کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
خيلي وقته اين تايپيك دست نخورده مونده.
بچه ها از اين كارگزار جديد خبري نداريد؟
بعد از اتمام نمایشگاه کار افتاحیه انجام میشه
جالبه کارگزاری جدید جدا از همه اون امتیازات برای مشتریانی که تا روز افتتاخیه حساب باز کنند
یک سری امتیازات ویزه هم داره
دوستاني كه از پاسارگاد استفاده ميكنن :
خريد اعتباري هم داره؟
علی جان تلفنی هم معامله نمیکنند
شما میگی اعتبار
صبخ یکی از دوستان با من تماس گرفت و سه سهم را برای خرید معرفی کردم
تا این دوستمون خودش را به کارگزاری رسوندو کارهاش را انجام داد
هر سه صف خرید شدند
جالبه بقیه دوستان با یک تلفن اون 3 سهم را خریدند
دوستان عزیز اراکی سلام
در این که کارگذاری قبلی موجود در اراک مشکل داره هیچ شکی نیست.
یادتون باشه اینجا تالار عمومیه اگر ببینم با حمایت بی جا و بوق و داد و تبلیغ بیجای این کارگذار جدید جو سایت به سمتی بره که احساس بشه حقی از کاربران سایت ضایع بشه مجبور میشم اطلاعاتی از کارگذار جدیدتوون به دوستان بدم که قطعا روند عوض بشه.
ممنون
حالا شما لطف کن بخاطر همون حق کاربران سایت اطلاعاتت رو بزار تو سایت
این تاپیک برای بچه های اراکیه و این مسائل به همه اونها مربوط میشه
منتظریم دوست عزیز
بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
علی جان تلفنی هم معامله نمیکنند
شما میگی اعتبار
صبخ یکی از دوستان با من تماس گرفت و سه سهم را برای خرید معرفی کردم
تا این دوستمون خودش را به کارگزاری رسوندو کارهاش را انجام داد
هر سه صف خرید شدند
جالبه بقیه دوستان با یک تلفن اون 3 سهم را خریدند
اگر این پست من جنبه تبلیغات داشته ببخشید
اما مشتریها در عمل میتونند خودشون ببینند
در ضمن طبق اعلام قبلی بنده در پست خصوصی مثل جناب نظری در خصوص نحوه کار در خدمتم
سلام شادی جون.خبرای خوبی داریم گلم.اما در پیام خصوصی اگر سوالی دارین بفرمایین، در خدمتتون هستیم.
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر