مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب

در مورد اندیکاتور الیگیتور و گیتور سوالی داشتم با توجه به مطلب ذیل آیا میشود از این 2 به صورت خاص سیگنال گرفت و یا فقط میشه تشخیص روند داد . من اونو در مفید تریدر 5 تست کردم همیشه مثل این تصاویر شما نیست با ریسک خیلی بالاتری همراه است.(آیا کارکردن تنها با اون مفید واقع میشه)
    نوشته اصلی توسط ; اندیکاتور گیتور و الیگیتور اندیکاتور هایی هستند که به همراه ac و ao و MFIو fractals در سیستم معاملاتی NTD که دکتر ویلیامز اونو پایه گذاری کرده استفاده می شه و کار کردن تنها با اونها شما را دچار اشتباه خواهد کرد امیدوارم این نکته را مد نظر قرار دهید به همین خاطر نمی توان به صورت کلی در مورد سیگنال های این 2 اندیکاتور نظر داد زیرا بیشتر اینها حالت همراهی با روند دارند نه گرفتن سیگنال و پوزیشن .

سلام دوست بسیار عزیز من

ببینین ،بیاین موضوع رو اول خیلی وسیع نگاه کنیم و از سیستم شروع کنیم ،مرسومه که ما سیستم برنده نداریم بلکه تریدر برنده داریم و علت هم اینه که همه چیز در سیستم خلاصه نمیشه و تنها یک سوم بار بدوش سیستم هست و بحث شخص تریدر و ارتباطی که با سیستم داره همچنین روانشناسی فردی و ام ام همه بسیار تاثیر گذار و مهمه ......

اما در یک سطح پایینتر از سیستم به ایندیکیتور میرسیم ،نه این دو ایندیکیتور و نه هیچ ایندیکیتور دیگری هالی گریل نخواهد بود بلکه هر کدوم از اونها به مثابه چراغی میمونن که مقداری از راه رو برای ما روشن میکنند ،بطور کلی ایندیکیتور ها به چند دسته تقسیم میشن که عده ای در بازار رنج کارایی بهتری داره مثل اسیلاتورها و عده ایی در بازارهای روند دار که مثلا مووینگها از این نوع هستند و الیگیتور هم جرو اونها ،یعنی اینکه هر ایندیکیتوری خصلت پوشش در یک بازار رو داره و این کاملا هم حقیقت هست و هم طبیعیست و اینجاست که سیستم ما به کمک میاد که باعث میشه در بازار رنج اگر از مووینگ استفاده میشه سیگنالها فیلتر بشن و اجاره پوزیشن گیری نداشته باشیم و بالعکس پس سیستمی که داریم استفاده میکنیم بسیار مهمه که با ایندیکیتورمون مچ بشه ،

اما اگر معاملات ما بر مبنای آنالیز خطیست و خیلی موارد رو باهم چک میکنیم کاملا به عنوان یک مورد از 7-8 مورد الیگیتور کارایی داره و کمک کنندست ،من شخصا بسیار سود بردم از این ایندیکیتور اما همونطور که عرض کردم هالی گریل نیست نه این ایندیکیتور و نه ایندیکیتورهای دیگه ،اگر توقع متوسط تا خوبی از این ایندیکیتورداشته باشیم مایوسمون نمیکنه و کمک کننده هست اما حداقل در دوسیستم معروف ntd , کی آس دو از اینها میشه استفاده کرد و بزرگترین اشتباهی که در استفاده از ان تی دی وجود داره استفاده از اون در تایمهای پایینتره ،ببینید دوست من ما سیستمهاییمون که ترند فالور هستندباید ترد شکل بگکیره تا سود خوبی بده و قطعا در تایم بالاتر ترندهای بسیار بهتری شکل میگیره پس بهتر استفاده از اون در تایمهای بالاتر هست البته عرض من نافی کاربرد این ایندیکیتوردر تایم پایین نیست بلکه میخوام بگم نقطه ایتیمم اون به سمت تایمهای بالاتر جابه حا شده .

اما بریده متنی که نقل قول فرموده بودین نمیدونم نوشته کدامیک از دوستان و اساتید هست که خوب حتما تجربه شخصی ایشون رو دنبال خودش داره اما عرض من اینه نه به گفته بنده که به اذعان بزرگان دنیای تکنیکال
    دکتر بیل ویلیامز از نوابع تکنیکال جهان و ایندیکیتورالیگیتور ایشون از شاهکارهاشون هست ،یعنی به هیچ عنوان این ایندیکیتور یک ایندیکیتور معموالی نیست بلکه تستهای بسیار زیادی رو پشت سر گذاشته و به عنوان هسته اصلی از اعداد فیبوناچی هم بهره میگیره که خوب بهتر میدونین حقیقتیست جهانی حال اینکه شاید عزیزمون که متن مال ایشون هست نتونستند ارتباط نزدیکی با این ایندیکیتورایحاد کنند اما در بررسی اورال میشه گفت سوای نظر تریدرهای جهانی چه به تجربه خودم و چه با صحبت با دوستان مجرب بسیار این ایندیکیتور کاراست و اگر مدتی با اون کار کنیم و ریزه کارهاشو بدست بیاریم خیلی کمک کننده خواهد بود ....

اما سوای تمام عرایض بالا هم نظر دوستمون که مطلبشون رو نقل قول فرمودین و هم نظر جنابعالی برای بنده کاملا محترم هست .

برای دوست خوبم آرزوی سلامت و موفقیت دارم .
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• behnam2
      عضو جدید
      • Sep 2011
      • 15

استاد ممنون هستم از لطف و محبت شما

نظر

• VM511
        تحلیلگر
        • Jan 2012
        • 109

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

سلام دوست بسیار عزیز من

ببینین ،بیاین موضوع رو اول خیلی وسیع نگاه کنیم و از سیستم شروع کنیم ،مرسومه که ما سیستم برنده نداریم بلکه تریدر برنده داریم و علت هم اینه که همه چیز در سیستم خلاصه نمیشه و تنها یک سوم بار بدوش سیستم هست و بحث شخص تریدر و ارتباطی که با سیستم داره همچنین روانشناسی فردی و ام ام همه بسیار تاثیر گذار و مهمه ......

اما در یک سطح پایینتر از سیستم به ایندیکیتور میرسیم ،نه این دو ایندیکیتور و نه هیچ ایندیکیتور دیگری هالی گریل نخواهد بود بلکه هر کدوم از اونها به مثابه چراغی میمونن که مقداری از راه رو برای ما روشن میکنند ،بطور کلی ایندیکیتور ها به چند دسته تقسیم میشن که عده ای در بازار رنج کارایی بهتری داره مثل اسیلاتورها و عده ایی در بازارهای روند دار که مثلا مووینگها از این نوع هستند و الیگیتور هم جرو اونها ،یعنی اینکه هر ایندیکیتوری خصلت پوشش در یک بازار رو داره و این کاملا هم حقیقت هست و هم طبیعیست و اینجاست که سیستم ما به کمک میاد که باعث میشه در بازار رنج اگر از مووینگ استفاده میشه سیگنالها فیلتر بشن و اجاره پوزیشن گیری نداشته باشیم و بالعکس پس سیستمی که داریم استفاده میکنیم بسیار مهمه که با ایندیکیتورمون مچ بشه ،

اما اگر معاملات ما بر مبنای آنالیز خطیست و خیلی موارد رو باهم چک میکنیم کاملا به عنوان یک مورد از 7-8 مورد الیگیتور کارایی داره و کمک کنندست ،من شخصا بسیار سود بردم از این ایندیکیتور اما همونطور که عرض کردم هالی گریل نیست نه این ایندیکیتور و نه ایندیکیتورهای دیگه ،اگر توقع متوسط تا خوبی از این ایندیکیتورداشته باشیم مایوسمون نمیکنه و کمک کننده هست اما حداقل در دوسیستم معروف ntd , کی آس دو از اینها میشه استفاده کرد و بزرگترین اشتباهی که در استفاده از ان تی دی وجود داره استفاده از اون در تایمهای پایینتره ،ببینید دوست من ما سیستمهاییمون که ترند فالور هستندباید ترد شکل بگکیره تا سود خوبی بده و قطعا در تایم بالاتر ترندهای بسیار بهتری شکل میگیره پس بهتر استفاده از اون در تایمهای بالاتر هست البته عرض من نافی کاربرد این ایندیکیتوردر تایم پایین نیست بلکه میخوام بگم نقطه ایتیمم اون به سمت تایمهای بالاتر جابه حا شده .

اما بریده متنی که نقل قول فرموده بودین نمیدونم نوشته کدامیک از دوستان و اساتید هست که خوب حتما تجربه شخصی ایشون رو دنبال خودش داره اما عرض من اینه نه به گفته بنده که به اذعان بزرگان دنیای تکنیکال
        دکتر بیل ویلیامز از نوابع تکنیکال جهان و ایندیکیتورالیگیتور ایشون از شاهکارهاشون هست ،یعنی به هیچ عنوان این ایندیکیتور یک ایندیکیتور معموالی نیست بلکه تستهای بسیار زیادی رو پشت سر گذاشته و به عنوان هسته اصلی از اعداد فیبوناچی هم بهره میگیره که خوب بهتر میدونین حقیقتیست جهانی حال اینکه شاید عزیزمون که متن مال ایشون هست نتونستند ارتباط نزدیکی با این ایندیکیتورایحاد کنند اما در بررسی اورال میشه گفت سوای نظر تریدرهای جهانی چه به تجربه خودم و چه با صحبت با دوستان مجرب بسیار این ایندیکیتور کاراست و اگر مدتی با اون کار کنیم و ریزه کارهاشو بدست بیاریم خیلی کمک کننده خواهد بود ....

اما سوای تمام عرایض بالا هم نظر دوستمون که مطلبشون رو نقل قول فرمودین و هم نظر جنابعالی برای بنده کاملا محترم هست .

برای دوست خوبم آرزوی سلامت و موفقیت دارم .
        سلام خدمت شما استاد گرامی و ارجمند ، خیلی خوشحالم که با نوشته های شما آشنا و از اونا استفاده میکنم

مطمئنا" این تلاش شما برای بالا رفتن علم دوستان و بنده ستودنیست و بدون اجر نمی ماند.

سپاس و تشکر
        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• vbi363
          عضو جدید
          • Aug 2011
          • 2

سلام بهنام جان عزیز

من در ره آورد نوین این نمودار رو دیدم (مبنا) امکان داره جای دیگه هم بشه پیدا کرد اما من از اینجا چک میکنم.
          البته متاسفانه تعدیل دیتاش اصلا خوب نیست(تعدیل دیتا بورس رو عرض میکنم) اما مزایای اینچنینی داره که باعث شده بیش از یک سالیه ازش استفاده کنم .
          بعنوان نمونه از مزایاش نمودار پی به ایی هست یا حجم شاخص یا زمان و میزان افزایش سرمایه و ....
          برای بهنام عزیز سود و سلامت آرومندم
          باسلام خدمت استاد هالي عزيز
          اگه ميشه در مورد اين نمودار پي بر اي توضيح بيشتري بديد.
          آيا براي تك تك سهام بورس نمودار تغييرات پي بر اي رو ارائه ميده يا براي كل بازار بورس؟ضمنا اين نمودار حاوي اطلاعات چند دوره يا سال است ؟

نظر

• VM511
            تحلیلگر
            • Jan 2012
            • 109

بنام خدا

متاسفانه وضعیت کاری بنده تغییراتی کرده که لاجرم در ماه نمیتونم بیش از 14 روز در مشهد در خدمت عزیزانم باشم

مدت زمان کوتاهی از رسیدن بنده به مشهد نمیگذره

سلام مجدد خدمت استاد گرانقدر

می خواستم بپرسم که چگونه میشه در مشهد از محضر شما استفاده کرد ؟

پیشاپیش جسارت بنده را ببخشید

با تشکر
            [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• rezaafshari110
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 347

با تشکر
              جانا سخن از زبان ما میگویی
              حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
              همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• behnam2
                عضو جدید
                • Sep 2011
                • 15

استاد عزیز
                سلام و عرض ادب
                میخواستم محبت کنید صنعت سیمان و آیینده احتمالی آن را تحلیل کنید .
                کدام سهم از سیمانیها برای سهامداری مناسب است ؟
                ممنونم از لطفی که میفرمایید

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  سلام بر استاد خودم جناب هولی

استاد من هر چی این غپینو را برسی میکنم یک رقمهای بالایی در میاد که باورم نمیشه
                  میشه یک قبول زحمت کنید ببینید
                  من این اعداد را اشتباه در اوردم
                  یا واقعا قراره رقمهای بالای 300 را هم ببینه

به به سلام جناب باربد بسیار عزیز
                  حال و احوال شما ،خوب هستین ایشالا ........
                  چشم جناب باربد عزیز ،ایشالا تا قبل از گشایش بازار (قبل از 8 صبح شنبه) تقدیم میکنم.
                  درود بر شما باربد بسیار عزیز
                  باسلام بر جناب باربد عزیز و سایر عزیزانم

این سهم دیتایی از سال 2002 داشت مه حدود10 تقسیم دیپی اس و دو افزایش سرمایه در سابقه آن به چشم میخورد ،متاسغانه فرصت اعمال تک تک وجود نداشت ،اما با توجه به افزایش سرمایه 191٪ در سال 89 از آن به بعد
                  هم دی پی اس و هم افزایش سرمایه اعمال شد ،لذا سعیم بر این بوده دیتا نیز از آن تارذیخ به بعد بررسی گردد .

اما سهم در کانال نزولی قرمز رنگ حدودا دوساله و طویل المدت خود در حرکت میباشد و همانگونه که مشهود است به میدلاین کانال که با خط چین قرمز مشخص است نیز واکنش مطلبوبی داده است

اولین شرط صعود سهم عبور از کانال قرمز رنگ که که معادل خط روند نزولیست نیز میباتشد و حدود 170 تومن است اما دوسطح فرکتالی در 170 و 180 وجود دارد که این دو نیز حکم مقاومت سرراه سهم میباشد و علاوه بر این دومورد در مداقه میبینیم ناحیه کانسولیدیشن شبه گوه(و نه گوه )شکل گرفته که با رنگ بنفش نمایش داده شده و شکست این ناحیه به سمت بالا در قیمت حدود 175 تومن باز به نفع صعود سهم است

اما از باب هارمونیک علیرغم ظاهری شبیه نسبتهای فیبو نه کلاس یک و نه کلاس دو در آن رعایت نشده استکه از دقت عمل میکاهد همچنیت بنا به دلایلی از گارتلی حتی غیر فیوریت هم فاصله دارد و اگر اصرار بر هارمونیک داشته باشیم بیشتر باید انتظار نزول بیشتر جهت بت را داشت ،که البته آن هم مشکلات خاص خود را به همراه دارد لذا بهتر میبینم فعلا وارد این موضوع نشویم الا اینکه موجشماری که در پایین ذکر میشود را نقض نماید در آن صورت بت میتواند پیشنهاد آلترناتیو ما باشد .

اما از باب موج شماری به نظر میرسد یک ABC را تموم نموده که موج سی ما یک 5 موجه کلاسیک به همراه امضاء موج 5 میباشد (واگرایی بین موج سوم و پنجم ،تعبیر جناب پریچر در امواج کلاسیک)

اما به عنوان خلاصه باید عرض کنم جهت صعود نیاز به شکستن مقاومت 170-180 وجود دارد(که مهمتر همان حدود 170 است به همراه ضریب شکست یا تثبیت بالای آن ) اما پس از شکست این مقاومت
                  میتوان اهداف

اول: 230 تومن که جهت پرنمودن گپ موج سوم به آن سمت حرکت مینماید و در صورت فتح آن هدف بعدی
                  دوم:250 و درصورت صعود از آن توان رسیدن به
                  سوم: حدود 300 تا 305 وجود دارد

اما دوستان عنایت بفرمایند این اهداف محتمل است ونه قطعی و شرط آن در ابتدا اتفاق افتادن صعود است پس اگر صعودی اتفاق افتاد هدف را اولین هدف در نظر بگیرید و پس از رسیدن به آن مجددا نمودار را بررسی بفرمایید
                  وبرای رسیدن به تارگت دوم برنامه ریزی فرمایید و همینطور در صرت رسیدن به تارگت دوم برای سوم و اینکه عزیزی هنوز سهم فاکتورهای صعودی را ندارد سهم را تهیه نموده و تارگت سوم را مد نظر قرار دهد متاسفانه به هیچ عنوان صحیح نیست ،پس به عنوان قدم اول بدنبال دیدن علائم صعود باشید و درصورت مشاهده میتوان سهم را تهیه نمود.

اما در حال حاضر سهم در حدود 150-143 بر حمایت قرار دارد و حمایت بعدی حدود 130 میباشید

برای عزیزانم آرزوی سود و سلامت دارم

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1113

در اصل توسط behnam2 پست شده است View Post
                    استاد ممنون هستم از لطف و محبت شما
                    خواهش میکنم انجام وظیفه بود

سلام خدمت شما استاد گرامی و ارجمند ، خیلی خوشحالم که با نوشته های شما آشنا و از اونا استفاده میکنم

مطمئنا" این تلاش شما برای بالا رفتن علم دوستان و بنده ستودنیست و بدون اجر نمی ماند.

سپاس و تشکر
                    از لطف شما بسیار سپاسگزارم دوست من خوشحالم که مورد توجهتون واقع شد و امیدوارم ارزش وقتی که گذاشتین رو داشته باشه ......

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

در اصل توسط vbi363 پست شده است View Post
                      باسلام خدمت استاد هالي عزيز
                      اگه ميشه در مورد اين نمودار پي بر اي توضيح بيشتري بديد.
                      آيا براي تك تك سهام بورس نمودار تغييرات پي بر اي رو ارائه ميده يا براي كل بازار بورس؟ضمنا اين نمودار حاوي اطلاعات چند دوره يا سال است ؟
                      بله دوست عزیز من

این ایندیکیتور هم مثل تمام ایندیکیتورهای تکنیکال (منتهی این بار با ماهیت فاندا) در زیر نمودار اصلی برای تمام سهام قابل رسم هست

در ذهن دارم متنی زبان اصلی بود از یکی از اساتید که متاسفانه نامشون رو فراموش کردم و من بخشهایی از این سخنرانی رو ترجمه و در سایت فرابورس قدیم تقدیم کردم این استاد میفرمود اگر من
                      رو در کره ماه رها کنند و بگن از اینجا باید ترید کنی و فقط یک ایندیکیتور میتونی استفاده کنی من همین ایندیکیتور پی به ای رو استفاده خواهم کرد ،البته مشخص است فرمایش ایشون صرفا تاکید بر
                      اهمیت این ایندیکیتور است

اما اگر مثال زیر رو ببینید این ایندیکیتور در سهم غپینو است که نشون میده از علیرغم اینکه کمترین میزان پی به ای این سهم حدود 3.5 هست اما پی به ای متوسط اون بالاتر از پی به ای روز هست و همچنین د حدود یک سال گذشته پی به ای موجود کمترین پی به ای این سهم بوده است.

موفق باشید دوست عزیز

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1113

با تشکر

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                        جانا سخن از زبان ما میگویی

سلام دوستان عزیزم

باعث افتخار بنده بود اگر فرصتی وجود داشت تا میتونستم در خدمت شما بزرگواران باشم و از محضرتون استفاده کنم ،منتها متاسفانه وضعیت کاریم جوریه که جز شرمندگی برای من حاصل نخواهد ماند ،امیدوارم در آینده
                        فرصتی دست بده و زمان آزادی داشته باشم تا بتونم به شکل کاملا بدون هزینه در خدمت دوستانم در مباحثی که علاقمندن باشم،منتها تا اون روز امیدوارم بنده رو عفو بفرمایین ......

برای عزیزانم آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط behnam2 پست شده است View Post
                          استاد عزیز
                          سلام و عرض ادب
                          میخواستم محبت کنید صنعت سیمان و آیینده احتمالی آن را تحلیل کنید .
                          کدام سهم از سیمانیها برای سهامداری مناسب است ؟
                          ممنونم از لطفی که میفرمایید

والا دوست عزیزم
                          خیلی دوست دارم میتونستم امرتون رو اجابت کنم ،منتها تعداد زیادی پی ام از دوستان رسیده و روز به روز هم داره حجمش بیشتر میشه و متاسفانه بنده هم نزدیک به مسافرتم میشه
                          اذا ازتون میخوام این بار بنده رو عفو بفرمایین و دفعه دیگه که بازگشتم مشهد کامل در خدمت خواهم بود ،برای این پاسخ یا هر پاسخی دیگه ،
                          اما به احترام فرمایشتون از استادم لرد ارشیا عزیز یا استاد تدین عزیز یا پانی جان و یا سایر دوستان و عزیزانم درخواست میکنم اگر فرصتی دارند قبول زحمت بفرماییند که هم در علم و هم در اخلاق بر بنده مزیت دارند .
                          بازهم عذرخواهم دوست من

نظر

• alireza9967
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 123

با سلام حضور استاد عزیز.
                            استاد روند گروه معدنی رو چطور میبینید؟
                            البته ببخشید زیاده روی میکنم ولی ممنون میشم نظرتون رو در مورد سهم های زیر بدونم.
                            فاسمین
                            فاسمینح
                            فرآور
                            کبافق
                            پیشاپیش سپاسگزارم
                            خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• Farokh Bakht
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 71

......

اما شرط ما چیست ،شرط ورود به بازار عبور قیمت از فراکتال سیگنال هم جهت با فراکتال سیگنال است پس میتوان

کف بسته بنفش رنگ فراکتال در بالا آماده ترید است و تنها نیاز به عبور قیمت از فراکتال سیگنال برای تریگر خوردن پوزیشن میباشد به عبارتی در آن مثال میتوان شکل

شماتیک زیر را در نظر گرفت :

پس شرط ما برای ورود به مارکت عبور از فراکتال سیگنال خواهد بود که ترسیم نمودیم ،اما میبینید که نه تنها این اتفاق نمیافتد که فراکتالی هم در جهت معکوس آن به نام

فراکتال شماره سه ایجاد میشود ،خوب اگر دقت کنیم باز فراکتال شماره دو و سه دو فراکتال در خلاف جهت هم میباشد که میتواند شامل همان لفظ فراکتال استارت و

سیگنال شود ،پس در حال حاضر فراکتال شماره دو نام فراکتال استارت را خواهد گرفت و فراکتال شماره سه ما فراکتال سیگنال میشود و منتظر ایجاد پیش شرط ورود به

بازار با عبور قیمت از فراکتال شماره سه به سمت بالا میشویم ،همانطور که دقت فرمودین فراکتال شماره دو ابتدا نسبت به شماره یک نقش فراکتال سیگنال را داشت اما

در اینجا نسبت به فراکتال شماره سوم نقش آن تعویض شده و فراکتال استارت شده است ......

پس طبق تعریف اگر قیمت فراکتال شماره سوم را رو به بالا بشکند میتوان وارد بازار شد ،پس میتوانیم یک بای استاپ در این قسمت کار بگذاریم و منتظر بمانیم .....

خوب باز هم تریگر نخورد و به بازار وارد نشدیم .

اما اگر دقت کنیم در ادامه راه باز فراکتال شماره چهار تشکیل شده است که آن نیز در خلاف جهت فراکتال شماره سوم است ،پس باز بسته فراکتال استارت و فراکتال

سیگنال را داریم که این بار با نقش آفرینی جدید فراکتالها یعنی فراکتال شماره سوم حکم فراکتال استارت و شماره چهارم حکم فراکتال سیگنال را خواهد داشت و فنر

فشرده شده و انرژی پتانسیل جمع شده و آماده رها شدن است که میتواند در صورت کانفرم پیش شرط که همانا عبور قیمت از فراکتال شماره 4 در جهت رو به پایین است

تریگر ورود به مارکت زده شود ،پس سک سل استاپ در حای مقرر میذاریم و به انتظار مینشینیم ،

اما این بار همانگونه که میبینیم شرط ما یعنی عبور از فراکتال سیگنال به وقوع پیوست و پوزیشن تریگر خورد و ما وارد مارکت شدیم ، واینجاست که میتوان در جهت حرکت

مارکت سود ما اضافه شود و از آخرین نوع فراکتا یا فراکتال استاپ برای تریلینگ استاپ استفاده کرد تا سود خوبی که از مارکت میگیریم ذخیره گردد و در آخر که از پویشن

خارج میشویم مبلغ یا درصدی حساب خود را رشد بدهیم ،پس ببینیم فراکتال استاپ چیست .
                              [COLOR=#000080]

فراکتا استاپ کجاست ؟پاسخ سرراست و خودمونی این پرسش اینه که شما فراکتال سیگنال رو که تریگر خود پیدا کنید ،بعد در جهت عکس اون دوتا فراکتال به عقب حرکت

کنید معمولا اید دو فراکتالی که به عقب میریم خودش دورترین فاصله تا محل فعلی خواهد بود که این فراکتال استاپ میشه ،که اینجایی خواهد بود که استاپ لاس رو قرار

میدیم و هر چقدر مارکت در جهت فراکتال سیگنال به سمت جلو جرکت کرد ما هم استاپ لاس رو به سمت جلوتر حرکت میدیم تا سودمون ذخیره بشه ، در مثال این مشخصتر

خواهد بود..............

برای تمامی عزیزانم آرزوی موفقیت و سلامت دارم .

سلام استاد holy گرامی

چند سوال داشتم که هر زمان فرصت داشتید اگر برایتان مقدور بود این جانب را راهنمایی بفرمایید.... :)

اول اینکه buy stop یعنی انجام چه کاری ؟
                              مثلا وقتی شما برای چارت هفتگی طلا فرکتال3 (سقف) رو در 1800 دلار گذاشتید
                              اگر قیمت از اون خط زرد عبور میکرد{ که کنارش نوشته اید buy stop } یعنی در اینجا معامله گر باید خرید انجام دهد؟؟ پس چرا معنیش توقف خرید است؟؟

دوم :: " و از آخرین نوع فراکتا یا فراکتال استاپ برای تریلینگ استاپ استفاده کرد تا سود خوبی که از مارکت میگیریم ذخیره گردد و در آخر که از پویشن

خارج میشویم مبلغ یا درصدی حساب خود را رشد بدهیم ،پس ببینیم فراکتال استاپ چیست .
                              "" با عرض پوزش این جملتون کلماتی مثل "تریلینگ استاپ" داشت که باعث شد کل جمله رو متوجه نشم.... #:-S

ممکن این جملتون را در چارت هفتگی طلا که گذاشتید نشون بدین... چون با چارتهای دیگر متوجه نشدم
                              :: "فراکتا استاپ کجاست ؟پاسخ سرراست و خودمونی این پرسش اینه که شما فراکتال سیگنال رو که تریگر خود پیدا کنید ،بعد در جهت عکس اون دوتا فراکتال به عقب حرکت

کنید معمولا اید دو فراکتالی که به عقب میریم خودش دورترین فاصله تا محل فعلی خواهد بود که این فراکتال استاپ میشه ،که اینجایی خواهد بود که استاپ لاس رو قرار

میدیم و هر چقدر مارکت در جهت فراکتال سیگنال به سمت جلو جرکت کرد ما هم استاپ لاس رو به سمت جلوتر حرکت میدیم تا سودمون ذخیره بشه ، در مثال این مشخصتر

خواهد بود........
                              ""

و جسارتا سوال آخرم اینه که در چارت هفتگی طلا که نشون دادید قبل از فراکتال 1
                              فراکتال سقف و کف نزدیک به هم وجود داشته.... آیا این نوع از فراکتال ها خاصیت کمتری دارند؟؟ و فراکتالهاییکه باهم فاصله داشته باشند مطمین تر هستند؟؟

با سپاس فراوان و آرزوی موفقیت برای شما
                              در ضمن من ساکن مشهد هستم.... هر خدمتی که از دستم بر بیاد حاضرم به روی چشم بذارم و اطاعت کنم :x
                              @};-

نظر

• behnam2
                                عضو جدید
                                • Sep 2011
                                • 15

استاد هولی عزیز سلام
                                بسیار ممنوم از لطف شما سایر اساتید اگر لطفی داشتند که بنده نوازی می فرمایند .در غیر ایصورت تا زمانی مناسب صبر خواهم کرد. شاد و پیروز باشید

نظر

در حال کار...
                                X