مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

دوست گلم جناب holy نظر شما در مورد موج شماری خصدرا و چارت من چیست
    عرض سلام و ارادت دارم خدمت جناب صالحی عزیزم
    تشکر و قدردانی میکنم از نمودارهایی زیباتون و ممنونم که اونها رو به اشتراک گذاشتین ،
    جناب صالحی عزیز ،تمام چند پست اخیر رو با دقت نگاه کردم و لذت بردم منتها با اجازتون از اونجا که احساس میکنم بهم ارتباط دارند پاسخ رو در یک پست تقدیم کنم .
    دوست من ،دو نوع تحلیل و موج شماری عمده برروی تجهیزاتیها میتونیم انجام بدیم که اگر هر نوع رو با دوآلترناتیو بشماریم حداقل 4 جور موج شماری خواهیم داشت ،که همگی قوانین رو رعایت خواهند کرد ،زمانی مامیتونیم بگیم یک موج شماری ایراد داره که ابتدا قوانین ماژور (همون سه قانون معروف )رو رعایت نکنه و یا بعد از عبور از اون سه قانون قوانین مینور رو رعایت نکنه اگر تا اینجا قوانین رعایت بشد دیگه واقعا کسی نمیتونه بگه موج شماری ایراد داره ،میشه گفت من موج شماری خاصی رو به دلایلی ارجح میدونم اما سایر موجشماریها که برمبنای قوانین باشه رو نمیشه رد کرد اما یک درجه سختگیرانه تر هم داریم که بهش گایدلاین میگن ،در تعریف میگن گاید لاینها همون قوانین یا رولها بودند که حداقل یک مورد نقض شده اند ،فرض بفرمایید ما یکی از قوانین مینوری که داریم این هست که موج سوم حداکثر 7 برابر طول موج یک میتونه طول داشته باشه و بیش از اون قابل قبول نیست ،این یک قانون هست ،اما اگه اساتید بزرگ الیوت موردی رو بدست بیارند که این قانون درش نقض بشه و موج شماری هم صحیح باشه ،اون موقع این قانون رو تبدیل به گاید لاین میکنند ،البته این بحث گاید لاین ارتباطی با پست ارزشمند شما نداشت منتها چون میخواستم بحث قانون حداکثر 7 برابر بودن موج سوم نسبت به یک رو مطرح کنم حیفم اومد این موضوع رو عرض نکنم .
    اما عرض اصلی این بود که دودسته عمده موج شماری در مورد تجهیزاتیها داریم ،دسته اول معتقد به اتمام موج اصلاحی هست و فرض رو بر این میگیره ما وارد موج ایمپالسیو بعدی شدیم و دسته دوم معتقد به این هستند که ما هنوز امواج اصلاحیمون تموم نشده و باید کف قبلی یک بار دیگه شکسته بشه ،من شخصا با وجودیکه نوع دوم شمارش رو رد نمیکنم و اون رو به عنوان آلترناتیو دوم میپذیرم ولی موج شماری اولم رو بر اتمام موج اصلاحی و قرار داشتن در ایمپالس قرار میدم ، جنابعالی هم موج شماری صدراتون در این دسته قرار میگیره ، اما این موج شماری اگر صدرا نزولی بیش از 145 یا فاراک نزولی بیش از 152 و فاذر نزولی بیش از 227 داشته باشه نقض خواهد شد و اون زمان موج شماری دیگر به عنوان موج شماری اول مطرح خواهد شد ،البته واضح است که این دید شخصی منه خیلی از دوستان نظرشون اینه که موج شماری اصلاحی آلترناتیو اول و این موج شماری مد نظر من و شما موج شماری دوم هست ،کاملا نظر عزیزان هم محتمل و هم محترم هست و باید با وجودیکه هر دونوع رو در ذهنمون نگه داریم تا درصورت لزوم واکنش مناسب انجام بدیم به تجهیزاتیها هم زمان بدیم تا وضعیت رو روشنتر کنند .
    اگر فرض رو بر موج شماری اول بزاریم که موج شماری صدرا شما از این نوع هست ،باید موج یک ما با موج دومی ریتریس کنه حال فرض جنابعالی ریزش تا میدلاین کانال هست که شاید با فیبو 50٪ هم همتراز شود ،فقط میتونم عرض کنم محتمل هست این سطح همونطور که فرمودین حمایت خوبی میتونه بسازه اما واقعا قطعی نمیشه گفت شاید از بالاتر و شاید پایینتر برگشت داشته باشیم اگر صدرا باز بشه و نحوه قیمت خوردنش مشخص بشه بعد با رسم خطوط فیبو و اندیکاتورها و ........بقیه ابزار شاید بتونیم تا حدودی مشخصتر صحبت کنیم اما در این که این ناحیه حمایت وجود دارد با شما همداستانم ،بقیش رو باید به زمان بسپاریم ،تنها یک نکته در این موج شماری به ذهن میرسه که کاملا رعایت نشه ،اون هم رعایت قانونی که در بالا اشاره کرده بودم ،موج سوم ما در این موج شماری بیش از 7 برابر موج یک هست ،لذا اینجا مشکل نقض قانون مینور داریم به اعتقاد بنده موج پنجم ما یک قله به سمت چپ بیاد و موج سوم در کندلی قرار بگیره که شدوفوقانی بلند داره ،البته میدونم به ذهن میرسه اون موج شماری که جنابعالی میفرمایین منطقیتر و زیباتر باشه ،اما اگر بخوایم کاملا علمی حرکت کنیم چاره ای جز پذیرش این قانون نیست .

اما در پایان از دوستمون لرد ارشیا هم برای مشارکت در بحث تشکر میکنم و این مطلب رو اضافه میکنم که همونطور که فرمودند عمدتا توقع ما در حرکت سهام یک گروه با همدیگست ، اما این بین یاد یک استراتژی در فارکس افتادم ،شاید ذکرش بد نباشه ،استراتژی به نام اپازیت موومنت داریم
    که اساسش اینجوریه که دو جفت ارز مختلف رو که همگرایی شدید داره ،سعی میکنند از دید الیوت
    به دو شیوه تحلیل کنند که یکی نمایانگر صعود باشه و دیگری نزول ،تقریبا شبیه تحلیل شما
    در صدرا و فاراک ،از اونجایی که در پوزیشنهایی که توسط تحلیل الیوت گرفته میشه میزان ریوارد به ریسک بالاست(متاسفانه به شکل اشتباه مصطلح ریسک به ریوارد تلفظ میکنند) و حداقل 4 و بعضا حتی بیش از ده هست ،به عبارتی حد ضرر جایی قرار میگیره که اگه زده بشه فرضا شخص ده تومن ضرر خواهد کرد و حد سود جاییست که اگر نسبت رو 4 حساب کنیم و به تارگت برسیم فرد 40 تومن سود خواهد کرد ،حال با وجودیکه این دوجفت ارز همگراست و با وجودیکه تحلیل ما در خلاف جهت هم هست ،هم زمان بر مبنای تحلیلهلمون پوزیشن میگیریم ،چون تحلیل خلاف جهت هست با احتمال بالا
    یکی استاپ خواهد خورد و یکی به تارگت خواهد نسیت و این بین اونکه به تارگت میشینه 40 تومن سود و اونکه استاپ میخوره ده تومن ضرر ایجاد میکنه که ،سود ما این بین 30 تومن خواهد بود ،استراتژی جالبیست اما یک مقدار مشکل ،اگر در بازار ایران امکان معاملات فروش داشتیم کاملا امکان استفاده از این استراتژی در این موقعیت وجود داشت .
    بازهم از لطفتون و قرار دادن نمودارتون سپاسگزارم دوست من
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط عهدشکسته پست شده است View Post

استاد گرامی
      بینهایت از لطف حضرتعالی سپاسگذارم
      با ارزوی سلامتی و موفقیت روزافزون شما
      خواهش میکنم دوست عزیز
      وظیفم رو انجام دادم

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

از دوستان عزیز
        jeneral , sea2003soon
        عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو کنند که نتونستم تحلیلی که خواسته بودند رو انجام بدم ،متاسفانه این روزها فشار کاری زیادی دارم و متاسفانه احتمالا چند وقت آینده رو نتونم کامل در خدمت دوستان باشم ،اما جسته گریخته سعی میکنم انجام وظیفه کنم ،هر زمان مجددا در سایت در خدمت بودم امیدوارم با هر تحلیلی که دو دوستمون jeneral و sea2003 son بفرمایند از شرمندگیشون بیرون بیام.
        ایام به کام تمام عزیزان

نظر

• محمد صالحی
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 207

با تشکر و سپاس از تحلیل و جواب زیبا و کامل شما جناب holy عزیز

>:d<
          **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• rend72
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 51

جناب هالي گرامي سلام
            وظيفه خودم دونستم عيد سعيد فطر رو به شما تبريك عرض كنم.
            سربلند و سلامت باشيد

نظر

• kashef
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 27

سلام بر دوست عزیز و نادیده ام holy. کم پیدایید دلتنگ شدم گفتم عرض ادبی و .... هر جا هستید خدا نگهدار شما

نظر

• عليمردان
                عضو عادی
                • Jun 2011
                • 123

سلام آقا فرزاد اين آذراب چشه انگار مريضه آيا دعواي مديريتي كه در روند فاذر اخلال ايجاد كرده در نمودارهاي تكنيكي آذراب قابل مشاهده و پيش بيني بوده و هست تا كجا ميتواند برخلاف روند سرگروه تجهيزات به حركت خود ادامه دهد ايا امكان دارد به سان صدرا با يك حركت شارپ صعودي عقب ماندگياز گروه را جبران كند نمودار گروه تجهيزات چه مي گويد؟
                ممنون از حوصله و وقتي كه براي سؤال كاربران ميگذاريد.
                خدايا عطا كن
                آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

استاد holy عزیز سلام

دکتر جان دلمان برایتان تنگ شده :x

بچه ها برای یه نمودار قشنگ و کامل از شاخص کل منتظر شما هستن ..همینطور ما

امیدوارم هر جا که هستین سلامت و موفق باشین
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• عهدشکسته
                    عضو جدید
                    • Jul 2011
                    • 13

استاد holy گرامی
                    امیدوارم هرجا هستین سلامت و موفق باشین
                    بی صبرانه چشم به راهتون هستم
                    اگر در زمینه مشکلاتتون کمک از دست حقیر بر میاد با کمال میل در خدمتم
                    ارادتمند
                    @};-
                    آخرین ویرایش توسط عهدشکسته؛ 2011/09/12, 01:06.

نظر

• kashef
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 27

دکتر جان دلتنگ شما و محبت ها و بزرگواری های شما هستیم.

نظر

• OTANA
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 52

استاد هالی گرامی درود
                        پرسشی دارم اگر محبت بفرمایید ممنون میشوم: من می خواهم الیوت را شروع کنم شما به ترتیب خواندن کدام کتابها را توصیه میکنید
                        سپاس

نظر

• شانس
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 152

با سلام و عرض ادب خدمت استاد هالی
                          میخواستم در صورت امکان نظرتون رو در مورد نمودار زیر بدونم
                          الیوت
                          همانطو ر که در نمودار زیر نمایش داده شده روند سهم پایبندی بسیار خوبی به قواعد الیوت دارد
                          و به خوبی موج یک خودش رو در قالب یک 5 موجی ایمپالسی به پایان رسانده و با توجه به نمودار1
                          سهم پس از برخورد با فیبو 50 ریتریس موج 1 و واگرایی قوی در مکدی و ار اس ای ( نمودار 3 ) و از
                          طرفی تشکیل الگوی هارمونیک قدرتمند اکستریم بالیش انتظار میرود که به زودی وارد موج 3 بزرگ خود شود که پیش بینی میشود در صورت عبور از محدوده 107 روند سهم با فیبو 61.8 موج دو در محدوده 1138 با مقاومت مواجه شود
                          که در ان نقطه میتوان انتظار پایان موج 1 از 3 بزرگ و انتظار تشکیل الگوی هارمونیک بت و یا کرب را داشت

هارمونیک

همانطور که در مطالب قبل گفته شود سهم در پایان موج 2 خود قرار دارد
                          مطابق مطالب گفته شده توسط جناب اسکات کارنی در کتاب هارمونیک تریدینگ جلد دوم قابل پیش بینی ترین و ایده عالترین حالت برای پایان موج 2 تشیکل الگوی هارمونیک
                          همراه با واگرایی است که این واگرایی ها در نمودار 3 نمایش داده شده exterm bulishe harmonic
                          است که همانطور که در شکل نشان داده شده این الگو به زیبایی هر چه تمام در روند سهم شکل گرفته و سهم هم اکنون در حال انتظار برای صعود بعد از پایان الگو با هدف 61.8 موج به جهت تشکیل موج 1 از سه برابر با قیمت 113 است

واگرایی هفتگی
                          همانطور که در نمودار زیر نمایش داده شده سهم در حال تکیمل واگرایی مکدی و ار اس ای است
                          با توجه به چرخش سر اندیکاتور های در جهت مثبت این واگرایی رو میتوان کامل دانست و انتظار عکس العمل سهم نسبت به این واگرایی را داشت

نکته مهم در وضعیت روزانه سهم

همانطور که در شکل زیر مشاهده میشودسهم موفق شد خط روند نزولی بسیار مهمی که در تایم روزناه حضور داشت و خود را در در rsi نیز به اثبات رسانده بود بشکند
                          با توجه به این نکته که روند سهم همزمان میانگین 20 روزه و ممنوتم 0 را نیز رو با بالا شکسته
                          که خود سیگنال بسیار قوی برای معاملات به حساب ماید میتوان به شکست فوق بسیار امید داشت
                          در مباحث مربوط به ار اس ای این طور نقل شده که درصورتی که rsi از منطقه 50 عبور کند میتوان انتظار شتاب بیشتر در روند را داشت و مقاومت تئوریک بعدی رسیدن rsi به محدوده 70 است
                          [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• OTANA
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 52

جناب شانس درود و احترام

میشه بفرمایید این نمودار کدام سهم است؟
                            سپاس

نظر

• شانس
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 152

در اصل توسط OTANA پست شده است View Post
                              جناب شانس درود و احترام

میشه بفرمایید این نمودار کدام سهم است؟
                              سپاس
                              سلام ببخشید فراموش کردم بنویسم
                              این نمودار مربوط میشه به
                              کاشی تکسرام (کترام)
                              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• OTANA
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 52

شانس گرامی سپاس
                                نمودار بینظیری شکار کردید تبریک می گویم هر چند که من p/e را دیدم و جرات نکردم (تو مانی منیجمنت من نیست) ولی از نظر تکنیکی کمتر چنین چیزی تو بورس تهران دیده بودم

کامیاب باشید

نظر

در حال کار...
                                X