مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • danaisp
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 111

با سلام خدمت استاد فرزانه جناب holy
    نظر شما در مورد تحلیل صدرا چیست ؟
    دیتا بصورت لگاریتمی می باشد.
    اصلاح بصورت AB=CD
    سهم بر روی خط میانه چنگال واستوکستیک در کف
    از نظر زمانی نیز آخرین کندل اصلاح زده شده است

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

سلام بر دوستان عزیز
      عذرخواهی میکنم از scrooge عزیز همچنین rend72 عزیز و danaisp عزیز همچنین دوستان عزیزی که به بنده پی ام داده بودن ،
      دیشب مشکلی داشتم که متاسفانه نتونستم پاسخگوی محبت دوستان باشم ،به همین دلیل از تک تک دوستان عذرخواهی میکنم ،اما حتما تا نیمه شب جمعه یا اوائل صبح شنبه (پیش از باز شدن بازار روز شنبه) پاسخگو خواهم بود و علت این امر هم اینه که هم بتونم بررسی بیشتری کنم تا بتونم پاسخ جامعتری بدم و از طرفی تا حدودی هم وضعیت بازارهای جهانی روشن بشه تا به دوستانی که در ارتباط با شرکتهایی مرتبط با فلزات و ..... پرسش داشتن بتونم پاسخ بهتری بدم .
      برای تمام دوستان آرزوی موفقیت دارم
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

اما در این آخر هفته که بازارهای جهانی باز هستند احتمال وقوع اتفاقاتی هست که خواسته ناخواسته برتعدادی از سهام ما تاثیرگذار خواهد بود، اگر بخواهیم مروری بر اتفاقات مهمی که افتاد داشته باشیم این بود که بعد از بحران یونان در حالی که یورو به شدت در حال نزول بود ،با پذیرش طرح ریاضت اقتصادی توسط پارلمان یونان (در چهارشنبه و پنجشنبه گذشته )که در اصل میتونیم ازاون به نام مجوز اعطا وام از صندوق پول به یونان نام ببریم ، نگرانی از ورشکستگی یونان کاهش پیدا کرد درنتیجه ارزش یورو افزایش پیدا کرد و تاثیر اون هم بر روی و مس و نفت و .... مشهود بود که باعث شد ظرف یک هفته گذشته تاثیر افزایشی براونها ببینیم ،اما انتهای این هفته در 7 جولای باید نرخ بهره اروپا و انگلیس اعلام بشه که اعلام این نرخ میتونه باعث تغییراتی در اوضاع به شکل مثبت یا منفی بشه ،این جور که گفته میشه بانک مرکزی اروپا تمایل به افزایش نرخ بهره داره اما بانک مرکزی انگلیس خیر ،حالا باید تا پنجشنبه منتظر بمونیم تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد ......
        اما از بابت تکنیکال ،در چارت یورو به دلار با افزایش قیمت یورو ،نمودار به سقف مثلث مفروض برخورد کرده و واکنش نشون داده

در ار اس ای روزانه هم مثلثی داریم که ضلع تحتانی اون حکم حمایت رو داره

اما موضوع مهمتر ، آر اس ای هفتگیست که تا اینجا میتونیم بگیم پول بک به خط روند صعودی انجام شده و روند آر ای آی نزولی هست حالا باید ببینیم آیا این نرخ بهره توان ایجا تغییر رو داره یا خیر؟

اما در مس ،همونطور که مشهوده به سقف پترن رسیدیم که میتونه نقش مقاومت رو برای ما بازی کنه ......

البته ار اس ای هفتگی مس خط روندش رو شکسته ،ولی در کنارش درصورت وقوغ و تثبیت کندل منفی واگرایی هم وجود خواهد داشت که شاید اگر برگشتی موجود باشه باشه بتونه حکم پول بک رو براش مطرح کرد که خوب نیاز به تحلیل جداگانه ای هست که حتما در اون رابطه هم صحبت خواهیم کرد .

و روی هم در آر اس آی هفتگی به مقاومت برخورد کردیم ،همونطور که در تصویر دیده میشه مقدار بسیار مختصری در خط روند نفوذ وجود داره اما چون تایم هفتگی هست اگر کندل روزانه منفی ایجاد بشه میتونه در تایم هفتگی این نفوذ رو از بین ببره ،اما اگر ادامه دار باشه از مقاومت سختی عبور کرده که میتونه نوید ادامه داربودن روند رو بده (حال با پول بک یا بدون اون).....

اما در هرکدوم از این موارد ،علائم مثبت و منفی تکنیکالی زیادی دیده میشه که میتونیم در ارتباط با هرکدومش بحث کنیم اما در این چند خط قصدم بررسی تکنیکال و فورکست آینده نبود بلکه مجموعا قصدم از مطرح کردن این بحث این بود که عرض کنم در قیمتهای جهانی به جای حساسی رسیدیم که یکی دو روز آخر هفته میتونه تغییراتی در روند آینده یورو ،فلزات و نفت ایجاد کنه که بازار مارو هم تحت تاثیر قرار بده ........
        برای تمام دوستان آرزوی موفقیت دارم

نظر

• arya89
          عضو عادی
          • May 2011
          • 67

درود
          مثل همیشه زیبا و راهگشا
          سپاس ازدیدگاه دقیق تان خواستم به این بهانه ازحل مشکل اینجانب هم دراینجا قدر دانی کرده باشم

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
            درود
            مثل همیشه زیبا و راهگشا
            سپاس ازدیدگاه دقیق تان خواستم به این بهانه ازحل مشکل اینجانب هم دراینجا قدر دانی کرده باشم
            خواهش میکنم دوست عزیزم ،از لطفتون سپاسگزارم و خوشحالم که مورد توجهتون واقع شد ......

نظر

• خان عمو
              ستاره دار (1)
              • Feb 2011
              • 109

با سلام و خسته نباشيد خدمت استاد محترم اين تاپيك
              بنده چون تازه واردم بر خود لازم ديدم مطالب قبلي يكي 2 هفته رو بخونم كه با جو و نحوه كار استاد هولي آشنا بشم تا از تكرار مكررات و گرفتن وقت استاد و ديگران جلو گيري بشه.
              خب با اجازه يه سوال برام پيش او مده اينه:
              من زامياد رو قبل مجمع 284 تومن خريدم و بعد از مجمع متاسفانه بلافاصله نفروختم بنظرتون سقوط سهم تا كجاست و سياست در ست درقبال اين سهم جيست.(تو مجمع 52 تومن تقسيم كرده)
              با تشكر
              [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 601

همسفر در راه ماند..زندگی سخت است…لیک..در سفر باید بود…سختی راه را مینماید که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید

ترک یارتان بر شما تسلیت باد

با خبر شدم که دکتر فرزاد عزیز عموی گرامی خودشان را از دست دادند و اینک در غم ایشان به سوگ
                نشسته اند .فرزاد عزیز تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم

شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

دكتر عزيز بنده نيز مصيبت وارده را تسليت ميگويم و اميدوارم غم اخرتان باشد
                  به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                  اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• آذر
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 63

جناب هولی تسلیت عرض میکنم.

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

جناب holy تسلیت بنده را نیز پذیرا باشید

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3064

باسلام
                        دكتر عزيزمصيبت وارده بر شما وخانواده محترمتان را تسليت عرض ميكنم .
                        براي شادي روحش صلواه بفرستيم
                        اللهم صلي علي محمدوآل محمد

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

مصیبت وارده رو به جناب holy تسلیت عرض میکنم و صبر و شکیبایی برای بازماندگان و علو درجات و رحمت الهی را برای آن مرحوم خواستارم .
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• عبدالله محمدی
                            ستاره‌دار(26)
                            • Mar 2011
                            • 1166

استاد فرزاد عزیز تسلیت میگویم غم اخرتان باشد
                            خداوند روحش را شاد گرداند

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

استاد فرزاد عزیز منم از صمیم قلب بهتون تسلیت عرض میکنم ...امیدوارم غم آخرتون باشه استاد .
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علامه
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 429

سلام
                                جناب هالی عزیز من هم تسلیت عرض میکنم
                                و برای اون مرحوم طلب مغفرت و برای شما و خانواده محترم صبر مسالت میکنم

نظر

در حال کار...
                                X