کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قائم مقام شرکت پخش فراوردههای نفتی از مکانیابی و آغاز بررسیها به منظور احداث جایگاههای تکتلمبه با کمک شهرداریهای مناطق تهران خبرداد.
سید ناصر سجادی در گفتوگو با فارس با اشاره به انجام مطالعات و رایزنیهای لازم برای احداث جایگاههای تک تلمبه در سطح شهر تهران گفت: پس از تصمیم وزارت نفت مبنی بر احداث جایگاههای تک تلمبه در برخی از مناطق شهر تهران که فاقد جایگاه عرضه سوخت هستند، مکانیابی، مطالعات و بررسیها در شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی آغاز شد.
قائم مقام شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی ادامه داد: هم اکنون جلسات منظمی با شهرداریها در حال برگزاری است تا بتوانیم نقاط مورد نیاز را شناسایی کرده و پس از آن اقدامات لازم را برای احداث این جایگاهها انجام دهیم.سجادی تصریح کرد: این جایگاهها میتوانند مشکل عمدهای از کمبود جایگاه در سطح کلانشهری مانند تهران را برطرف کنند.به گزارش فارس، اسفند ماه گذشته در توافقی میان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران و شهرداری، ساخت جایگاه سوخت تکتلمبه در تهران در دستور کار قرار گرفت و پیرو این توافق، کارگروهی متشکل از کارشناسان هر دو بخش نشستهای هفتگی برگزار میکنند.مجری طرح احداث جایگاههای تک پمپ در شهرهای بزرگ کشور از کلید خوردن طرح احداث جایگاه های تک پمپ به عنوان طرحی مستقل و ضربتی در وزارت نفت خبر داده بود.خسرو جناغی هدف از اجرای این طرح را دسترسی آسان شهروندان به جایگاههای عرضه سوخت، کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا اعلام کرده است.به گفته وی احداث ۲۵۰ جایگاه سوختگیری تکپمپ در شهر تهران در دستور کار قرار گرفته و برای اینگونه جایگاهها در کلانشهرهایی همچون، تبریز، مشهد، شیراز و اصفهان نیز هماهنگیهایی در دست اقدام است.هم اینک بیش از ۵۲۰۰ جایگاه عرضه سوخت (سیانجی، بنزین و نفت گاز) در سراسر کشور فعال است و احداث جایگاههای تکتلمبه با توجه به افزایش روز افزون خودرو میتواند پاسخگوی مناسبی به این نیاز باشد.
بیژن حاج محمدرضا در گفتوگو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به افزایش قیمت حاملهای انرژی و اینکه نمایشگرهای دستگاهها آمادگی نمایش هشت رقم را نداشتند اظهار کرد: تلمه های هشت رقمی در جایگاههای سوخت مستقر خواهند شد .
وی با بیان اینکه از هفته گذشته نرخ جدید بنزین اعلام شد افزود:دستگاههای تلمبه قادر به نمایش شش رقم برای میزان هر لیتر و هزینه سوخت بودند که در حال حاضر دستگاههای جدیدی برای نمایش هشت رقم تهیه شده است .
حاج محدرضا تصریح کرد:در حال حاضر که نرخ بنزین افزایش یافته است و نیاز به نمایش هشت رقم بنزین است به تلمبههای با نمایشگرهای جدید نیاز است .
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت کشور گفت: به دستور وزارت نفت پس از افزایش نرخ حاملهای انرژی برگههایی تهیه شد که بر روی کلیهی دستگاههای سوخترسان نوشته شدهاست که این ارقام براساس تومان محاسبه می شود .
حاج محمدرضا اظهار کرد: در حال حاضر بنزین آزاد که 1000 تومان است برای نمایش روی تابلو به صورت" 100 "نوشته میشود و قرار است به زودی نمایشگرهای پمپهای بنزین به نمایش هشت عدد مجهز شوند .
به گفته وی در حال حاضر سفارش 100 دستگاه تلمبه با نمایشگر هشت رقمی داده شده است و قرار است مابقی دستگاهها به صورت سیستم چرخدندهای تغییر یابد .
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت کشور گفت: سیستم چرخدندهای به گونهای است که سه نمودار واحد، لیتر و مبلغ پرداختی در آن نمایش داده میشود که در نمایشگرهای جدید هر سه مورد باید تغییر کند .
حاج محمدرضا اظهار کرد: نمیتوان هریک از نمودارها را به تنهایی تغییر داد، چرا که همه این نمودارها با یکدیگر هماهنگ هستند .
به گفته وی تا سه ماه آینده کلیهی دستگاههای تلمبه در جایگاههای سوخت کشور به این سیستم مجهز میشوند .
رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت کشور افزود: این تلمبهها به صورت 2، 3 و 4 نازل هستند و نمایشگر آنها دوباره به شکل ریالی بر میگردد .
حاج محمدرضا با بیان اینکه در حال حاضر در بخش جایگاههای سی.ان.جی برای نمایش میزان مصرف و قیمت هر مترمکعب گاز وجود ندارد، گفت: ارقام نشاندهندهی روی تلمبههای سی.ان.جی به صورت سه رقمی است .
وی افزود: در حال حاضر 90 هزار نازل در جایگاههای سوخت سراسر کشور وجود دارد که هر جایگاه از دو تا چهار دستگاه نیازمند تغییر است .
به گفته رییس اتحادیه جایگاهداران سوخت کشور بهطور کلی برای تغییر تلمبههای جایگاه های سوخت کشور به حدود 100 هزار دستگاه تلمبه نیاز است .
حاج محمدرضا تاکید کرد: تامین مالی این دستگاهها نیز به صورت وام خواهد بود، بهگونهای که با اختصاص وام برای هر جایگاه به مرور از کارمزد هر یک از جایگاهها کاسته میشود و میزان پرداخت وامها تامین میشود.
شما با تبلیغات بی پایه وتشویق سهامداران به خرید خیلیها را متضرر کردید من حدود 10ماه پیش سهامدار این شرکت نحس بودم وکل سهم خود را حدود 10 ماه پیش خالی کردم واز شر این سهم با مدیریت دزد ان راحت شدم
بازار از 10 ماه پیش تا 70 روز پیش توی اکثر سهامها بالای 150درصد سود رسانده است از 70 روز پیش تا حالا هم که اکثر سهامداران نقد هستند تا بازار تثبت شود ودوباره وارد بورس بشوند ودر مورد سهم بدون سود هم تبلیغ کردن و با حباب بالا بردن وفروختن ان به دیگران به نظر من کار بسیار بدی است
بازار حداقل توی 10 ماه 150 درصد توی اکثر سهامها سود رسانده است وقتی به اماره تکنو نگاه کنید متوجه میشوید از 300 تومان به بالا 90 درصد فروشنده سهامدار خقوقی بوده است که یعنی 90 درصد ان خریداران حقیقی بوده اند که با توجه به قیمت امروز یعنی زیان حداقل 100 درصدی برای 90 درصد خریداران
چون آيدي شما با تالار گفتمان يكي هست
ورود شما رو به سهامدارهاي يك درصدي تبريك عرض مي كنم
منتهي الان يه ريسك ديگه به اين سهم اضافه شد فروش هيجاني شما كه 10 ماه پيش با سينا عزيز تو تالار بحث و جدل داشتيد و فروش عجيب و غريب شما اونم با اون حجم
و همچنين اگه نحس مي باشد چرا وارد شديد باز
من امروز يكمي خريدم ولي پيشمان شدم
جناب مات عزيز منتظر نظرات شما هستيم
چون آيدي شما با تالار گفتمان يكي هست
ورود شما رو به سهامدارهاي يك درصدي تبريك عرض مي كنم
منتهي الان يه ريسك ديگه به اين سهم اضافه شد فروش هيجاني شما كه 10 ماه پيش با سينا عزيز تو تالار بحث و جدل داشتيد و فروش عجيب و غريب شما اونم با اون حجم
و همچنين اگه نحس مي باشد چرا وارد شديد باز
من امروز يكمي خريدم ولي پيشمان شدم
جناب مات عزيز منتظر نظرات شما هستيم
نباید با هیچ سهمی قهر کرد باید خرید و فروخت ان هم به موقع دیدم به قیمت فروش یکسال پیشم رسید گفتم خالی از لطف نباشد 350 هزارتایی بخرم دیگر روی این سهم هیچ وقت درصد نمیشوم من کلا تا حالا 350هزار تا خریدم نهایت سهم خودم را به 500 هزار تا برسانم البته اگر از این قیمت 200 تومان پایینتر بیاید
من هم برای ان سهامدار بالای یک درصد جدید ارزوی موفقیت دارم
كسي مي دونه اين سهم بعد از اينهمه افت با اين خبر چرا اينجوريه؟؟؟
مهندس مهدی کلاکی،در در گفت وگو با ایرنا : خودکفایی ایران در ساخت جایگاه های عرضه سوخت، صادرات به عراق و آفریقای جنوبی
به گزارش خبرنگار مهر، تا پایان اسفند ماه سال گذشته قرار بود تعداد کل جایگاه های CNG کشور به 2200 ایستگاه افزایش یابد با این وجود پس از گذشت 50 روز از آغاز سال جدید هنوز این تعداد جایگاه CNG در کشور در مدار بهره بردایر قرار نگرفته است .
مدیریت طرح توسعه CNG در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در آخرین گزارش رسمی خود اعلام کرده است: تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری تعداد کل جایگاههای CNG کشور به دو هزار و 186 ایستگاه رسیده است .
از این رو با با ساخت این تعداد جایگاه CNG ظرفیت عرضه گاز طبیعی به ناوگان حمل و نقل به 2.4 میلیون مترمکعب در ساعت افزایش یافته است .
در این بین یکی از مسئولان شرکت ملی گاز ایران از ساخت یکهزار جایگاه جدید CNG با مشارکت بخش خصوصی در استان های مختلف کشور خبر داده است .
مجتبی شیخ بهایی معاونت مهندسی و بهره برداری مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز از احداث 1000 جایگاه CNG در کشور خبر داد و گفت: با ورود این تعداد جایگاه CNG روزانه 20 میلیون لیتر در مصرف بنزین کشور صرفه جویی می شود .
علاوه بر این، هفته گذشته تفاهمنامه یکهزار میلیارد تومانی تامین یکهزار دستگاه تجهیزات CNG بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و سازندگان داخلی امضا شد
(( امیدوارم تکنو خبر عقد قراردادش را زودتر اعلام کند ))
نظر