دوباره امروز سنگین اضافه شد میره که بسته بشه طی معاملات فردا یا جارشنبه
تكنوتار ( تكنو )
Collapse
X
-
هواستون به این سهم هم باشه که میخواد شگفتی خلق کنه اولین هدفش 350 خواهد بود hآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/06/08, 11:11.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
واگرایی در اندیکاتور های روزانه بیداد میکنه سهم 100 تومانی روی 300 فعلا حجم بالا داشته یخورده احتیاط فردا کله میکنهدر سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postواگرایی در اندیکاتور های روزانه بیداد میکنه سهم 100 تومانی روی 300 فعلا حجم بالا داشته یخورده احتیاط فردا کله میکنه
نظر
-
در اصل توسط امید 110 پست شده است View Postدوست عزیز کدوم سقف قیمتی که حالا دم از واگرای در سقف میزنید .... سهم اتفاقا واگراییی در کف دارد که دال بر رشد قیمتی میباشد .... خواشهمند است مستدل با نمودار نشان دهید تا صحت یا سقم ان بررسی شود
نظر
-
خوب دوستان به نظر من هدف سهم 400 تومان است نموار زیر هم نشون میده که در RSI از کجا برگشته و انتظار میره سهم یه حرکت زیگزاکی به 400 داشته باشه وقتی سهم 345 رو بشکنه سقف کانال صعودی با هدف 400 تومان شکسته خواهد شد از نظر تکنیکی اوضاع سهم خوب عرض یابی میشه و خرید امروز و احتمالا فردای سهم یه جور اکازیون محسوب میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
حرکت اصلی و ادامه دار سهم زمانی شروع میشه که سهم مقاومت 420 تومان رو شکسته باشه دیگه فعلا حوصله ندارم نمودار بزارم وقتی سهم به محدود 400 تومان رسید نمودارشو براتون میزارمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
وقتی معاملات یه سهمی روی میثبت اینجوری میره بالا بدونید که خبر مهمی شده که اینجوری روی +4 سهمی رو جمع میکنم با حجم مبنای کمی هم که این سهم داره قفل شدن سهم بعید نیستخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر