کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برخلاف آنچه انتظار داشتیم نوسان کرد تو این محدوده
حسابی انرژی جمع کرده امروز هم حجم خیلی خوبی زد
گیر اصلی سهم همین محدوده بود که به نظرم با جمع کردن انرژی برای فرار آماده شده
همونطور که قبلا گفتم نمودار خپارس بین خودروییها خیلی قشنگ تره
نمودار تایم هفتگی و ماهانه عالی داره و این روند رو مطمین میکنه
چی فکر میکردیم چی شده .........
با احتمال زیاد واگرایی شکل میگیره در این نقطه
شاخص خودرو هم به حمایت محکم رسیده
به نظرم به راحتی به محدوده 140 تا 145 میرسه
اینبار هم برای رد شدن کارش سخت شده
حرکت چراغ خاموش و آهسته خپارس حامل چه پیامی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب شرکت رسما افزایش سرمایه از تجدید را تایید کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خپارس / خساپا
چارت هردو شبيه هم نشان از قدرت گرفتن روند صعودي كوتاه مدتي داره كه به نظرم جاماندن از رشد بازار و افزايش سرمايه از محل تجديد دلايل اون هست .
این تنها طرز نگاه من است و شاید هیچ کدوم از این عددها دیده نشود و کاملا اتفاق دیگری رخ بده ولی حد ضرر من شکست خط روند قرمز
اگر به اینکه ما را پیر کرد تا یک حرکت صعودی خوب داشته باشد توجه نکنیم.الان تنها باید صعود را تماشا کرد تا نمودار خودش را نشان بدهد.
اصلا به سهم کاری ندارم تا موقعیت خوب در آینده . 275 اولین هدف
تا حدود خرداد ماه سال 99 احتمالا ........................
این نمودار هفتگی که به وضوح در موج 5 اصلی هستیم با توجه به نسبت های دقیق قبلی امواج اهداف بسیار خوبی دیده میشود.
البته اگر غیر قابل باور باشد و خنده دار ولی امکان دستیابی به 1800 تومان در حداکثر رشد ممکن در طولانی مدت وجود دارد شاید چند سال..............................
نظر