کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چقد نمودار این سهمو من دوس دارم :x قشنگ اومد تا حمایت پولبک کرد و گویا داره برمیگرده ...
زیره 240 بی نصیب نذاشتیم این فروشنده های دوس داشتنیو، امروز خریدم رو 69 تومن کامل شد! ;;)
چقد نمودار این سهمو من دوس دارم :x قشنگ اومد تا حمایت پولبک کرد و گویا داره برمیگرده ...
زیره 240 بی نصیب نذاشتیم این فروشنده های دوس داشتنیو، امروز خریدم رو 69 تومن کامل شد! ;;)
سهم حتی اگر 90 تومن هم باز بشه ( که بیشتر میارزه ) اونهم بدون در نظر گرفتن توافق5+1 و افزایش نرخ، بعد از 2 ماه نسبت به قیمت امروز 30 درصد توش مطمئن خوابیده. ما هم میریم مجمع. در هر صورت سود میکنیم حالا یا سی درصد یا بالای 50 درصد /.:biggrinsmiley.:/
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
وقتی ی سری از پست ها رو میخونم خندم میگیره
بابا از توهم بازی دست بردارید
اخه پارس خودرو بره افزایش سرمایه بده بعد 130 تومن باز شه این یعنی چی
بابا عقلم خوب چیزیه ها
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
وقتی ی سری از پست ها رو میخونم خندم میگیره
بابا از توهم بازی دست بردارید
اخه پارس خودرو بره افزایش سرمایه بده بعد 130 تومن باز شه این یعنی چی
بابا عقلم خوب چیزیه ها
اولا که خدمت دوستان و مخصوصا شما عرض کنم این خبر درست هست
من تو تالار همسایه هم تایید کردم چون فکر کنم دوستمون اونجا هم گفت...
این خبر کاملا درست و موثقه
آقا کیانوش مثل همون خبر که گفتم بازیگرای خپارس رفتن سراغ وساپا و ورنا...
اما این خبر دوستمون کامل نیست
با سهامدار عمده رایزنی داشتن این کارو انجام بدن
اما سهامدار عمده قبول نکرده تا الان
خودشونم چون تقریبا 3% دارن پیگیر هستن
اما به دلایلی که براشون توضیح دادن گفتن اینکارو انجام ندن
و پشیمون هم شدن
قراره بذارن سهم راهشو بره و حمایت کنن...
شاید باز تصمیم دیگه گرفته بشه که اگه بدونم قبلش حتما اطلاع میدم
به شخصه حاضرم ریسک رفتن به مجمع خپارس را بپذیرم..... خپارس با توافق هسته ایو قیمت تئوریک 70 تا 75 تومانی بعد از مجمع به سرعت تا 100 تومان را پر میکند..... حتی با مثبت شدن جو خودروییها از امروز می تواند به سمت 300 تومان قبل از مجمع و 120 تومان بعد از مجمع میل کند....
بنده هم تعدادی از خساپا و خپارس را قبلا به وساپا شیفت کردم.... ولی اگر خپارس فردا منفی 4 فرصت بده... فروش قبلی را سر جایش می گذارم.
خپارس.... نگین گروه سایپاست...مخصوصا با اعمال افزایش سرمایه 240 در صدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و سودآوری عملیاتی مناسب 93
خپارس اگر بعد از مجمع زیر 100 تومان قیمت بخورد....با توجه به سود اعلامی سریع قیمتهای بالای 100 تومان را تاچ می کند.
باور کنید تنها تولید کننده اتومبیل لوکس در ایران..... به قیمت واقعی اش می رسد..... کمی صبر ....
خپارس با 4 درصد افزايش قيمت باسرمايه فعلي 650ريال epsميسازد.
ايرانخودرو هم حدود500 ريال.
و ...
حالا بماند سودهاي ناشي از کاهش هزينه هاي مالي
و فروش دارايي هاي اضافي
و تخصيص تسهيلات از صندوق توسعه ملي
و تخصصيص منابع مالي ناشي از هدفمندي يارانه هابه توليد و
و کاهش بهاي تمام شده ناشي از افزايش تيراژ توليد
و کاهش هزينه هاي ناشي از کاهش تحريمها
و کاهش نرخ مواد اوليه ناشي از تخصيص ارز مبادله اي .
صبوري کنيد صبوري!
تا سودهاي 1000درصدي را از قطعه سازان و خودروسازان پرپتانسيل (نه همه نماد هاي "خ") برداشت کنيد.
عزت از آن خداست.
06/03/93
فکرش را بکن خپارس با 65 تومان سود ميشود حدود 700 تومان يعني کسب 1000% سود در کمتر از يکسال آينده (فقط سهامداري کنيد)
تازه اگر توليد افزايش پيدا کند و يا توافق نهايي شود و رنو بياد و .... ديگه ميريم روي سود هاي 2000% تا يکسال آينده
نظر