پارس خودرو ( خپارس )
Collapse
X
-
پاسخ : پارس خودرو ( خپارس )
در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
سلام و وقت به خیر و خدا قوت به کاربر mafmaf عزیز
به تشکر خالی بسنده نکردم و گفتم از شما به خاطر حضورتون و تحلیلهای خوبتون تشکر کنم و امیدوارم در ادامه مسیر موفق و پر سود باشید
چند وقتی خوب مسابقات شرکت میکردین ولی حضورتون کمرنگ شده ،منتظر حضور سبزتون هستیم/:.Heart.:/بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
هر چند مدت زیادی در کانال فوق نوسان کرد ولی در تاریخ و قیمت مناسبی قرار دارد.احتمالا تبدیل وساپا به خپارس در قیمت های کنونی توجیح بیشتری داشته باشد.اگر نسبت 1 فراتر بره احتمالا رسیدن به نسبت 2 و بالاتر طی چند سال آینده امکان پذیر باشد.
جناب iligal لطف دارید .ممنون ..../:.Heart.:/....
نظر
-
این تحلیل را تنها یک احتمال بدانید نه قطعیت.اگر تا اواخر خرداد قیمت به 1400 رسید و سپس اصلاح کند باشه 3000 تومان و احتمالا 5000 تومان اهداف احتمالی.
البته همه احتماله و یک تحلیل با هزار اما و اگر................
البته تاریخ ها را کمی تنظیم کردم تا دقت بیشتری داشته باشد در هر صورت 19 jun تاریخ مهمی است یعنی اواخر خرداد
نظر
-
این تحلیل را تنها یک احتمال بدانید نه قطعیت.اگر تا اواخر خرداد قیمت به 1400 رسید و سپس اصلاح کند باشه 3000 تومان و احتمالا 5000 تومان اهداف احتمالی.
البته همه احتماله و یک تحلیل با هزار اما و اگر................
البته تاریخ ها را کمی تنظیم کردم تا دقت بیشتری داشته باشد در هر صورت 19 jun تاریخ مهمی است یعنی اواخر خرداد
در هر صورت از تحلیل شما لذت بردم.@};-@};-@};-آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
متاسفانه با جو بازار هنوز تحت تاثیر قرار میگیرم.ولی اینبار اگر جلوی ریزش حوالی 550 گرفته بشه و فرسایشی اصلاح کنه هنوز حداقل 1800 را میبنیم یا بالاتر.تا 19 jun هنوز احتمال اصلاح هست که با این شتاب ریزش کمی باید فرسایشی عمل کنه تا مطمین باشیم.احتمالا تا چندین هفته همین حوالی هستیم.
نظر
-
در اصل توسط amir no.7 پست شده است View Postبا توجه به نزدیک شدن به سقف کانال شاخص و احتمال اصلاح در نماد های مختلف..
خپارس هم که به سقف کانالش نزدیک شده نظر شما چی هستش؟
چون اتفاقا مدتی هست سقف کانال رو شکسته و پولبکش هم کامل شده!
البته بگم دیتای خپارس رو من از چند جا دیدم متفاوته ولی در کل منکه براش کاهشی متصور نیستم ، فوقش چند روز معطلی شایدما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر