کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت مهندسی تکنوتار با 16 میلیارد تومان سرمایه برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 93 مبلغ 15 تومان سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی قبل (مبلغ 555 ریال) 73 درصد کاهش داشته است.
به گزارش خبرنگار بورس نیوز، مهمترين دلايل تغيير در سودآوری "تکنو" به شرح ذيل مي باشد:
الف) در سال 92 سود هرسهم 555 ريال پيش بيني گرديده که از دلایل آن فروش سرمايه گذاري شرکت پرشين مي باشد در صورتي که سود عملياتي هر سهم 74 ريال مي باشد.
ب) با توجه به ظرفيت موجود پيش بيني مي گردد توليد 100 درصد افزايش و به نسبت نياز بازار فروش محصول صورت پذيرد.
ج) کاهش درسرمايه گذاري سهام شرکت هاي پذيرفته شده در بورس که عمدتاً از طريق شرکت پرشين سوخت انجام شده به جهت فروش سرمايه گذاري ها در سال 93 پيش بيني مي گردد 90 درصد کاهش يابد.
شایان ذکر است این شرکت سود تلفیقی هر سهم را برای سال مالی 93 مبلغ 127 ریال پیش بینی کرده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
شما با تبلیغات بی پایه وتشویق سهامداران به خرید خیلیها را متضرر کردید من حدود 10ماه پیش سهامدار این شرکت نحس بودم وکل سهم خود را حدود 10 ماه پیش خالی کردم واز شر این سهم با مدیریت دزد ان راحت شدم
شما با تبلیغات بی پایه وتشویق سهامداران به خرید خیلیها را متضرر کردید من حدود 10ماه پیش سهامدار این شرکت نحس بودم وکل سهم خود را حدود 10 ماه پیش خالی کردم واز شر این سهم با مدیریت دزد ان راحت شدم
دوست عزيز ما هم بالاي 350 خالي كرديم ولي الان دليل نمي شه نخريم! منتظر قيمت 160 جناب مات براي خريد سنگين هستيم
دوست عزيز ما هم بالاي 350 خالي كرديم ولي الان دليل نمي شه نخريم! منتظر قيمت 160 جناب مات براي خريد سنگين هستيم
بازار از 10 ماه پیش تا 70 روز پیش توی اکثر سهامها بالای 150درصد سود رسانده است از 70 روز پیش تا حالا هم که اکثر سهامداران نقد هستند تا بازار تثبت شود ودوباره وارد بورس بشوند ودر مورد سهم بدون سود هم تبلیغ کردن و با حباب بالا بردن وفروختن ان به دیگران به نظر من کار بسیار بدی است
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخی نیومده میخواهی بری !!!!!!!!!!!!!!!!
همان 10 ماه پیش 200 بود که تا 450 بالا رفت /
ضمنا برای اگاهی بیشتر شرکت سال 91 زیان بوده و 92 از زیان خارج شده و سود هم تقسیم میکند / 93 هم سودعملیاتی را 2 برابر کرده / امروز هم حدود 5 میل معامله شده که 800 هزار تای انرا حقوقی فروخته است/ این حقوقی فروشنده مگر چند خریده که در فی 200 تومان فروشنده است / ضمنا 9.5 میل از تقدمهای استفاده نشده باقی مانده است / پس....
بازار از 10 ماه پیش تا 70 روز پیش توی اکثر سهامها بالای 150درصد سود رسانده است از 70 روز پیش تا حالا هم که اکثر سهامداران نقد هستند تا بازار تثبت شود ودوباره وارد بورس بشوند ودر مورد سهم بدون سود هم تبلیغ کردن و با حباب بالا بردن وفروختن ان به دیگران به نظر من کار بسیار بدی است
والا تا اونجا كه من دوستان بورسي خودمو ميشناسم اكثرا سهام دارن
بندرت كسي رو مي شناسم مثل شما حرفه اي باشن=D>
اخخخخخخخخخخخخخخخخخخی نیومده میخواهی بری !!!!!!!!!!!!!!!!
همان 10 ماه پیش 200 بود که تا 450 بالا رفت /
ضمنا برای اگاهی بیشتر شرکت سال 91 زیان بوده و 92 از زیان خارج شده و سود هم تقسیم میکند / 93 هم سودعملیاتی را 2 برابر کرده / امروز هم حدود 5 میل معامله شده که 800 هزار تای انرا حقوقی فروخته است/ این حقوقی فروشنده مگر چند خریده که در فی 200 تومان فروشنده است / ضمنا 9.5 میل از تقدمهای استفاده نشده باقی مانده است / پس....
بازار حداقل توی 10 ماه 150 درصد توی اکثر سهامها سود رسانده است وقتی به اماره تکنو نگاه کنید متوجه میشوید از 300 تومان به بالا 90 درصد فروشنده سهامدار خقوقی بوده است که یعنی 90 درصد ان خریداران حقیقی بوده اند که با توجه به قیمت امروز یعنی زیان حداقل 100 درصدی برای 90 درصد خریداران
بازار حداقل توی 10 ماه 150 درصد توی اکثر سهامها سود رسانده است وقتی به اماره تکنو نگاه کنید متوجه میشوید از 300 تومان به بالا 90 درصد فروشنده سهامدار خقوقی بوده است که یعنی 90 درصد ان خریداران حقیقی بوده اند که با توجه به قیمت امروز یعنی زیان حداقل 100 درصدی برای 90 درصد خریداران
اووووووووووووووووورین / کمیته امام و چندتای دیگر خریدار بودند و هستند
اینهم از کندل خوشکل امروز / بالای 6 میل معامله شده
تکنو سهم کوچیکی هست و شاید سفته بازی ببرنش بالا ولی برای بالا رفتن درست حسابی باید سود اعلام کنه
گزارش شرکت نکات مثبت هم داره ولی برای بالا رفتن باید سود درست اعلام کنه
نه این سودی که اعلام کرده
سهمی که سودش 15 تومن باشه همین قیمت امروز هم گرونه و نظرم این هست که برای خرید رو قیمت 160 تا 170 تومن خوبه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
پیام فعالیت شرکت و استراتژیهای اعلان شده از طرف وزارت نفت و شهرداریهای شهرهای بزرگ گویای تحولات اساسی
در فاند این شرکت داره و به تبع اون قیمت سهم میتونه رشد خوبی داشته باشه........
چندتا شرکت هستند که میتونن رشد خیلی خوبی در سال 93 داشته باشن....یکی از اونها این شرکته.....
نظر