کاشی سعدی ( کسعدی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر جواد عزیز

بنده هم اضافه کردم روی 2امیدوارم قیمت های پایین 200 رو هم ببینه 1-2 روز که میانگین رو به 200 برسونم و درصدش رو توی سبد به حدود 50

بعد واقعا دیگه بی استرس صبر می کنم بالای 300 بفروشم>:D<

پ.ن: منتظر رنج های مثبت هم کم کم باشید از سوی ;)
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

سلام دوستان منم امروز اضافه كردم،البته اخر وقت هر چي نشستم بهم ندادن،منفي فردا خريد هاي من رو تكميل ميكنه .
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• hamid26967
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 416

سلام
        همچنان امیدوارم عرضه کننده محترم امروز هم در منفی کامل دل مومنین را شاد کرده و تعداد زیادی عرضه نماید:D
        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
          سلام
          همچنان امیدوارم عرضه کننده محترم امروز هم در منفی کامل دل مومنین را شاد کرده و تعداد زیادی عرضه نماید:D
          نوش جونت:D
          ما هم هستیم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• hamid26967
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 416

آقا به همتون میرسه عجله نکنید برین تو نوبت عجله هم نکنید الانه که خسته بشه بزنه زیر همه چیز ;)
            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

آقا به همتون میرسه عجله نکنید برین تو نوبت عجله هم نکنید الانه که خسته بشه بزنه زیر همه چیز ;)
              حمید جان امروز یه صندوق رو توجیه کردم که 500.000 تا سهم کسعدی رو تو این محدوده بخره

اما بعدش پشیمون شدم !
              و اجازه خرید رو بهشون ندادم ...

نباید اجازه بدیم انقلاب دست نا اهلان بیوفته

چون میترسم همین تعداد روزی روند سهم رو مختل کنه ... چون این سهم سهامدار و سرمایه گذار میخواد
              اگه دوستان فکر میکنن این خرید میتونه تو روند سهم اثر مثبت بذاره بخرم

نظر

• hamid26967
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 416

آریو جان ممنون که به فکر حمایت از کسعدی هستین به نظر این حقیر هم حق باشماست
                این سهم سهامداری می خواد، فکر می کنم اگه سهم راه خودشو بره بهتره، زیاد طول نمیکشه که سهامداری عجول از سهم بیرون برن.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

آریو جان ممنون که به فکر حمایت از کسعدی هستین به نظر این حقیر هم حق باشماست
                  این سهم سهامداری می خواد، فکر می کنم اگه سهم راه خودشو بره بهتره، زیاد طول نمیکشه که سهامداری عجول از سهم بیرون برن.
                  نه حمید جان من اصلا به فکر حمایت سهم نیستم ...چون این سهم نیاز به حمایت نداره ;)

خواستیم دور هم بخریم سهم رو ... همون سهم خودش باید راه خودشو پیدا کنه به همون خاطر فعلا برای صندوق نخواهیم خرید

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر دوستان عزیز؛

جواد گرامی تجربه بیمه کوثر کافی است که برای 50 سال آینده سراغ هیچ صندوق و شرکت سرمایه گذاری نرویم! به نظرم بمونیم و صبر کنیم تا همون محدوده 350 تومان به راحتی بفروشیم بهتر باشه. من خودم اصلا از معرفی و تحلیل سهم های زیر 1 میلیارد سهم در فروم ها کاملا پشیمون هستم

نظر

• taherishahram
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر دوستان عزیز؛

جواد گرامی تجربه بیمه کوثر کافی است که برای 50 سال آینده سراغ هیچ صندوق و شرکت سرمایه گذاری نرویم! به نظرم بمونیم و صبر کنیم تا همون محدوده 350 تومان به راحتی بفروشیم بهتر باشه. من خودم اصلا از معرفی و تحلیل سهم های زیر 1 میلیارد سهم در فروم ها کاملا پشیمون هستم

سید زخم خورده ای ها ....
                      من با اجازتون از شنبه سهم رو جمع می کنم :) به نظرت دیر میشه یا فرصت میده ؟
                      A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                        سید زخم خورده ای ها ....
                        من با اجازتون از شنبه سهم رو جمع می کنم :) به نظرت دیر میشه یا فرصت میده ؟
                        زخم خورده که نه، هر کسی استراتژی فردی خودش رو داره و محترمه. اما نوع معاملات من فکر می کنم در سکوت کامل بهتر جواب میده. کسعدی هم نمی دونم اگر بالای 200-300 هزار تا می خواهید بخرید باید شروع کنید اگر نه دیر میشه اگه کمتر از 100 تا باشه هم که در 1 روز میشه خرید. حالا 4-5 تومان نوسان قیمتی خیلی فرقی در بازده کلتون نمی کنه

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          زخم خورده که نه، هر کسی استراتژی فردی خودش رو داره و محترمه. اما نوع معاملات من فکر می کنم در سکوت کامل بهتر جواب میده. کسعدی هم نمی دونم اگر بالای 200-300 هزار تا می خواهید بخرید باید شروع کنید اگر نه دیر میشه اگه کمتر از 100 تا باشه هم که در 1 روز میشه خرید. حالا 4-5 تومان نوسان قیمتی خیلی فرقی در بازده کلتون نمی کنه

من با اون اعداد نمیرسم.. زیر 100 کار می کنم....مگس وزن :)
                          از قبل هم دارم با میانگین 212 ...گفتم رو همین قیمت اضافه کنم مثل اینکه نمیخواد بیاد پایین
                          A man should get to bleed in peace

نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

هم اکنون نیازمند یاری شصتتان هستیم ;) تا امروز از مقاومت 236 تومنی عبور کنه

نظر

• abtinsalari
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 306

من فروختم با تشکر از سید ایشالا سبدی پر برکت داشته باشی سید جان ان شا الله اگر شنبه 1شنبه راه داد 2 باره وارد سهم و بازار میشوم بسیار سپاس گذارم سید جان .
                              سید محمد صادق شریعت استاد من بود واقعا دوست داشتنی بود مردی واقعا دوس داشتنی و مهربان شما ام واقعا همون جورید .با تشکر
                              ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• noori
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 206

جناب شريعت از پشيماني نگيد ما بعد از خدا اميد به شما داريم واز روي دستتونخريد ميكنيم

نظر

در حال کار...
                                X