مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Farokh Bakht
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 71

سلام استاد holy عزیز .....@};-
    خیر مقدم عرض میکنم :: امیدوارم سفر خوب :پر بار و پر نشاطی رو تجربه کرده باشید:x
    برای شما آرزوی بهترینها رو دارم.....[-o< استاد گرامی

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

یعنی حقش هست این تاپیک بره صفحه سوم جای استاد واقعا خالی هست

نظر

• shigley
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 153

[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
        [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

عرض سلام دارم خدمت دوستان و عزیزانم :

بسیار ممنونم و سپاسگزارم از جناب محسنی عزیز و با محبت همجنین دوست بسیار عزیزم جناب Shigley واقعا بنده رو شرمنده محبتتون کردین البته محبت شما بزرگواران از قدیم الایام بر من ثابت شده بود امیدوارم بتونم به نحوی پاسخگوی این لطف باشم وهمینطور تمام عزیزانی که چه در پی ام یا با تشکر کردن از پست عزیزان یا به هر نحو از این حقیر یاد کردند ......

اما حقیقت امر اینه که تغییر محل کاری برای بنده ایجاد شده که مجبور شدم فعلا دور از محل زندگیم بیش از نیمی از ماه رو بگذرونم و این مقداری اختلال در کارهام ایجاد کرده و باعث شده نتونم اونطور که باید و شاید در خدمت عزیزانم باشم از طرفی زمانی که منزل هستم سعی میکنم پاسخ پی ام دوستان عزیز رو بدم که با توجه به لطفی که به بنذه دارند واقعا تعدادش اونقدر زیاده که سعی وافر من در پاسخگویی بازهم توان پاسخ دادن به بیش از یک پنجم نهایتا یک چهارم پی امهایی که حدود 20 روز نبودن بنده انباشته میشه رو نمیزاره لذا همینجا از کیه دوستانی که پی امشون بی پاسخ مونده عذرخواهی میکنم و موکدا عرض میکنم پاسخگویی پی ام دوستان رو صرفا سعی کردم بر مبنای اولویت تاریخ دریافت انجام بدم نه خدایی نکرده دوستی و صمیمیت که گواه من دوستان بسیار عزیزی هستند که در نهایت صمیمیتی که داریم نتونستم محبتشون رو پاسخگو باشم و احساس شرمندگی کامل نسبت به این عزیزان دارم ،لذا از تمام عزیزان درخواست میکنم اگر پی امی برای بنده فرستادن و من نتونستم تا امروز پاسخگو باشم صرفا برمبنای کمبود وقت قلمداد بفرمایند و نه موضوع دیگری و بر این حقیر این موضوع رو ببخشند به امید اینکه اگر روزی فرصت بیشتری ایجاد شد حتما بیشتر پاسخگو خواهم بود .......

البته در فکر شیوه نوینی هستم که اگر خدا بخواد و بتونیم از بعد از عید راه اندازی کنین هم کمک بسیار زیادی به دوستان سهامدار خواهد بود و هم کمک به دوستانی که علاقمند به یادگیری تکنیکال هستند و هم شاید خود تکنیکالیستهای عزیزمون بتونند بهره مند بشند ،ایشالا زمانی که تونستم برنامه ریزی این کار رو به پایان ببرم حتما خدمت دوستان اعلام خواهم کرد .......
          مجددا از دوستان عزیزی که پی امشون بی پاسخ مونده عذرخواهی مییکنم و امیدوارم این موضوع رو با محبتی که بر حقیر دارند بر این کمترین ببخشایند .........

برای تمام عزیزانم آرزوی روهایی خوش توام با پیروزی و موفقیت و البته سلامت دارم.

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• عليمردان
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 123

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
            سلام جناب عمادی اگر ممکنه نمودار آذراب چندی قبل خود را بروز بفرمائید و بفرمائید این صعود شارپ اخیر از 185 تا 248 را چگونه میتوان تفسیر کرد
            با تشکر از لطف شما
            سلام جناب عمادی خیر مقدم قربان
            فرزاد جان همکنون نیازمند یادی سبزتان هستیم فردا دیراست0:-)
            خدايا عطا كن
            آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
            شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
            بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

یورو به دلار
              اما موضوعی که باعث شد امشب --باوجودیکه هنوز مشهد نیستم- در خدمت عزیزانم باشم ،سوای محبت دو دوست بسیار عزیزم جناب محسنی و shigley ، یکی موقعیت حساس وضعیت اقتصاد جهانی بود که به عنوان نمای بسیار مهم اون میشه از نسنبت یور به دلار نام برد و علاوه براون فرمایش عزیزترینم دوستانم که دستور موکد برای بنده صادر کردند که حتما پستی تقدیم کنم .......

میدونیم که قینمتهای جهانی -معمولا - با افزایش و یا کاهش ارزش دلار واکنش نشون میده که میتونیم اون رو در دلار ایندکس بررسی کنیم اما راه عامه پسندتر استفاده از نسبت یورو به دلار هست که اونهم با افزایش و کاهش ارزش دلار واکنش نشون میده ،در حال حاضر به نظر میرسه به جایی رسیدیم که باید منتظر حرکت سریعی از دلار به شکل افزایش ارزش (کاهش یورو به دلار) باشیم ،این افزایش قیمت دلار میتونه بر ایندکسهای جهانی مثل داو یا اس اند پی تاثیر بزاره و موجب کاهش اونها بشه همینطور بر کاهش قیمت فلزات (مس ، زینک و .... ) و ایندکس یا شاخص خیلی از کشورها که اقتصادشون با اقتصاد جهانی گره خورده ،مسئولین ما اما تاکید بر این دارند که شاخص ما ارتباطی با وضعیت جهانی نداره که اگر خاطر عزیزانم باشه یکبار حدود شهریور ماه بنده همین موضوع رو عرض کردم که محالست قیمتهای جهانی تغییرات کاهشی داشته باشه و ما از اون بی بهره باشیم حتی اگر حمایت دولتی ها یا شبه دولتی ها هم شامل بازار بشه باز دیر یازود دامن اقتصاد مارو خواهد گرفت کما اینکه دیدیم اندک زمانی بعد شاخص مارو هم تحت تاثیر قرار داد ،اما امروز نیز پیش بینی بنده تاثیر گرفتن شاخص ما از شاخصهای جهانیست حتی اگر حمایت شامل حال بازار بشه باز چندان دور نخواهد بود که بازار ما نیز مطابق بازارهای جهانی رفتار خواهد کرد و به هیچ عنوان ما جزیزه متروک در اقیانوس جهانی نیستیم بلکه در نهایت کوچه بن بستی هستیم در دهکده جهانی ،لذا به عزیزانم تاکید دارم در خرید و فروشهاشون علی الخصوص درمورد سهامی که وابستگی بیشتری با بازارهای جهانی دارند دقت لازم رو مبذول کنند ،بنده سعی خواهم کرد(البته واقعا نمیتونم قول بدم اما نهایت سعیم رو میکنم هر چند روز یکبار نمودارهای ایندکسهای داو و اس اند پی همچنین مس و روی و نفت و ... بالاخره شاخص خودمون رو آپدیت کنم تا وضعیت بیشتر روشن بشه اما در حال حاضر میتونم بگم بر نظر شخصیم که حدود 6 ماه پیش در ارتباط با شاخص همراه باموج شماری عرض کردم و در همین تاپیک موجوهست کماکان پاپرجا هستم و ظرف این مدت شاخص مطابق پیش بینی پیش رفته است .....

اما اگر بخوایم نمودار یورو دلار رو بررسی کنیم ، در تایم ماهانه وضعیت یورو دلار به قرار زیر است :

همونطور که مشاهده میفرمایید ما بعد از رسیدن به سقف با موج ای ریزش داشتیم و موج بی ما یک مثلث است اما در تایم هفتگی این مثلث بهتر نمودار است ....

همونطور که میبینید مثلث ما هر 5 موج خود را به پایان برده و وارد موج سی شده ایم ،اما خصوصیت موج سی این استکه یک 5 موجی خواهد بود ،اما از 5 موج ،موج یک به پایان رسیده و در موج دوم را به شکل مشروط و نه قطعی به پایان برده ایم و تا عبور از ابتدای موج بی از 2 نمیتوان به قطعیت در ارتباط با اتمام ان صجبت کرد که این مسائل در تایم روزانمه بهتر مشهود است .......

همانطور که در تصویر نیز اشاره شد برای اثبات اینکه موج دوم به پایان رسیده باید قیمت نزول کرده و کف موج بی آبی رنگ که با فلش سبز مشخص است را بشکند در آن صورت میتوان با قطعیت بیشتر اتمام موج دوم را منظور کرد اما تا پیش از این عبور کماکان احتمال به اتمام نرسیدن وجود دارد ........

اما خلاصه بحث برای دوستانی که علاقه کمتری به تکنیکال اعم و الیوت اخص دارند این که ،طبق این تحلیل ، یورو به دلار ریزشی به عبارتی دلار صعودی ارزیابی میشود و به زودی ریزش قویتری در یورو به دلار (صعود قویتری در دلار) و در کنار آن ایندکس داو و اس ان پی و متعاقب آن قیمتهای جهانی خواهیم داشت ،لذا دوستانی که سهامی مرتبط با قیمتهای جهانی دارند بد نیست به این نمودار و این احتمال نیز عنایت بفرمایند ........

برای تمامی عزیزانم آرزوی سلامتی و موفقیت در کلیه امور دارم

نظر

• rezaafshari110
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 347

سلام استاد چشممون روشن
                حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط عليمردان پست شده است View Post
                  سلام جناب عمادی خیر مقدم قربان
                  فرزاد جان همکنون نیازمند یادی سبزتان هستیم فردا دیراست0:-)
                  درود بر دوست بسیار عزیزم
                  باور بفرمایید من در حال حاضر مشهد نیستم ،اما با این وجود به احترام فرمایش شما نهایت سعیم رو میکنم فرصتی مهیا کنم در این تعطیلات و قبل از باز شدن بازار شنبه چیزی که به ذهنم میرسه رو تقدیم خواهم کرد .......
                  برای علیمردان عزیز آرزوی موفقیت دارم

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1113

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                    سلام استاد چشممون روشن
                    سلام دوست عزیزم
                    ممنون از محبتتون ،شاد باشید و پیروز

نظر

• lord arshiya
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 81

با سلام خدمت همه دوستان الخصوص استاد بزرگوارم

استاد از این که در این شرایط سخت و با یک خط ایرانسل باز بچه های تالار بورسی رو فراموش نکردید ، بنده به نوبه خودم از شما تشکر می کنم.

فقط مشکلی که اینجا هست که البته قبلا با جناب جمالی عزیز مطرح کرده بودم چارتها بعضی از دوستان هست که به نمایش در نمی آیند،
                      الان من چارتهای استاد رو ندارم و چارتهای بعضی از دوستان دیگه برام به نمایش در نمیآید،
                      امیدوارم با تلاش مدیران دوست داشتنی این سایت این مشکل حل بشه
                      جای استاد عزیزمان همیشه سبز
                      [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                      آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                      او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                      آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                      او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                      آنها آمدند
                      او هل داد
                      آنها پرواز کردند.
                      "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1113

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                        درود بر دوست بسیار عزیزم
                        باور بفرمایید من در حال حاضر مشهد نیستم ،اما با این وجود به احترام فرمایش شما نهایت سعیم رو میکنم فرصتی مهیا کنم در این تعطیلات و قبل از باز شدن بازار شنبه چیزی که به ذهنم میرسه رو تقدیم خواهم کرد .......
                        برای علیمردان عزیز آرزوی موفقیت دارم
                        علیمردان عزیز
                        طبق قولی که داده بودم قبل از 8 صبح امروز براتون پی ام کردم ،متاسفانه به علت مشکلات نت که دارم هرچه سعی کردم نتونستم تصویر آپ کنم لذا چاره ای جز پی ام نداشتم و در سایت تحلیل بدون تصویر زیاد خوشایند نبود ،لذا براتون پی ام کردم ،امیدوارم مفید واقع بشه.....
                        براتون ارزوی موفقیت و سلامت دارم

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1113

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                          با سلام خدمت همه دوستان الخصوص استاد بزرگوارم

استاد از این که در این شرایط سخت و با یک خط ایرانسل باز بچه های تالار بورسی رو فراموش نکردید ، بنده به نوبه خودم از شما تشکر می کنم.

فقط مشکلی که اینجا هست که البته قبلا با جناب جمالی عزیز مطرح کرده بودم چارتها بعضی از دوستان هست که به نمایش در نمی آیند،
                          الان من چارتهای استاد رو ندارم و چارتهای بعضی از دوستان دیگه برام به نمایش در نمیآید،
                          امیدوارم با تلاش مدیران دوست داشتنی این سایت این مشکل حل بشه
                          جای استاد عزیزمان همیشه سبز

سلام بر دوست بسیار عزیزم ،لرد ارشیا بزرگوار که با مهر و محبتی که به این حقیر داره همیشه بنده رو شرمنده کرده ..... لرد عزیز ممنونم که واقعیت مشکل بنده با نت و ... مطرح فرمودین تا دوستان هم بدونند که عدم حضور بنده ناشی از کاهلی یا مسولی از این دست نیست بلکه واقعا تا زمانی که راه دور هستم مشکلات عدیده ایی وجود داره ....
                          ..
                          لرد عزیز ،متوجه فرمایشتون میشم،همونطور که بهتر از بنده میدونین سایتهای آپلودر متنوع هستند و هر سایتی احتمال داره توسط یک آی اس پی خاص فیلتر بشه و توسط دیگری فیلتر نشه (البته این موضوع سوای فیلترینگ کلی سایتهاست که از توسط بچه ها بالا :-) انجام میشه ) لذا این مشکل کاملا وجود داره ،تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که فعلا آدرس سایت اپلود خودتون رو (اگه دوستان دیگه بااون مشکل ندارند) به بنده هم محبت بفرمایین تا من هم از همون استفاده کنم ،یا اگه
                          ی فرمایش دیگه اییی به ذهنتون میرسه بنده در خدمتم ........

اما بابت لطفی که به بنده دارین بازهم سپاسگزارم و جای شما دوست عزیز و سایر دوستان بورسی در قلب بنده همیشه محفوظ است و خداوند میدونه از هر فرصتی برای اینکه در خدمت دوستان باشم استفاده میکنم ......

برای تمام عزیزانم علی الخصوص لرد عزیز ،آرزوی روزهایی شاد دارم و از خداوند منان برای همگی شما عزیزانم درخواست سلامت و موفقیت دارم .

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1113

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                            سلام خدمت تمامی دوستان و بزرگواران و یه سلام ویژه خدمت دکتر که بنده از تمامی مطالب شما استفاده میکنم و همیشه ممنون شما هستم

بنده یه سوالی دارم و نظر دوستان رو میخوام :

استفاده از خطوط برای اندیکاتور ها چقدر معموله یا کاربردیست ؟ خطوطی که از دل هم عبور میکنن؟

این جمله چقدر میتونه درست باشه : اصولا اندیکاتور ها به وجود آمدند تا خطوط از روی نمودار حذف شوند !!!

ممنون و تشکر

سلام دوست عزیزم
                            ابتدا عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخگویی و امیدوارم بنده را عفو بفرمایید .........

اما،
                            از لطف شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم این دستنوشته های ناچیز ارزش وقتی که صرف میفرمایید داشته باشد

اما در ارتباط با پرسشتون باید عرض کنم ،

از ایندیکیتورها واقعا میتوان به انحاءمختلف استفاده کرد ، هم خروج از موقعیتهای اشباء ، هم واگراییها هم ......و در آخر هم خطوط روند حتی میتوان برروی ایندیکیتوری مثل آر اس آی چنگال رسم کرد (برروی ار اس ای 7 من همیشه این کار رو انجام میدم البته برروی 14 یا سایر تنطیمات هم قابل انجام است) یا حتی میتوان پترنهای کلاسیک مثل هد اند شولدر ،مثلث و ... یافت و استفاده کرد و اگر بخواهیم در یک جمله خلاصه کنم طبق فرمایش آقای
                            جان هایدن در کتاب RSI_The Complete Guide
                            هر کاری که شما برای تشخیص با قیمت انجام میدهید با این ایندیکیتور هم قابل انجام است ......

البته جمله ای که فرمودید رو بنده هم شنیده ام و من کوچکتر از اون هستم که نظر شخصی ارائه کنم اما چون دستور فرمودین باید عرض کنم ، نظر شخصیم با توجه به استفاده ایی که از ایندیکیتورها میکنم کاملا در راستی فرمایش جناب هایدن حداقل در مورد ار اس ای میباشد و در مورد سایر ایندیکیتورها با اندکی تساهل میشه این امر رو پذیرفت (هر کدوم امکان داره در یک یا چند مورد ضعف داشته باشه اما در بقیه موارد درست عمل میکنه )
                            برای شما دوست عزیز و همچنین سایر عزیزم آرزوی سود و سلامت دارم

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

درود بر استاد بزرگوار و عزیزم دلمون خیلی براتون تنگ شده بود خدا پشت و پناهتون

نظر

• داش مهدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 595

از در درآمدی و من از خود به در شدم/ گویی کز این جهان به جهان دگر شدم

با سلام خدمت شما استاد گرامی و ابراز خوشحالی از اینکه مجددا خواننده تحلیل های پربارتان هستیم؛

امام علی(ع) می فرمایند: هرکس به من به اندازه یک حرف علم آموخت، مرا بنده خود ساخت.

استاد برزگوار وظیفه خود دانستم که از مطالب بینهایت مفید تاپیک مدیریت سرمایه شما تشکر کنم، به واقع فصل نوینی در زندگی سرمایه گذاری من با مطالعه آن تاپیک گشوده شد. ضمن اینکه برای تعطیلات عید برنامه دارم تاپیک های آموزشی تحلیل تکنیکال که زیر نظر اساتید همین سایت اداره میشد مطالعه کنم. از هم اکنون از شما و دیگر اساتید تکنیکال این فروم میخواهم که مرا در این راه تنها نگذارید.

با تشکر مجدد- موید و در پناه حق باشید
                                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

در حال کار...
                                X