مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahhta
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 51

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
    سلام دوست عزیزم
    دوست من ،متاسفانه مدت مدیدی است که برروی این سهم هیچ تحلیلی نداشته ام ،برای موج شماری باید اول افزایش سرمایه و سود نقدی را اعمال کردکه یه مقدار زمان بر هست اما به احترام فرمایش شما حتما این کاررا خواهم کرد فقط چون فردا روز آخر بازار در این هفته است و این هفته عملا تمام شده محسوب میشه اگر ممکنه ازتون فرصت میخوام که در تعطیلی آخر هفته این کار رو انجام بدم و تا جمعه شب تقدیم کنم ........
    موفق باشین
    ریس بزرگ اگه امکان داره چگونگی اعمال سود نقدی رو یه توضیح بدید؟!(نرم افزار من امی بروکر هست)
    با سپاس

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

بنام خدا

عرض سلام و ارادت دارم خدمت عزیزانم ،

متاسفانه وضعیت کاری بنده تغییراتی کرده که لاجرم در ماه نمیتونم بیش از 14 روز در مشهد در خدمت عزیزانم باشم ،اما امید دارم تا چند ماه آینده مجددا بتونم از وضعیت

موجود حداقل به وضعیت قبل شیفت کنم اما تا رسیدن به اون روز چاره ایی برای بنده نمیمونه الا اینکه این دوری از عزیزان رو تحمل کنم ......

اما دلیل ذکر این مطلب بیشتر از این باب بود که شرمنده عزیزان و بزرگوارانی هستم که چه در تاپیک و چه در پی ام ، با پیامهای پر مهرشون یا پرسشی از بنده

داشتند یا بنده رو بر ادامه راه تشویق نمودند ،واقعا از تک تک این دوستان سپاسگزارم .....

مدت زمان کوتاهی از رسیدن بنده به مشهد نمیگذره ، اما در چهارده روزی که در خدمت نبودم در پی ام حجم زیادی از نامه های دوستان جمع شده

( حدود 370 پی ام ) که تا کنون حدود 30 مورد رو تونستم پاسخگو باشم و

تعداد زیادی هم هنوز باقیمونده ،

البته بنده از این ابراز لطف دوستان بسیار خرسندم و از عزیزانم سپاسگزارم که بنده رو طرف اعتماد خودشون دونستند و با من مشورت کردند اما تنها دلیل عنوان

مطلب این هست که طبیعی خواهد بود پاسخگویی به این حجم درخواست عزیزانم مقداری زمانبر باشه و به هیچ عنوان دوست ندارم ،عزیزی از عزیزان ،چه

دوستان قدیم و چه عزیزانی که جدیدا در خدمتشون هستم این تلقی براشون پیش بیاد که خدایی نکرده در پاسخگویی سهل انگار هستم ،لذا موضوع رو عنوان

کردم که دوستان بدونند علت طول کشیدن پاسخ بنده دقیقا چیست اما نهایت سعیم رو خواهم کرد
      بر مبنای زمان وصول پی ام پاسخگوی عزیزان باشم و اونچه رو

به ذهنم میرسه تقدیم عزیزانم کنم ،بازهم عذرخواهی میکنم اگر عزیزی منتظر پاسخ بودند و بنده به علت فرصت بسیار کمی که خارج از مشهد دارم از

طرفی و عدم دسترسی به نت از طرف دیگه نتونستم تا امروز پاسخگو باشم .......

اما آخرین مطلب اینکه به هیچ عنوان بنده نه تا امروز این جسارت رو به خودم دادم و نه در آینده اینگونه خواهد بود که پاسخ عزیزی رو ذکر نکنم واگر خدایی ناکرده

این اتفاق افتاد چه در پی ام و چه در تاپیک دوستان یقین بدونند اون مورد خاص از چشم بنده دور مونده لذا بر من منت بزارند و مجددا مورد رو مطرح بفرمایند تا هم سوء

تفاهمی برای عزیزانم پیش نیاد و هم بنده بیش از پیش شرمنده عزیزانم نشم .

آرزوی قلبی بنده پیشرفت ،سعادت ،سلامت تمام عزیزانم هست ،به کمک خدا .......

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط babak saleh پست شده است View Post
        باسلام به استاد گرامیِ،در صورت امکان بنده را نیز مورد لطف خود قرار دهید.
        سلام دوست عزیزم

پیش از مسافرت دستورتون رو انجام دادم ،امیدوارم مفید واقع شده باشه .....

در اصل توسط mmmm پست شده است View Post
        چه به احساس.
        انسان از اینهمه محبتی که بین استاد و شاگردانش وجود داره احساس خوبی بهش دست میده.
        استاد عزیز دوستت داریم و از خدمات بی منتتان بی نهایت سپاسگزاریم و سر تعظیم بر دانش و اخلاق شما فرود می اوریم
        درود و سلام بر دوست بسیار عزیزم
        جنابعالی به این حقیر بسیار لطف دارین ،در حقیقت بنده شاگرد جمع موجود هستم و اگر جنابعالی یا دوستان دیگه بنده رو مورد تفقد قرار میدین صرفا به علت سن بالاتر بنده هست نه علمی که شخصا بهتر از هرکسی میدونم از اون بی بهره ام .....
        از شما دوست عزیزم به خاطر قدرشناسی و بیان بی آلایشتون نهایت تقدیر و تشکر رو دارم و امیدوارم لایق این همه مهربانی جمع دوستان باشم ،انشاءالله .....

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط Farokh Bakht پست شده است View Post
          سلام استاد holy
          lاگر امکانش هست لطفا بفرمایید چارتهاییکه برای طلا و نفت و مس و...{فلزات} یا ارز
          در سایت میگذارید از کجا قابل تهیه(اعم از رایگان و یا پولی) هستند؟
          چون اطلاعاتی مثل rsi و مووینگ و حجم معاملات و.... را در خودش دارد...
          ممنون میشوم اگر بفرمایید این قبیل نمودارهای کامل رو که به روز باشند رو از کجا میشود تهیه کرد....
          با تشکر فراوان از شما استاد ارجمند
          :)
          در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
          با توجه به اینکه احتمالا استاد هالی چند روزی نباشند بنده جسارت می کنم و جواب سوالتان را میدهم.
          برای جفت ارزها، طلا، نقره، نفت، شاخص ها و .... میتونید از پلتفرم متاتریدر استفاده کنید. برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

لینک دانلود مستقیم
          جناب فرخ بخت عزیز
          عذرخواهی میکنم به دلیل عدم حضور در سایت نتونستم پاسخگو باشم اما بسیار خوشحالم جناب شریعت عزیز قبول زحمت کردند و از جانب بنده
          پاسخگو بودند ......
          جناب شریعت عزیز ،از لطفی که به بنده داشتین بسیار سپاسگزارم .....

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط reza-56 پست شده است View Post
            سلام استاد

تا الان داشتم صندلی داغ را میخواندم. فقط میتونم بگم خسته نباشید.

شرمنده ولی خیلی وقته مدیریت سرمایه به روز نشده... میدونیم خیلی گرفتارید ولی شرمنده دیگه خصوصیت شاگردی, عجول بودنه!

با تقدیم احترام
            سلام بر دوست بسیار عزیزم
            آقا رضا عزیز ،شما صحیح میفرمایین ،کم کاری از بنده بوده که عذرخواهی میکنم ،البته دلیلم رو هم چند پست بالاتر عرض کردم ،اما اینکه دستنوشته های بی مقدار بنده مورد توجه
            حضرتعالی و تعدادی از دوستان قرارگرفته موجب نهایت امتنانست ،از یادآوریتون بازهم سپاسگزارم و باید عرض کنم ،مدیریت سرمایه رو آپ کردم و امیدوارم ظرف 10 روز آینده این مبحث رو تکمیل کنیم تا بتونیم اگه عمری باقی بود مبحثی جدید رو آغاز کنیم ...........
            درود بر شما و تمام عزیزانم

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
              سلام وعرض ادب خدمت جناب عمادي عزيز
              ضمن تشكر از تمامي تحليل هاي گرانبهايتان كه با صرف وقت بسيار زياد و بدون هيچ چشم داشتي در اختيار ديگران قرار مي دهيد.
              سپاسگذار خواهم شد نگاهي هم به وضعيت حفاري شمال داشته باشيد و از نظرا ت بسيار عالي جنابعالي استفاده كنم (اگر در تحيل بازه زماني 8 ماهه مد نظرتان باشد ممنون خواهم شد)درود بيكران
              سلام دوست عزیزم
              از لطفی که به این حقیر دارین بسیار متشکرم ،متاسفانه مدت دوهفته ایی که در خدمت دوستان نبودم به دلیل عدم دسترسی به نت از اوضاع بازار هم بی اطلاعم ،از شما اجازه میخوام مدت کوتاهی پیگیر روند کلی معاملات باشم تا بتونم پاسخ بهتری در این زمینه تقدیم کنم ......
              سپاسگزارم

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
              حيف اين تاپيك عالي است كه در صفحه دوم باشد
              همچنان منتظر ارسال نظرات جناب Holy هستم.

دوست بسیار عزیزم
              از لطفی که به این حقیر و تاپیک خودتون دارین واقعا سپاسگزارم و ممنونم که در نبود بنده به یادم بودین ،لطف ارزشمندتون رو فراموش نخواهم کرد ....

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                سلام استاد وقت بخیر
                به مانند فردی که از تشنگی در بیابان در حال هلاک شدنه و منتظر آب , من هم . . . . . . . .
                سلام دوست بسیار عزیزم
                از لطف شما مثل همیشه سپاسگزارم ،
                حتما اون پترن رو (البته اگه اسمشو بشه پترن گذاشت ،چون برای اینکه مورد خاصی تبدیل به پترن کاربردی بشه نیاز به تحقیقات آماری زیادی هست ) تقدیم خواهم کرد ،بنده در فارکس از اون سود بردم و در بورس نیز کارایی خودش رو داره ،امیدوارم برای دوستان هم سودآور باشه .......
                فقط مهلت کوتاهی میخوام ابتدا پی ام دوستان رو پاسخ بدم و تاپیک مدیریت سرمایه رو تموم کنم و بعد حتما در خدمت خواهم بود ...........

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
                  ریس بزرگ اگه امکان داره چگونگی اعمال سود نقدی رو یه توضیح بدید؟!(نرم افزار من امی بروکر هست)
                  با سپاس
                  با سلام
                  دوست بسیار عزیزم جناب بابک پناهی قبول زحمت کردند و مطلب رو کامل در این تاپیک توضیح دادند

http://forums.boursy.com/showthread....80%D8%A7%D9%85

امیدوارم مفید واقع بشه ........

آرزوی موفقیت و سلامت برای شما دوست عزیز دارم ........

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                    با توجه به اینکه احتمالا استاد هالی چند روزی نباشند بنده جسارت می کنم و جواب سوالتان را میدهم.
                    برای جفت ارزها، طلا، نقره، نفت، شاخص ها و .... میتونید از پلتفرم متاتریدر استفاده کنید. برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید

لینک دانلود مستقیم
                    یه توضیحی هم در مورد درخواستهای دانلود موقع ستاپ بدید. گشایش حساب و آبونه شدن ک و...
                    آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/01/05, 10:26.

نظر

• kashef
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 27

Holy جان درود بر شما اگر بخواهم معنی خواستن توانستن است را خوب بفهمم شما را بیاد میاورم فکر میکنم ما از فرا بورس با هم شروع کردیم حالا شما اینجایید و من هنوز در نقطه شروع . صندلی داغتان ما را هم گرم کرد افسوس که نتونستم انلاین بشم . آرزوهای خوب برای همگی دارم

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                        جناب فرخ بخت عزیز
                        عذرخواهی میکنم به دلیل عدم حضور در سایت نتونستم پاسخگو باشم اما بسیار خوشحالم جناب شریعت عزیز قبول زحمت کردند و از جانب بنده
                        پاسخگو بودند ......
                        جناب شریعت عزیز ،از لطفی که به بنده داشتین بسیار سپاسگزارم .....
                        انجام وظیفه کردم استاد

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                        یه توضیحی هم در مورد درخواستهای دانلود موقع ستاپ بدید. گشایش حساب و آبونه شدن ک و...
                        تقدیم به شما

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1422

خیر مقدم عرض می کنم استاد گرانقدر جناب هالی @};-

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1113

Gator Oscillator

با سلام خدمت عزیزانم

دوست بسیار عزیزی از دوستان قدیم که ارادت ویژه دارم خدمتشون در ارتباط با اسیلاتور گیتور از ایندیکیتورهای جناب ویلیامز عزیز پرسشی رو در پی ام مطرح کردند

،حقیقتش حیفم اومد عزیزان دیگری نیز که علاقمند هستند از این اسیلاتور منتفع نشند ،لذا سعی کردم همون توضیحی که در پی ام میخواستم عرض کنم رو

مقداری کاملتر اینجا درج کنم .

یکی از بزرگترین دستاوردهای جناب دکتر ویلیامز عزیز ایندیکیتور الیگیتور هست که سود زیادی رو چه در بورس و چه در فارکس به دوستان تقدیم کرده ،ایندیکتیور

awesome هم که همون مکدی با تغییرات خاص یا الیوت اسیلاتور هست هم که اظهر من الشمسه برای تکنیکالیست ها ،همچنین اکسلیتور و فراکتال اما این بین

گیتور اسیلاتور یه مقدار مهجور واقع شده با وجودیکه کارایی خیلی خوبی هم داره ،عمل اصلی این ایندیکیتور این هست که یک درک از احتمال تغییر وضعیت ترند به

ما میده و عمده کارکردش در زمانی هست که ایندیکیتور الیگیتور در حالت واید یا نرو قرار میگیره یا به عبارت ساده تر هر زمان سه خط الیگیتور به هم نزدیک یا دور

میشه دقت به گیتور میتونه به ما فهمی نسبی از تغییر ترند بده
                            که در ادامه توضیح بیشتری میدم .

اما برای فهم دقیقتر موضوع اول باید الیگیتور رو بشناسیم :

اگر بخوام الیگیتور رو کامل توضیح بدیم شاید بیش از ده صفحه بشه در اون ارتباط و ریزه کاریاش تایپ کرد اما فعلا نیاز به این همه مطلب نداریم و فعلا انقدر بدونیم که

الیگیتور ترکیب سه مووینگ اوریج هست که به ترتیب :

5با شیفت به جلو 3 برای رنگ سبز برای لب الیگیتور
                            8 با شیفت به جلو 5 برای رنگ قرمز یا دندان الیگیتور
                            13 با شیفت به جلو 8 برای رنگ آبی یا فک(آرواره) الیگیتور

،طولانی مدت ترین اون آبی رنگ هست که فیلترینگ بسیار مناسبی جهت نویزهای بازار هست که به آرواره یا فکالیگیتور هم مشهوره ،مووینگ میانی قرمز رنگ

هست و به دندان الیگیتور و مووینگ کوتاه مدتتر سبزرنگ هست و به لب تمساح معروف هست حالا از دید دیگه ایی میتونیم بگیم مووینگ آبی نمایی از روند طولانی

مدت ،مووینگ قرمز روند میان مدت و مویینگ سبز روند کوتاه مدت بازار رو هم به مانشون میده پس ما با استفاده از این اندیکاتور سه حالت بازار رو تواما در یک چارت

داریم که فرصت خیلی خوب و دید عالی به ما میتونه بده (شخصی به نام جناب کن هربرت یه مووینگ اوریج ساده3 روزه هم به این مجموعه اضافه کرده که اگه

اشتباه نکنم به رنگ بنفش اونو نشون میده و برای تغییرات بسیار سریع به کار میره که البته جزو بحث مانیست ولی صرفا ذکر کردم تا اگه دوستی این موضوع رو در

شکلی دید در جریان وضعیت باشه )

اما داستان کوتاهی برای اتفاقاتی که در بازار میوفته و معمولا توسط الیگیتور دیده میشه ساخته شده که بد نیست اونو به ذهن بسپاریم تا بتونیم تا حدی آمادگی

ذهنی برای وقایع آتی داشته باشیم ،

داستان از اونجا شروع میشه که بازار فاقد روند هست و تمساح ما در خواب به سرمیبره و گرسنه میشه ،همزمان با آغاز روند تمساح از خواب بیدار میشه و دهانش

رو باز میکنه (میدونیم دهان تمساح ما از لب و دندان و آرواره ساخته شده به عبارتی با باز شدن دهان و آغاز ترند این خطوط الیگیتور از هم فاصله میگیرند) که اینجا

موقع مناسبی برای ورود به بازار میتونه باشه (البته با در نظر گرفتن یک سری شرایط دیگه) اما جناب تمساح داستان ما به غذا خوردن انقدر ادامه میده تا هم سیر و

هم شاد میشه در این زمان کم کم حس خستگی و خواب الودگی بهش غلبه میکنه و دهانش رو میبنده(سه خط به هم نزدیک میشند ) و مجددا خوابش میبره و روند

از بین میره و در این حالت میتونه خطوط الیگیتور در هم تنیده بشه یا به هم نزدیک بشه ،

اما یک استفاده هم الیگیتور الیوتیسینها انجام میدن و اون هم برای افتراق بین حرکات ایمپالسیو و مارکتیو هست که مصطلحه حرکات ایمپالسیو در خارج از دهان

تمساح و حرکات کارکتیو در داخل دهان تمساح اتفاق میوفته .....

این خلاصه کار بردی بود از حرکات الیگیتور ،اما اگه بخوام به عنوان یک نکته بحث رو ببندم باید بگم ، مصطلح هست به تمساح در خالت خوابیده هیچ وقت غذا ندین به عبارتی وقتی تمساح در خواب بسر میبره و خطوط در هم تنیده یا بسیار به هم نزدیک هست هیچ گاه وارد مارکت نشوید .......

اما بحث اصلی ما اندیکاتور گیتور بود که برای اینکه بتونم اون رو توضیح بدم چاره ایی جز توضیح اندیکاتور الیگیتور نبود ،ترکیب این دو ایندیکیتور موفعیتهای خوبی رو میتونه شناسایی کنه و اگر این دو رو با سایر ایندیکیتورهای جناب ویلیامز ترکیب کنیم بازهم وضع بهتر خواهد شد و میتونیم وارد یا سیستم ان تی دی و یا دیگه ایی بنام کی آس دو بشیم اما با همین دو ایندیکیتور هم در تحلیل خطی میشه موقعیتهای خوبی رو شکار کرد ،
                            دنباله بحث در زمینه گیتور رو در شبهای بعد در خدمت عزیزانم خواهم بود .......

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              خیر مقدم عرض می کنم استاد گرانقدر جناب هالی @};-

سلام عرض کردم استاد تدین عزیز
                              لطف و بزرگواری شما همیشه به بنده ثابت شده ،از لطفتون سپاسگزارم و خوشحالم که در خدمت جنابعالی و سایر دوستان هستم ......
                              برای شما آرزوی موفقیت و سعادت دارم .......

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

در اصل توسط kashef پست شده است View Post
                                Holy جان درود بر شما اگر بخواهم معنی خواستن توانستن است را خوب بفهمم شما را بیاد میاورم فکر میکنم ما از فرا بورس با هم شروع کردیم حالا شما اینجایید و من هنوز در نقطه شروع . صندلی داغتان ما را هم گرم کرد افسوس که نتونستم انلاین بشم . آرزوهای خوب برای همگی دارم
                                سلام کاشف عزیز
                                شما دوست بسیار عزیز بنده هستین و من هرموقع نام شمارو میبینم از صمیم قلب مسرور میشم ،اما کاشف عزیز ،بنده شما رو هم قبل از فرابورس و هم در فرابورس و هم در حال حاضر و هم برای همیشه به عنوان استاد خودم هم در علم و هم اخلاق قبول داشته ودارم و از اینکه دوست فهیمی چون شما دارم خداوند رو شاکرم .......
                                امیدوارم در ادامه صندلی داغ که احتمالا جمعه آینده خواهد بود این سعادت رو داشته باشم تا در خدمتتون باشم .....
                                آرزوم مداومت دوستی شماست ......
                                ارادتمندم

نظر

در حال کار...
                                X