در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
کاشی سعدی ( کسعدی )
Collapse
X
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا یاسر عزیزسلام .بدلیل مشغله کاری من نمیتونم طی روند معاملات آن لاین باشم تلفنی هماهنگ کنیم بهتره... در پی ام خصوصی شماره رو بهتون میدم که هماهنگ باشم
هر چند اصلا قصد فروش این گنج رو ندارم
چون شخصا به یزد سفر کردم و از کارخونه خبر گرفتم و بعد خرید کردممَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا یاسر عزیزسلام .بدلیل مشغله کاری من نمیتونم طی روند معاملات آن لاین باشم تلفنی هماهنگ کنیم بهتره... در پی ام خصوصی شماره رو بهتون میدم که هماهنگ باشم
هر چند اصلا قصد فروش این گنج رو ندارم
چون شخصا به یزد سفر کردم و از کارخونه خبر گرفتم و بعد خرید کردمدر اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postمگه کاشی سعدی تو یزده؟
از سبد سهامم با فولای و بکام قاطی کردم :">"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
آقا امروز کسی نیست چند تا عرضه کنه تا حجم پر بشه ؟ من که دیروز 10% کسعدیهامو دادم :(لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
آقا عرضه نکنید آقای دکتر فردا بیاد حسابتون رسیده هستا از ما گفتن بودلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postتثبيت بالاي 285 يعني شروع يه حركت زيباي صعودي
ببينيم با مقاومتش چه ميكنه ؟؟
فعلا با خيال راحت فقط سهامداري;)شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
دیروز تو بازار نبودم امروز اما هستیم در خدمت دوستان!
اگه امروز حجم نخوره دیگه سهم معرفی نمی کنم به سهامدار عمده هم میگم 10 میل صف فروش بچینه واسه سعدی >:)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدیروز تو بازار نبودم امروز اما هستیم در خدمت دوستان!
اگه امروز حجم نخوره دیگه سهم معرفی نمی کنم به سهامدار عمده هم میگم 10 میل صف فروش بچینه واسه سعدی >:)لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
بنده 5 تا دادم و جناب علیرضای عزیز هم 10 تا زحمت کشیدند
بقیه دوستان واقعا هیچ کس حاضر نیست کمک کنه؟!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز پنج شنبه مورخ 1392/03/23 درمحل تهران- خيابان فردوسي جنوبي – کوچه عبدالحميد کوشک مصري –پلاک 18 برگزار میگردد حضور بهم رسانند.لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
-
نظر
نظر