فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام به همه
    قابل توجه دوستانی که هر هفته مزاحمشون بودیم: (نمونه ای از استفاده کاربردی از ابزار اسپایدروبز)

بدون شرح

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

فولاد - با توجه به بحث علمی پیش آمده ما بین اعضای سایت در خصوص این سهم که بسیار هم آموزنده بود و تشکر از جناب حجت - بابای دارا - نیایش بابت نموداراشون به نظر این حقیر برای بررسی نمودار فولاد باید دیدمون رو کمی وسعت بدیم به این دلیل که در حال حاضر پارامتر های تحلیل روزانه سهم هرکدوم در حال نقض دیگری هستند . به عبارتی چند پارامتر مثبت و چند پارامتر منفی وجود داره که نمیشه به قطعیت گفت در روند کوتاه مدت باید قطعا شاهد اصلاح یا قطعا صعود باشیم . مباحث پیرامون واگرایی سقف در اندیکاتور ها به نظر این حقیر فعلا تا زمانی که پیوت سقفی به وجود نیاد محلی از اعراب نخواهد داشت .
      اما همانطور که در تایم هفتگی مشاهده میکنید به شخصه کانال فوق رو به صورت حدودی برای روند میان مدت سهم می پسندم و تا اینجا بسیاری از تحلیل های شخصیمو پاسخگو بوده .
      در نمودار STO هیچ نشانه ای از سیگنال منفی دیده نمیشه و روند RSI هم نشون میده بعد از شکست ترند نزولی و پولبک به سمت اون شاهد ایجاد روند جدیدی هستیم . اما نکته ای که هست محدوده مشخص شده در نمودار قیمت باند مقاومتی محکمی برای سهم محسوب میشه .جایی که ما قیمت های 340-345 رو برای سهم میبینیم . از طرفی سهم موفق به شکست مقاومت قبلی خودش در 320-325 تومان شده و با کنار هم قرار دادن این دو فرضیه اصلاح سهم تا محوده قبلی که حالا تبدیل به حمایت شده محتمل به نظر میاد .
      در صورت شکستن محوده مقاومتی فعلی هم سقف کانال در محدوده 370-380 هدف میان مدت سهم محسوب میشه . (شاید قرار گرفتن SAR در زیر قیمت نشانه مثبتی باشد )
      جمیع جهات نشان از اهمیت معاملات چند روز اخیر در تعیین روند سهم دارد .
      موفق و پیروز باشین
      فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

دوست من، تشکر می کنم که در بحث ما مشارکت کردید اما اگه اجازه بدید یه بحث دانشجویی داشته باشیم.

در مورد باند مقاومت 340 -345 فکر کنم منظور شما در تایم هفتگی باشه که در اینصورت موافقم.
        در مورد هدف قیمت منم هدف کلاسیک رو 352 سقف کانال میان مدت و هدف هیجانی رو 366- 369 تومن برآورد کردم که نزدیک به 370 شماست. تا اینجا هم اشتراک داری.

نکته اختلاف من در رسم کانال شماست.
        1- شما در رسم پس از نقطه شروع یه قله رو جا انداختید
        2- نمودار در حالت کندل هستش ولی مشخص نیست که خط بالایی کانال بر اساس قیمت پایانی رسم شده یا بیشترین قیمت.
        3- روی قله سوم که سقف کانال شکسته شده، اگه خط روند رو اصلاح کنیم یه کنج پهن شونده خواهیم داشت ضمن اینکه تکلیف اون قله جا افتاده هم مشخص می شه.
        4- برآیند مطالب بالا با کمک نظرات جناب عالی، این می شه که ما یه مثلث مورب میان مدت داریم یه کنج پهن شونده بلند مدت

5- طبق فرمایشات شما رفتار بازار در چند روز آینده بسیار مهم است .

با تشکرم
        آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/09, 14:52.
        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• fm2006
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 825

در تایید فرمایشات شما بله بنده هم عرض کردم که کانالی که رسم کردم حدودی هست و شاید از نظر آکادمیک صحیح نباشه اما جواب داده . گاها بازار دچار یکسری پشیمانی میشه مثل اتفاقی که در همون قله ی دوم که به فرمایش شما جا افتاده شده . بنابراین بنده بر طبق مفروضاتم این قله رو در رسم کانال لحاظ نکردم . میگم گاهی اوقات یکسری تحلیل ها شکل تجربی به خودش میگیره وگرنه فرمایش شما صحیحه .
          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

خیلی ممنون که جواب دادی، ولی ماشاالله نمکتم زیاده ;)
            من فولاد و حدود 25000 تا روی 290 تومن خریدم دست شما درد نکنه، بیشتر از اینم پول ندارم که بخوام بریزم تو شکم فولاد مبارکه. نکته اول

اینکه زیاد توضیح دادم برای اینکه نمی دونستم هدفت از سوالاتت اینه که می خوای نظر منو نقد کنی یا اینکه برای دونستن می پرسی؟

در مورد وساپا اونجایی که واگرایی داده بود و سرو شانه هم ساخته بود نظر شما درست اگه من سهامدارش بودم فروخته بودم با قطعیت .
            ولی بعدش که می بینید بازار رنج شده و هیستوگرام های MACD هم در حفره ها کوتاه تر شده. اگه دو تا خط می کشیدیم الگوی مثلث صعودی می شد و یعنی ادامه روند موج قبل و دوباره خرید. لذا سر و شانه Faild . نکته دوم

شما PEAK شکست صعودیت رو کجا گرفتی که هدفش شده 378 ؟ و با کدوم روش اندازه گرفتی 200% فیبوناچی که می شه 370 تومن ؟ ( چند ریال پایین تر که خطای رسم ابزار ترسیمه - 369 تومن) :-?

خدا رو شکر جزوه هامون مشترکه .

طبق نظر جان مورفی که شما گفتید حجم سنگین معاملات نشانه چیه ؟ ...
            شما صف خرید 18000000 میلیونی رو که حدود 2.5 برابر حجم مبنای فولاد می بینیی، آخرین زمان معامله رو هم نگاه کن که 11:59:10
            ضمن اینکه همون روز 111،000،000 معامله انجام گرفته که می شه 15 برابر حجم مبنا. حجم معاملات قله های قبلی هم موجوده .
            حالا نظر شما رو قبول کنیم یا جان مورفی

در مورد چنگال اندروز هم پرسیدی قبولش دارم، گفتم نه بحثی نمی مونه. فقط بفرمایید از اون چنگال Faild شده چیو قراره استنباط کنیم. روند آینده قیمتو ؟!

در مورد اشباع خرید و واگرایی سقف هم اگه دوباره جواب منو مطالعه کنید با نظرات شما اختلافی نداره جز اینکه من ترجیح می دم قبل از واگرایی اونو تشخیص بدم و خارج بشم نه اینکه منتظر سینگنال عقب مونده MACD بشینم و بعد قله، با استرس خارج بشم.

من برای فروش، هیچوقت به انتظار اوج قیمت ها نمی نشینم چون نمی تونم 3 ساعت چشم به مانیتور منتظر تشکیل هنگین من باشم شاید شما اهل خونه باشی ولی من، بورس شغل دومم محسوب می شه ( مزاح بود :-> )

تقاضا هم می کنم، چون به قول دوستان اهل شنیدن نظرات مخالف هستم. دفعه بعد بجای سوال پرسیدن، مستقیم نظرتو اعلام کنی.

اینجوری هر دو طرف راحتریم. متشکرم
            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/09/09, 18:48.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 768

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
              در تایید فرمایشات شما بله بنده هم عرض کردم که کانالی که رسم کردم حدودی هست و شاید از نظر آکادمیک صحیح نباشه اما جواب داده . گاها بازار دچار یکسری پشیمانی میشه مثل اتفاقی که در همون قله ی دوم که به فرمایش شما جا افتاده شده . بنابراین بنده بر طبق مفروضاتم این قله رو در رسم کانال لحاظ نکردم . میگم گاهی اوقات یکسری تحلیل ها شکل تجربی به خودش میگیره وگرنه فرمایش شما صحیحه .
              قبلا عرض ارادت کردیم محضرتون ;)

نظر

• بابای دارا
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 768

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام به همه
                قابل توجه دوستانی که هر هفته مزاحمشون بودیم: (نمونه ای از استفاده کاربردی از ابزار اسپایدروبز)

بدون شرح

سلام ممکنه از باب آموزش در مورد این ابزاری که رسم کردید توضیح بدید البته یه چیزایی در مورد سطوح مقاومتش فهمیدم ولی شما کاملتر بفرمایید
                ضمنا اگه شما یا سایر دوستان در مورد مارپیچ لگاریتمی و دایره فیبوناچی هم اطلاعاتی دارید بفرمایید استفاده کنیم.
                . متشکرم.

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 512

حجت جان ایضا بنده هم تقاضا دارم در مورد این مورد اسپایدر توضیحاتی بفرمائید
                  البته اگه لطف کنید و این موضوع رو به صورت مبسوط در تاپیک آموزشی تکنیکال مرقوم بفرمایید ممنون میشم
                  اگر هم وقت ندارید همینجا نحوه ترسیم رو بفرمایید سپاسگزار میشم
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

در اولین فرصت، حتما.
                    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• پودات
                      عضو جدید
                      • Sep 2011
                      • 11

سلام
                      دوستان خارج از این بحث فولاد مباحثی در اینجا مطرح شد که بنظر من جای بحث و تبادل نظر دارد واز دوستان میخواهم در تاپیک جداگانه ای به مباحث تکنیکی بپردازیم
                      البته سر فرصت این تاپیک را شروع خواهم کرد

نظر

• پودات
                        عضو جدید
                        • Sep 2011
                        • 11

سلام
                        این بحث فولاد جذاب و پر محتوی شده
                        من هم میخواهم شرکت کنم
                        ابتدا در مورد حجم بالای معاملات رو اشاره ای داشته باشیم
                        جناب بابای درارا
                        من توجه شما رو به این مطلب جلب میکنم که حجم های بالای قبلی که فرمودید در اصل حجم هایی بوده که عرضه شده و به اصطلاح خالی کردند و نماد از قبل دارای صف خرید بوده ولی این حجم در حالتی بوده که قیمت از حدود صفر روز جمع شده و به صف خرید کشیده شده است و به اصطلاح این حجم رو جمع کردند
                        آیا تفاوتی برای این دو حجم قائل نیستسد ؟

نظر

• پودات
                          عضو جدید
                          • Sep 2011
                          • 11

خوب جناب بابای دارا دو تصویر بالا را تصاویر شما هستند
                          این دو نمودار شما باهم متفاوت شدند
                          اولی بشکل گوه و همگرا و دومی مثلث واگرا
                          ضمنا هم شما و هم خانم نیایش از نمودار ی استفاده کرده اید که افزایش سرمایه را در آن اعمال نکردید و اگر اعمال کنید اصلا موضوع عوض میشود
                          نمودار زیر را ملاحظه بفرمایید
                          البته جناب محسن نظری و بابک پناهی هم این نمودار را قبلا زده اند
                          نظرتون در مورد تصویر زیر چیست ؟

این هم در تایم هفتگی

آخرین ویرایش توسط پودات؛ 2011/09/09, 22:27.

نظر

• پودات
                            عضو جدید
                            • Sep 2011
                            • 11

جناب بابای دارا دوباره سلام
                            ابتدا ببخشید که مطالب را جداگانه میزنم
                            شما به نمودار ساده خطی تکیه کردید
                            در مورد نمودار با شمع های ژاپنی
                            مگر شما نباید در رسم خطوط حمایت و مقاومت و یا رسم کانال و یا مثلث سایه ها را هم در نظر بگیرید ؟
                            بالاخره قیمت آنجا را دیده است
                            یا اینکه فقط تکیه به قیمت پایانی کافی است ؟
                            والبته همین سایه ها خود مطالب بسیار با اهمیتی را به ما ارائه میدهند
                            اصلا الگوی داآویز که فرمودید با همان سایه ایجاد میشود
                            یا شاید من منظورتان را درست متوجه نشدم؟

نظر

• بابای دارا
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 768

سلام
                              خوش آمد می گم حضورتون رو به جمع دوستان بورسی دات کام

نمی دونم بحث ما رو خوندید یا نه ولی اگه نخوندید تقاضا می کنم از اونجایی شروع کنید که من تحلیل فولاد گذاشتم و خانم نیایش 5 تا سوال پرسدن.

در مورد حجم معاملات باید عرض کنم که نظر من اینه که زمانی که معامله ای انجام می شه به همان میزانی که سهمی تقاضا می شه همانقدر عرضه اتفاق افتاده. سوال من اینجاست که چه کسی داره عرضه می کنه و چرا ؟ اونم حدود 15 برابر حجم مبنا.
                              در سایت بورس تشریف ببرید 84 میلیون تقاضای تجلی سرمایه بوده که می خواد بره هیات مدیره. 26میلیون دیگه رو کی تقاضا کرده؛ جز هیجان بازار؟
                              111 میلیون عرضه از کجا اومده ؟

درسته که هنوز صف خرید فولاد جمع نشده ولی سایر فاکتور ها رو هم در کنار این مطلب باید در نظر گرفت.

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

در مورد سایه ها که فرمودید سایه ها مهم هستند و جهت و علاقه بازار رو نشون می دن. ولی باید قبول کرد که نقطه پایانی نقطه توافق عرضه و تقاضا است نه هیجانی که در روند معاملات بوجود اومده. در سهام فولاد مبارکه اگه شما گاها در حین معاملات دقت بفرمایید بشدت هیجان معامله در دقیقه حتی مشهوده.
                                لذا من در رسم نمودار هام نقطه پایانی رو مدنظر می گیرم.

اما در مورد دو تصویری که نقل قول کردید یکی در میان مدت در تایم روزانه رسم شده و دیگری در بلند مدت و تایم هفتگی هر چند هر دو گواه برگشت قیمت خواهند بود. بلند مدت ادامه دهنده موج قبل که نزولی بوده . دومی هم که مثلث مورب خاتمه دهنده هستش.

در مورد افزایش سرمایه و تعدیل نمودار
                                با توجه به اینکه خود سازمان قیمت رو به اندازه افزایش سرمایه تعدیل می کنه، تعدیل مجدد نمودار اشتباه و این نظر من و حداقل استاد منه.

نظر

در حال کار...
                                X