تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهروز نعیمی
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 68

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
    سلام

تعجب میکنم شما اکثرا نام فامیل مرا اشتباه می زنید !

طلا تا محدوده 1730 دلار مقاومت محکمی پیش رو ندارد و سطح 1655-1645 سطح محکمی بود که شکسته شد . امکان افزایش سریع قیمت تا محدوده 1730 میره . ( در صورت رخداد این مورد حباب در بازار سکه و طلای داخل ممکن است به وجود آید )

شایعه شده بود که آمریکا امکان داره برای پرداخت بدهی های خود طلا به بازار عرضه کند و باعث کاهش قیمت طلا شود اما این کار انجام نشد و یکی از عواملی که به طلا شوک وارد کرد همین بود .
    بررسی عوامل اقتصادی در حیطه تحلیل فاندامنتال می باشد و خارج از محدوده تخصص بنده که تکنیکال است .

این روزها روندهای خیلی خوبی در بازارهای جهانی اعم از فارکس و طلا داریم . اگر مخابرات ایران بگذاره و مدام روی سیستم فیل خیسش ور نره که اینترنتمان قطع نشود سودهای خوبی کاسب می شویم :d

اگر فرصت شد تا قبل از شروع شدن بازار امروز نیویورک ( ساعت 16:30 ) تحلیلی از طلا خواهم داشت .
    نتیجه تحلیل فوق : ترگت تاچ ( لمس ) شد !

در سایت قیمتها و تالار بورس دیشب که قیمت 1720 دلار بود گفتم سطح 1760 دلار تاچ میشه و می خواستم تحلیل را صبح در این سایت قرار بدهم که طلا امان نداد و من هم فکر نمی کردم در عرض 7-8 ساعت طلا 50 دلار افزایش قیمت را تجربه کند . لینک مطلب در سایت تالار بورس

تحلیل جدید :

در مسیر صعودی سطح 1810-1800 دلار برای هدف بعدی را مد نظر دارم .
    شیب تند روند طلا فوق العاده زیاد هست و هر آن امکان یک ریتریس در مناطق مقاومت وجود دارد .
    در صورتی که قیمت 1772 دلار که امروز لمس شده است را به عنوان High طلا در نظر بگیریم و این قیمت شکسته نشود و طلا اصلاح قیمت را شروع کند اولین سطح هدف ریتریس محدوده 1700-1690 دلار خواهد بود .

پی نوشت : درحال ایجاد سایت تحلیلی سیگنالی برای طلا - نفت و ارز ها هستم .( www.TalaTahlil.com و www.FaraTahlil.com )

[SIZE=4][COLOR=red]
    [/COLOR][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

جناب نعيمي سلام
      ممنون از تحليل خوبتون. فكر مي كنيد ريتريس اين هفته روي ميدهد يا نه؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بهروز نعیمی
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 68

سلام

نتیجه تحلیل قبل :بار دیگر سطح صعودی که مشخص نموده بودیم تاچ شد !

در صورت حفظ شدن high در قیمت 1715 دلار فعلی ، امکان اصلاح قیمت تا محدوده 1745-1735 به دلیل رسیدن به تمامی اهداف فیبوناچی وجود دارد .
        در مسیر صعود مقاومت محکمی تا سطح 1900 دلار نداریم و مقاومت های ضعیفی در این بین وجود دارد . چنانچه 1815 دلار شکسته شود امکان افزایش سریع قیمت تا محدوده 1900 دلار دور از انتطار نیست .

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/11, 09:39. دلیل: قراردادن لینک مستقیم در قالب تصویر
        [SIZE=4][COLOR=red]
        [/COLOR][/SIZE]

نظر

• alibaghdadi2010
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 378

سلام دوستان اراكي
          اگه ممكنه روش و مراحل عضويت معاملات آنلاين رو كامل توضيح دهيد؟
          واينكه آزموني چيزي داره يا نه؟
          ممنون از همتون
          اين اينترنتي پاسارگاد كه اصلا بدرد نميخوره.نه از روند انجام معامله خبر داري نه اينكه ميتوني قيمت لحظه اي بدي:(

نظر

• بهروز نعیمی
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 68

سلام

نتیجه تحلیل قبل :بار دیگر سطح صعودی که مشخص نموده بودیم تاچ شد !

در صورت حفظ شدن high در قیمت 1715 دلار فعلی ، امکان اصلاح قیمت تا محدوده 1745-1735 به دلیل رسیدن به تمامی اهداف فیبوناچی وجود دارد .
            در مسیر صعود مقاومت محکمی تا سطح 1900 دلار نداریم و مقاومت های ضعیفی در این بین وجود دارد . چنانچه 1815 دلار شکسته شود امکان افزایش سریع قیمت تا محدوده 1900 دلار دور از انتطار نیست .

موفق باشید

نتیجه تحلیل قبل : منطقه اصلاحی تعیین شده در 1745-1735 تاچ شد !

هدف دوم در صورت عبور از سطح بالا ، سطح 1700-1690 دلار است .

پی نوشت : روش تحلیلی خود برای تحلیل های طلا و بورس ایران را در دوره تحلیل تکنیکال تخصصی که روز 12 شهریور در اراک آغاز خواهد شد بازگو خواهم کرد ( فوت کوزه گری )
            [SIZE=4][COLOR=red]
            [/COLOR][/SIZE]

نظر

• بهروز نعیمی
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 68

اطلاعیه

با توجه به پیام های زیادی که افراد مختلف از سراسر ایران در سایت های مختلف مبنی بر آموزش تحلیل تکنیکال برای من فرستادند و به دلیل عدم امکان عزیمت این افراد به شهر اراک تصمیم گرفتم آماری بگیرم تا چنانچه تعداد افراد شرکت کننده کافی بود نسبت به آموزش زنده و آنلاین اقدام نمایم .

کلیه افراد متقاضی فقط در پیام خصوصی تمایل خود را برای شرکت در دوره آموزشی آنلاین به بنده اطلاع دهند و در پیام خود حتما ذکر کنند که متقاضی شرکت در کلاس با مطالب دوره تکنیکال عمومی و تخصصی تحلیل تکنیکال که در اراک برگزار می شود هستند یا فقط متقاضی یکی از دوره ها می باشند .

در مورد برگزاری آنلاین کلاس به صورت ویدئویی با توجه به سرعت اینترنت میسر نیست و فکر کنم بهترین شیوه این هست که من عکس ها را در سی دی قرار بدهم و برای شرکت کنندگان پست کنم تا در زمان جلسه آنلاین که به تصاویر اشاره میکنم خیلی راحت و سریع بتونیم کلاس را پیش ببریم و سرعت اینترنت در این بین مشکل ساز نشود . افرادی هم اگر پیشنهادی دارند بفرمایند تا بررسی کنیم .
              [SIZE=4][COLOR=red]
              [/COLOR][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

حفاری سهمی که فکر می کردم رشد خوبی در سال بی دردسر داشته باشه صف خرید شد.

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

بازگشت طلا از قله 1800
                  قیمتها در بازار ارز روز پنجشنبه روند معکوس به خود گرفت. دلار آمریکا و یورو 15 تومان و 20 تومان کاهش یافت و به ترتیب 1180 تومان و 1690 تومان فروخته شدند. در مقابل پوند انگلیس و صد ین ژاپن با افزایش چشمگیر قیمت به ترتیب 1960 تومان و 1540 تومان عرضه شد. روز پنجشنبه پوند انگلیس 20 تومان و هر صد ین ژاپن 50 تومان گران شدند.
                  دنياي اقتصاد- شايعه كاهش اعتباري فرانسه از سوي موسسه «استاندارد اندپورز» قيمت هر اونس طلا را در آخرين ساعتهاي معاملاتي تا مرز 1820 دلار بالا برد تا براي چند روز متوالي بهاي اين فلز گرانبها ركورد جديدي ثبت كند. ركوردي كه البته به دليل تكذيب رسمي شايعه كاهش اعتباري فرانسه از سوي موسسه استاندارد و پورز زمان زيادي پابرجا نماند و قيمت جهاني طلا در روز چهارشنبه با نرخ 1795 دلار براي هر اونس بسته شد.

روند كاهشي قيمت طلا در روز پنجشنبه و جمعه نيز ادامه يافت. بازگشت قيمت طلا از قله 1800 به دليل خبرهاي مثبت از اقتصاد فرانسه در سه ماهه اول سال ميلادي و فروش عمده اين فلز گرانبها گزارش شده است. ديروز اعلام افزايش نيم درصدي آمار خردهفروشي در آمريكا شيب كاهش بهاي طلا را تندتر كرد.

بازگشت قیمت طلا از قله 1820 دلار
                  گروه بازار پول_مسعود رضا طاهری: طلا در آخرين ساعتهاي پاياني معاملات روز چهارشنبه تا محدوده 1820 دلار بالا رفت. اما اين روند افزايشي در روز پنجشنبه متوقف شد به طوري كه در پایان معاملات این روز بهاي هر اونس طلا در سطح 1767 دلار بسته شد.
                  روند کاهشی قیمت طلا روز جمعه نیز ادامه یافت و تا ساعت 30 /18 به وقت تهران همزمان با اعلام افزايش نيمدرصدي نرخ خردهفروشي در آمريكا در ماه جولاي تا 1740دلار پایین آمد. در ايران نيز افزایش قیمت طلا تا رکورد 1816 دلار چهارشنبه شب، موجب شد تا روز پنجشنبه قیمت سکه و نیم سکه هر یک با 5000 تومان افزایش قیمت مواجه شود.

بازار سکه
                  با افزايش 5 هزار توماني قیمت سکه و نیم سکه در روز پنجشنبه، اين دو نوع سكه به ترتیب به قیمت 485 هزار تومان و 245 هزار تومان فروخته شدند. با این حال سکه قيمت طرح قدیم و ربع سکه بدون تغییر 495 هزارتومان و 134 هزار تومان باقی ماند.عرضه رسمي سكه نيز با افزايش قيمت همراه بود. بانک مرکزی روز پنجشنبه قیمت سکه را 4160 تومان بالا برد، اما در قیمت نیم سکه تغيیری ایجاد نکرد. قیمت سکه بر این اساس 478 هزار و 400 تومان تعیین شد.نیم سکه 237 هزارو 120 تومان فروخته شد.در این روز ربع سکه بانکی با 3120 تومان کاهش قیمت به نرخ 130 هزارتومان به خریداران عرضه شدند.در بازار طلا قیمت هر مثقال طلای 17 عیار بدون تغییر 214 هزارتومان و هر گرم طلای 18 عیار 49 هزار و 400تومان به فروش رسید.

بازار ارز
                  قیمتها در بازار ارز روز پنجشنبه روند معکوس به خود گرفت. دلار آمریکا و یورو 15 تومان و 20 تومان کاهش یافت و به ترتیب 1180 تومان و 1690 تومان فروخته شدند. در مقابل پوند انگلیس و صد ین ژاپن با افزایش چشمگیر قیمت به ترتیب 1960 تومان و 1540 تومان عرضه شد. روز پنجشنبه پوند انگلیس 20 تومان و هر صد ین ژاپن 50 تومان گران شدند.

قیمتها در بازار جهانی
                  قیمت طلا در بازارهای جهانی روندی معكوس به خود گرفته است. شامگاه چهارشنبه به وقت تهران، انتشار شایعهاي در بازارهای مالی جهان قیمت طلا را از 1800 دلار فراتر برد. بر اساس این شایعه، اعلام شد که موسسه رتبهسنجی استاندارد اند پورز رتبه اعتباری فرانسه را نیز کاهش داده است. اگرچه این شایعه به سرعت از سوی مقامات این موسسه تکذیب شد، اما همراستا با اعلام کاهش نرخ تولیدات صنعتی در اروپا طی ماه ژوئن ، قیمت طلا را با نوسان شدیدی همراه ساخت. در همین حال با اعلام سریع برخی آمارهای اقتصادی از سوی مقامات رسمی فرانسه مبنی بر افزایش 9/0 درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال 2011 و همچنین رد هر گونه گزارش ناامیدکننده از اقتصاد این کشور قیمت طلا روبه کاهش نهاد.

از جمله عوامل تاثیرگذار دیگر بر افت قیمت طلا، فروش عمده آن گزارش شده است.به علاوه افزایش دوباره شاخص داوجونز در آمریکا و افت بازارهای سهام در اروپا و آسیا موجب تضعیف یورو و پوند انگلیس در مقابل دلار آمریکا شد. نرخ برابری يورو در مقابل دلار که طی روزهای اخیر تا 43/1 بالا رفته بود، روز پنجشنبه تا 41/1 افت کرد.افت ارزش یورو در کاهش قیمت طلا تاثیر زیادی داشت. در همین حال دلار با وجود نگرانیهای اقتصادی شدید در ژاپن در مقابل ین ضعیف شد و برابری آن تا محدوده 76 به ازای هر دلار کاهش یافت. قیمت ین ژاپن در بازار ايران نيز متاثر از این شرایط 50 تومان گران شد.

آخرین پیشبینیها
                  تازهترین پیشبینیها در مورد قیمت طلا حاکی از افزایش قیمت آن تا سطح 2300 دلار است. در این میان یکی دیگر از کارشناسان از احتمال افت قیمت طلا تا 1440 دلار تا پایان سال جاری میلادی خبر داد. با توجه به اوضاع بحرانی اقتصادی در سراسر دنیا اغلب پیشبینیها از افزایش قیمت طلا حکایت دارد. شاخصترین این اظهارات در دوروز گذشته مربوط به کارشناس بانک Erste group Bank AG از اتریش است. رونالد ستوفرل در گفتوگو با تلويزیون بلومبرگ پیشبینی کرد قیمت طلا تا 2300 دلار بالا برود. وی نگرانی عمده از افزایش نرخ تورم در سطح جهان، خرید طلا از سوی بانکهای مرکزی هند و چین و همچنین دیدگاه اجتماعی مردم این دو کشور نسبت به خرید طلا را در کنار سایر موارد موجب افزایش تقاضا برای خرید طلا عنوان کرد. او افزایش سرمایه گذاریها در طلا را یکی دیگر از جمله عوامل افزایش آتی قیمت طلا ارزیابی کرد.

وی گفت: قیمت طلا در 5 سال اخیر 140 درصد رشد داشته است. او هرگونه افزایش حبابی قیمت طلا را رد کرد و تاکید کرد که از نظر موسسه متبوع وی، قیمت طلا هم قیمت کاملا واقعی است.در مقابل اين پيشبينيهاي افزايش برخي نظرها نيز حاكي از كاهش قيمت است. در همین حال، یکی از کارشناسان یک موسسه مالی استرالیایی پیش بینی کرد که قیمت طلا تا پایان سال میلادی جاری تا سطح 1440 دلار پایین بیاید.
                  به نظر شما جناب نعیمی کدام سناریو درست تر است؟

نظر

• بهروز نعیمی
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 68

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    .........................
                    آخرین پیشبینیها
                    تازهترین پیشبینیها در مورد قیمت طلا حاکی از افزایش قیمت آن تا سطح 2300 دلار است. در این میان یکی دیگر از کارشناسان از احتمال افت قیمت طلا تا 1440 دلار تا پایان سال جاری میلادی خبر داد. با توجه به اوضاع بحرانی اقتصادی در سراسر دنیا اغلب پیشبینیها از افزایش قیمت طلا حکایت دارد. شاخصترین این اظهارات در دوروز گذشته مربوط به کارشناس بانک Erste group Bank AG از اتریش است. رونالد ستوفرل در گفتوگو با تلويزیون بلومبرگ پیشبینی کرد قیمت طلا تا 2300 دلار بالا برود. وی نگرانی عمده از افزایش نرخ تورم در سطح جهان، خرید طلا از سوی بانکهای مرکزی هند و چین و همچنین دیدگاه اجتماعی مردم این دو کشور نسبت به خرید طلا را در کنار سایر موارد موجب افزایش تقاضا برای خرید طلا عنوان کرد. او افزایش سرمایه گذاریها در طلا را یکی دیگر از جمله عوامل افزایش آتی قیمت طلا ارزیابی کرد.

وی گفت: قیمت طلا در 5 سال اخیر 140 درصد رشد داشته است. او هرگونه افزایش حبابی قیمت طلا را رد کرد و تاکید کرد که از نظر موسسه متبوع وی، قیمت طلا هم قیمت کاملا واقعی است.در مقابل اين پيشبينيهاي افزايش برخي نظرها نيز حاكي از كاهش قيمت است. در همین حال، یکی از کارشناسان یک موسسه مالی استرالیایی پیش بینی کرد که قیمت طلا تا پایان سال میلادی جاری تا سطح 1440 دلار پایین بیاید.
                    به نظر شما جناب نعیمی کدام سناریو درست تر است؟
                    من معتقد به افزایش قیمت طلا تا سطح 2200-2100 دلار هستم و در سایت تالار بورس در جواب یکی از عزیزان این مورد را ذکر کردم .

4 ماه پیش در 17 آوریل زمانی که قیمت طلا 1500 دلار بود در سایت تالار بورس گفتم طلا به 1800 دلار خواهد رسید و بعد از 4 ماه به قیمت مورد نظر رسید .

امروز 13 آگوست 2011 میگم که طلا به سطح 2200-2100 دلار هم خواهد رسید .
                    [SIZE=4][COLOR=red]
                    [/COLOR][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

من معتقد به افزایش قیمت طلا تا سطح 2200-2100 دلار هستم و در سایت تالار بورس در جواب یکی از عزیزان این مورد را ذکر کردم .

4 ماه پیش در 17 آوریل زمانی که قیمت طلا 1500 دلار بود در سایت تالار بورس گفتم طلا به 1800 دلار خواهد رسید و بعد از 4 ماه به قیمت مورد نظر رسید .

امروز 13 آگوست 2011 میگم که طلا به سطح 2200-2100 دلار هم خواهد رسید .
                      جناب نعیمی سلام
                      این تارگت 2200 در چه بازه زمانی رخ خواهد داد؟

نظر

• alibaghdadi2010
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 378

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                        سلام دوستان اراكي
                        اگه ممكنه روش و مراحل عضويت معاملات آنلاين رو كامل توضيح دهيد؟
                        واينكه آزموني چيزي داره يا نه؟
                        ممنون از همتون
                        اين اينترنتي پاسارگاد كه اصلا بدرد نميخوره.نه از روند انجام معامله خبر داري نه اينكه ميتوني قيمت لحظه اي بدي:(
                        يعني هيچ كسي آنلاين پاسارگادو نداره؟
                        برم تهران مفيد بگيرم :(

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

يعني هيچ كسي آنلاين پاسارگادو نداره؟

برم تهران مفيد بگيرم :(
                          تازه اگر می خوای بگیری مفید را نگیر

نظر

• ناظم
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 508

باربد جان یک آستینی برای مرقام بالا بزن خدا اجرت دهد

نظر

• alibaghdadi2010
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 378

اراك بورس عزيز باز امياد وايسادي ديگه نه؟
                              عجب سهمه خوبه يكي از بهتريناست

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

اراك بورس عزيز باز امياد وايسادي ديگه نه؟
                                عجب سهمه خوبه يكي از بهتريناست
                                سلام جناب بغدادي
                                بله من زامياد رو تا يك سود خوبي ازش نگيرم نمي فروشم.
                                خودوريي ها امروز چه رنگ سبزي گرفتند.

نظر

در حال کار...
                                X