کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاپیتان جان سلام و عرض ادب
این دفعه خواستی بری وفس یه ندا هم بما بده چونکه ما تابحال نرفتیم.....
اما اینجا هوا خیلی کثییفه.... داریم خفه میشیم.....
سلام
والا چه عرض کنم یکی از همشهریهای شما خواست ما رو ببره که جا زد
حالا هم که اراک -بورس رفته تک خوری ....
اگر خواستیم بریم قبلش یه اطلاعیه میدیم که کل بچه های اراکی این سایت
همگی با هم بریم ....
هوای اراک هم که نگو آدم یادش که میاد میگه قربون هوای تهران
یادمه یه مدت خونه دوستم توی شهر صنعتی مهمون بودم برگشتم تهران
کارم به دکتر رسید .... البته اون زمان فکر کنم بیشتر آلودگی هوای اراک مال
ایرالکو بود .... البته متاسفانه با این همه کارخونه که اراک را محاصره کرده اند
فکر کنم کاری نشه کرد .....ولی خب عوضش طبیعت بکرو خوش آبو هوا زیاد هست اونجا ... :d
سلام به دوستان همشهري و غير همشهري كه افتخار حضور دادند به ما در اينجا
من در خدمت همگي هستم منتهي به جهت كاري زياد افتخار حضور در بين شما را چند روزي نداشتم.
سلام همشهري
سلام ايران
سلام اراك
سلام دوستان
نظرتون درباره خرید حق وغدیر برای نوسان گیری چیه؟
اگر مناسب برای خرید هست با چه قیمتی بخریم؟
همینطور درباره وصنا
ممنون
پریا جان به رسم ادب من جواب میدم
غدیر اهداف بالایی در سر دارد که از جمله انها ورود سرمایه گزاری خوارزمی و رشد ثاخت و عرضه اولیه پتروشیمی زاگرس می باشد و این امر میتونه حق سهم را نیز جذاب کنه
اما نکته اینه که غدیر یک گیر کوچک در 440 داره اگر اشتباه نکنم
با عبور از این محدوده می توان محکم وارد سهم شد
بنده به شخصه روز شنبه غدیر 344 خرید را 430 فروختم و در صورت عبور از 440 دوباره خواهم خرید البته اینبار حق میخرم
با سلام خدمت آرتمیس جان و بقیه دوستان
من یه مطلبی رو میخواستم در مورد فاراک عرض کنم و اونم اینه که تا به این لحظه تنها شرکتی که حقوق کارکنانش حتی یک روز عقب نیافتاده (البته در شهر اراک) ماشین سازی اراک بوده و دیگر اینکه اعتراضات کارگری مخصوص شرکتهای کارگری هستش خصوصاً شرکتهایی که دولتی هستند وگرنه از زمانی که این شرکت خصوصی شده اعتراضی دیده نشده. من نمیخوام تبلیغ این شرکتو بکنم ، ولی چون خودم 13 ساله تو این شرکت هستم واقعیت رو خدمتتون عرض کردم. در ضمن مدیر عامل اخیر این شرکت که 4 الی 5 ساله که این پست رو به عهده داره از زمانی که اومده بسیاری از بدهیهای این شرکتو کم کرده و پروژه های بسیار خوبی هم بر میداره (پروژه های با سود دهی بالا). من به ایشون اعتقاد بالایی دارم. امیدوارم این شرکت بتونه ارزش اعتماد سهامداراشو داشته باشه.
در ضمن اگه اطلاعاتی خواستید سعی میکنم از داخل شرکت براتون کسب کنم. حالا هم سعی میکنم اطلاعاتی در خصوص تهیه ورقهایی که فرمودین کسب کنم.
با تشکر از همه دوستان
فاراک سهم خیلی حساسیه!!
ما که از نزدیک فاراک را میبینیم میدونیم که این شرکت چندین بار سابقه ورشکستگی داره.... بارها شاهد اعتراضات گسترده کارگرانش بودیم..... من معتقدم ادم باید سهمی را بخره که اگه در شرکت هم تخته شد لاقل پول خودت را بهت برگردونن..... که فاراک هم جز همین شرکتهاست.....
در مورد کلیه پروژه هایی که شرکت داره تا جایی که من میدونم هنوز با مشکل تهیه فولاد مواجه هست و نتوانسته از طریق واسطه هم تامین کند.... که الینه اگه همین واسطه ها فولاد را با قیمت خیلی بالاتر به شرکت بدن حاشیه سود شرکت بشدت پایین میاد.....
در مورد سود غیرعملیاتی هم باید بگم حالا خیل زمان میبره تا به این پول دست پیدا کنه.....
با سلام خدمت همه دوستان این تالار
عرض کنم خدمتتون که طبق صحبتی که با یکی از همکاران بازرگانی خارجی شرکت ماشین سازی داشتم ایشون فرمودند که ما در تامین مواد پروژه ها مشکلی نداریم ولی به خاطر تحریم با واسطه وارد میکنیم که درصدی گرونتر میافته. حالا چقدشو من نمیدونم.
البته دوستان من تازه یک ماهه تو این عرصه (بورس) پا گذاشتم و لطفاً صحبتهام حمل بر پیشنهاد خرید یا فروش نشه. ماشاا... شما همه استادین و من از محضرتون کسب فیض میکنم.
ایشالا همیشه پر سود باشین.
ضمن خوش آمدگويي به مير 48 و اميد عزير به اين تاپيپيك
جناب مير48 عزيز ممنون از لطفي كه به ما داريد . اطلاعات خوبي به بچه هاي ميرسونيد.
در مورد فاراك به نظرم توي يه كانال فرسايشي مثل خود شاخص قرار گرفته. خيلي سهم ها تا شاخص از اين روند خارج نشه درجا و يا منفي خواهند بود.
دوستان مدتي كه بازار اينجوري شده و كش و قوس هاي سياسي هم داره بيشتر ميشه احساس م يكنم هيچ سهمي براي خريد خوب نباشه مگر يك سري سهم هاي خاص.
مثلا فولاد رو من بهش اعتقاد دارم و زير 280 برشه مي خرم.
شاهد رو هم خوب ميدونستم كه امروز بست.
بانك ملت هم زير 220 خيلي قبولش دارم اگه بدن!
نظر