مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    استاد عزیز یک تشکر بابت موج شماری زیبای آذراب خیلی ناکافی بود.

با اجازتون تو بورکس هم با دلایلتون در جواب مسلم عزیز نقل قول کردم.

استاد در مورد فاراک موج شماری اخیرتون که عقیده به اصلاح در موج 4 داشتید, تغییری نکرده؟ با اون فرض پس احتمالا فاراک هم موج 5 خودشو شروع کرده؟
    سلام پانی عزیز
    خواهش میکنم ،شما صاحب اختیار هستین ،لطف کردین
    پانی عزیز ،در ارتباط با فاراک همونطور که میدونین هنوز واقعا موج شماری قبلیمون نقض نشده ،و تاوقتی زیر 150 نیاد حداقل میشه اون رو معتبر دونست ،البته موج شماریهای آلترناتیو هم وجود داره ،ولی
    تا این موج شماری نقض نشه ،با توجه به اینکه مومنتوم رو هم رعایت میکنه هنوز احساس میکنم بهتره به عنوان موج شماری اول مطرح باشه ،
    بله به نظر بنده هم میرسه طبق همون موج شماری در موج 5 باشیم .
    موفق باشی پانی عزیز
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      استاد لطفا نظرتو ن را نسبت به فاراک بفرمایید ایا هنوز اصلاح دارد اخه خریدم 260 است و دیروز و امروز هم اضافه کردم

مرسی
      ابتدا از دوست عزیز ali2 عذرخواهی میکنم که چند روز قبل از بنده در ارتباط با این سهم پرسیده بودند و من بدلیل مشغله متاسفانه تا امشب نتونستم پاسخگو باشم ،امیدوارم این دوست عزیزمون بنده رو عفو کنند .........

سلام شادی عزیز
      قبل از رسیدن سهم به مقاومت اگه خاطرتون باشه در پی ام خدمتتون عرض کردم که 225 مقاومت واقعا سنگینی هست برای فاراک
      اما خبر خوب اینکه رد کردن این مقاومت نشونه قدرت سهم هست ،طبق موج شماری که در پست قبل هم با پانی عزیز در اون ارتباط صحبتی داشتیم ،احتمال شکست این مقاومت وجود داره ،اما در تصویر زیر

در تصویر اول میبینیم که برخورد با خط روند آر اس ای هفتگی مانع حرکت سهم شده ،از طرفی در تصویر دوم میبینیم مید لاین چنگال هم بر توقف سهم موثر بوده و به اینها فیبو 50٪ رو اضافه کنید،اما طبق قانون جناب اندروز ،نمودار بیش از یک بار معمولا با میدلاین برخورد میکنه و این میتونه نقطه قوت باشه ،اما از دید بنده قطعیت صعود سهم زمانی مسجل خواهد شد که خط سبز رنگ در تصویر اول به سمت بالا بشکنه و کندل هفتگی بسته بشه .
      اما در تصویر دوم با دایره سبز رنگ و فلش حمایت مهمی که اولین حمایت سر راه سهم هست و فردا از سهم حمایت خواهد کرد رو خدمتتون نشون دادم ،اما در صورت عبور از اون 180 تومن حمایت بعدی خواهد بود و ........
      به عنوان آخرین جمله باید عرض کنم نه تنها در مورد فاراک که در ارتباط با تمام سهامتون حتما حدضرر لحاظ کنین ،و این رو حتما به عنوان یک قانون مهم در نظر بگیرین در تمام مارکتها باید این اصل رعایت بشه چه برسه به بازار پر حادثه ما ،که به عنوان مثال سهمی رو که روز قبل حجم مبناش رو نمیدن و 50میلیون صف داره،فردا جهتش تغییر میکنه ،پس همیشه خیال با درنظر گرفتن حدضررو رعایت اون سرمایتون رو بیمه بفرمایین.
      موفق باشین دوست عزیز

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
        استاد اگر لطف كنيد اين تحليل(ولصنم) را براي من هم بفرستيد ......با تشكر
        براتون پی ام کردم دوست عزیز
        موفق باشین

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

سلام استاد خوبید دلمون براتون تنگ شده بود خیلی خوشحالم دوباره حضورتون را احساس میکنم

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1113

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
            با درود فراوان وتقدیم ارادت خدمت دوست نادیده ام جناب استادholy ( همفری بوگارت ) عزیز ودوست داشتنی

بنده همیشه پی جوی نوشته های وزین شما درسایت هستم وبا مداقه تمام نظرات شما را می خوانم .

دیده ام که چه با حوصله ودقت وکمال فروتنی وادب پاسخ تمامی دوستان محترم سایت را می دهید .

برای بنده باعلم ناقص حودم نظرات شما کلاس درسی بوده برای ویرایش وافزایش آن .

ناسپاسی دیدم اگر این سطور را برای شما قلمی نکنم .

شخصیت شما بنده را یاد هنر پیشه همیشه محبوب ودوست داشتنی می اندازد . که ظاهر خود شما هم با گذاشتن این تصویر علاقه خاصی به ایشان دارید .

به قول سخن سرای بزرگ پارسی جناب فردوسی بزرگ در پایان داستان فریدون وضحاک :

فریدون فرخ فرشته نبود زمشک و زعنبر سرشته نبود

به دادو دهش یافت آن نیکوئی تو داد و دهش کن فریدون توئی

البته دوستان دیگری نیز در این سایت می نویسند همچون استاد محسن نظری عزیز بابک پناهی عزیز وسایر دوستان که ذکر نامشان دراین مختصر نمی گنجد و دوستان را شاید دلزده می گرداند که عدم ذکر این دو دوست

عزیز نادیده نیز ناسپاسی بود .

به هرروی سطور بالا بیشتر از آنکه سپاس از شما دوستان باشد ارضای حس درونی سپاسگذاری خود بنده بود .

همیشه مانا وپایا و آزاد وخرسند باشید .

ارادتمند شما
            عرض سلام و ارادت دارم خدمت مهرداد عزیز و گرامی
            مهرداد عزیز ،بسیار خوشحالم که در خدمت دوستان عزیز و محترمی چون شما هستم که با علو طبعی که دارند نه در حد دستنوشته های ناقابل من که در حد روح پاک و منش بزرگوارانه خود با این تاپیک همراهی می کنند .
            امضاء شما بنده رو به به خاطرات حداقل 10 سال گذشته و شبهای مثنوی خوانی در محضر اساتید برد ، ،یاد باد .......
            از شما دوست عزیز بسیار سپاسگزارم و تاکید میکنم محبت جنابعالی در حد بزرگواری شماست والا این حقیر صرفا سعی در انجام وظیفه دارم که اکثرا ناتوانم .
            ارادتمندم دوست بزرگوار

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
              سلام استاد خوبید دلمون براتون تنگ شده بود خیلی خوشحالم دوباره حضورتون را احساس میکنم
              سلام دوست عزیزم ،شما لطف دارین ،متاسفانه مشکلی برای یکی از همکاران پیش اومده کنه من ناگزیر شدم شیفتهای ایشون رو هم تقبل کنم و حدود یک هفته آینده رو از سعادت اینکه در خدمتتون باشم کمتر بهره مند خواهم بود ،اما هرکجا باشم محبت دوست عزیزی چون شما در خاطر بنده است.

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1113

در اصل توسط kashef پست شده است View Post
                مهرداد عزیز خیلی زیبا مکنونات قلبی خودشو نگاشت که البته حرف دل من هم هست. از ایشون و جناب holy بزرگوار و سایر دوستانی که در این فروم با پندار نیک پست میزنند سپاسگذارم.
                عرض سلام دارم خدمت کاشف عزیز
                کاشف عزیز بنده بعد از مدتها شما رو مجدد پیدا کردم و خوشحالم که در خدمتون هستم و از لطفی که همیشه به بنده داشتین و دارین سپاسگزارم،مهرداد عزیز همونطور که فرمودین قلم شیوا و منش بزرگوارانه ای دارند و هم ایشون و هم تمام دوستان بیش از لیاقت بنده به بنده محبت دارند .

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                  درود استادهولی
                  لطفا با توجه به اخرهای روند نزولی شپترو لطفا تحلیلی از این سهم ارائه بفرمائید
                  سلام آریا عزیز
                  دوست من ،متاسفانه قیمتهای جهانی رو مناسب نمیبینم ،نمودار نفت و مس و روی رو هفته قبل تقدیم کردم و همینطور عرض کردم که روند شاخص داو رو مناسب نمیبینم ،و این وضعیت خواسته ناخواسته
                  بر اقتصاد ما نیز تاثیر گذار خواهد بود این بین منتهی دولتمردان دلایلی دارند که نمیخواهند این مطلب را بپذیرند و در راستای تحقق این عدم پذیرش گام برمیدارند ،بورس ما هم که بهتر میدونین بسیار کم عمق هست و به راحتی قابل حمایت و تغییر وضعیت ،کل ارزش بورس رو در تلویزیون کارشناسی که از اساتید دانشگاه بود اعلام کردند که معادل یک پنجم بودجه یکساله دولت یا معادل بودجه عمومی دولت در یکسال هست ،این ارزش کل بورس ماست ،منتها برای حمایت از شاخص حتی نیاز به هزینه این مبالغ هم نیست ،چون با حمایت چند سهم که اهرم شاخص هستند میتونن به راحتی این کار رو انجام بدند فاز طرفی با آزاد سازی پتانسیلهای موجود هم به این امر دارند کمک مبکنند ،از جمله مسئله چند روز گذشته بحث امید ، بانک پاسارگاد ،افزایش نرخ خودرو ،افزایش سرمایه زامیاد و دیدار فعالان با رهبر ،حمایت مهر از فولاد ،حمایت سهامدارهای عمده از بعضی سهام خاص و ........ هر روز به بهانه ایی در حال این تقویت هستند ،اما تصور بفرمایین اگر دیگه روزی نیاز به این حمایت احساس نشه چه اتفاقی خواهد افتاد ،پاسخ مشخص هست ریزش سهام ،در اون صورت مشخص است حقیقی ها به ناچار متحمل ضرربزرگتری خواهند شد نه حقوقی رانت دار که میدونه کی حمایت قطع خواهد شد و بعضا خودش بازوی این حمایت هست ،حالا بیایم از این منظر نگاه کنیم که اگر این اتفاق بیوفته کدوم گروهها بیشتر ضرر خواهند کرد ،طبیعیه که گروههای متضرر اونهایی خواهند بود که به قیمتهای جهانی متصل هستند .
                  اگه بخوام کل عرایضم رو خلاصه کنم این خواهد شد که مقصودم این نیست که از پتانسیل احتمالی استفاده نکنیم ،بلکه نظر بنده اینه از سهام وابسته به قیمتهای جهانی تا به ثبات نرسیدن قیمتها دوری کنیم .
                  براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• سلطان زمان
                    کاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 176

سلام جناب هالي
                    ارزوي صحت وسلامتي برايتان دارم در اين شب پر خير و بركت
                    واقعا تشكر از اين همه زحمت بي منت
                    اگر مقدور بود براي من هم بفرستيد
                    يه چند تايي هم من والصنم دارم

soltan_ali56@yahoo.com
                    آخرین ویرایش توسط سلطان زمان؛ 2011/08/20, 00:37.
                    @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                    پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                      استاد هولی عزیز
                      خواهش میکنم در صورت امکان تحلیلی بر روی مرقام داشته باشید. با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی برای شما
                      سلام مجید عزیز ،از لطفتون ممنونم
                      مجید عزیز در پی ام تقدیم کردم
                      موفق باشین

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                      سلام جناب هالي
                      ارزوي صحت وسلامتي برايتان دارم در اين شب پر خير و بركت
                      واقعا تشكر از اين همه زحمت بي منت
                      اگر مقدور بود براي من هم بفرستيد
                      يه چند تايي هم من والصنم دارم

soltan_ali56@yahoo.com
                      سلام سلطان عزیز ،از بزرگواری و لطفتون سپاسگزارم
                      بنده هم براتون آرزوی موفقیت و سلامت دارم
                      در پی ام تقدیم کردم

نظر

• محمد صالحی
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 207

یکی از دوستانی که ساعتها چاتهای زیبایش را نگاه میکنم holy عزیز است

چاتهای جناب holy برای من که خیلی اموزنده است
                        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
                          یکی از دوستانی که ساعتها چاتهای زیبایش را نگاه میکنم holy عزیز است

چارتهای جناب holy برای من که خیلی اموزنده است
                          سلام جناب صالحی عزیز
                          از لطفتون سپاسگزارم دوست من ،خوشحالم که مورد توجهتون واقع شده ،بنده هم از نمودارهای زیبای شما خیلی لذت میبرم.
                          موفق و شاد باشید

نظر

• arya89
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 67

درود استاد عزیز
                            ممنون از پاسخ تان وتشکر بابت زحماتی که متحمل میشوید

نظر

• alirezagharaee
                              عضو جدید
                              • Feb 2011
                              • 1

با سلام و احترام
                              استاد Holy گرامي در صورت امكان تحليلي از فولاژ بفرمائيد. با سپاس

نظر

• عهدشکسته
                                عضو جدید
                                • Jul 2011
                                • 13

با سلام و خسته نباشید خدمت متواضع ترین استادی که تا کنون شناخته ام
                                استاد Holy گرامي
                                از خواندن تاپیک شما بسیار لذت میبرم.
                                تحلیلهای عالی و مطالب بسیار مفیدش در جای خود و روحیات و اخلاقیات جنابعالی بجای خود
                                آفرین بر پدر و مادری که اینگونه فرزندی پرورش داده است.
                                اگر برایتان زحمت نبود ممنون میشم نگاهی هم به بیمه دی داشته باشید@};-@};-@};-
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X