فولاد اگه داره با كله مياد پايين اون موقع كه داشت با كله ميرفت بالا مباركه داشت در جا ميزد اين بالا رفتنه مباركه تو اين چند وقت فقط و فقط بخاطره داخليه بله اگه بخاطر جهاني ها بود الان هم ميامد پايين
فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )
Collapse
X
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postفولاد اگه داره با كله مياد پايين اون موقع كه داشت با كله ميرفت بالا مباركه داشت در جا ميزد اين بالا رفتنه مباركه تو اين چند وقت فقط و فقط بخاطره داخليه بله اگه بخاطر جهاني ها بود الان هم ميامد پايين
فقط داریم می پیچونیم قضیه رو:dمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
من ميگم فولاد وابستگيش با دنيا هست منتها زماني اين وابستگي شكل ميگيره كه بياد هم قيمته جهاني بفروشه تا زماني كه قيمتاش با قيمتاي جهاني فاصله داشته باشه نميتو نيم بگيم كه دنيا چون فولادش قيمتش پايينه پس چرا اين داره ميره بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
از رفقایی که توی این بحث بودن یعنی جناب علیرضا و بابای دارا تشکر میکنم
بحث مفیدی بود
به سواد کم من که خیلی افزوده شد
در ضمن یه تاپیک هم برای همین مباحث ایجاد کردم...
با عنوان تحلیل های اقتصاد کلانی بازارهای جهانی و داخلی
خوشحال میشم بازم باهم بحث داشته باشیم
موفق باشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
چه حجمی........
خیلی وقت بود دلمون واسه این حجما تنگ شده بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمهم اين بود كه به شاخص براي رد كردن مقاومت خيلي كمك كرد
شايد تا 370 و 390 هم بره ولي من اگه داشتم همين حول وهوش خارج ميشدم 380
حجم امروز فولادی ها و صف اخابر بخاطر تثبیت شاخص بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postحالا یک سوال
فولا امروز چه حالتی داشت؟
1 خریدنی بود
2 فروختنی بود
3 برای نوسانگیری خوب بود
4 هیچکدام
اینم بگذار کنار اون کامینگ سون که گفتی:d
بارها گفته بودم .... داره سهم میخره
یعنی میخواد بخره نه اینکه قیمت سهم را بالا ببره
حالا این وسط گذاشت روی مقاومت یا بهتر بگم محدوده مقاومتی تا بتونه این حجم را جمع کنه
سهم تا 360 از دید من با حجم و مثبت باید بالا بره
نظر
-
دلارم كه فعلا تو اين مملكت صعوديه و بانك مركزي هم گويا كم اورده و نمي تونه جلوي رشدشو بگيره به گمونم رفتيم برا دلار 1300 تومانيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تركيه قبرس و تهديد به حمله نظامي كرد بخاطر حفاري مخازن گاز در درياي مديترانه ديشب تو اين تاپيك گفتم اگه قيمت طلا پايين نياد نويد بخشه ي جنگ درست حسابيه توي دنيا ايا واقعا جنگي رخ ميده؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postدلارم كه فعلا تو اين مملكت صعوديه و بانك مركزي هم گويا كم اورده و نمي تونه جلوي رشدشو بگيره به گمونم رفتيم برا دلار 1300 توماني
دلار تا پایان سال به محدوده 1500 میرسهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر