جالبه اگر دوستان اراكي بدونن كي سرپرست اين كارگزاريه باور نمي كنن.منتظر بمونيد تا روز افتتاحيه.<:-p
تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
در اصل توسط باربد پست شده استسلام
ارتمیس خانم
پاسارگاد دو تا راه داره
یا باید رویه را عوض کنه
یا تا چند سال دیگه عرصه را به حریف تقدیم کنه
من اینکه فلانی اینقدر سرمایه داره برام مهم نیست
چون منش ادما را با پولشون نمیشه قیاس کرد
همین من سال 86 یا 87 که پاسارگاد کار میکردم همین رفتار ها را میدیدم
اما اگر الان برام امتیاز قرار بدهند برام ارزشی دیگه نداره
کارگزاری باید مشتری مداری کنی نه پول سالاری[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mehran89 پست شده است View Postدوست عزيز من فرمشو پر كردم،مشتري مداريش عاليه.روابط عمومي بالايي دارن و اينكه همه امكاناتي هم در اين كارگزاري مي دن به مشتري ها.اطلاعاتشون فوله .اميدوارم اين كارگزاري موفق بشه در كارش.;). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط mehran89 پست شده است View Postدوست عزيز من فرمشو پر كردم،مشتري مداريش عاليه.روابط عمومي بالايي دارن و اينكه همه امكاناتي هم در اين كارگزاري مي دن به مشتري ها.اطلاعاتشون فوله .اميدوارم اين كارگزاري موفق بشه در كارش.;)
چیزیه که یک کارگزاری باید داشته باشه
البته شاید چون اول کارشونه اینجوریه
اما باید ببینیم در عمل چه بر میاد
نکته دوم بنده اصلا در این کارگزاری هیچ نفعی ندارم و حتی هنوز خودم هم فرم پر نکردم
اما با شناختی که دوستان از بنده دارند به شهرم تعصب خاصی دارم و برای پیشرفتش همه کار میکنم
الان هم اگر دارم این صحبتها را میکنم به دو دلیله
اول اینکه دوستان برای سرمایه و کارشون ارزش قایل باشند و دوم اینکه این کارگزاری بتونه پا بگیره
من با برخی دوستان که صحبت میکنم کمترین امتیازات یک کارگزاری را هم برایشان رعایت نمیکنند
که این برای شهر من خوب نبود
که یک کارگزاری برای انحصاری بودنش کمی کم لطفی کنه
امید است در راه خوبی قدم گذاشته باشیم
نظر
-
-
جناب باربد سلام
من 17400تازامياد در1491ريال دارم به نظر شما در افزايش سرمايه شركت كنم يا نه؟
به ازاي هر سهم چقدر بايد واريز كنم؟
قيمت بازگشايي حدودا چنده؟
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب باربد سلام
من 17400تازامياد در1491ريال دارم به نظر شما در افزايش سرمايه شركت كنم يا نه؟
به ازاي هر سهم چقدر بايد واريز كنم؟
قيمت بازگشايي حدودا چنده؟
قیمت بازگشایی به سود اعلامی جدید و حمایت سهامدار در روز بازگشایی بستگی داره
اول اجازه بدید حق تقدم بیاد بعدا در مورد پول صحبت میکنیم
اما چیزی که واضحه به ازای هر حق تقدم باقی مانده در پایان مهلت مقرر شما 100 تومن باید واریز کنید
البته قبل از پایان مهلت استفاده از حق تقدم
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postافزایش سرمایه را نظری ندارم
قیمت بازگشایی به سود اعلامی جدید و حمایت سهامدار در روز بازگشایی بستگی داره
اول اجازه بدید حق تقدم بیاد بعدا در مورد پول صحبت میکنیم
اما چیزی که واضحه به ازای هر حق تقدم باقی مانده در پایان مهلت مقرر شما 100 تومن باید واریز کنید
البته قبل از پایان مهلت استفاده از حق تقدم
ودر نهايت بعد از طي مراحل من34800تا سهم خزاميا دارم با قيمتي كه باز گشايي شده به فرض170تومن
كه اگر سهم در قيمت مثلا 170بازگشايي شود من به ازاي هر حق تقدم 70تومن و به ازاي هر سهمه قبلي كه به قيمت149تومن خريدم 21تومن سود بردم+50تومن سود هر سهم اوليه در مجمع ساليانه
و اگر از حق تقدم استفاده نكنم شركت بايد پول حق تقدم هارو به حسابم واريز كنه؟
دوستان اگه مطالب اشكال داره بگيد چون من تا حالا از حق تقدم استفاده نكردم
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postپس باتوجه به گفته شما بعد از افزايش سرمايه به من 17400تا حق تقدم تعلق ميگيره كه اگر بخواهم به سهم تبديل شود بايد به ازاي هر حق 100تومن واريز كنم كه ميشه1740000تومن
ودر نهايت بعد از طي مراحل من34800تا سهم خزاميا دارم با قيمتي كه باز گشايي شده به فرض170تومن
كه اگر سهم در قيمت مثلا 170بازگشايي شود من به ازاي هر حق تقدم 70تومن و به ازاي هر سهمه قبلي كه به قيمت149تومن خريدم 21تومن سود بردم+50تومن سود هر سهم اوليه در مجمع ساليانه
و اگر از حق تقدم استفاده نكنم شركت بايد پول حق تقدم هارو به حسابم واريز كنه؟
دوستان اگه مطالب اشكال داره بگيد چون من تا حالا از حق تقدم استفاده نكردم
اما باید ببینی سهم چند باز میشه و در چه روندی قرار میگیره
حالا بلعکس شما من تو حق تقریبا تمرکز بسیار بالایی دارم
چرا که یا 5 یا 8 درصد نوسان روزانه میده که من اینو دوست دارم
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبا سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی فبولی طاعات شما
منتظریم یکی اطلاعات جزیی تری از این کارگزاری جدید بده.
آقا مهران مگه دفترش راه افته که فرم پر کردید؟[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
مهران جان سلام
به هر حال آرزو می کنم فرهنگ سهامداری در شهر ما بیشتر رونق بگیرد و از این طریق جوانان بسیاری جذب این کار شوند.
انشالله از این به بعد شاهد کارگزارهای زیادی در شهرمون باشیم.همه دوستان اراکی هم به نظرم بهتره معاملات شون رو به کارگزاریهای شهر اراک منتقل کنند تا کمکی به بهبود آنها در شهر بشه.
موفق باشیدتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postباربد عزیز سلام
به نظرت بانک انصار رو از عرضه اولیه برداریم یا نه؟ تو چه قیمتهایی ارزنده است
اما صحبت از 200 تا 210
قراره اگر بالای 200 باز شد کمی توسط ......حمایت بشه
بعید میدونم انلاین بشه خریدش
کلا سهم خوبیه
خدا کنه گرون فروشی نکنند
نظر
-
سلام خدمت دوستان و تشکر از تیم مدیریت که بدون شک تصمیمات آنها در راستای حفظ حرمت ها در سایت و جلوگیری از جوسازی بعضی از کاربران هست.
من به نوبه خودم از هر اقدام و تصمیمی که منجر بشه این سایت هر روز شکوفاتر بشه و روند بی احترامی ،در این سایت جایی نداشته باشه...حمایت می کنم
همیشه موفق و پیروز باشید
نظر
نظر