فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

در اصل توسط نیایش پست شده است View Post
    سلام به کاربری بابای دارا
    چند سوال از شما دارم:
    1- چه زمانی مکدی سیگنال فروش صادر میکنه؟ آیا در خصوص فولاد این کار انجام شده؟
    2-در RSI لزوم سیگنال فروش وارد شدن به محدوده اشباع خرید میباشد؟ پس واگرایی در سقف چه کاره است؟
    3-شما هدف چی رو حساب کردین که 3660 رسیدید؟ (برک اوت یا کنج) این هدف کلاسیک هست یا هیجانی؟ روی نمودار لگاریتمی هدف گرفتید یا حسابی (به نظرتون کدوم درست تر هست.)
    4-این وسط چنگال اندرزو رو که بنده کشیدم شما قبول داری؟
    5-در روندها یا کانالها چطور میفهمید که روند شکسته شده؟
    جواب سوال سوم _

هدف کنج که در زمان Bullish Break out ( شکست صعودی ) محقق شد. منظور من هدف شکست صعودی بود.

اینکه پرسیدید کلاسیک یا هیجانی،

دوباره به پستم رجوع کردم دیدم زدم 366 - 369 هدف کلاسیک که اصلاح می کنم. هدف کلاسیک در سطح 161.8 % تصحیح فیبوناچی در قیمت 352 تومن قرار داره و هدف هیجانی در محدوده 366 - 369 تومن در سطح 200% تصحیح فیبوناچی .

نحوه محاسبه اون هم اینطور بود که در نمودار با مقیاس حسابی ( معمولی ) میزان واحد تغییرات از کف کنج تا نقطه شکست رو اندازه گرفتم و به محل شکست اضافه کردم، شد حدود 369 تومن.
    در نمودار لگاریتمی، بواسطه بسط فیبوناچی نقطه شکست محدوده 76.4% قرار گرفت و من سطح 150% فیبوناچی رو به عنوان هدف قیمت در محدوده 366 - 369 تومن قرار دادم.

حسابی یا لگاریتمی بودن مقیاس نمودار کاربرد خاص خودش رو داره . شما در زمان Follow کردن چون درصد تغییرات قیمت براتون مهم باید از مقیاس لگاریتمی و در زمان اندازه گیری میزان واحد تغییرات قیمت باید از مقیاس معمولی ( حسابی ) استفاده کنید:).

اسیلاتور ها تماما با مقیاس حسابی کار می کنن.

جواب سوال چهار و پنجم هم اگه اجازه بدید باشه برای آخر شب.|-)
    آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/09/08, 15:57.
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      من به تحلیل سایر دوستان ارادت دارم ولی اون تحلیلی که فرمودید نتونستم هنوز بخونم.

اما گمون می کنم خط مقاومتی که در دو سال گذشته طی سه بار تلاش قیمت نتونسته بشکنه و در این بار که طی 5 موج خودشو داره به اون می رسونه اگه قرار باشه شکسته بشه حداقل باید خریدار ها قدرت بیشتری داشته باشن تا فروشنده ها در صورتیکه rsi اینو نشون نمی ده. :)

جواب سوال سوم نازنین عزیز هم موند.

استادم به من می گفت هر زمان خبر خوشی در مورد یه سهم شنیدی شروع به فروختن کن.

این جمله آخر خیلی قطعیت داره
      اخبار خوش همیشه در اواسط موج پنج از دهان مدیران شنیده میشه
      درسته؟
      البته من فقط تکنیکال خوندم اجرا نکردم
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

جناب باباي دارا با عرض تشكر از شما بابت تحليل نابتون من تكنيكال كار نمي كنم بنيادي ي سهمو ميخرم ولي تا اونجايي كه خاطرم هست خيلي از تكنيكالا صحبت از مقاومت سر سخت 330 ميكردن حالا شما ميگي منوز اون مقاومت تاريخي رو نشكونده ولي من يادمه كه اينجا خيلي ها ميگفتن مقاومت تاريخي فولاد 330 هستش
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          [/color]

این جمله آخر خیلی قطعیت داره
          اخبار خوش همیشه در اواسط موج پنج از دهان مدیران شنیده میشه
          درسته؟
          البته من فقط تکنیکال خوندم اجرا نکردم
          خب خدا رو شکر هنوز که خبری از دهان مدیران نشنیدیم:) پس هنوز به نصف موج 5 هم نرسیدیم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            خب خدا رو شکر هنوز که خبری از دهان مدیران نشنیدیم:) پس هنوز به نصف موج 5 هم نرسیدیم
            موافقم;)
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابای دارا
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 768

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
              جناب باباي دارا با عرض تشكر از شما بابت تحليل نابتون من تكنيكال كار نمي كنم بنيادي ي سهمو ميخرم ولي تا اونجايي كه خاطرم هست خيلي از تكنيكالا صحبت از مقاومت سر سخت 330 ميكردن حالا شما ميگي منوز اون مقاومت تاريخي رو نشكونده ولي من يادمه كه اينجا خيلي ها ميگفتن مقاومت تاريخي فولاد 330 هستش
              البته مقاومت 333 تومن رو عنوان کرده بودند. من روی نمودار نگاه کردم این خط مربوط می شه به آذر 86 الی فروردین 87 که بازار رنج شده بوده و قله ها و حفره های کوچیک متعددی شکل گرفته. به نظر من با توجه به شکست مکرر این خط بصورت رفت و برگشتی، این سطح زیاد کاربرد نداشته باشه.

ولی بازهم نمی شه نادیده گرفتش که در اینصورت آخرین روز معاملاتی قیمت بالای این خط بسته شده.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 768

در اصل توسط نیایش پست شده است View Post
                سلام به کاربری بابای دارا
                چند سوال از شما دارم:
                1- چه زمانی مکدی سیگنال فروش صادر میکنه؟ آیا در خصوص فولاد این کار انجام شده؟
                2-در RSI لزوم سیگنال فروش وارد شدن به محدوده اشباع خرید میباشد؟ پس واگرایی در سقف چه کاره است؟
                3-شما هدف چی رو حساب کردین که 3660 رسیدید؟ (برک اوت یا کنج) این هدف کلاسیک هست یا هیجانی؟ روی نمودار لگاریتمی هدف گرفتید یا حسابی (به نظرتون کدوم درست تر هست.)
                4-این وسط چنگال اندرزو رو که بنده کشیدم شما قبول داری؟
                5-در روندها یا کانالها چطور میفهمید که روند شکسته شده؟

جواب سوال چهارم _

چنگال اندروز شما رو نمی تونم بپذیرم چرا که در رسم چنگال باید سه پیوت مجاور در رسم، لحاظ شود و روند قیمت در داخل اون اثبات بشه.
                شما اولا دو تا پیوت رو جا انداختید و ثانیا روی آخرین پیوت ها رسم کردید. من نمی دونم ایا قیمت واقعا به سطوح چنگال واکنش نشون میده یا نه.

جواب سوال پنجم _

شکسته شدن خط روند، نشانه تغییر مسیر روند هستش به شرط تایید اسیلاتور ها یعنی سیگنال واگرایی.
                خط روند، بر اساس اتصال دو حفره و یا دو قله مجاور ( مجاور بودن بسیار حائظ اهمیت است ) و امتداد خط رسم می شود.

سوالات تموم شد، امیدوارم پاسخ ها مفید بوده باشه، البته خودمونیم ها کمی دو پهلو پرسیده بودید. ;)

به هر حال خوشحال می شم اگه قانع نشدید، با دلایل علمی بحثو ادامه بدیم.:)

متشکرم.

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

پنجشنبه 17 شهریور 1390
                  ::
                  12:05 am
                  نمابورس
                  اخبار
                  بازار در دقیقه

از بازار بیلت فولادی چه خبر؟

این هفته قیمت بیلت فولادی دریای سیاه به دلیل بازگشت خریداران ایرانی و دیگر متقاضیان به بازار افزایش یافته است. این نوع بیلت به قیمت هر تن 680 تا 685 دلار خرید و فروش شده در حالیکه ده روز پیش این رقم 670 تا 680 دلار بود. بیلت ترکیه نیز با 5 دلار افزایش نسبت به هفته پیش به هر تن 699 تا 705 دلار رسیده است.
                  تحلیلگران معتقدند پایان یافتن ماه رمضان میزان مصرف بیلت فولادی را در خاور میانه افزایش خواهد داد و اگر چند ماه روند رشد تقاضا به همین شکل ادامه پیدا کند قیمتها از 700 دلار در هر تن نیز خواهند گذشت. در حال حاضر اختلال در تولید این محصول فولادی در روسیه و اکراین تااندازهای عرضه را کاهش داده و این در حالیستکه خریداران ایرانی مجبور هستند میزانی بالا از بیلت خریداری کنند.
                  البته برخی کارشناسان معتقدند قیمتها طی چند هفته آینده کاهش خواهد یافت زیرا محدودیت دسترسی تولیدکنندگان چینی فولاد به اعتبارات بانکی از میزان تقاضا خواهد کاست. در چین به دلیل کاهش رشد اقتصادی احتمالا در نیمه دوم امسال سرعت رشد کند خواهد شد. اما واقعیت این است که میزان کاهش رشد اقتصاد چین بسیار اندک خواهد بود و بر بازار بیلت تاثیری نخواهد گذاشت. امسال چین حدود 700 میلیون تن فولاد تولید خواهد کرد.
                  این هفته فعالیت تولیدکنندگان بیلت فولادی در ترکیه افزایش یافته و قیمتها نیز به 695 تا 705 دلار در هر تن رسیده است. قیمت میلگرد ترکیه نیز حدود 745 تا 755 دلار در هر تن است در حالیکه دو هفته پیش این رقم 710 تا 720 دلار بود.
                  قیمت قراضه فولاد نیز به دلیل تقاضا برای آن از سوی تولیدکنندگان فولاد در تکیه افزایش یافته است. ترکیه بزرگترین واردکننده قراضه فولاد در جهان است و سال گذشته 20 میلیون تن از این ماده را وارد کرد.
                  تحلیلگران معتقدند طی هفتههای آینده قیمتها افزایش خواهد یافت.
                  www.mahak-charity.org

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                    جناب بابك پناهي توي تاپيكشون صحبت از فولاد 430 كرده و گفته بالا تر هم ميره پس نگيد كه كسي صحبت از فولاد 400 نكرده
                    میشه لطف کنی لینکشو بذاری، پیداش نکردم.

متشکرم

نظر

• نیایش
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 31

سلام
                      تشکر می کنم از همه بزرگوارانی که تشکر فرستادن، قابل اینهمه لطف دوستان نیستم.
                      تشکر ویژه ای هم دارم از نیایش عزیز که در بدو ورود گرد و خاک کردن ;) و بحثو بطور اساسی به چالش کشیدن که نوید بخش همراهی قوی در فروم خواهد بود.

جواب سوال اول _

ببینید قرار نیست از هیچکدام از اسیلاتور ها به تنهایی سیگنال فروش گرفته بشه چرا که هر کدام وظیفه مشخصی دارند. و برآیند آنها تحت عنوان واگرایی منفی در سقف و یا واگرایی مثبت در کف، سیگنال فروش یا خرید صادر می کنند.
                      اسیلاتور MACD سه تا شاخص داره؛ خط سیگنال، خط MACd و هیستوگرام ها که هر کدام از هیستوگرام ها بعنوان یه قله یا حفره تلقی می شه.

اندازه هیستوگرام ها فاصله ارزش از قیمت رو مشخص می کنند و هرچه این فاصله زیاد تر بشه، تمایل قیمت به سمت ارزش بیشتر می شه. حالا اگر آخرین هیستوگرام اندازه کوتاه تری از هیستوگرام قبلی ( قله ) داشته باشه به این معنی هستش که قیمت به سمت ارزش در حال برگشته که از اون به عنوان نشانه ای از حرکت اصلاحی قیمت یاد می کنیم. حالا اگه سایر اسیلاتور ها در محدوده هیجان باشند سیگنال دیگه اصلاحی نیست بلکه برگشتی خواهد بود.

کار تکنیکال به نظر من این نیست که زمانی که واگرایی بوجود اومد تشخیص بدیم چرا که اون زمان یا در صف فروش خواهیم بود و یا درصف خرید.

در مورد فولاد مبارکه همانطور که در نمودار پست قبلی ملاحظه می کنید، هنوز هیستوگرام ها، در حال شکستن قله قبلی هستن ولی اینو باید در نظر گرفت که شنبه باند مقاومتی قوی پیش روی قیمت خواهیم داشت.

نظر شخصی من پیش بینی واگرایی هاست که البته کار سختیه و احتمال خطا وجود داره
                      سلام
                      توضیحات با اینکه جواب بنده نبود ولی عالی بود.
                      امیدوارم انتقاد پذیر باشید.
                      در خصوص پاسخ سوال اول:
                      اشتباه شما همینجاست، واگرایی ها محدوده برگشت رو مشخص میکنند، این کندلها هستند که روز برگشت نمایان میکنن. احتمال داره؛ آر اس آی بالای هفتاد بره اما هنوز درحال تشکیل واگرایی بزرگی باشه، که در این محدوده شاید 50 درصد سود خوابیده باشه (مثل وساپا در زمان رشد). شما احتمالا شاگرد جناب هلالات بودید، اگر یادتون باشه، ایشون میگفت در واگرایی کف بخرید و در واگرایی سقف بفروشید. همه مطالب شما درست اما جواب من نیم خط بود؛ که با توجه به توضیح شما بنده توضیحات بیشتری میدم:
                      پاسخ: (واگرایی بدهد، یا سیگنال لاین از مکدی لاین عبور کنه. خیر در فولاد هنوز سیگنال صادر نشده.)
                      در دو حالت مکدی سیگنال فروش صادر میکنه؛ اول با هیستوگرامها؛ حالا چطور؟ زمانی که قله ها در هیستوگرام وصل میشن به هم و همینطور قله ها در قیمت به هم متصل میشن. در هیستوگرام، قله دوم از قله اول پایین تر هست اما در قیمت، قله دوم از قله اول بالاتر است. به تعبیری آنقدر که قیمت رشد کرده، هیجان سهم رشد نکرده. اینجاست که تکنیکالیست گوش به زنگ کندل میشه تا در روزی که حجم بالا رفت کل سهمش رو در بالاترین قیمت صف خرید به خریدار بفروشه، که معمولا تشکیل هنگینگمن یکی از نشانه هاش هست.
                      دوم با عبور سیگنال لاین از مکدی لاین که دیگه فکر کنم نیاز به توضیح بیشتر نداره. واضحه.

اما در فولاد؛نه هنوز واگرایی دیده میشه، نه عبور سیگنال لاین از مکدی لاین.
                      ممنون.
                      وکتور هوگو (نویسنده معروف فرانسوی):

[B]وجاهت توام با وقار و عفت، به زن قدرتی می دهد که قویترین مردان را یارای مقاومت در برابر او نیست، و مردان را به خضوع و تعظیم در مقابل زن وا می دارد.[/B]

نظر

• نیایش
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 31

جواب سوال دوم _

یکی از اسیلاتور هایی که هیجان بازار رو اندازه گیری می کنه RSI هستش. محدوده هیجان خرید، ورود RSI به بالای خط 70 هستش. اما اشتباه نکنید هیجان خرید با اشباع خرید متفاومت است.
                        هیجان خرید همین است که الان در فولاد مبارکه می بینیم، ولی اشباع خرید زمانی است که واگرایی منفی در سقف داشته باشیم که برآیند اسیلاتور MACD و RSI هستش.

یه تبصره این انیجا هستش که RSI به تنهای می تونه سیگنال واگرایی صادر کنه که در اینصورت نیازی به MACD نخواهیم داشت.

یعنی اینکه بنزین موتور خریدار ها تموم بشه#-o و پولی برای خرید سهم نداشته باشن و بالعکس، اون فروشندگانی که حالا از هیجان بازار نوسان گرفتن بدنبال نقد کردن سهامشون هستن و اینگونه جبهه فروشندگان بر جبهه خریداران غلبه پیدا می کنه.
                        در این شرایط می گیم بازار به اشباع خرید رسیده.#-o

نکته دیگه اینکه در زمانی که قیمت در سقف قرار داره بیشترین حجم معاملات رو خواهیم داشت. در قله های تاریخی فولاد مبارکه می تونید این مساله رو ردیابی کنید.

در مورد واگرایی خدمت دوستانی که نمی دونن باید عرض کنم که واگرایی به طور خلاصه یعنی :

تضاد بین هیجان و قیمت، عقب افتادن اسیلاتور از قیمت و ناتوان بودن در ساختن قله ( حفره ) جدید
                        عالیه؛ باز هم با توضیحاتی که جواب بنده نبود اما مرتبط بود.
                        پاسخ:( خیر لزوم سیگنال فروش وارد شدن اسیلاتور آر اس آی به منطقه هیجان فروش نیست. میباست حتما واگرایی در سقف صورت بگیره. بله ما فرق اشباع و هیجان رو میدونیم، اما در فولاد خلاف نظر شما هیجان خرید همچنان برقرار است. ظاهرا شما صف 15 میلیونی رو نمیبینی، ضمنا من هنگینگمن نمیبینم. قیمت در 3300 بازگشایی شده در محدوده 3291 و 3399 نوسان کرده و در قیمت 3385 بسته شده. این کجاش کندل برگشتی هست؟؟؟؟؟؟!!!!

[B]وجاهت توام با وقار و عفت، به زن قدرتی می دهد که قویترین مردان را یارای مقاومت در برابر او نیست، و مردان را به خضوع و تعظیم در مقابل زن وا می دارد.[/B]

نظر

• نیایش
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 31

جواب سوال سوم _

هدف کنج که در زمان Bullish Break out ( شکست صعودی ) محقق شد. منظور من هدف شکست صعودی بود.

اینکه پرسیدید کلاسیک یا هیجانی،

دوباره به پستم رجوع کردم دیدم زدم 366 - 369 هدف کلاسیک که اصلاح می کنم. هدف کلاسیک در سطح 161.8 % تصحیح فیبوناچی در قیمت 352 تومن قرار داره و هدف هیجانی در محدوده 366 - 369 تومن در سطح 200% تصحیح فیبوناچی .

نحوه محاسبه اون هم اینطور بود که در نمودار با مقیاس حسابی ( معمولی ) میزان واحد تغییرات از کف کنج تا نقطه شکست رو اندازه گرفتم و به محل شکست اضافه کردم، شد حدود 369 تومن.
                          در نمودار لگاریتمی، بواسطه بسط فیبوناچی نقطه شکست محدوده 76.4% قرار گرفت و من سطح 150% فیبوناچی رو به عنوان هدف قیمت در محدوده 366 - 369 تومن قرار دادم.

حسابی یا لگاریتمی بودن مقیاس نمودار کاربرد خاص خودش رو داره . شما در زمان Follow کردن چون درصد تغییرات قیمت براتون مهم باید از مقیاس لگاریتمی و در زمان اندازه گیری میزان واحد تغییرات قیمت باید از مقیاس معمولی ( حسابی ) استفاده کنید:).

اسیلاتور ها تماما با مقیاس حسابی کار می کنن.

جواب سوال چهار و پنجم هم اگه اجازه بدید باشه برای آخر شب.|-)
                          خوب طبق معمول ما پاسخ دقیق رو نیافتیم:
                          پاسخ:
                          (3660 هدف کلاسیک کنج بود. چارتیست عزیز، هدف برک اوت میشه 200 درصد تصحیح فیبوناچی (به جزوه هاتون مجدد مراجعه بفرمایید).

ضمنا همینطور که استاد فرمودن، این هدف قطعی (کلاسیک) هست. ضمنا ما با کندل آخرین روز معاملاتی تازه سیگنال برک اوت گرفتیم، که خیلی ها منتظر مونده بودن این سیگنال صادر بشه تازه وارد بشن. هدف سیگنال برک اوت میشه محدوده 3873 که طبق این نظریه این اولین تارگت قطعی سهم میباشد. که هدف کنج رو؛ به این دلیل که موثق ترین سیگنال (برک اوت) هست، از دور خارج میکنه.

نظر

• نیایش
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 31

جواب سوال چهارم _

چنگال اندروز شما رو نمی تونم بپذیرم چرا که در رسم چنگال باید سه پیوت مجاور در رسم، لحاظ شود و روند قیمت در داخل اون اثبات بشه.
                            شما اولا دو تا پیوت رو جا انداختید و ثانیا روی آخرین پیوت ها رسم کردید. من نمی دونم ایا قیمت واقعا به سطوح چنگال واکنش نشون میده یا نه.

جواب سوال پنجم _

شکسته شدن خط روند، نشانه تغییر مسیر روند هستش به شرط تایید اسیلاتور ها یعنی سیگنال واگرایی.
                            خط روند، بر اساس اتصال دو حفره و یا دو قله مجاور ( مجاور بودن بسیار حائظ اهمیت است ) و امتداد خط رسم می شود.

سوالات تموم شد، امیدوارم پاسخ ها مفید بوده باشه، البته خودمونیم ها کمی دو پهلو پرسیده بودید. ;)

متشکرم.
                            خوب میرسیم به چنگال الن اندروز
                            کی گفته باید سه پیووت کنار هم باشه، پس شما بلند مدت چطوری میزنی؟ اصلا بیخیال خود الن اندروز رو قبول داری؟ این چنگال رو که در یکی از نمودارهاش در صفحه 15 کتابش زده و دقیقا مشابه چنگال کشیده شده هست رو براتون میزارم:

در کل فرقی نداره، ما میدلاین رو کشیدیم که تایید بیشتری بده، قانون که نقض نکردیم، مید لاین از کف کندل مورد نظر شما هم رد شده؟؟؟؟!!! پس چرا قبول ندارید؟
                            آخرین ویرایش توسط نیایش؛ 2011/09/09, 00:35.

نظر

• نیایش
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 31

جواب سوال چهارم _

جواب سوال پنجم _

متشکرم.

جواب پنجم:

ببینید به نظر آقای مورفی در روندها؛ حجم معاملات تایید روز برگشتی هست (شکست روند و با نفوذ سه درصدی یا سه کندلی)، که معمولا منطبق هست با کندلهایی که داره روی خط روند قرار میگیره، اما در کانالها برخورد به خط مقصد کانال، روز برگشتی هست که اینجاست که اشباع خرید و اتمام پول خریدار مشهوده، و معمولا دوجی یا ستاره یا چکش یا هنگینگمن شکل میگیره، اما در فولاد بعد از نفوذ به کانال تازه صف خرید جان گرفت، البته باید یک پول بک در آینده ای نزدیک داشته باشیم. به همین سطح کانال تا بازار قیمت نفوذ یافته رو بپذیره. به نظر بنده این حجم معاملات و صف گذاشته شده، تاییدی بر عبور از کانال میان مدت هست. که چندین باز تاکنون تاچ شده.
                              موفق باشید.

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

میشه لطف کنی لینکشو بذاری، پیداش نکردم.

متشکرم
                                سلام شب شما خوش ببخشيد كه جواب شما رو دير دادم نبودم توي تاپيك محسن نظري و بابك پناهي صفحه 480 دقيقا توي اون صفحه نمودار صدرا و فولاژ و فولاد مباركه را گذاشتند و گفته اند هدف اول فولاد 420 هست روزي كه فولاد داشت 320 معامله ميشد اين نمودار رو گذاشتند و گفته اند كه اگه فولاد رو اين نرخ ها بازي كنه و زمان بگذره اين 420 مياد بالا تر
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X