فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پودات
    عضو جدید
    • Sep 2011
    • 11

با سلام مجدد
    سایر فاکتورها مگر سیگنال منفی یا خروجی داده اند
    البته در مورد آر اس آی و مکدی مبحث کاملی لازم است که قصد دارم سر فرصت به آن بپردازم
    که در روند های بلند مدت صعودی با وجود صدور سیگنال و حتی رسیدن به کف باز هم قیمت در یک روند خنثی در حرکت بوده و نزول چندانی نمیکند که فولاد خودش از این جمله میباشد واین نشان از قدرت صعود ی سهم بوده و صعود بلند مدت سهم را بیان میکند
    والبته سیگنال های خروج با همراهی شکست حمایت های سهم میتواند دلیل خروج سهم باشد
    و البته من هم خیلی وقتها مثل شما عمل کرده و با ایجاد الگوی دار آویز از سهم خارج شده ام ولی باید اعتراف کنم که در بیشتر مواقع با چنین رفتارهایی قسمت اعظم صعود را از دست داده ام
    تازه اگر بحث مدیریتی هم باشد همین موضوع هم میتواند باعث رشد سهم گردد
    چه بسیار سهمهایی که در بورس شاهد رشد آنها سر دعواهای مدیریتی بودیم
    البته در چند روز آینده تکلیف معلوم خواهد شد ولی موضوع روش و مباحث تکنیکی است
    وگرنه در مورد فولاد با چند روز انتظار اوضاع معلوم خواهد شد

نظر

• پودات
      عضو جدید
      • Sep 2011
      • 11

جناب بابای دارا
      ببخشید من بلند مدت سهم را کاملا صعودی میبینم مگر اینکه تفصیر من و شما از بلند مدت متفاوت باشد
      مثلا شما به دوهفته بگید بلند مدت و من به یک سال
      اصلا بلند مدت فولاد چطوری نزولیه ؟
      من همین الان و فقط از شما شنیدم که سازمان قیمت ها رو تعدیل میکنه
      پس این شکافهای موجود در سهام شرکتها چیست ؟
      مثلا همین فولاد یا کچاد یا کگل ......
      والبته نموداری که مثلا 400 درصد افزایش سرمایه داشته و ما تعدیل نکنیم چگونه درست خواهد بود من نمیدو نم
      به هر فعلا خدا نکهدار و شب بخیر همگی
      آخرین ویرایش توسط پودات؛ 2011/09/09, 23:08.

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

سلام
        من معمولا قبل از کندل « هنگین من » خارج می شم.
        اسیلاتور ها هم هنوز واگرایی منفی ندادند ولی خیلی نمی خوام روی این مساله تاکید کنم و اون اینه که برگشت فولاد ممکنه با شیب تند انجام بشه و من ترجیح می دم واگرایی رو پیش بینی کنم.

تازه من که هنوز اعلام سیگنال فروش نکردم در هیچ پستی، فقط باند مقاومتی روز شنبه در 340 - 352 رو مهم قلمداد کرده و هدف قیمت رو 366-369 می دونم. تصمیم ورود و خروج با خوانندگان است

بیش از حد در این مورد صحبت کردن ممکنه شائبه ایجاد کنه. انشاالله بعد از مشخص شدن تکلیف فولاد با هم مسائل رو بررسی و رفع اشکال از اشتباهاتمون می کنیم. این شکلی یه چیزی هم من یاد می گیرم و به آموخته هام اضافه می شه در کنار بزرگوارنی مثل شما.
        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

در اصل توسط پودات پست شده است View Post
          جناب بابای دارا
          ببخشید من بلند مدت سهم را کاملا صعودی میبینم مگر اینکه تفسیرمن و شما از بلند مدت متفاوت باشد
          باشه برای بعد، با احترام :)

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• شهراد
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 127

فولاد حالا حالا مثبته ...
            معاملات 4شنبه در جهت خرید سهم بوده ... 10 میلیون سهم در قیمت 3385 برای فروش بود که مثل پنیر توسط چاقوی خریدارها خرد شد ....اگه اول وقت صف خرید میلیونی داشتیم و این عرضه ها روی صف صورت می گرفت ترسناک بود و خودم میفروخیم ولی نحوه کار در جهت جمع کردن سهمه .. اونهم خیلی با عجله ... ممکنه فولاد شگفتی ساز بشه .. مقاومتهای معتبری رو به راحتی شکسته و خواهد شکست ..60% افزایش سرمایه ..تعدیل مثبت از 400 ریال تا 700 ریال .. افزایش جهانی بیلت ... فروش بلوک ومعادن و غیره .. در مورد فولاد فقط به شکل معاملات دقت باید کرد ..
            تنکس

نظر

• fm2006
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 825

جناب بابای دارا
              ببخشید من بلند مدت سهم را کاملا صعودی میبینم مگر اینکه تفصیر من و شما از بلند مدت متفاوت باشد
              من همین الان و فقط از شما شنیدم که سازمان قیمت ها رو تعدیل میکنه
              پس این شکافهای موجود در سهام شرکتها چیست ؟
              مثلا همین فولاد یا کچاد یا کگل ......
              والبته نموداری که مثلا 400 درصد افزایش سرمایه داشته و ما تعدیل نکنیم چگونه درست خواهد بود من نمیدو نم
              به هر فعلا خدا نکهدار و شب بخیر همگی
              سلام دوست عزیز .
              در اینکه نمودار باید تعدیل بشه یا خیر بحث های زیادی مطرحه ولی به نظر این حقیر خود افزایش سرمایه یا تعدیل یک اتفاق در نمودار هست و نمیبایست حذف بشه . بسیاری از تریدر ها با استفاده از گپ های قیمتی سرمایه گذاری بلند مدت می کنند .
              نمونه بارزش کنتور سازی که وقتی 1400 بود هیچکس باورش نمیشد یه روز دوباره 600 بشه ولی شد چون باید گپش رو پر میکرد و کرد . حالا به نظر شما اون افرادی که نمودار رو تعدیل کردن تونستن از چنین ضرر عظیمی فرار کنند یا کسانی که دست به نمودار طبیعی نزدن ؟
              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• پودات
                عضو جدید
                • Sep 2011
                • 11

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز .
                در اینکه نمودار باید تعدیل بشه یا خیر بحث های زیادی مطرحه ولی به نظر این حقیر خود افزایش سرمایه یا تعدیل یک اتفاق در نمودار هست و نمیبایست حذف بشه . بسیاری از تریدر ها با استفاده از گپ های قیمتی سرمایه گذاری بلند مدت می کنند .
                نمونه بارزش کنتور سازی که وقتی 1400 بود هیچکس باورش نمیشد یه روز دوباره 600 بشه ولی شد چون باید گپش رو پر میکرد و کرد . حالا به نظر شما اون افرادی که نمودار رو تعدیل کردن تونستن از چنین ضرر عظیمی فرار کنند یا کسانی که دست به نمودار طبیعی نزدن ؟

سلام
                دوست من کپی که شما فرمودید تعدیل مثبت هست نه افزایش سرمایه و نباید تعدیل بشه
                ضمنا یک نگاهی به رانفور بفرمایید ببینید با توجه به افزایش سرمایه ای که انجام داده
                وگپی که ایجاد کرده بدونه تعدیل این گپ
                اصلا میشه تحلیل کرد
                تازه شرکتی رو در نظر بگیر که بعد از یک تعدیل مثبت یا گره مثبت به مجمع رفته باشه
                وسود تقسیم کرده باشه اونوقت این تشگیل یک جزیره برگشتی را خواهد داد
                در صورتی که این تصور صحیح نخواهد بود
                ودر واقع که هیچ اتفاق منفی در شرکت رخ نداده
                نمونه اش کچاد
                پس شما اینهارو چطوری توجیه میکنید؟

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

به نقل از نمابورس

« همچنین در اخبار بود چهارمین عرضه کمتر از دو درصد سهام فولادمبارکه در 4سال اخیر، فردا ( امروز ) صورت می گیرد. این عرضه به قیمت پایه هر سهم 410 تومان انجام می شود. شرکت سرمایه گذاری خردمندان فردا با عرضه یک درصد از سهام این شرکت که با سرمایه اسمی 2.58 هزارمیلیارد تومانی دومین شرکت بزرگ بورس بشمار می رود، چهارمین عرضه کمتر از دو درصد سهام آن را رقم می زند. »

لطفا دوستان تفسير اين خبر رو بفرمايند، من نمي دونم. متشكرم

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                    در مورد سایه ها که فرمودید سایه ها مهم هستند و جهت و علاقه بازار رو نشون می دن. ولی باید قبول کرد که نقطه پایانی نقطه توافق عرضه و تقاضا است نه هیجانی که در روند معاملات بوجود اومده. در سهام فولاد مبارکه اگه شما گاها در حین معاملات دقت بفرمایید بشدت هیجان معامله در دقیقه حتی مشهوده.
                    لذا من در رسم نمودار هام نقطه پایانی رو مدنظر می گیرم.

اما در مورد دو تصویری که نقل قول کردید یکی در میان مدت در تایم روزانه رسم شده و دیگری در بلند مدت و تایم هفتگی هر چند هر دو گواه برگشت قیمت خواهند بود. بلند مدت ادامه دهنده موج قبل که نزولی بوده . دومی هم که مثلث مورب خاتمه دهنده هستش.

در مورد افزایش سرمایه و تعدیل نمودار
                    با توجه به اینکه خود سازمان قیمت رو به اندازه افزایش سرمایه تعدیل می کنه، تعدیل مجدد نمودار اشتباه و این نظر من و حداقل استاد منه.

سلام دوسته من
                    به نظره بنده حقیر اعمال افزایش سرمایه در نمودار بهتر است صورت بگیرد وگرنه تحلیل سهم قطعا اشتباه خواهد شد . در مورد سایه کندل ها نیز حتما باید در تحلیل لحاظ گردد چون اوون هیجانی که شما هم فرمودید قطعا در بازار تصادفی نیست که شما ان را لحاظ نکرده و صرفا به قیمت پایانی اکتفا می کنید. در ضمن همیشه خریدار و فروشنده چه در صعود و چه در نزول ، قیمت را به سمت سطوح فیبوناجی هدایت می کنند . حالا این سطوح فیبوناجی بهتر است از های ها یا لوها زده بشه نه از قیمت های پایانی .
                    مثلا طبق این نمودار تعدیل شده دقت کنید چقدر جالب سهم به اضلاع واکنش نشان میدهد و امروز هم نیز روی 335 تومان که ظلع وارنینگ داخلی چنگال بود سهم برگشت نمود
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بابای دارا
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 768

دوست من،
                      اول اینکه دیگه لطفا تو نوشته هات ننویس بنده حقیر، چون خدا هیچ بنده ای رو حقیر نیافریده.
                      دوم اینکه مردان و زنان بزرگ، شجاعت اظهار نظر دارند و اگه مخالفت کنند که ...

در مورد سایه ها سوال ؟

اینکه قیمت تمایل داره خودش رو با سطوح فیبوناچی هماهنگ کنه قبول بحثی نیست تمام.
                      اما در شکستن سطوح حمایت و مقاومت که باعث می شه قیمت تا سطح بعدی پیش روی کند، نفوذ قیمت ( سایه ها ) مهم است یا عبور و تثبیت؟

عبور چه زمانی رخ می ده؟

زمانی که سایه با هیجان به سطح فیبوناچی برسه یا اینکه اون طرف سطح فیبوناچی قیمت بسته بشه ( نقطه پایانی)

چنگال اندروز ؟

سوال اینجاست که اگه این حرکت اصلاحی سه روز اخیر موج چهارم الیوت باشه، آیا اون خط اخطار شما جواب می ده؟
                      یا بازم مثل دفعه های قبلش شکسته می شه.
                      سطوح حمایت و مقاومتی که بصورت رفتی و برگشتی شکسته شوند آیا از درجه اعتبار ساقط نیستند؟

نظرتو در مورد نمودار منم بده لطفا، مخصوصا سطوح حمایت و مقاومتش، بعدش من در موردش توضیح می دم.

مشکلی نیست؟

آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/13, 00:08.

نظر

• amir3236
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 266

فولاد درنمای هفتگی واگرایی منفی داره و در نمودار هفتگی rsi مقاومت سفت ومحکمی داره .

نظر

• بابای دارا
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 768

در اصل توسط ... پست شده است View Post
                          خوب طبق معمول ما پاسخ دقیق رو نیافتیم:
                          پاسخ:
                          (3660 هدف کلاسیک کنج بود. چارتیست عزیز، هدف برک اوت میشه 200 درصد تصحیح فیبوناچی (به جزوه هاتون مجدد مراجعه بفرمایید).

ضمنا همینطور که استاد فرمودن، این هدف قطعی (کلاسیک) هست. ضمنا ما با کندل آخرین روز معاملاتی تازه سیگنال برک اوت گرفتیم، که خیلی ها منتظر مونده بودن این سیگنال صادر بشه تازه وارد بشن. هدف سیگنال برک اوت میشه محدوده 3873 که طبق این نظریه این اولین تارگت قطعی سهم میباشد. که هدف کنج رو؛ به این دلیل که موثق ترین سیگنال (برک اوت) هست، از دور خارج میکنه.
                          در اصل توسط .... پست شده است View Post
                          عالیه؛ باز هم با توضیحاتی که جواب بنده نبود اما مرتبط بود.
                          پاسخ:( خیر لزوم سیگنال فروش وارد شدن اسیلاتور آر اس آی به منطقه هیجان فروش نیست. میباست حتما واگرایی در سقف صورت بگیره. بله ما فرق اشباع و هیجان رو میدونیم، اما در فولاد خلاف نظر شما هیجان خرید همچنان برقرار است. ظاهرا شما صف 15 میلیونی رو نمیبینی، ضمنا من هنگینگمن نمیبینم. قیمت در 3300 بازگشایی شده در محدوده 3291 و 3399 نوسان کرده و در قیمت 3385 بسته شده. این کجاش کندل برگشتی هست؟؟؟؟؟؟!!!!
                          سلام
                          توضیحات با اینکه جواب بنده نبود ولی عالی بود.
                          امیدوارم انتقاد پذیر باشید.
                          در خصوص پاسخ سوال اول:
                          اشتباه شما همینجاست، واگرایی ها محدوده برگشت رو مشخص میکنند، این کندلها هستند که روز برگشت نمایان میکنن. احتمال داره؛ آر اس آی بالای هفتاد بره اما هنوز درحال تشکیل واگرایی بزرگی باشه، که در این محدوده شاید 50 درصد سود خوابیده باشه (مثل وساپا در زمان رشد). شما احتمالا شاگرد جناب هلالات بودید، اگر یادتون باشه، ایشون میگفت در واگرایی کف بخرید و در واگرایی سقف بفروشید. همه مطالب شما درست اما جواب من نیم خط بود؛ که با توجه به توضیح شما بنده توضیحات بیشتری میدم:
                          پاسخ: (واگرایی بدهد، یا سیگنال لاین از مکدی لاین عبور کنه. خیر در فولاد هنوز سیگنال صادر نشده.)
                          در دو حالت مکدی سیگنال فروش صادر میکنه؛ اول با هیستوگرامها؛ حالا چطور؟ زمانی که قله ها در هیستوگرام وصل میشن به هم و همینطور قله ها در قیمت به هم متصل میشن. در هیستوگرام، قله دوم از قله اول پایین تر هست اما در قیمت، قله دوم از قله اول بالاتر است. به تعبیری آنقدر که قیمت رشد کرده، هیجان سهم رشد نکرده. اینجاست که تکنیکالیست گوش به زنگ کندل میشه تا در روزی که حجم بالا رفت کل سهمش رو در بالاترین قیمت صف خرید به خریدار بفروشه، که معمولا تشکیل هنگینگمن یکی از نشانه هاش هست.
                          دوم با عبور سیگنال لاین از مکدی لاین که دیگه فکر کنم نیاز به توضیح بیشتر نداره. واضحه.

اما در فولاد؛نه هنوز واگرایی دیده میشه، نه عبور سیگنال لاین از مکدی لاین.
                          ممنون.
                          فولاد حالا حالا مثبته ...
                          معاملات 4شنبه در جهت خرید سهم بوده ... 10 میلیون سهم در قیمت 3385 برای فروش بود که مثل پنیر توسط چاقوی خریدارها خرد شد ....اگه اول وقت صف خرید میلیونی داشتیم و این عرضه ها روی صف صورت می گرفت ترسناک بود و خودم میفروخیم ولی نحوه کار در جهت جمع کردن سهمه .. اونهم خیلی با عجله ... ممکنه فولاد شگفتی ساز بشه .. مقاومتهای معتبری رو به راحتی شکسته و خواهد شکست ..60% افزایش سرمایه ..تعدیل مثبت از 400 ریال تا 700 ریال .. افزایش جهانی بیلت ... فروش بلوک ومعادن و غیره .. در مورد فولاد فقط به شکل معاملات دقت باید کرد ..
                          تنکس
                          با سلام مجدد
                          سایر فاکتورها مگر سیگنال منفی یا خروجی داده اند
                          البته در مورد آر اس آی و مکدی مبحث کاملی لازم است که قصد دارم سر فرصت به آن بپردازم
                          که در روند های بلند مدت صعودی با وجود صدور سیگنال و حتی رسیدن به کف باز هم قیمت در یک روند خنثی در حرکت بوده و نزول چندانی نمیکند که فولاد خودش از این جمله میباشد واین نشان از قدرت صعود ی سهم بوده و صعود بلند مدت سهم را بیان میکند
                          والبته سیگنال های خروج با همراهی شکست حمایت های سهم میتواند دلیل خروج سهم باشد
                          و البته من هم خیلی وقتها مثل شما عمل کرده و با ایجاد الگوی دار آویز از سهم خارج شده ام ولی باید اعتراف کنم که در بیشتر مواقع با چنین رفتارهایی قسمت اعظم صعود را از دست داده ام
                          تازه اگر بحث مدیریتی هم باشد همین موضوع هم میتواند باعث رشد سهم گردد
                          چه بسیار سهمهایی که در بورس شاهد رشد آنها سر دعواهای مدیریتی بودیم
                          البته در چند روز آینده تکلیف معلوم خواهد شد ولی موضوع روش و مباحث تکنیکی است
                          وگرنه در مورد فولاد با چند روز انتظار اوضاع معلوم خواهد شد
                          دوستان عزيز كه دنبال واگرايي منفي فولاد مي گشتند؛ در معاملات امروز گرفتنش يا هنوز ...

تحقق هدف هيجاني فولاد در محدوده 366 - 369 پس از اتمام موج اصلاحي چهارم در سقف موج پنجم در تايم فريم هفتگي محتمل مي باشد ( در صورت پذيرفتن فرضيه تشكيل الگوي سر و شانه سقف )

هدف زماني در سقف موج پنجم، روز 144 سيكل موج فيبوناچي احتمالا مي باشد؛ حدود 15 روز كاري ديگه اميدوارم. ( در حال بررسي بيشتر )
                          آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/13, 11:27.

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

به هر حال هر کسی یه استراتژی برای خرید و فروش داره
                            اما من شخصا تا حالا ندیدم کسی تحلیلش رو بر مبنای قیمت های پایانی قرار دهد چون اوون وقت باید خرید و فروش و اردر گذاریشم بر اساس قیمت پایانی باشه
                            به هر حال سیستم تحلیل آقای هلالات بر مبنای قیمت پایانی و عدم تعدیل نمودار می باشد که قابل احترام هست .
                            در مورد چنگال اندورز نیز حتما باید چنگال با بررسی الیوتی نمودار همراه گردد .
                            خوش باشی دوسته من
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

پاسخ معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه در خصوص یک شایعه:
                              هیچ توقفی در کار نیست، مراقب برخی شیطنت ها باشید
                              با اخبار و شایعات بی اساس قصد شیطنت و اقداماتی همچون تخریب چهره شرکت و ارزندگی سهام آن در بورس را داشته تا به این ترتیب با جمع آوری این سهم پر پتانسیل به قیمت های نازل، سود سرشاری را عاید خود کنند از اینرو سهامداران باید نسبت به این تحرکات هوشیار باشند.

طی روز جاری شایعه از کار افتادن خطوط تولیدی در مجتمع فولاد مبارکه اصفهان باعث شد تا به رغم اعلام تعدیل مثبت حدود 8 درصدی سود پیش بینی شده این شرکت به سازمان بورس، روند معاملات سهام آن با نوسان های منفی مواجه شود.

بنا بر گزارش بورس نیوز شایعاتی مبنی بر بروز مشکل در ماشین ریخته گری شرکت فولاد مبارکه اعلام شده که با توجه به ارتباط مستقیمی که با بخش تولید این شرکت دارد گویا باعث توقف کامل خطوط تولید فولاد شده است.

در این رابطه امیر حسین نادری، معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگار ما هر گونه شایعه در خصوص توقف خطوط تولیدی را بی اساس و غیر واقعی اعلام کرد و افزود: شرکت فولاد مبارکه در حال حاضر دارای 8 کوره توسعه یافته در نواحی مختلف فولاد سازی بوده و این در حالی است که لزوم بازرسی، تعمیر و بازبینی مجدد در خطوط تولیدی همواره رعایت می شود.

وی افزود: روز گذشته در یکی از این خطوط یکی از ماشین های ریخته گری به منظور بازبینی و تعمیرات اساسی و یا به اصطلاح انجام عملیات بر یک اوت در دستور کار قرار داده شده که با توجه به عادی بودن این مسئله و تکرار آن در طول سال کاملاً امری بدیهی می باشد.

این مقام مسئول با اشاره به از سر گیری مجدد فعالیت این ماشین در دو تا سه روز آینده خاطر نشان کرد: با توجه به احتمال وقوع اتفاقات غیر منتظره در طول سال عملیات تعمیر و بازبینی کاملاً در برنامه تولید پیش بینی شده و در شرایط کنونی نیز این جریان هیچ گونه تأثیری بر روند فعالیت های ماهیانه و سالیانه و یا سودآوری های عملکردی ندارد.

به گفته نادری با توجه به فعالیت های صورت گرفته در فولاد مبارکه و افزایش در میزان سودآوری ها، برخی افراد و جریان های خاص با اخبار و شایعات بی اساس قصد شیطنت و اقداماتی همچون تخریب چهره شرکت و ارزندگی سهام آن در بورس را داشته تا به این ترتیب با جمع آوری این سهم پر پتانسیل به قیمت های نازل، سود سرشاری را عاید خود کنند از اینرو سهامداران باید نسبت به این تحرکات هوشیار باشند.

وی در خاتمه با اشاره به افزایش عایدی هر سهم فولاد مبارکه از 295 به 321 ريال در بودجه سال 90، از پوشش 36 درصدی این سود در عملکرد سه ماهه امسال خبر داد و در عین حال بر تداوم سودآوری ها و احتمال تکرار مجدد تعدیل های مثبت بویژه در عملکرد شش ماهه امسال تأکید کرد.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                به هر حال هر کسی یه استراتژی برای خرید و فروش داره
                                اما من شخصا تا حالا ندیدم کسی تحلیلش رو بر مبنای قیمت های پایانی قرار دهد چون اوون وقت باید خرید و فروش و اردر گذاریشم بر اساس قیمت پایانی باشه
                                به هر حال سیستم تحلیل آقای هلالات بر مبنای قیمت پایانی و عدم تعدیل نمودار می باشد که قابل احترام هست .
                                در مورد چنگال اندورز نیز حتما باید چنگال با بررسی الیوتی نمودار همراه گردد .
                                خوش باشی دوسته من
                                كمي ازت دلگير شدم.

كجاي اين چهار صفحه كه مباحثه علمي كرديم اسم آقاي هلالات اومده بود.
                                شما يه نظر گذاشتي، جوابتو دادم چند تا سوال هم پرسيدم چرا بجاي اينكه از نظرت دفاع كني و جواب بدي توهين مي كني؟ كدوم سوالو بي جواب گذاشتم ؟ روند فولاد خلاف تحليل من عمل كرد؟ هدف 378 تومني و 480 تومني سايرين محقق شد يا باند مقاومت 340 - 352 تومني تحليل من.

در مرود افزايش سرمايه، من گفتم سازمان بورس پس از افزايش سرمايه قيمتو تعديل مي كنه ؟ تعديل مجدد نمودار چه معني داره؟ چرا جواب ندادي ؟

كاربر عزيز:
                                يعني تو تمام اين چهار صفحه به نظر شما ، من ديكته آقاي هلالاتو اينجا مي نوشتم.
                                آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/13, 12:35.

نظر

در حال کار...
                                X