تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
    کلاس ها از مبتدی شروع میشه تا سطح متوسط و پیشرفته .

عناوین اصلی دوره تکنیکال شامل خط ترند - رسم کانال - سطوح حمایت و مقاومت - الگو های کلاسیک - الگوهای فیبوناچی- طریقه رسم انواع فیبوناچی ( هر 4 نوع ) و استفاده از کلاستر بین فیبوناچی ها و ....

راستي اين كلاسها رو از چه زماني شروع مي كنيد. مطمئنا دوستان همشهري ما در اين سايت طالب كلاسهاي شما خواهند بود
    اميدوارم موفق باشيد و با اين كار قدم مهمي در آموزش سرمايه گزاري علمي در بورس در شهر اراك برداشته بشه.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بهروز نعیمی
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 68

کاپیتان جان ممنون از توجهت . امیدوارم که مفید باشه .

اراک جان شما اگر می توانید تعریف ها را در عمل پیاده کنید که دوره متوسطه باید بروید و اگر فقط تعریف صرف می دانید و در عمل نمی توانید به کار ببرید از مبتدی شروع کنید تا با رسم موارد گفته شده آشنا شوید.

چند روز پیش که تالار اراک بودم پتانسیل زیادی برای آموزش دیدم و حتی با یک خانمی صحبت کردم که حدودا 51-50 ساله بود اما دنبال آموزش تکنیکال و حتی فارکس بود و شمارم را برای اطلاعات بیشتر گرفت. پشتکارش در این سن باعث تعجب من شد !

کلاس ها احتمالا تابستان آغاز خواهد شد . اگر موسسه ای را مد نظر دارید باهاشون صحبت کنید و نتیجه را اعلام کنید تا در این مورد مشورت کنم .
      [SIZE=4][COLOR=red]
      [/COLOR][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

بهروز جان با توجه به استقبالي كه تو يه سال گذشته از بورس در شهر اراك شده مطمئنا" خيلي ها طالب اين كلاس ها هستند.
        اون خانوم رو هم من چندبار ديدم خيلي فعاله ماشالله.
        در حال حاضر من موسسه اي رو نمي شناسم چون گاهي ميام اراك.اما اگر سراغ داشتم اطلاع مي دم.متاسفانه فكر كنم با توجه به شرايط كاري خودم نتونم تو اين كلاسها باشم.

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2933

ببخشید
          تالار اراک تو خیابان قائم مقام هست ؟!
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
            ببخشید
            تالار اراک تو خیابان قائم مقام هست ؟!
            نه كاپيتان جان تالار كارگزاري اراك دروازه تهران است. يه تابلو بزرگ بورس اوراق بهادار استان مركزي از همون جا ميدرخشد
            شما الان كجاييد؟

نظر

• خلیج فارس
              عضو جدید
              • Apr 2011
              • 6

سلام به همه ی سهامدارای اراکی بالاخص دوست خوبم امیر آقای گل و بهروز خان استاد طلا و فیوچرز ایران
              راستش دوستان اگه خاطرتون باشه تا همین 2 سال پیش که میرفتی تالار اراک نهایتا 10 نفر میومدن تالار که اونها هم همه باز نشسته بودن اکثرا و از سر پر کردن وقت و سرگرمی به تالار میومدن و نهایت حرفه ای بودنشون این بود که یه نگاهی به کدال بندازن ولی من همین عید که رفتم یه سری تالار هم فضای خیلی کوچک و اعصاب خورد کن تالار رو حدودا سه برابر کردن هم حدود 200 نفری اونجا بودن که من دهنم باز موند و فکر میکنم دلیلش تبلیغات خیلی مهیج صدا و سیما و تعریف و تمجیداتش از بورس و رشد روزانه اون بود که باعث شد جمعیت بساری از افراد مبتدی وارد بورس بشن که متاسفانه بعد از افت های شدید این چند روز چند نفر که من خودم میشناختم واقعا ضرر های زیادی کردن آقای رضوان پور هم که تازه اومدن متاسفانه چند تا سهم به این دوستان معرفی کرده بودن که واقعا ارزش چندانی از لحاظ بنیادی نداشتن و صرفا با سفته بازی بالا و پایین میشدن
              اینه که دوستانی که به تنها کارگذاری شهر اراک یعنی پاسارگاد مراجعه میکنه با صرف معرفی این آقا اقدام به خرید و فروش نکنید و از چند تا از با تجربه های تالار اراک که چند ساله توی بورس هستن مثل آقای عسگری و میکاییلیان مشورت بگیرید و خودتون هم کم کم اقدام به یادگیری مفاهیم بورس بکنید .
              دوستدار همه ی شما خلیج تا ابد پارس.

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2933

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                نه كاپيتان جان تالار كارگزاري اراك دروازه تهران است. يه تابلو بزرگ بورس اوراق بهادار استان مركزي از همون جا ميدرخشد
                شما الان كجاييد؟
                اراک بورس جان
                من الان تهران هستم
                قرار بود با اقای سمیعی که از بچه های اراک هستند بیام بریم وفس که برنامه جور نشد
                اگر بیام اراک حتما میام خدمت شما جهت عرض ادب و ارادت دوست عزیز
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

درود بر خليج فارس عزيز
                  نمي دونستم آقاي رضواني به كسي هم سهم معرفي مي كنه. راستي آقای عسگری و میکاییلیان تجربه واقعا بالايي دارند. من نميشناسم اين آقايون محترم را.
                  راستي خليج فارس جان يه بار ديدم يه برگه تبليغات از يه تيم كه سهم با اس ام اس معرفي مي كنند روي درب ورودي كارگزار زده بودن. اونها يك تيم تيكنيكال هستند يا نه؟
                  اينجا هم بيشتر بيا . سايت خوبي شده هم اينكه ببينيم ميتونيم بچه هاي گل شهر رو تو اي تايپيك جمع كنيم.
                  خوشحال شدم اينجا ديدمت

نظر

• آرتمیس
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 283

در اصل توسط خلیج فارس پست شده است View Post
                    سلام به همه ی سهامدارای اراکی بالاخص دوست خوبم امیر آقای گل و بهروز خان استاد طلا و فیوچرز ایران
                    راستش دوستان اگه خاطرتون باشه تا همین 2 سال پیش که میرفتی تالار اراک نهایتا 10 نفر میومدن تالار که اونها هم همه باز نشسته بودن اکثرا و از سر پر کردن وقت و سرگرمی به تالار میومدن و نهایت حرفه ای بودنشون این بود که یه نگاهی به کدال بندازن ولی من همین عید که رفتم یه سری تالار هم فضای خیلی کوچک و اعصاب خورد کن تالار رو حدودا سه برابر کردن هم حدود 200 نفری اونجا بودن که من دهنم باز موند و فکر میکنم دلیلش تبلیغات خیلی مهیج صدا و سیما و تعریف و تمجیداتش از بورس و رشد روزانه اون بود که باعث شد جمعیت بساری از افراد مبتدی وارد بورس بشن که متاسفانه بعد از افت های شدید این چند روز چند نفر که من خودم میشناختم واقعا ضرر های زیادی کردن آقای رضوان پور هم که تازه اومدن متاسفانه چند تا سهم به این دوستان معرفی کرده بودن که واقعا ارزش چندانی از لحاظ بنیادی نداشتن و صرفا با سفته بازی بالا و پایین میشدن
                    اینه که دوستانی که به تنها کارگذاری شهر اراک یعنی پاسارگاد مراجعه میکنه با صرف معرفی این آقا اقدام به خرید و فروش نکنید و از چند تا از با تجربه های تالار اراک که چند ساله توی بورس هستن مثل آقای عسگری و میکاییلیان مشورت بگیرید و خودتون هم کم کم اقدام به یادگیری مفاهیم بورس بکنید .
                    دوستدار همه ی شما خلیج تا ابد پارس.
                    بله دوست عزیز.... یادتونه.... اصلا کسی توی تالار پیدا نمیشد.... من از اون زمان مشتری تالار بودم که طبقه پایین بودند.... اما اون موقع هم با وجود اینکه مشتریها کم بودند تریدهای خوبی انجام نمیدادند و همین شد که من تصمیم گرفتم کارگزار را عوض کنم و خیلی هم از کارگزار فعلی راضی هستم و اگه تالار اراک تبدیل به وال استریت هم بشه بازم حاضر نیستم اندک سرمایه ای را که دارم بیارم و بدم دست پاسارگارد.... من 2هفته پیش چندتا سهم از سبد پسرم فروختم با کلی دردسر بعداز10روز بحساب واریز شد.... درصورتیکه با کارگزار خودم این مشکل را ندارم....
                    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
                      بله دوست عزیز.... یادتونه.... اصلا کسی توی تالار پیدا نمیشد.... من از اون زمان مشتری تالار بودم که طبقه پایین بودند.... اما اون موقع هم با وجود اینکه مشتریها کم بودند تریدهای خوبی انجام نمیدادند و همین شد که من تصمیم گرفتم کارگزار را عوض کنم و خیلی هم از کارگزار فعلی راضی هستم و اگه تالار اراک تبدیل به وال استریت هم بشه بازم حاضر نیستم اندک سرمایه ای را که دارم بیارم و بدم دست پاسارگارد.... من 2هفته پیش چندتا سهم از سبد پسرم فروختم با کلی دردسر بعداز10روز بحساب واریز شد.... درصورتیکه با کارگزار خودم این مشکل را ندارم....
                      متاسفانه دوست عزي تالار پاسارگاد خيلي ازت امصا ميخوان براي هر كاري. اما الان بهتر شده كارشون.
                      البته دليل داره چون سهامدارهاي تازه وارد زياد اونجا هست و ممكنه اگه ضرر كنند بيان يقه كارگزار رو بگيرند اونها طفلكي ها مجبور بودند اينظوري برخورد كنند. اما با بهتر شدن مشتري ها به نظرم روند بهتري پيدا خواهند كرد. از نظر واريز پول معمولا بعد از 4 روز به حساب ميريزن يه ابر هم كه ديدم فرداي روز درخواست وجه به حسابم ريختند.
                      كاش ميشد كارگزارهاي ديگه هم نمايندگي ميزدند.

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

جنبه مثبت کاهش قیمت جهانی مواد خام

دقایقی پیش اعلام شد احتمالا یونان از عضویت در بلوک یورو خارج خواهد شد. مقامات یونان به سرعت این احتمال را رد کردند، اما کاهش ارزش یورو در برابر دلار سبب شد قیمت مواد خام تااندازهای کاهش یابد. امروز همچنین اعلام شد میزان ایجاد شغل در بازار کار آمریکا در ماه گذشته میلادی ۲٤٤ هزار مورد و بیش ار پیشبینی اقتصاددانها بوده است و با آنکه در ماه آوریل نرخ بیکاری در این کشور از ٨.٨ درصد ماه مارس به ۹ درصد افزایش یافته است اما رشد بیش از انتظار فرصتهای شغلی جوی مثبت را در بازارها بوجود آورده و موجب رشد شاخصهای مالی در بازار آمریکا شده است. اما قیمت فلزات اساسی همچنان رو به کاهش است. در روزهای اخیر نوسان در بازار مواد خام جهان بسیار شدید است زیرا تعداد زیادی خبر با تاثیرات متناقض منتشر شده است. اما ژان کلود تریشه رییس بانک مرکزی اروپا در مصاحبه با شبکه خبری cnbc گفت: "کاهش قیمت مواد خام برای روند بهبود شرایط اقتصاد جهان و مهار شدن تورم مفید است. اگر چه ممکن است عدهای از سرمایهگذاران زیان ببینند اما بازگشت توازن با بازارها، در بلند مدت به سود تمام سرمایهگذاران خواهد بود. در هفتههای اخیر قیمت مواد خام عمدتا به دلیل کاهش ارزش دلار رشد کرده و انتظار میرفت تصحیحاتی رخ دهد. کاهش قیمت نفت به زیر ۱٠٠ دلار در هر بشکه برای رونق اقتصاد جهان بسیار مثبت است."

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

با تشكر از همه دوستان خوب و همدل و مهربانم كه ما رو مورد اظهار و لطف خودشون قرار مي دن و به اين تايپيك تالار بورس اراك سر ميزنند.
                          از كاپيتان عزيز و جناب نعيمي بزرگوار و سركار خانم آرتميس گرامي و خليج فارس دوست خوبم بسيار سپاسگزارم.

نظر

• گلادياتور
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 54

جناب اراك بورس به نظر من ايجاد يه تايپيك به اسم شهرتون ايده خوبيه من هم مي خوام يه تايپيك به نام تالار بورس مازندران درست كنم
                            اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

در اصل توسط گلادياتور پست شده است View Post
                              جناب اراك بورس به نظر من ايجاد يه تايپيك به اسم شهرتون ايده خوبيه من هم مي خوام يه تايپيك به نام تالار بورس مازندران درست كنم
                              دوست خوب شمالي من سلام
                              انشالله كه مازنداراني ها هم به شما بپيوندند. فقط شاليكاري را نندازيد اينجا كه آب تالار رو بگيره;)

نظر

• حقیقت
                                عضو جدید
                                • May 2011
                                • 4

نمیدونم این دوستانی که این حرفارو میزنن واقعا تو اراک معامله میکنن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                یکی از مزخرفترین کارگزاری های ایران که سهامدار جزء اوقات فراقتشو پر میکنه.
                                متاسفم برای دوستان
                                واقعا هدفتون؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X