تكنوتار ( تكنو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
    اتفاقا خیلی از شرکتها بخاطر اینکه پول نقدی ندارند دست به این کار می زنند. طبق فرمایش جنابعالی ببخشید دیوانه نیستند که پول نقد را بلوکه کنند. در ضمن اینها از روابط با تامین کنندگان ضمانت نامه ارتباط مناسبی دارند
    به هر حال بازم بايد پول بلوكه كنن كه واسه شركتي مثه تكنو بلوكه شدن پول فاجعست...در ضمن اين پولها كه مسترد بشه فقط باعث افزايش موجودي نقد شركت ميشه و تاثيري بر سود سازيش در كوتاه مدت نداره
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سعید راد
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 163

تکنو

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      به هر حال بازم بايد پول بلوكه كنن كه واسه شركتي مثه تكنو بلوكه شدن پول فاجعست...در ضمن اين پولها كه مسترد بشه فقط باعث افزايش موجودي نقد شركت ميشه و تاثيري بر سود سازيش در كوتاه مدت نداره
      گاها پروژه ها انقدر سود دارند که شرکت حاضر به انجام این کار میشه. (نمونه آن را در شرکتها زیاد دیده ام ) و گاها شرکتها برای تامین آن از جای دیگری وام میگیرند و این کار را انجام میدهند که خود هزینه مالی را به شرکت تحمیل می کند که بعد از انجام تعهد قابل تسویه است. چون این شرکت سر تا پا دزد است نمیشه اظهار نظر کرد معلوم نیست درون گروهی چه میکنند (بعنوان مثال موسسه بسیجیان که الان شده مهر تامین کننده سرمایه شرکت مهر اقتصاد برای حضور در بورس بود و در قبال تامین مالی 25 درصد سود دریافت می کرد مطمئن باشید اینها خواب این همه مدت سرمایه را تلافی خواهند کرد) در ضمن مهر حاضر شد توس گستر را به وتوصا بدهد ولی تکنو را بگیرد این شرکت جا برای رشد دارد منتهی اول باید بساط دزدی و باند بازی داخل شرکت علی الخصوص مالی و دار و دسته اش جمع شود.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

من نميدونم چرا اينقد گمانه زني در مورد اين سهم زياده.....سهم واسه تعديل منفي 90 بسته شده اما ظاهرا چون ميخان اثرات اين تعديل منفي خنثي بشه ميخان همزمان گزارش 91 رو هم بدن....چون احتمال ميدم گزارش 91 گزارش خوبي باشه ميخان ذهن بازار رو به سمت گزارش 91 سوق بدن....گزارش 90 زياني در محدوده 40 اعلام ميشه و اگه كمتر از 40 اعلام بشه در 12 ماهه بازم تعديل منفي ميخوره پس منطقي اينه كه همين الان كل تعديل منفي رو رو كنن

اما گزارش 91 ميتونه اين تعديل منفي رو خنثي كنه
        خب حدسم درست بود واستادن تا گزارش 91 آماده بشه تا اثرات گزارش 9 ماهه رو خنثي كنه

http://codal.ir/Reports/Exports/oEAKNv67xCpdkoGdIs6gNQ%3d%3d.pdf

ح
        الا بايد منتظر گزارش 9 ماهه باشيم

گزارش مشروط اعلام شده

نظر

• سعید راد
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 163

خب حدسم درست بود واستادن تا گزارش 91 آماده بشه تا اثرات گزارش 9 ماهه رو خنثي كنه

http://codal.ir/Reports/Exports/oEAKNv67xCpdkoGdIs6gNQ%3d%3d.pdf

ح
          الا بايد منتظر گزارش 9 ماهه باشيم

گزارش مشروط اعلام شده

نظر

• سعید راد
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 163

واگذاری شرکتهای مخابرات و همراه اول مهر به تکنو- تبدیل به.....بهمراه چندین شرکت زیرمجموعه

نظر

• AZARIAN
              عضو عادی
              • Oct 2010
              • 55

آيا شركت تكنوتار با گزارش جديد به يك شركت سرمايه گذاري تبديل شده است.
              در پورتفوي خود سهامدار مخابرات و همراه سيار شده؟؟؟؟
              مهر برنامه اي براي تكنو دارد؟
              دوستان نظر بدن!!!!
              کفاره شرابخوریهای بسیار ؛ هشیار در میان مستان نشستن است.

نظر

• AZARIAN
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 55

در اصل توسط AZARIAN پست شده است View Post
                ضمن احترامي كه به ساده ي ساده عزيز دارم و ايماني كه به نوشته هايش ؛ ولي بايد بگم كه:
                مي گويند: تكنو بخاطر تعديل مثبت بسته شده.
                حالا راست ميگن يا دروغ بر عهده راوي. اما من نيز نظرم اينه كه تعديل مثبته خفن.
                همون استارت تكنو هستش كه خيلي وقته منتتظرش بوديم.
                اين پست با شماره 46در تاريخ13 بهمن 1390 ارسال شده.
                منتظر گذر زمان مونديم.
                50 روز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                زمان بعضي وقتا حلال مسائله.....
                بگذريم .
                قيمت بازگشايي رو من 2000ريال پيش بيني ميكنم با 10درصد بالا يا پايين!!!!
                دوستان چه نظري دارن؟؟؟؟

نظر

• AZARIAN
                  عضو عادی
                  • Oct 2010
                  • 55

شركت سرمايه گذاري تكنوتار سهامدار جديد ميپذيرد.

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

اين پست با شماره 46در تاريخ13 بهمن 1390 ارسال شده.
                    منتظر گذر زمان مونديم.
                    50 روز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    زمان بعضي وقتا حلال مسائله.....
                    بگذريم .
                    قيمت بازگشايي رو من 2000ريال پيش بيني ميكنم با 10درصد بالا يا پايين!!!!
                    دوستان چه نظري دارن؟؟؟؟
                    دوست من يادم نمياد اون موقع ما درباره گزارش91 صحبت كرده باشيم؟اون موقع بست واسه تعديل منفي 90 كه همين اتفاقم افتاد...بعد كه زمان طولاني شد اومدم گفتم كه ميخان گزارش 91 رو هم بدن تا اثر 9 ماهه خنثي بشه.....و هنوزم رو حرف خودم هستم....زيان در محدوده 35 اعلام ميشه و اونم به لطف اصلاحيه اي كه سهمو زد.....اون زمان كه بست كسي اصلا به گزارش 91 فك نميكرد.....اگه لازم باشه پستارو بالا ميارم جناب آذريان

نظر

• AZARIAN
                      عضو عادی
                      • Oct 2010
                      • 55

دوستان نظرتون در رابطه با معرفي تكنوتار بعنوان پديده سال 91 چيست؟؟؟

نظر

• AZARIAN
                        عضو عادی
                        • Oct 2010
                        • 55

دوست من يادم نمياد اون موقع ما درباره گزارش91 صحبت كرده باشيم؟اون موقع بست واسه تعديل منفي 90 كه همين اتفاقم افتاد...بعد كه زمان طولاني شد اومدم گفتم كه ميخان گزارش 91 رو هم بدن تا اثر 9 ماهه خنثي بشه.....و هنوزم رو حرف خودم هستم....زيان در محدوده 35 اعلام ميشه و اونم به لطف اصلاحيه اي كه سهمو زد.....اون زمان كه بست كسي اصلا به گزارش 91 فك نميكرد.....اگه لازم باشه پستارو بالا ميارم جناب آذريان

بگذريم. نظرتون در مورد قيمت بازگشايي چيه؟؟

نظر

• AZARIAN
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 55

دوستان
                          من مطمئنم كه مهر با تكنو كار داره .
                          ميخواد شركت سرمايه گذاري بكنه .
                          بجاي جر و بحث هاي بيهوده بياييد بهترين ماهي ها رو از آب بگيريم.
                          هدف نهايي قيمتي تكنو با اين گزارش 3000ريال.10% بالا يا پايين.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

بگذريم كلمه جالبي نيست...بدون شرح

وقتي ديدن زيانشو برده بالا اون كي بوده گفته تعديلش مثبته؟
                            ضمن احترامي كه به ساده ي ساده عزيز دارم و ايماني كه به نوشته هايش ؛ ولي بايد بگم كه:
                            مي گويند: تكنو بخاطر تعديل مثبت بسته شده.
                            حالا راست ميگن يا دروغ بر عهده راوي. اما من نيز نظرم اينه كه تعديل مثبته خفن.
                            همون استارت تكنو هستش كه خيلي وقته منتتظرش بوديم.
                            از هر جا شنيديد اون بنده خداها خيلي پرتن و من تعجب ميكنم از شما كه چرا اين چرتو پرتا رو باور ميكنيد به نظر من اون بنده خداها پولشونو از بورس بردارن برن بهتره.... شركت تو گزارش 6 ماهه 296 ريال زيان اعلام كرد كه 218 ريالشو پوشش داد و در گزارش 9 ماهه 326 ريال زيان پوشش داد و الانم بسته كه پيشبينيشو اعلام كنه و اونم حوالي 40 تومن زيان اعلام ميكنه و خيال همتونو راحت ميكنه......حتي در شرايطي ميتونه بالاتر اعلام كنه ......من نميدونم چرا بعضيا يه نگا به گزارش نميندازن ببينن چي تو گزارش گفته
                            http://codal.ir/Reports/Exports/we1j9FmZkwX6FiKfxQjvWw%3d%3d.pdf

در ضمن جناب راد الان سهمو بستن واسه 9 ماهه و تا 12 ماهه خيلي فاصله داره

ا
                            ين شركت اگه خيلي زود زميني چيزي نفروشه منتظر يه فروم ديگه باشيد
                            زمان حلال مشكلاته. منتظر ميمونيم
                            جناب آذريان اون لينكي كه بالا گذاشتمو ديديد؟شركت از پيشبيني 296 رياليش تو 6 ماهه اومده تو 9 ماهه 325 ريال زيان پوشش داده...اين تابلو هست كه تعديلش منفيه چرا قبول نميكنيد؟ البته به خودتون مربوطه ولي اين چيزي نيست كه نياز به اثبات داشته باشه ...اي كاش بقيه دوستانم اين تاپيكو نگا ميكردن نظرشونو ميدادن
                            شركتا هميشه 2 تا گزارش ميدن يكي صورت سود و زيانه يكيم پيشبيني درآمدشونه...... صورت سود و زيان قبل از پيشبيني مياد و نشون ميده شركت چقد سود يا زيان ساخته...اگه سود وزيان ساخته شده مشمول تعديل بشه نماد شركت بسته ميشه تا شركت پيشبيني جديد بده....در مورد تكنو چون زيان پوشش داده شده از پيشبيني بيشتر بوده الان بستنش تا پيشبيني جديد بده
                            عزيزم
                            بنده بنا ندارم كه بحث رو زياد كش بدم.
                            فعلا كه نماد بسته هستش و هيشكي نميتونه كاري كنه .
                            اما شركتها وقتي گزارش 6ماهه يا 9 ماهه ميدن اين 6 سالي كه ما در بورس بوديم هميشه اينطوري بوده كه اگه شركت تعديل منفي داشته با توجه به عملكردش ؛ نماد بسته ميشد؛ گزارش تعديل رو هم ميداد و بعدش نماد رو باز ميكردن؛ شركت وقتي گزارش 9ماهه داد و325ريال زيان اعلام كرد نبستنش؛ فلذا الان براي مطلب ديگه اي بستنش.
                            از طرفي دوستان ميان و مطالب رو ميخونن ؛ بعد گزارش و باز كردن نماد ؛ دوستان روي گزارش ارسالي تصميم گيري ميكنن نه روي حرف من و شما.
                            به اين خاطر آيا بهتر نيست منتظر بمونيم.
                            فحواي كلام من اينه كه: شركت اون آسه رو رو كرده.
                            جناب آذريان قربونت بشم دوست من منم نميخام كش بدم......نگاه كنيد بعضي شركتا وقتي گزارش تعديلشون به بورس اعلام ميشه چون گزارششون نياز به بررسي داره هم صورت سودو زيان هم پيشبينيشون رو كدال نمياد و نماد شركتو ميبندن مثه كمنگنز......بعضي ديگه نياز به بررسي ندارن و گزارش سودو زيان سريع مياد رو كدال و اگه گزارش مشمول تعديل باشه براي اعلام پيشبيني جديد روز بعد يا چند روز بعد نماد شركت بسته ميشه مثه چفيبر و غپينو.....چفيبر بعد از اومدن گزارش سودو زيان 10 15 روز بعد بستش....الان تكنو هم همين شرايطو داره.....صورت سودو زيانش اومده و الان بستنش واسه تعديل....دوست من تعديل تو گزارش پيشبيني لحاظ ميشه نه صورت سودو زيان......اين گزارش 325 ريالي گزارش عملكرد شركته و گزارش پيشبيني مهمه
                            من نميدونم چرا اينقد گمانه زني در مورد اين سهم زياده.....سهم واسه تعديل منفي 90 بسته شده اما ظاهرا چون ميخان اثرات اين تعديل منفي خنثي بشه ميخان همزمان گزارش 91 رو هم بدن....چون احتمال ميدم گزارش 91 گزارش خوبي باشه ميخان ذهن بازار رو به سمت گزارش 91 سوق بدن....گزارش 90 زياني در محدوده 40 اعلام ميشه و اگه كمتر از 40 اعلام بشه در 12 ماهه بازم تعديل منفي ميخوره پس منطقي اينه كه همين الان كل تعديل منفي رو رو كنن

اما گزارش 91 ميتونه اين تعديل منفي رو خنثي كنه
                            90 منفيه شك نكنيد....بقيه هرچي ميگن باور نكنيد خودتون تحليل كنيد ماشالا سطح سوادتونم خيلي بالاست
                            خب تكنو گزارش 9 ماهشو يه اصلاحيه زد و زيان 276 ريالي اعلام كرد...با اين حساب زيان 35 تومني محتمل هست

http://codal.ir/Reports/Exports/zrkl...sEgA%3d%3d.pdf

نظر

• AZARIAN
                              عضو عادی
                              • Oct 2010
                              • 55

ساده ي ساده عزيز
                              سخت نگير.
                              موضوع اينه كه تكنو 3 بهمن ماه بسته . بعد اون ما گفتيم تعديل مثبته شما گفتين منفي.
                              امروز هم گزارش اومده.ميتونين ملاحظه كنين.
                              من يه توصيه برادرانه ميتونم بهت بكنم و اون هم اين كه
                              اين اولين تعديل تكنو هستش.
                              به اون پستم كه خودتون بالا آوردين دقت كنين:
                              (( زمان حلال مشكلاته . منتظر ميمونيم.))
                              50 روز منتظر مونديم.
                              .
                              ..من تسليمم....ولي عجب زحمتي كشيدي .همه پستهارو جمع كردي اورديش بالا.
                              ...
                              قيمت بازگشايي رو بگو .چند؟

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

بحث تسليمو اين حرفا نيست...بحث سر اينه كه اطلاعات غلط به خواننده نرسه اون گزارشي رو كه شما گفتيد تعديلش مثبته و من گفتم منفيه هنوز نيومده....حالا پيشبيني 9 ماهه اومد مشخص ميشه بحث منو شما سر چي بود يكم ديگم صبر ميكنيم.......انشالا 1000 باز ميشه:d

نظر

در حال کار...
                                X