در اصل توسط vm511 پست شده است
View Post
سلام دوست بسیار عزیز من
ببینین ،بیاین موضوع رو اول خیلی وسیع نگاه کنیم و از سیستم شروع کنیم ،مرسومه که ما سیستم برنده نداریم بلکه تریدر برنده داریم و علت هم اینه که همه چیز در سیستم خلاصه نمیشه و تنها یک سوم بار بدوش سیستم هست و بحث شخص تریدر و ارتباطی که با سیستم داره همچنین روانشناسی فردی و ام ام همه بسیار تاثیر گذار و مهمه ......
اما در یک سطح پایینتر از سیستم به ایندیکیتور میرسیم ،نه این دو ایندیکیتور و نه هیچ ایندیکیتور دیگری هالی گریل نخواهد بود بلکه هر کدوم از اونها به مثابه چراغی میمونن که مقداری از راه رو برای ما روشن میکنند ،بطور کلی ایندیکیتور ها به چند دسته تقسیم میشن که عده ای در بازار رنج کارایی بهتری داره مثل اسیلاتورها و عده ایی در بازارهای روند دار که مثلا مووینگها از این نوع هستند و الیگیتور هم جرو اونها ،یعنی اینکه هر ایندیکیتوری خصلت پوشش در یک بازار رو داره و این کاملا هم حقیقت هست و هم طبیعیست و اینجاست که سیستم ما به کمک میاد که باعث میشه در بازار رنج اگر از مووینگ استفاده میشه سیگنالها فیلتر بشن و اجاره پوزیشن گیری نداشته باشیم و بالعکس پس سیستمی که داریم استفاده میکنیم بسیار مهمه که با ایندیکیتورمون مچ بشه ،
اما اگر معاملات ما بر مبنای آنالیز خطیست و خیلی موارد رو باهم چک میکنیم کاملا به عنوان یک مورد از 7-8 مورد الیگیتور کارایی داره و کمک کنندست ،من شخصا بسیار سود بردم از این ایندیکیتور اما همونطور که عرض کردم هالی گریل نیست نه این ایندیکیتور و نه ایندیکیتورهای دیگه ،اگر توقع متوسط تا خوبی از این ایندیکیتورداشته باشیم مایوسمون نمیکنه و کمک کننده هست اما حداقل در دوسیستم معروف ntd , کی آس دو از اینها میشه استفاده کرد و بزرگترین اشتباهی که در استفاده از ان تی دی وجود داره استفاده از اون در تایمهای پایینتره ،ببینید دوست من ما سیستمهاییمون که ترند فالور هستندباید ترد شکل بگکیره تا سود خوبی بده و قطعا در تایم بالاتر ترندهای بسیار بهتری شکل میگیره پس بهتر استفاده از اون در تایمهای بالاتر هست البته عرض من نافی کاربرد این ایندیکیتوردر تایم پایین نیست بلکه میخوام بگم نقطه ایتیمم اون به سمت تایمهای بالاتر جابه حا شده .
اما بریده متنی که نقل قول فرموده بودین نمیدونم نوشته کدامیک از دوستان و اساتید هست که خوب حتما تجربه شخصی ایشون رو دنبال خودش داره اما عرض من اینه نه به گفته بنده که به اذعان بزرگان دنیای تکنیکال دکتر بیل ویلیامز از نوابع تکنیکال جهان و ایندیکیتورالیگیتور ایشون از شاهکارهاشون هست ،یعنی به هیچ عنوان این ایندیکیتور یک ایندیکیتور معموالی نیست بلکه تستهای بسیار زیادی رو پشت سر گذاشته و به عنوان هسته اصلی از اعداد فیبوناچی هم بهره میگیره که خوب بهتر میدونین حقیقتیست جهانی حال اینکه شاید عزیزمون که متن مال ایشون هست نتونستند ارتباط نزدیکی با این ایندیکیتورایحاد کنند اما در بررسی اورال میشه گفت سوای نظر تریدرهای جهانی چه به تجربه خودم و چه با صحبت با دوستان مجرب بسیار این ایندیکیتور کاراست و اگر مدتی با اون کار کنیم و ریزه کارهاشو بدست بیاریم خیلی کمک کننده خواهد بود ....
اما سوای تمام عرایض بالا هم نظر دوستمون که مطلبشون رو نقل قول فرمودین و هم نظر جنابعالی برای بنده کاملا محترم هست .
برای دوست خوبم آرزوی سلامت و موفقیت دارم .
نظر