعد ثبت نام[SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postشایدم چون می خوان مشتری جمع کنند گیر نمیدهند[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
سلام
مثل اینکه کسانی که آنلاین خرید میکنند تا پول تو حساب نداشته باشند سیستم
درخواست خرید رو انجام نمیده ؟!
به عبارتی خرید اعتباری ممنوع شده ....
درسته ؟؟!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postمن فکر میکنم اکثر کسانیکه با کارگزاریهای دیگه دارن کار میکنن هیچ تمایلی نداشته باشن که آن لاین پاسارگاد را بگیرن.... اولیش خودمن ... به هیچ عنوان حاضر نیستم وارد کاغذبازیشون بشم.... الان هم که دارم کار میکنم یه جورایی آن لاین هستم.... حتی از آن لاین هم بهتر!!!
طفلكي ها خيلي خبره نيستند. به خاطر همين مي ترسن و كاغذبازي مي كنند. ولي ما كه خيري از اين بورس نديديم. از اين تالار اراك هم كه هيچ خيري نديديم جز اينكه ضرر هم به ما زدندتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام
مثل اینکه کسانی که آنلاین خرید میکنند تا پول تو حساب نداشته باشند سیستم
درخواست خرید رو انجام نمیده ؟!
به عبارتی خرید اعتباری ممنوع شده ....
درسته ؟؟!!. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
arak_boorse جان سلام
ببخشید با تاخیر جواب میدم. راستش سرم شلوغ بوده وقت نکردم اینجا سر بزنم.
من سهامام حدود 40% غدیره،15% فاراک،13%کگل ، 7%حفاری، 15% فولاد و فولای ،10%سایپا و بهمن
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postانشالله خدا بد نده دوست عزيز
200 نفر چه خبره! مثل اينكه خيلي مشتري دارند ها
خودتون سهم چي داريد؟
نظر
نظر