مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir.abbas
    عضو جدید
    • Jun 2011
    • 6

سلام جناب هولی

اجازه دوستان بورسی سوالی داشتم.
    اگه وقت کردید و مزاحم نبودیم لطفا کمی در مورد تکنیک شمارش امواج با استفاده از دی تی توضیح دهید.
    سپاسگزارم

نظر

• روشن
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 103

جنابholyعزیز
      سلام:
      استادگرامی باتوجه به تعدیل های فاراک ممکن است نسبت به آینده سهم راهنمایی فرمایید.

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز
        ببینین سایپا رو هم بد نیست بخشی از کل خودرویی ها در نظر بگیریم ،که به نظر میرسه اصلاحشون هنوز در میان مدت ادامه داره ....
        اما در ارتباط با سایپا به نظر میرسه با افتی که داشته یا همین حدود یا یک جزئی پایینتر ،نوسان مثبتی داشته باشه ولی بعد از اون افتی دیگر رو تجربه کنه ........
        موفق باشین
        سلام بر جناب holy بزرگوار
        استاد در نمودار بدون اعمال سود نقدی سایپا در قیمت 248 کف کانال صعودی را لمس کرده و rsi هم در محدوده حمایتی قرار دارد ،اگر این کف شکسته شود به نظرم بدین معنی است که سایپا 5 موج صعودی را تمام کرده و این امواج نزولی فعلی در واقع امواج نزولی اصلی هستند درسته؟

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

استاد HOLY عزیز با سلام
          قربان یک سوال داشتم در مورد میزان اصلاح موج 4
          سهام وپارس موج دومش 52 درصد موج یک را اصلاح کرده و موج چهارمش 27 درصد موج 3 را اصلاح کرده
          آیا این مقدار اصلاح برای موج 4 بزرگ کافی هست؟ یا اینکه باید حداقل تا 38 درصد اصلاح بشه؟
          از طرف دیگه به نظر من abc موج 4 کامل شده اما میترسم با توجه به اصلاح کمش حمایتی که نشون دادم شکسته بشه و تا ترند لاین قرمز سقوط کنه...
          لینک زیر رو نگاه کنید:

ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

سلام دوست من
            صدرا رو ازتون اجازه میخوام تا فردا همین موقع به بنده مهلت بدین که بتونم دقیقتر صحبت کنم ،
            در ارتباط با وبوعلی به نظر میرسه اون هم توان ایجاد نوسان مثبت داره
            موفق باشین
            hamid-reza عزیز
            در ارتباط با وضعیت صدرا باید خدمتتون عرض کنم که در کانال نزولی و امواج اصلاحی قرار داره که در تصویر مشخص شده ،در کانال اصلی ،کانال میان مدتی قرار داره با قدمت حدود دوماه که اون هم نزولی ولی با شیب بیشتر هست ،این بین اتفاق مثبتی که برای سهم افتاد ،شکستن کانال اخیر بوده ،خوشبختانه سهم تونست با صعودی که انجام داد این کانال رو بشکنه که در تصویر مشخصه......

اما چیزی که در حال حاضر به نظر میرسه ،پول بک برروی کانال موصوف هست ،پول بک شرایط خاصی داره که این برگشت قیمت تا اینجا حائز این شرایط هست ،اما باید رفتار سهم رو فردا و.... ببینیم تا بر این امر مطمئن بشیم ،اما در این صورت میتونیم توقع نزولی تا حدود 177 تومن(بعنوان پول بک) و بعد از اون صعود مجددی رو انتظار داشته باشیم ،اینجا با دو احتمال مواجهیم اول تحقق سناریو قبل که اگر این اتفاق بیوفته ،سرراه سهم مقاومت 200 تومن وجود داره و بعد از اون مقاومت محکم 210-215 تومن که این مقاومت رو بسیار قوی میبینم ،زیرا در تشکیل اون فیبو 38.2 موج نزولی آخر ،هارمونیک تساوی ریزموج آخر ،مقاومت آر اس آی هفتگی که در زیر تصویر اون رو میبینیم و چندین بار ممانعت از صعود سهم کرده و همچنین مقاومتهای افقی وجودداره ،با توجه به نزدیک بودن مجمع ،حمایت اخیر از سهم ،شایعه افزایش سرمایه من اتفاق این سناریو رو محتمل میبینم ،اما این صرفا یک حدس هست به علت دلایل مذکور و باید ببینیم چقدر میتونه به حقیقت نزدیک بشه ......

اما اگر نخواد سناریو فوق اتفاق بیوفته اولین قدم و اولین اخطار برای ما میتونه تثبیت قیمت سهم زیر 177 تومن باشه (با 1٪ ضریب نفوذ کوتاه مدت زیر قیمت 175 تومن)

براتون آرزوی موفقیت دارم
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              استاد HOLY عزیز با سلام
              قربان یک سوال داشتم در مورد میزان اصلاح موج 4
              سهام وپارس موج دومش 52 درصد موج یک را اصلاح کرده و موج چهارمش 27 درصد موج 3 را اصلاح کرده
              آیا این مقدار اصلاح برای موج 4 بزرگ کافی هست؟ یا اینکه باید حداقل تا 38 درصد اصلاح بشه؟
              از طرف دیگه به نظر من abc موج 4 کامل شده اما میترسم با توجه به اصلاح کمش حمایتی که نشون دادم شکسته بشه و تا ترند لاین قرمز سقوط کنه...
              لینک زیر رو نگاه کنید:

ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.
              سلام مسلم جان
              بهتر از من میدونین که موج چهارم ما درموارد نادر میتونه 14٪ موج سوم و در مواردی 23.6٪ موج سوم رو اصلاح کنه به عبارتی درسته بازه مناسب رو میتونیم 38.2٪تا 50٪ موج سوم در نظر بگیریم اما مواردی که میتونیم بگیم کم نیست وجود داره که اصلاح در 23.6٪ پایان پذیرفته .......
              اما در نمودار پیوستی تصور من بر اینه که هنوز موج 4 تموم نشده و احتمال نزول بیشتر رو میدم .....
              موفق باشی مسلم عزیز

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                سلام بر جناب holy بزرگوار
                استاد در نمودار بدون اعمال سود نقدی سایپا در قیمت 248 کف کانال صعودی را لمس کرده و rsi هم در محدوده حمایتی قرار دارد ،اگر این کف شکسته شود به نظرم بدین معنی است که سایپا 5 موج صعودی را تمام کرده و این امواج نزولی فعلی در واقع امواج نزولی اصلی هستند درسته؟
                عرض ارادت دارم خدمت استاد راشین عزیز و بزرگوار
                بله کاملا صحیح میفرمایین ،شکستن ترند لاین رو اگه بخوایم با امواج الیوت ترکیب کنیم میتونیم اینجوری بگیم که در دو نقطه امکان شکست ترند وجود داره ،اول کف موج چهارم که میتونه به شکل ملایمی ترند بشکنه و دوم پس از پایان موج 5 ،البته اتمام قطعی موج 5 از دید جناب ماینر عبور قیمت از کف موج چهارم ذکر شده .
                در ارتباط با کل سهام بازار از حدود یک ماه پیش که ابتدای موج بی (یا دی) در نظر میگرفتیم نظر بنده بر عدم ورود به این موج بود حتی اگه خاطرتون باشه نقل قولی از جناب پریچر داشتم و بارها در پستهای مختلف هم این موضوع رو تاکید کردم و همچنین عرض کردم نوسانات موجود برای دارندگان سهم حکم فرصت خروج است ،حالااگه دوستانی عرایض حقیر رو گوش کرده بودند حدود 300 تومن میتونستند از همین سهم سایپا هم خارج بشند که خوب نسبت به قیمت امروز بسیار عالی بود ،در حال حاضر هم استاد عزیز نظر بنده هیچ تغییری با یک ماه قبل نکرده ، نوسانات مثبت رو فرصت خروج میدونم ،چه برروی سایپا چه برروی سایر سهام ......
                در ارتباط با دوستانی که نقد شدن که خوب هیچ فعلا توصیه ای به ورود وجود نداره اما در ارتباط با دوستانی که سهم دارند مثلا به عنوان نمونه همین سایپا ،با توجه به افت قیمت بوجود اومده ،احتمال میدم نوسان مثبتی داشته باشه(و صد البته فقط احتمال ،طبق فرمایش خودتون وضعیت ار اس ای و کف کانال و اگه یک کندل مثبت تو تایم هفتگی بزنه واگرایی مثبت توتایم هفتگی یا به همین منوال روزانه و ...)حال دوستی که سهم داره به اعتقاد من بد نیست صبر کنه تا تکلیف روشن بشه و فروختن سهم در حال حاضر حکم فروش در سطح حمایت رو داره که خوب درست نیست ، پس من بهتر میبینم دوستانی که سهم رو دارند برای خودشون حد ضرر درنظر بگیرند و تا پایان واکنش نسبت به این سطح با سهم باقی بمونند ،اگر سهم به این سطح واکنش نشون داد و برگشت که خوب میتونند در قیمت بالاتر فروشنده باشند .......
                استاد راشین عزیز ،در ارتباط با موج شماری سایپا مشکلی که وجود داره اینه که محدوده دو ساله ایی از زمان رو سایپا بازار گردانی وجود داشته ،اگه این محدوده رو محاسبه کنیم از بنیان و پایه موج شماری که بر مبنای روانشناسی جمعی تریدرها هست دور میمونیم اگه محاسبه نکنیم بخشی از نمودار رو از دست میدیم و با دید کوتاهتری باید به نمودار نگاه کنیم ...

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
                  جنابholyعزیز
                  سلام:
                  استادگرامی باتوجه به تعدیل های فاراک ممکن است نسبت به آینده سهم راهنمایی فرمایید.
                  سلام روشن عزیز
                  زمانی که فاراک بسته بود ،بنده این تحلیل رو تقدیم کردم
                  http://forums.boursy.com/showthread....%83-%29/page43
                  پست 643
                  وضعیت زیاد تغییری نکرده ،البته متوجه فرمایشتون شدم که فرمودین با توجه به تعدیل های فاراک ،منتها بازهم استنباط بنده زیاد تغییری نکرده .....
                  اما این بین از اونجایی که همگراییزیادی بین صدرا و فاراک وجود داره ،شاید پیگیری صدرا کمک کننده باشه که اون رو هم نظرم رو چند پست قبل تقدیم کردم.
                  براتون آرزوی روزهای خوشی دارم.

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
                    به حرکت مپنا و بوعلی میتونیم امید داشته باشیم؟
                    حمیدرضا عزیز
                    در ارتباط با مپنا باید خدمتتون عرض کنم با تعدیل افزایش سرمایه و بدون اون در نقطه حمایتی قرارداره ،و احتمال نوسان مثبت از سهم میدم اما در این سهم هم مثل بقیه سهام بعد نوسانی مثبت توقع نزول وجود داره و همچنین وبوعلی .......
                    مجموعا دوست من این الگویی که خدمتتون عرض کردم(یه صعود نوسانی و بعد از اون یک نزول بزرگتر )دراکثر سهام و شاخص وجود داره به همین دلیل هم بنده از شروع موج موجود در پست 104
                    http://forums.boursy.com/showthread....-%29-***/page7
                    عرض کردم که واقعا این موج از شاخص پیچیدست و نوسانات مثبت فرصت نقد شدن و تقریبا میشه گفت در پایان هر تحلیلی که از اون تاریخ داشتم بر این نکته تاکید کردم(الان اون چیزی که در ذهنم هست در پایان تحلیل فاراک،صدرا،کچاد،مخابرات وفولاد و .....این مطلب رو عرض کردم )
                    اما در شرایط موجود واقعا خیلی از سهام توان یک صعود نوسانی برای خروج رو دارند که حالا بعضی در اندیکاتورها خودش رو به شکل اشباء از خرید نشون داده ،دربعضی پترن تشکیل شده و .....،اما این که این اتفاق قطعا خواهد افتاد یا نه رو واقعا نمیشه گفت ،چند شب آینده ایشالا از شاخص با هم صحبت میکنیم تا وضعیت مشخصتر بشه .
                    براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط amir.abbas پست شده است View Post
                      سلام جناب هولی

اجازه دوستان بورسی سوالی داشتم.
                      اگه وقت کردید و مزاحم نبودیم لطفا کمی در مورد تکنیک شمارش امواج با استفاده از دی تی توضیح دهید.
                      سپاسگزارم
                      سلام دوست عزیز
                      ببخشید من دقیقا متوجه فرمایشتون نشدم ،فرمایش شما روش استفاده از دی تی اسیلاتور (بعنوان بخشی از استراتژی جناب ماینر)است یا نه کلا کارکرد نرم افزار داینامیک تریدر مدنظرتون هست ؟

نظر

• مهدی64
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 160

استاد بزرگوار سلام ایا تاریخ پایانی برای موج منفی بازار میتوان تعیین کرد؟ چون بعضی از دوستان تاریخ پایان اصلاح رو اواخر شهریور پیش بینی کرده اند نظر شماچیست؟
                        حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در ارتباط با موج شماری سایپا مشکلی که وجود داره اینه که محدوده دو ساله ایی از زمان رو سایپا بازار گردانی وجود داشته ،اگه این محدوده رو محاسبه کنیم از بنیان و پایه موج شماری که بر مبنای روانشناسی جمعی تریدرها هست دور میمونیم اگه محاسبه نکنیم بخشی از نمودار رو از دست میدیم و با دید کوتاهتری باید به نمودار نگاه کنیم ...

ممنونم ،این موردی که فرمودید در مورد بکام هم وجود داره و باعث دردسر شده

نظر

• amir.abbas
                            عضو جدید
                            • Jun 2011
                            • 6

سلام دوست عزیز
                            ببخشید من دقیقا متوجه فرمایشتون نشدم ،فرمایش شما روش استفاده از دی تی اسیلاتور (بعنوان بخشی از استراتژی جناب ماینر)است یا نه کلا کارکرد نرم افزار داینامیک تریدر مدنظرتون هست ؟
                            سلام استاد
                            منظورم تکنیک استفاده از دی تی در شمارش امواج، مانند استفاده از مک دی در شمارش امواج می باشد.

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
                              استاد بزرگوار سلام ایا تاریخ پایانی برای موج منفی بازار میتوان تعیین کرد؟ چون بعضی از دوستان تاریخ پایان اصلاح رو اواخر شهریور پیش بینی کرده اند نظر شماچیست؟
                              سلام مهدی عزیز
                              مهدی جان ازتون اجازه میخوام شکل موج اصلاحی یک مقدار دقیقتر بشه تا بتونم اظهار نظر موثقی داشته باشم ،احتمال میدم زودتر از این موعد که فرمودین این اتفاق بیوفته ولی فعلا از بنده نشنیده بگیرین تا بتونم بر مبنای شکل موج و تحلیل زمانی مطالب دقیقتری عرض کنم.
                              موفق باشید دوست عزیز

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط amir.abbas پست شده است View Post
                                سلام استاد
                                منظورم تکنیک استفاده از دی تی در شمارش امواج، مانند استفاده از مک دی در شمارش امواج می باشد.
                                امیر عباس عزیز ،جناب ماینر برای ورود به بازار استراتژی داره که شامل 4 بخش هست و هر کدوم از این چهار بخش رو جدا از هم تحلیل میکنه سپس همه رو درکنار هم قرار میده تا بتونه ازش استفاده کنه ،اون چهار بخش ،اسیلاتور(دی تی)،زمان ،قیمت و پترن(همون امواج الیوت)هست ،در این راه اسیلاتور خودش یه موضوع جداگانست که ارتباطی به موجشماری نداره ،و طبق همون مثال خودتون مثل مک دی نمیتونیم ازش استفاده کنیم.
                                روش استفاده از دی تی توسط جناب ماینر خیلی خلاصه به این شکل هست که ایشون زمانی وارد پوزیشن مثلا خرید میشه که دی تی در تایم بالاتر (مثلا اگه تایم اصلی روزانست تایم بالاتر هفتگی) یا صعودی باشه یا حداقل در اشباء از فروش + در تایم اصلی دی تی کراس انجام بده به سمت صعود ،پس اگر دی تی در تایم هفتگی روند نزولی داشته باشه یا روند صعودی داشته باشه ولی در اشباء از خرید باشه وارد پوزیشن نمیشه .......
                                براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

در حال کار...
                                X