قپیرا صف خرید>:d<
تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postخرید غمارگ . فملی و شنفت. بازار هم داره مثبت میشه حیف پارسان که دیروز فروختمش[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
شاراک اضافه کردم شد 30%
فک کنم کافی باشه برای سبدم
خداکنه شراز باز بشه زودتر
دوستان از قانون فرابورس اطلاعی دارین؟
انگار از 50%بیشتر افزایش مجاز نیس
نظر
-
قیمت اونس جهانی طلا 1655.4
مظنه مثقال طلا 5,510,000
گرم طلا 18 عیار 1,272,000
سکه بهار (طرح قدیم) 12,600,000
سکه بهار (طرح جدید) 12,740,000
نیم سکه 6,370,000
ربع سکه 3,320,000
سکه 1 گرمی 2,040,000
دلار در بازار 32,360
یورو 42,250
پوند انگلیس 52,300
درهم امارات 8,820
نظر
-
saham
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postسلام. من شنفت رو تو قیمت 470 خریدم بعد از باز شدنش هم تو 400 دوباره خریدم میاگین اوردم پایین. ولی امروز قصد داشتم بفروشم. به نظرم رشدش تا همینجاست. میشه تحلیلتون رو راجع بهش بگین و مقاومتش چنده؟
ولی شما خوب خریدی .
به نظر خودم هم خیلی دیگه رشد نداره.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
قیمت اونس جهانی طلا 1654.7
مظنه مثقال طلا 5,515,000
گرم طلا 18 عیار 1,273,100
سکه بهار (طرح قدیم) 12,620,000
سکه بهار (طرح جدید) 12,780,000
نیم سکه 6,350,000
ربع سکه 3,350,000
سکه 1 گرمی 2,080,000
دلار در بازار 32,500
نظر
-
اراک ۲۵۰ روز از سال در آلودگی است
خبرگزاری فارس: نماینده مردم اراک گفت: اراک ۲۵۰ روز از سال در آلودگی است.
خبرگزاری فارس: اراک ۲۵۰ روز از سال در آلودگی است
Tweet
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی امروز سهشنبه طی تذکری در صحن علنی مجلس اظهار داشت: متاسفانه در یک روستایی که 300 خانواده جمعیت دارد 6 خانواده به خاطر عدم استاندارد جاده عزادار شدهاند و روز گذشته 6 خانم محجبه زیر ماشین ماندند.
وی در ادامه گفت: هر وقت تهران آلوده میشود صدا و سیما هم بیمار میشود و این در حالی است که در طول سال اراک 250 روز آلوده است که بخش اعظم این آلودگی به خاطر نیروگاه شازند است و برای حل این موضوع هم تلاشی وجود ندارد.
این نماینده مجلس گفت: هماکنون 300 نفر در نوبت بیمارستان برای بیماری سرطان هستند که بیشتر این موضوع برای آلودگی هواست.
ابوترابی فرد در پاسخ به تذکر آصفری گفت: امیدواریم این تذکر دردمندانه شما به طور جدی در دستور کار قرار گیرد و هیئت رئیسه هم برای پیگیری این موضوع در خدمت شماست.
نظر
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوستان سلام
حناب بغدادی بهترین جا برای خرید ملک تو شهر اراک به نظرتون کجاست؟ که بشه یک آپارتمان لااقل برای سرمایه گذاری خرید.
دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند با اشتراک بزارن.
ممنونم[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
سلام من اراکی هستم اما در حال حاضر در تهران زندگی می کنم بسیار خوشحال می شم با همشهریهای اراکی در این قسمت آشنا بشم و از راهنماییهای دوستان استفاده کنم
البته جناب باربد که گل سر سبد همشهریان هستند و من همیشه ار نظرات ایشان در تاپیک گ دو خط از ذهنیات باربد استفاده می کنم
نظر
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postوالا انگار هر کی تو خرم آپارتمان میخره بعد از چندماه نسبت به بقیه جاها رشد بهتری داره. البته من اصلا اطلاعات تخصصی ندارم. تو همسایه و دوست و اشنا اینو دیدم تجربه خودم بود. ایشالا هرجا و هرچی میخرید پرسود باشید و سالمدر اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوستان سلام
حناب بغدادی بهترین جا برای خرید ملک تو شهر اراک به نظرتون کجاست؟ که بشه یک آپارتمان لااقل برای سرمایه گذاری خرید.
دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند با اشتراک بزارن.
ممنونم
راستش تو کار ملک نیستم ولی چند تا از دوستام هستن
ازشون سوال میکنم خبر میدم بهتون
خودم خرم و خیابون نیسانیان رو میپسندم
نظر
نظر