فولاد مباركه اصفهان ( فولاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

فولاد
    نوشته شده توسط خبرنگار
    جمعه ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۲۲:۱۶

فولاد مبارکه

شنیده ها حاکی از آنست که شرکت فولاد مبارکه تصمیم دارد 30% از سهام شرکت فولاد اکسین را خریداری نماید و شرکت سرمایه گذاری مهراقتصادایرانیان نیز تصمیم به جمع آوری سهام این شرکت از بازار سرمایه دارد ضمن اینکه اخباری مبنی بر توانایی این شرکت جهت اعلام عایدی 480 ریالی به بازار سرمایه طی سال مالی جاری به گوش می رسد
    www.mahak-charity.org

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

روی 330 خیلی مقاومت داریم. باید دید چه می کنه

لینک تصویر
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

بازار امروز به شدت متلاطم بود. کندل شمعی ژاپنی با سایه های بلند ؛ نشانه هیجان دوطرفه ( خریداری _ فروشندگی) بود.
        از طرفی کاهش قیمت بیلت فولاد باعث نگرانی معامله گران کوتاه مدت شده بود و از طرف دیگه پولدارهای بازار قیمتو کشیدن پایین و سبدشونو پر کردن و گروهی از معامله گران که منتظر تعیین تکلیف حمایت سهم بودند هیجان خرید بوجود آوردن.

مقاومت قله تاریخی قبلی نیز نقش کوچکی علاوه بر موارد ذکر شده در توقف قیمت، بوجود آورد. فردا اگه اتفاق خاصی نیفته با توجه به نوسان مثبت امروز و حمایتهای موجود، قیمت باید از باند مقاومتی 320 - 322 تومن عبور کنه و به سمت سطح بعدی مقاومت در 341 تومن حرکت کند.
        عبور از باند مقاومتی فوق سیگنال شکست صعودی رو به همراه داره که سیگنال موثقی بر ادامه روند خواهد بود.

مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
          بازار امروز به شدت متلاطم بود. کندل شمعی ژاپنی با سایه های بلند ؛ نشانه هیجان دوطرفه ( خریداری _ فروشندگی) بود.
          از طرفی کاهش قیمت بیلت فولاد باعث نگرانی معامله گران کوتاه مدت شده بود و از طرف دیگه پولدارهای بازار قیمتو کشیدن پایین و سبدشونو پر کردن و گروهی از معامله گران که منتظر تعیین تکلیف حمایت سهم بودند هیجان خرید بوجود آوردن.

مقاومت قله تاریخی قبلی نیز نقش کوچکی علاوه بر موارد ذکر شده در توقف قیمت، بوجود آورد. فردا اگه اتفاق خاصی نیفته با توجه به نوسان مثبت امروز و حمایتهای موجود، قیمت باید از باند مقاومتی 320 - 322 تومن عبور کنه و به سمت سطح بعدی مقاومت در 341 تومن حرکت کند.
          عبور از باند مقاومتی فوق سیگنال شکست صعودی رو به همراه داره که سیگنال موثقی بر ادامه روند خواهد بود.

فولاد به هدف اول کنج در 323 نزدیک شده و تقریبا رسیده هدف دور کنج در 355 تومان است که خط روند صعودی بالا به بالا که مقاومت بسیار مهمی تا اینجا بوده در 333 تومان بسیارررررررررررررررر مهم است

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

لطفا میشه در مورد مقاومت 333 تومن بیشتر توضیح بدید. من نتونستم پیداش کنم. متشکرم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              امروز، آخرین فرصت خرید، از فردا احتمالا با ورود رقم آر اس آی به بالای هفتاد وارد هیجان خرید میشه.
              سلام به همه
              قبلا هم گفتم، سهامدار عمده، خوب بازی بلده، نگذاشت فولاد وارد هیجان خرید بشه، این نشان از این داره هنوز نتونسته سبدش رو کامل کنه، از طرفی سهم باید استراحتی داشته باشه و قیمت جایگاهش رو پیدا کنه. در روزهای آینده با توجه به روند آر اس آی باید با یک حمایت خوب از مقاومت 3295 عبور کنه. پر سود باشید.
              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

لطفا میشه در مورد مقاومت 333 تومن بیشتر توضیح بدید. من نتونستم پیداش کنم. متشکرم
                سلام بابای پولدار( دارا یعنی پولدار یا کلا دارا هستین)

می خواسم اگه ممکنه یه نمودارم از بترانس بکشین ( باتجزیه تحلیل شخصی خودتان)
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                  سلام بابای پولدار( دارا یعنی پولدار یا کلا دارا هستین)

می خواسم اگه ممکنه یه نمودارم از بترانس بکشین ( باتجزیه تحلیل شخصی خودتان)
                  http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post48776

نظر

• MTZ
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 670

به نظر من اینجوریه .. من کلا فولاد بالای 320 را با پر ریسک میدونم

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

فولاد توی تولید گندله رکورد سال قبلو زد
                      ریزش امروز صرفا بخاطر کاهش قیمت بیلته
                      اگه اونم یاری کنه ، شاید این سد شکسته بشه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

ببینیم این خبر میتونه کاری کنه یا نه...

در نزدیکی سواحل لوئیزیانا
                        توفان «لي» 55 درصد تولید نفت و گاز خلیج مکزیک را متوقف كرد

گروه بینالملل- توفان «لی» در نزدیکی سواحل لوئیزیانا، بیش از نیمی از تولیدات نفت خام و گاز طبیعی در خلیج مکزیک را متوقف کرده است.
                        به گزارش فارس، مرکز تندبادهای ملی آمریکا دیروز اعلام کرد این توفان با سرعت 72 کیلومتر در طی 24 ساعت آینده در جنوب غرب لوئیزیانا به آرامی و به طور نامنظم به سمت شمال یا شمال غرب در حرکت است. شرکتهای نفتی «آنادارکو»، «بیپی»، «اکسون موبایل» و «نوبل» کارگران خود را از سکوها و تجهیزات تاسیس شده در این خلیج خارج کردهاند.

سازمان مدیریت، مقررات و اجرای انرژی در اقیانوس نیز اعلام کرد: حدود 60/3 درصد تولیدات نفت خلیج مکزیک و حدود 55 درصد تولیدات گاز طبیعی به علت توفان لی متوقف شده است. براساس تحلیل سازمانهای پیشبینیکننده اثرات بلای طبیعی، ممکن است 91 درصد گاز طبیعی و 98 درصد خروجی نفتی در این خلیج در 5 روز آینده متوقف شود. دیروز انتظار ميرفت مركز توفان لي از سواحل لوئيزيانا عبور و به آرامي به سمت اين ايالت حركت كند، همچنين اين توفان سبب قطع برق بیش از 38 هزار خانواده در سواحل لوئیزیانا شده است.

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2933

سلام بر همگی
                          بالاخره فردا فولاد در منفی بخریم ؟!
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            سلام بر همگی
                            بالاخره فردا فولاد در منفی بخریم ؟!
                            من 3045 ریال دنبالشم
                            سطج حمایت بعدی 2985 ریال
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

درود
                              دوستان نظرشون درباره فولاژ چیه؟
                              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                من 3045 ریال دنبالشم
                                سطج حمایت بعدی 2985 ریال
                                زياد دنبالش نگرد چرا كه اگه بره پايين قبر همه كنده

دليل تكنيكال_
                                زماني كه قيمت نتونه قله قبلي رو بشكنه بر مي گرده حفره قبلي رو مي شكنه . چون قيمت اين سطح قيمت ها رو نپذيرفته. پس اميدوار باشيد از باند مقاومتي 320 - 322 عبور كنه

نظر

در حال کار...
                                X