تالار بورس اراك و ايده هاي بورسي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eli77
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 263

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
    سلام
    این نشان صداقت شماست که حتی توی تالارهای دیگر هم با همین آیدی عضو شدید.
    امیدوارم همواره در سود باشید.
    به نظرم این هفته فروش هیچ سهمی درست نباشه
    شاخص طبق پیش بینی بزرگان تکنیکال هدف 53000 رو نشونه گرفته !!
    بهتره سهامداری کنید و اگر نقدینگی دارید توی همین هفته خریدهاتون رو انجام بدید.
    مممنون شما لطف دارین.
    شنبه و یکشنبه تعدادی از سهام هام که توی سود بودم رو فروختم...الان مقداری نقدم.
    به نظرتون فردا بین فولاد و ومعادن کدوم رو انتخاب کنم؟
    راستش یه کم از بازار میترسم میخواستم کلا نقد کنم باز منصرف شدم
    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• reza537
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 95

سلام
      به نظرم نقد بودن در این هفته کار درستی نیست بهتره امروز هر سهمی رو که در نظر گرفتی خرید کنی.سه تا سهمی رو که در پست قبلی هم اشاره کردم بخری خوبه
      فکر میکنم امروز فرصت خرید خوبی باشه و از هفته آینده اکثر سهمها مثبت و سبز کامل باشند.
      نقدینگی زیادی پشت بازار بورس هست که هم اکنون مردد هستند و هفته آینده باید بیان توی صف خرید بشینند.
      بنده هرچه در توان داشتم خریدهام رو انجام دادم.امروز و فردا فقط تماشاگر بازارم.
      البته هرکاری ریسک خودشو داره
      پر سود باشید

نظر

• alibaghdadi2010
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 378

باسلام
        سبد من که صف خریده بجز وبانک و کاذر
        امیدوارم سبد همتون صف باشه<:-p

نظر

• alibaghdadi2010
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 378

امروز
          فروش کاذر
          خرید وغدیر

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

دوستان یه سوال دارم، فخوز و فملی افزایش سرمایه دارن من اگه نخوام توی افزایش سرمایه شرکت کنم و بخوام سود نقدی بگیرم باید چکار کنم دقیقا؟

نظر

• alibaghdadi2010
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 378

بیش از ۹۵درصد مردم اراک در انتخابات شرکت کردند

به گزارش مرکزی دیلی ، مسلم پورقاسمیان در گفتگو با خبرنگار پانا، افزود: حضور مردم اراک در پای صندوق های رای حضوری حماسی و انقلابی بود.

وی ادامه داد: از ساعات اولیه صبح روز گذشته مردم شهید پرور و ولایی شهرستان اراک با حضوری پرشور و حداکثری، در شعب اخذ رای حاضر شدند و آرای خود را به صندوق انداختند.
              پورقاسمیان با تشکر از حضور پر شور و بابصیرت مردم شهرستان اراک در انتخابات، اظهار کرد: شهرستان اراک روز گذشته چهره ی حماسی را به خود گرفته بود و مردم فهیم این شهرستان در راستای تحقق حماسه سیاسی و تعیین سرنوشت مملکت خویش، علی رغم گرمی هوا و ازدحام جمعیت در پای صندوق های اخذ رای حاضر شده و به افراد منتخب رای دادند.
              فرماندار اراک با اشاره به حضور همه ی اقشار جامعه اعم از پیر و جوان در انتخابات، ابراز کرد:به دلیل استقبال خوب مردم شهرستان اراک، انتخابات در این شهرستان تا ساعت ۲۳ شب گذشته تمدید شد.
              وی خاطرنشان ساخت: کار شمارش آرای ریاست جمهوری در این شهرستان به پایان رسیده و هم اکنون آرای شوراهای اسلامی شهر در حال شمارش است.
              پورقاسمیان با اشاره به حضور تقریبا 100درصدی مردم شهرستان اراک و روستاهای این شهرستان در انتخابات، تصریح کرد: فردا نتایج انتخابات شوراهای اسلامی شهر اراک مشخص و اعلام خواهد شد و افراد منتخب در حوزه ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی روستاها و شهرها باید با اقتدار و در جهت پیشرفت جامعه کار خود را آغاز کنند.

نظر

• امير سينا
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 483

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                بیش از ۹۵درصد مردم اراک در انتخابات شرکت کردند

به گزارش مرکزی دیلی ، مسلم پورقاسمیان در گفتگو با خبرنگار پانا، افزود: حضور مردم اراک در پای صندوق های رای حضوری حماسی و انقلابی بود.

وی ادامه داد: از ساعات اولیه صبح روز گذشته مردم شهید پرور و ولایی شهرستان اراک با حضوری پرشور و حداکثری، در شعب اخذ رای حاضر شدند و آرای خود را به صندوق انداختند.
                پورقاسمیان با تشکر از حضور پر شور و بابصیرت مردم شهرستان اراک در انتخابات، اظهار کرد: شهرستان اراک روز گذشته چهره ی حماسی را به خود گرفته بود و مردم فهیم این شهرستان در راستای تحقق حماسه سیاسی و تعیین سرنوشت مملکت خویش، علی رغم گرمی هوا و ازدحام جمعیت در پای صندوق های اخذ رای حاضر شده و به افراد منتخب رای دادند.
                فرماندار اراک با اشاره به حضور همه ی اقشار جامعه اعم از پیر و جوان در انتخابات، ابراز کرد:به دلیل استقبال خوب مردم شهرستان اراک، انتخابات در این شهرستان تا ساعت ۲۳ شب گذشته تمدید شد.
                وی خاطرنشان ساخت: کار شمارش آرای ریاست جمهوری در این شهرستان به پایان رسیده و هم اکنون آرای شوراهای اسلامی شهر در حال شمارش است.
                پورقاسمیان با اشاره به حضور تقریبا 100درصدی مردم شهرستان اراک و روستاهای این شهرستان در انتخابات، تصریح کرد: فردا نتایج انتخابات شوراهای اسلامی شهر اراک مشخص و اعلام خواهد شد و افراد منتخب در حوزه ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی روستاها و شهرها باید با اقتدار و در جهت پیشرفت جامعه کار خود را آغاز کنند.

بابا دم اراکیا گرم ، فک کنم رکورد زدن...>:D

نظر

• reza537
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 95

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                  دوستان یه سوال دارم، فخوز و فملی افزایش سرمایه دارن من اگه نخوام توی افزایش سرمایه شرکت کنم و بخوام سود نقدی بگیرم باید چکار کنم دقیقا؟
                  امیدوارم هفته گذشته نقدینگی رو تبدیل به سهام کرده باشید
                  فخوز در جریان نیستم.
                  فملی که مجعش برگزار شده و افزایش سرمایه حدود صددرصدی داشته و قرار شده سود نقدی رو به افزایش سرمایه اختصاص بده.(بعد از مجمع هنوز نمادش باز نشده)
                  یعنی اینکه اگر با سهم مجمع رفتید هم اکنون سهام شما دوبرابر شده و دیگه سود نقدی نمیگیرید.
                  بهتره با امور سهام شرکت تماس بگیرید.به نظرم بایستی برگه حق تقدم برای شما ارسال کنند که شما آن را تایید کنید وبرای شرکت بفرستید.(بدون نیاز به پرداخت وجه)
                  اگر نخواهید در افزایش سرمایه شرکت کنید میتوانید برگه فوق را به کارگزاری بدید که حق تقدم رو برای شما بفروشند.(اگر این کار رو انجام بدید کسی که حق تقدم شمارو میخره به ازاری هر سهم بایستی صدتومن در مهلت قانونی بپردازد تا براش تبدیل به سهم بشه)
                  شما نیز به خاطر اینکه در افزایش سرمایه شرکت نکردید سهامتون همان میزان قبلی باقی میمونه و به ازای هر سهم از شرکت ملی مس سود نقدی رو طلب کار میشید که بایستی بهتون پرداخت کنند.
                  ولی بهتره در افزایش سرمایه شرکت کنید تا سهامتون دوبرابر بشه و اگر پول لازم شدید وقتی سهم باز شد مقداری از سهام خود را نقدی بفروشید.(اینجوری سریعتر به پول خودتون میرسید)
                  آخرین ویرایش توسط reza537؛ 2013/06/15, 19:39.

نظر

• eli77
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 263

متاسفانه نتونستم نقدینگیم رو تبدیل به سهام کنم اقا رضا
                    این هفته منتظر ورودم...اما بازار هیجانی شده..همه یا صف خرید میشن یا فروش...

ر

نظر

• reza537
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 95

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                      متاسفانه نتونستم نقدینگیم رو تبدیل به سهام کنم اقا رضا
                      این هفته منتظر ورودم...اما بازار هیجانی شده..همه یا صف خرید میشن یا فروش...

ر
                      سلام
                      روند کلی بازار صعودیست.و هر صف فروشی که تشکیل گردد موقتیست و فرصت خرید محسوب میگردد.
                      دیروز پخش صف قروش بود به راحتی میشد خرید کرد.
                      وصنعت پولبک کرده بود توی منفی میشد خرید.
                      از خرید سهام هایی که در یکسال گذشته رشد چند برابر داشتند بایستی پرهیز کرد.
                      سهامهایی که رشد نداشتند و پی بر ای خوبی دارند مانند ساختمانی ها و بانکی ها برای خرید مناسبند
                      خودرویی ها در حال رشدند ولی با توجه به اینکه امسال تقسیم سود نقدی ندارند و هنوز از زیان خارج نشدند بنا براین بهتره از سهامهایی که هم از افزایش خودروییها تاثیر مثبت میپذیرند و هم تقسیم سود نقدی خواهند داشت خرید کرد مانند وساپا ولساپا خگستر

نظر

• alibaghdadi2010
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 378

باسلام.........
                        امروز
                        فروش وبانک (خرید شده در338تومن)
                        فروش وصلنم(خرید شده در165) از جناب رضا537 بابات معرفیش ممنون=D>
                        و تبدیل به واتی.....481.5
                        روز خوبی بود

نظر

• reza537
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 95

سلام همشهریان عزیز
                          جناب بغدادی نوش جان !=((
                          وصنعت در حال پولبک و فردا وقت سوار شدن است. دویست تومن رو راحت میزنه .
                          وقتی که خودرو باز بشه دیگه وصنعت رو به راحتی نمیشه خرید.
                          خرید پخش در منفی فردا گزینه مناسبی است.
                          با شرایط موجود بهترین گزینه سهامداریست.زیاد از این شاخه به اون شاخه پریدن و هزینه گارگزاری پرداختن به نظر مناسب نیست.
                          روند بازار صعودیست.

نظر

• alibaghdadi2010
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 378

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
                            سلام همشهریان عزیز
                            جناب بغدادی نوش جان !=((
                            وصنعت در حال پولبک و فردا وقت سوار شدن است. دویست تومن رو راحت میزنه .
                            وقتی که خودرو باز بشه دیگه وصنعت رو به راحتی نمیشه خرید.
                            خرید پخش در منفی فردا گزینه مناسبی است.
                            با شرایط موجود بهترین گزینه سهامداریست.زیاد از این شاخه به اون شاخه پریدن و هزینه گارگزاری پرداختن به نظر مناسب نیست.
                            روند بازار صعودیست.
                            ممنون بابت معرفی
                            نقد نداشتم وگرنه نگهش میداشتم
                            واتی سود بیشتری میده به نظرم.....

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

سلام جناب بغدادي
                              خوبي دوست عزيز؟ چه خبر
                              بعد مدتها ميخواستم كمي سهام بخرم براي شروع الان كدوم سهم ها خوبه به نظرتون؟
                              با تشكر
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• alibaghdadi2010
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 378

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                سلام جناب بغدادي
                                خوبي دوست عزيز؟ چه خبر
                                بعد مدتها ميخواستم كمي سهام بخرم براي شروع الان كدوم سهم ها خوبه به نظرتون؟
                                با تشكر
                                سلام......ممنون....سلامتی
                                ورود مجددتونو تبریک میگم>:D<
                                شما استاد مایی من که نمیتونم به شما سهم معرفی کنم......
                                به نظرم شیران خیلی بخاد بیاد پایین 3000میاد فوقش2800
                                هدفش 5000
                                واتی هم هدفش بالای 1000تومن بنیادی اگه هرجا زیر700فرصت داد وارد شو........احتمالا یک شنبه باز بشه

نظر

در حال کار...
                                X