امروز خریدم ولی نه به مقدار دلخواه
کاشی سعدی ( کسعدی )
Collapse
X
-
شنیده شده شرکت کاشی سعدی با تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری روبرو شده است و توانایی دارد عایدی خود را تا مبلغ 620ريال مورد افزایش قرار دهدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
فکر کنم دیگه کسعدی با این حجم خوبی که تو مثبت معامله شد استارت خودشو زده . بعد عید باید هر روز شاهد صف خریدش باشیم پله اول 310لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام دکتر جان
من هم کساوه دارم و هم کسعدی
ولی پیشبینی92کسعدی واقعا یه چیز دیگست ......
وام ارزی کسعدی هم واقعا یه چیز دیگه است...!
ولی در کل رفتار کسعدی فردا بسیار دیدنی خواهد بود...بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
این معاملات کسعدی برای من قابل قبول نیست ... یه چیزی مثل سغرب 320 تا 330 تومنیه
سهم گیر میاد
سغرب بالای 440 تومن 8 میلیون صف خرید داشت و حجم پر نمیکرد !
کسعدی هم باید بالای 320 حجم پر نکنه ...اون روز به فروشش فکر میکنم !
کسعدی از 285 تومن با بقیه گروه همراه میشه
با این جو بازار بد بود !
آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2013/03/16, 12:50.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
كندل امروزش زشت بود بايد مواظب فردا بود صفش اول وقت اب نشه
خداييش سهم خوبيه ......
احتمال منفي شدن وجود داره تا با يك عقبگرد مقاومتشو بشكنه(احتمال:-/)
اميدوارم كسعدي داران ناراحت نشده باشن من فقط چيزي كه روي نمودارش ميبينم و عرض كردمشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
کسعدی امروز هم بهتر از بقیه کاشی ساز ها بود کمی بازار باقی میموند دوباره صف خرید میشد ...
پی به ای سهم فعلا از 2.1 به 2.55 رشد کرده !!!
بعد از عبور 270 ...و 285 تومن ...میتونیم اهداف 320 و 340 تعریف کنیم
کسعدی میتونه رفتار نیمه هیجانی 420 تومن رو هم از خودش نشون بده !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postكندل امروزش زشت بود بايد مواظب فردا بود صفش اول وقت اب نشه
خداييش سهم خوبيه ......
احتمال منفي شدن وجود داره تا با يك عقبگرد مقاومتشو بشكنه(احتمال:-/)
اميدوارم كسعدي داران ناراحت نشده باشن من فقط چيزي كه روي نمودارش ميبينم و عرض كردم
منتظر ميمونم تا بعد از عبور از ٢٧٠ صف ميليوني خريداران منتظر حجم مبنا بمونه!!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
نظر