کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرم ثبت نام و هزینه ثبت نام , همگی در روزهای آینده در وبلاگ قرار خواهد گرفت . در فرم ثبت نام همه توضیحات درج شده است و اگر سوالی بود از طریق وبلاگ یا ایمیل درج شده در وبلاگ اطلاع دهید .
درسته که افراد زیادی میان تالار ولی ماندگار نیستن و سرمایه شون هم قابل توجه نیست به نظر من بیشتر سیاهی لشکرن
بحث اموزش خیلی مهمه که انگار توی تالار اراک از طرف سهامداران جدی گرفته نمیشه
[[دوستان اراکی کلاسهای تکنیکال اقای نعیمی رو از دست ندین[/
دارایی افزودن مال نیست بلکه ساخته شدن انسان است در تلاش معاش
چندتا جک برا دوستان همشهری تا لذت ببرین
رفتيم پايگاه انتقال خون ميگه شمام اومدين خون بدين؟پـــ نه پــ ما پشه ايم اومديم مهموني...!!!
ساعت 5-4 صبح زنگ زده..گوشي رو برداشتم به زور دارم جواب ميدم..ميگه خواب بودي؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم سر گلدسته ي مسجد محلمون اذان ميگفتم صدام گرفته
خونمون رو عوض کرديم به بابام ميگم کي واسه خونه خط ميگيري؟
ميگه خط تلفن؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ خط نستعليق روزي دوبار هم از روش بنويسيم
رفتيم پايگاه انتقال خون ميگه شمام اومدين خون بدين؟پـــ نه پــ ما پشه ايم اومديم مهموني...!!!
ساعت 5-4 صبح زنگ زده..گوشي رو برداشتم به زور دارم جواب ميدم..ميگه خواب بودي؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم سر گلدسته ي مسجد محلمون اذان ميگفتم صدام گرفته
ميگه خط تلفن؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ خط نستعليق روزي دوبار هم از روش بنويسيم
ميگه خط تلفن؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ خط نستعليق روزي دوبار هم از روش بنويسيم
رفتم الکتریکی می گم آقا سه راهی دارین؟ میگه سه راه برق؟!!! پـَـَـ نــه پـَـَــــ سه راه آذری ، دربست :d
تو خیابون تصادف کردیم زنگ زدیم افسر راهنمایی رانندگی بیاد
افسره بعد 3 ساعت اومده میگه شما تصادف کردین؟
میگم:پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخواستیم این دو تا ماشینو به هم پیوند بدیم زنگ زدیم شما بیاین صیغه واسشون بخونین :d
نظر