کاشی سعدی ( کسعدی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • safaklar
    ستاره دار(14)
    • Sep 2011
    • 626

شنبه دوستان اگه همتی بکنند و سهم بره بالای 240 دیگه دست نیافتنی میشه . سهام شرکتهای کاشی ساز با این ای پی اس و دی پی اس و نرخ دلار جزو سهام مفت بازار هستند . این گروه یه رالی خوب به بازار بدهکاره . (البته من کسعدی ندارم)

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

اخیراً نوسان گیران زیاد شدن تو این سهم . تا میاد تکونی بخوره فرتی هر چی خریدن رو با سود اندک می ریزن رو دایره . ولی اگه تا پایان امسال هم صعودی نکنن مطمئناً سه ماهه اول سال 92 سود خوبی خواهند داد. از لحاظ ریسک هم جزو کم ریسکترین گروه به حساب میان . حالا فروشنده ها دیگه خود دانند.
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• hamid26967
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 416

تو اندیکاتور RSI سیگنال خرید هم صادر شده

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
          من فروختم با تشکر از سید ایشالا سبدی پر برکت داشته باشی سید جان ان شا الله اگر شنبه 1شنبه راه داد 2 باره وارد سهم و بازار میشوم بسیار سپاس گذارم سید جان .
          سید محمد صادق شریعت استاد من بود واقعا دوست داشتنی بود مردی واقعا دوس داشتنی و مهربان شما ام واقعا همون جورید .با تشکر
          در اصل توسط noori پست شده است View Post
          جناب شريعت از پشيماني نگيد ما بعد از خدا اميد به شما داريم واز روي دستتونخريد ميكنيم
          درود بر هر دو شما عزیزان؛

خواهش می کنم، اگر تونسته باشم سودی برسونم باعث خوشحال بندست، ان شالله در سهم های دیگه هم موفق باشید.
          جناب نوری عزیز، حقیقتش یه مقدار دوستان نوسان گیر هستند بیشتر و روند سهم رو خراب می کنند! استراتژی معاملاتی من مناسب هر کسی نیست، نیازمند صبره و موندن روی سهم. شاید سایر استراتژی ها جذابیت بیشتری داشته باشه
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

اقا ياسر عزيز كسي كه توي بورس فعاليت ميكنه بايد عمر نوح،صبر ايوب داشته باشه تا به گنج قارون برسه!!
            منكه فقط معاملات امروز كسعدي رو نگاه كردم،فقط موندم با فروش كسعدي ميشه چي بجاش خريد؟؟!!!!!
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              اقا ياسر عزيز كسي كه توي بورس فعاليت ميكنه بايد عمر نوح،صبر ايوب داشته باشه تا به گنج قارون برسه!!
              منكه فقط معاملات امروز كسعدي رو نگاه كردم،فقط موندم با فروش كسعدي ميشه چي بجاش خريد؟؟!!!!!
              شپاس ;)
              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/02/27, 20:04.
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• علیرضا1
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 853

اقا بابك عزيز ،روند شرانول چه جوريه؟شما هنوز دارينش؟

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

اقا بابك عزيز ،روند شرانول چه جوريه؟شما هنوز دارينش؟
                  علاقه به افزودن کسعدی هستم

یا تو محدوده 210 تومن یا بعد از عبور 240 تومان

اگه سهم به 240 تومن عکس العمل نشون داد کاری نخواهم کرد
                  چون نوسان گیری رو برای خودم حرام کردم

جناب علیرضای عزیز

کسعدی 220 تومنی رو با شرانل و شپاس شما در هر بازه زمانی حاضرم از نظر بازدهی مقایسه کنم

اهداف 360 و 420 رو برای کسعدی متصورم
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

اریو جان سلام عرض ادب و ارادت.من خودمم اعتقاد دارم شاید حرکت شپاس و شرانول تیز و تنده ولی کسعدی رهروییه که اهسته و پیوسته میره.من نمیتونم خودمو قانع کنم برای یک نوسان مقطعی توی شرانل یا شپاس اقدام به فروش کسعدی کنم. البته اقا بابک گل بدون تردید استاد همه ما هست .خود شما هم حق استادی به گردن من دارین

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

اریو جان سلام عرض ادب و ارادت.من خودمم اعتقاد دارم شاید حرکت شپاس و شرانول تیز و تنده ولی کسعدی رهروییه که اهسته و پیوسته میره.من نمیتونم خودمو قانع کنم برای یک نوسان مقطعی توی شرانل یا شپاس اقدام به فروش کسعدی کنم. البته اقا بابک گل بدون تردید استاد همه ما هست .خود شما هم حق استادی به گردن من دارین
                      علیرضا جان ما شاگرد کوچک شما هستیم ....
                      شپاس و شرانل دارن برای اینده خودشون معامله میشن
                      اما این گروه حتی به قیمت امروز خودشون هم معامله نمیشن چه برسه به آیتم های آینده !
                      علیرضا جان تصمیم گیرنده شما هستید .... اما اگر عرضه ای در کسعدی داشته باشین همه را خواهم خرید ! به شرطی که در مثبت نباشه !;)
                      صحبت کردن از شپاس و شرانل در تاپیک کسعدی نشان دهنده افکار شیطانی هست :D
                      به هر حا ما پیشنهاد دادیم :x

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        علاقه به افزودن کسعدی هستم

یا تو محدوده 210 تومن یا بعد از عبور 240 تومان

اگه سهم به 240 تومن عکس العمل نشون داد کاری نخواهم کرد
                        چون نوسان گیری رو برای خودم حرام کردم

جناب علیرضای عزیز

کسعدی 220 تومنی رو با شرانل و شپاس شما در هر بازه زمانی حاضرم از نظر بازدهی مقایسه کنم

اهداف 360 و 420 رو برای کسعدی متصورم
                        در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        علیرضا جان ما شاگرد کوچک شما هستیم ....
                        شپاس و شرانل دارن برای اینده خودشون معامله میشن
                        اما این گروه حتی به قیمت امروز خودشون هم معامله نمیشن چه برسه به آیتم های آینده !
                        علیرضا جان تصمیم گیرنده شما هستید .... اما اگر عرضه ای در کسعدی داشته باشین همه را خواهم خرید ! به شرطی که در مثبت نباشه !;)
                        صحبت کردن از شپاس و شرانل در تاپیک کسعدی نشان دهنده افکار شیطانی هست :D
                        به هر حا ما پیشنهاد دادیم :x

با سلام خدمت آریو عزیز

حالا افکار من شیطانی شد ؟;):D

کسدی واقعا" بینظیر است و من خودم رو 200 تومان وارد شدم .

جناب آقای علیرضا 1 پرسیدن کسی که کسعدی رو میفروشه چی میخره؟ من هم گفتم شپاس

وگرنه قطعا" هر نمادی بهتره در تاپیک خودش به بحث نشسته بشه

البته قطعا" کسعدی اهدافی که شما گفتید رو میبینه

من هم مجددا" به کسعدی وارد میشم ولی شپاس بازدهی روزانه 5 درصد داره

ضمنا" با آمدن شخاس و شخلیج ، به راحتی میشه مجددا" به کسعدی وارد شد

و حتی امکان داره روزهای قبل عرضه اولیه کسعدی منفی بشه

ولی شپاس با این افزایش نرخ مرجع در مدت زمان خیلی کمتری به راحتی بازده بیشتری را فوری خواهد داد

ولی امکان ورورد به کسعدی خیلی راحتتره

این نظر منه چون نظر هر فردی قطعا" فرق میکنه و من دیدم نوسانگیریه و ورود مجدد به کسعدیه

اگر در تاپیک پیشنهاد خرید هم نگاه کنید من خودم زمانی که این سهم در محدوده 200 تا 208 تومن بود تاکید و سفارش به خريد این سهم داشتم

مطمئن باشید سودی که من میکنم و مجددا" به کسعدی وارد میشم بیشتر از سود فردی است که با کسعدی خواهد ماند

بازدهی ها را هم نگاه میکنیم

چهارشنبه مورخ 1391.12.09

کسعدی : 2376 ريال

شپاس : 28275 ريال

این اینجا باشه تا من زمانی که کسعدی منفی خورد و کمی استراحت کرد ولی شپاس همچنان می تاخت ، این پست را می آورم بالا و تازه اون روز من به کسعدی وارد میشم

کسعدی یکی از بهترین بنیادی ها رو داره ولی قطعا" بازدهی نوسانگیری روی شپاس و ورود مجدد به کسعدی بیشتره

موفق باشید جناب آریو عزیز
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/02/28, 14:52.

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

اقا بابك گل ممنون از راهنمايي شما،مهم اينه كه همه در كنار هم سود ببريم،چون هر دوي شما را بعنوان تحليلگر خوب در فضاي مجازي ميشناسم خواهش ميكنم به اين بحثها خاتمه بدين!!!

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

اقا بابك گل ممنون از راهنمايي شما،مهم اينه كه همه در كنار هم سود ببريم،چون هر دوي شما را بعنوان تحليلگر خوب در فضاي مجازي ميشناسم خواهش ميكنم به اين بحثها خاتمه بدين!!!
                            با سلام خدمت علیرضای عزیز

آریو از دوستان خوب من هست و من ایشون رو میشناسم و تازه همیشه از ایشون مشورت هم میگیرم

و به نظر من بحث در خصوص سهمها موجب افزایش سطح آگاهی یک فرد میشه

و خب مسلما" عالی خواهد بود

اصلا" این سایتها برای این هست که دوستان با هم به صورت دوستانه به بحث و گفتگو بنشینند

آریو جان شوخی کرده به من گفته افکار شیطانی دارم وگرنه خداییش من اصلا" به دل نگرفتم و نظر خودم را دادم

آریو یکی از بهترین تحلیلگرهاست و من همیشه از نظرات ایشان استفاده میکنم

بحث دوستانه بسیار هم عالی هست ....

موفق باشید

نظر

• hamid26967
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 416

این بحث اساتید در مورد سهام باعث میشه تجربه افراد ناشی مثل ما بیشتر بشه از جناب بابک و آریو عزیز که همیشه بهترین پیشنهادات خرید رو می دن تشکر می کنم

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت علیرضای عزیز

آریو از دوستان خوب من هست و من ایشون رو میشناسم و تازه همیشه از ایشون مشورت هم میگیرم

و به نظر من بحث در خصوص سهمها موجب افزایش سطح آگاهی یک فرد میشه

و خب مسلما" عالی خواهد بود

اصلا" این سایتها برای این هست که دوستان با هم به صورت دوستانه به بحث و گفتگو بنشینند

آریو جان شوخی کرده به من گفته افکار شیطانی دارم وگرنه خداییش من اصلا" به دل نگرفتم و نظر خودم را دادم

آریو یکی از بهترین تحلیلگرهاست و من همیشه از نظرات ایشان استفاده میکنم

بحث دوستانه بسیار هم عالی هست ....

موفق باشید

بابک جان ممنون از تحلیل خوبتون

بابک جان نوسان گرفتن هم خوبه ...البته نیاز به توانایی و تجربه بالایی داره که تعداد افراد محدودی مثل شما میتونن انجام بدن

من از نوشته های جناب علیرضا1 این برداشت رو کردم که ایشون هم آماده عرضه در کسعدی هستن و قبل از انجام چنین کاری پیشنهاد خودمو بهشون دادن :D
                                واقعا استفاده کردن از تمام فرصت های موجود در بازار کار سختیه
                                و من واقعا خوشحالم که دوستان این فرصت ها رو نه تنها خودشون استفاده میکنن بلکه به دیگران هم انتقال میدن
                                امیدوارم کسعدی هم ما رو به نتیجه ای که میخوایم برسونه :x
                                و همه دوستانی که به پیشنهاد هم اعتماد میکنیم و سهم میخریم بازده مناسب و سود معقولی ببریم @};-

نظر

در حال کار...
                                X