مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • VM511
    تحلیلگر
    • Jan 2012
    • 109

سلام خدمت جناب دکتر و تشکر از راهنمایی شما

اگر مزاحم نباشم میخواستم نظر شما در مورد فراگیری الیوت رو بدونم . البته من این سوال رو از جناب لرد ارشیا سرکار خانم پانی و بوف کور نیز پرسیدم که با اجازه از ایشان نظرشونو اینجا قرار میدم

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب

یه سوال و زحمتی داشتم

لطفا" یه لینکی یا مطلب pdf که در مورد آموزش الیوت به صورت کامل داشته باشه معرفی بفرمایید چون بنده فروم های مختلفی دیدم و 60 ویدئوی دکتر بهزادی رو هم دیدم اما ساختار و قواعد و قانون های کلی الیوت رو (که بصورت جزء به جزء شرح داده شده باشه) در هیچ کدوم ندیدم

ضمنا" کتاب تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه (ترجمه جناب فراهانی) رو هم مطالعه کردم اما چون به صورت کلی و سر بسته هست فعلا" گیج کنندست (گیج کننده از این نظر که نسبت های فیبوناچی رو بطور واضح و روشن بیان نکرده)

ممنون و تشکر

در اصل توسط lord arshiya پست شده است
    سلام دوست من

از این که می بینم که دستانی مثل شما به شکل تخصصی به بازار نگاه میکنن خیلی خوشحالم
    به نظر من شاید شما زیر بنایی و اساسی به الیوت نپرداخته باشید باعث این سردرگمی شده باشه، در زمینه الیوت ابتدایی ترین کتاب ، کتاب جناب پریچر هست که جناب فراهانی اون رو ترجمه کرده اند، البته توی این زمنیه کتاب کالبد شگافی الیوت نوشته آقای شهیدی هر دو جلدش جزء کتابهای خوب هستن،
    در زمنیه کتاب جناب مخمدی، جناب دادگستر هم این کتاب رو با رعایت نام نویسنده تالیف کردن هر چند که کل مطالب همون هست ولی من این کتاب رو ترجی می دم به کتاب جناب محمدی
    در همون کتاب محمدی پی دی افهای زیادی هست که در مورد الیوت هست ، همونا مطالب بسیار کاملی هستند ولی من متاسفانه از زبان فارسی کتاب، مطلب دیگری در مورد الیوت به ذهن ندارم، جز کتابهای زبان اصلی

اگر مطلبی به ذهنم رسید که برای شما قابل دسترسی بود حتما بهتون خبر می دم
    امیدوارم همیشه سالم و تند درست باشید و در آیند تحلیل های بی نظیر با ضریب اشتباه پایین ببنیم دوست من
    دوست من همانطور که می دونید ما سه تا نظریه پرداز الیوت داریم
    1.جناب پریچر
    2.جناب ماینر
    3.جناب ویلیامز
    البته اساتید دیگه ای هستند که در زمینه الیوت صاحب نظر هستند مثل جناب نیلی (کتابی که جناب محمدی ترجمه کردن بر اساس کتاب جناب نیلی هست) جناب نیلی در شمارش امواج یک سری نظریاتی دارند که مورد پسند اکثریت الیوتیستن های دنیا قرار نگرفته .
    این سه نظریه پرداز الیوت در بعضی از زمنیه ها نظریات مشترکی دارند و در بعضی از زمینه ها صحبتها شون همدیگر رو کامل میکنه

در مورد موارد مشترک شون اون سری قوانین رو الیوت گایدلاین میگن

شما اگر مایل به یادگیری الیوت هستید باید بر نظریه های این سه نظریه پرداز بزرگ مسلط باشید مخصوصا جناب ویلیامز که نظریه chaos شون قوف العاده هست، و بعد مطمئنا دید شما نسبت به الیوت بسیار بازتر خواهد شود.

البته اگر کمی از دستم بر بیاد من در خدمت شما هستم دوست من
    با سلام مجدد
    دوست من هنوز کتابهای جناب ماینر و ویلیامز به فارسی ترجمه نشوده اند

کتاب پریچر هم اون چیزی که جناب فراهانی ترجمه کرده اند بسیار مختصر هست، اون مجموعه از مطالب که اشاره کردید از جناب بهزادی از نظریه های جناب ماینر هست ( البته باز هم مختصر)
    در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
    امواج الیوت جناب پریچر رو هم بخونید البته یکم سنگینه
    اول زده می شید
    بار اول که خوندید اگر دیدی کلافه اتون می کنه کتاب و بزارید کنار ؛ یک هفته بعد دوباره مرور کنید ؛ اگر دیدید بازم براتون راحت نیست
    یک ماهی سراغش نرید
    تو این مدت ذهنتون در گیر موضوعه بدون این که خودتون بدونید و بعد مرور مجددش خیلی ساده و راحت تر می شه

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    با سلام.

اول تشکر میکنم از زحمتی که زهره جان کشیدند بابت پاسخگویی به این سوال.

من کتاب مرجع امواج الیوت نوشته اقای علی محمدی را دقیقا اواخر بهمن سال گذشته شروع کردم و این کتاب نزدیک 500 صفحه ای حاوی مطالب بی نظیری است فقط متاسفانه نوشتار سنگینی داره.شاید باورتون نشه خود من بیش از 5 بار این کتاب رو مطالعه کردم تا تونستم اشراف کاملی بر مطالب کتاب پیدا کنم.

من در ایتدا مثل زهره عزیزم پیشنهاد کتاب امواج الیوت پریچر ترجمه جناب کامیار فراهانی رو میدم که برای شروع یهترینه.در مورد پی دی اف هم اجازه بدید یه نگاهی کنم اگه به فارسی منبعی داشتم حتما تقدیم میکنم.

راستش مطلب و تحلیل , زیاد اماده کردم منتها نمیدونم اول جواب دوستان رو بدم یا تحلیلها رو بذارم.:)

لطفا" نظرتونو بفرمایید و یه قولی به بنده به عنوان همشهری بدید که در زمان مناسب یه تاپیک آموزشی در مورد الیوت هم بذارید که مانند مدیریت سرمایه اثری جاودان از شما برای دوستان علم تکنیکال بماند

پیشاپیش سال نو رو به شما و خانواده گرامی تبرک میگم و سال پر برکتی رو برای تمام ایرانیان آرزو میکنم
    [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
      با سلام خدمت شما استاد گرامی و ابراز خوشحالی از اینکه مجددا خواننده تحلیل های پربارتان هستیم؛

امام علی(ع) می فرمایند: هرکس به من به اندازه یک حرف علم آموخت، مرا بنده خود ساخت.

استاد برزگوار وظیفه خود دانستم که از مطالب بینهایت مفید تاپیک مدیریت سرمایه شما تشکر کنم، به واقع فصل نوینی در زندگی سرمایه گذاری من با مطالعه آن تاپیک گشوده شد. ضمن اینکه برای تعطیلات عید برنامه دارم تاپیک های آموزشی تحلیل تکنیکال که زیر نظر اساتید همین سایت اداره میشد مطالعه کنم. از هم اکنون از شما و دیگر اساتید تکنیکال این فروم میخواهم که مرا در این راه تنها نگذارید.

با تشکر مجدد- موید و در پناه حق باشید

سلام بر دوست بسیار عزیز و گرامی
      داش مهدی عزیز
      ،از لطفی که به این حقیر دارین بسیار سپاسگزارم بنده هم هیچگاه محبت شما در ارائه فرمول مفید و کارایی که در تاپیک مدیریت سرمایه رو فراموش نمیکنم و صمیمانه از شما دوست عزیز سپاسگزارم ......
      تکنیکال جاده بی انتها و البته سرسبزیت که دوستانی -چون شما- که مجهز هوش بالایی هستند با سادگی بیشتر این مسر را طی خواهند کرد ،برای شما دوست گرامی آرزوی توفیق دارم و کما فی السابق اگر مختصر علمی در چنته داشته باشم که به کار دوست عزیزی چون شما آید برای من موجب امتنان خواهد بود
      .

برای شما و سایر عزیزانم ارزوی سلامت و سود دارم .....

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

سلام خدمت جناب دکتر و تشکر از راهنمایی شما

اگر مزاحم نباشم میخواستم نظر شما در مورد فراگیری الیوت رو بدونم . البته من این سوال رو از جناب لرد ارشیا سرکار خانم پانی و بوف کور نیز پرسیدم که با اجازه از ایشان نظرشونو اینجا قرار میدم

لطفا" نظرتونو بفرمایید و یه قولی به بنده به عنوان همشهری بدید که در زمان مناسب یه تاپیک آموزشی در مورد الیوت هم بذارید که مانند مدیریت سرمایه اثری جاودان از شما برای دوستان علم تکنیکال بماند

پیشاپیش سال نو رو به شما و خانواده گرامی تبرک میگم و سال پر برکتی رو برای تمام ایرانیان آرزو میکنم

درود و سلام بر دوست عزیزم

در ارتباط با آموزش الیوت باید خدمتتون عرض کنم ما باید بر دو مهم غلبه کنیم اول یادگیری علم الیوت یا اصول الیوت ،به عنوان مثال اینکه موج دوم نباید بیش از 100٪ موج اول ریتریس نماید یک اصل و یک قانون است که باید آموخته شود در این ارتباط کتب مختلفی وجود دارد و نظر دوستان عزیزی هم که نقل قول کرده بودید جملگی بر این بخش قرار دارد که خوب بنده نیز با دوستان همداستان هستم ،حالا عزیزی بر مبنای تجربه ابتدا کتاب جناب ماینر و عزیز دیگری ابتدا کتاب یکی دیگر از اساتید را پیشنهاد مینماید اما در مجموع این بخش به تعتقاد من کمتر از 20٪ کار را شامل میشود
        اما بخش دم یا مهمتر بدست آوردن مهارت موج شماریست که جز با تمرین و بررسی چارتهای دوستانی که اکسپرت هستند راه دیگری وجود ندارد این بخش ،بخش عمده ایست که زمان زیادی میبرد و بیشترین نا امیدی از آموزش این علم نیز خاص این بخش است .
        اما از دید حقیر پیشنهادم برای یادگیری الیوت ابتدا کتاب تریدینگ کی آس دکتر ویلیامز سپس کتاب الیوت جناب پریچر و در آخر کتاب جناب ماینر (هم جلد اول و هم جلد دوم (داینامیک تریدینگ و های پرواب ....)سپس کورسهای آموزشی جناب پریچر ،وین گورمن ،جف کندی ،خانم جودی ساموئل ،جناب ماینر (6 سی دی) و جیمی جانسون (هنر ترید یک اطلاح) ،آموزش فارکس جناب ماینر و جانسون و ..... میباشد .

اما پس از مطالعه کتاب دوم همزمان شروع به تحلیل و بررسی چارتهای خودتون با سایر دوستان بفرمایید ،تاکید میکنم دیدن تنها کفایت نمیکند ،ابتدا خودتون موج شماری بفرمایید سپس مقایسه کنید .

در ارتباط با دوره آموزشی الیوت ،دوست عزیز باید عرض کنم اگه بخوام سرسری این کاررو اتجام بدیم کار درخوری نخواهد شد و اگر بخواهیم جیزی مشابه تاپیک مدیریت سرمایه باشد بسیار وقتگیر خواهد شد ،اما با توجه به علاقه ای که قلبا به تمامی دوستان دارم و همچنین احترام به فرمایش شما ،حتما پس از بوجود آمدن وقت آزاد برای اینجانب استارت کار رو خواهیم زد و با برنامه ای منظم حداقل هفته ایی یک یا دو پست پیش خواهیم رفت ،به امید اینکه مفید واقع بشه و البته اونجا سعی خواهم کرد با مثالهای متنوع کار بیشتر جنبه عملی و تفهیمی داشته باشه تا صرفا علمی و بیان مطلب ،
        در راه یادگیری الیوت به دلیل کمبود منابع شخصا مرارت زیادی کشیدم امیددارم با انجام این کار حداقل کمک کوچکی برای دوستانی که علاقمند به این علم هستند باشم.......

برای شما دوست عزیزم آرزوی توفیق روزافزون دارم و بنده نیز سال خوبی برای شما دوست عزیز و سایر عزیزانم آرزومندم .

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
          درود بر استاد بزرگوار و عزیزم دلمون خیلی براتون تنگ شده بود خدا پشت و پناهتون

عرض ارادت خدمت جناب محسنی عزیز
          خیلی ممنونم از لطف شما دوست عزیز
          محبت شما همیشه شامل حال من بوده واقعا سپاسگزارم
          .....

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

سلام جناب دکتر

دیدار شما قبل از عید هم سعادتیه که نصیبمون شده

پاینده باشید و عیدتون پیشاپیش مبارک
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              سلام جناب دکتر

دیدار شما قبل از عید هم سعادتیه که نصیبمون شده

پاینده باشید و عیدتون پیشاپیش مبارک

سلام جناب مصطفی عزیز

قربان بنده خوش سعادت بودم که امشب تونستم در خدمت شما دوست محترم و عزیزم همچنین سایر عزیزان باشم .....
              بنده هم عید امسال رو خدمت شما دوست بسیار عزیز تبریک عرض میکنم و آرزوی سعادت و موفقیت برای شما عزیز در تمام امور دارم .به امید خدا .......

نظر

• omidbefarda
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 104

با سلام خدمت استاد علم و اخلاق . با آرزوی طول عمر و بدست آوردن زمان برای آموزش ما تشنگان بی قرار همچنان منتظر دست نوشته های گرانقدرتان هستیم . با تشکر وامید به سالی پربارتر برای جنابعالی شب خوش

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
                  با سلام خدمت استاد علم و اخلاق . با آرزوی طول عمر و بدست آوردن زمان برای آموزش ما تشنگان بی قرار همچنان منتظر دست نوشته های گرانقدرتان هستیم . با تشکر وامید به سالی پربارتر برای جنابعالی شب خوش

درود و سلام به دوست بسیار عزیزم

دوست گلم ،آیدی بسیار زیبایی دارین که البته نمایانگر روحیه بالا و اخلاق نیک شما دوست عزیز هست ......
                  از لطفی که به این حقیر دارین سپاسگزارم ،آرزوم اینه که سال آینده بتونم بیشتر در خدمت شما و سایر عزیزانم باشم ...........

پیشاپیش سال نو رو تبریک عرض میکنم و برای شما دوست عزیزم آرزوی سود و سلامت دارم ........

نظر

• VM511
                    تحلیلگر
                    • Jan 2012
                    • 109

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post

درود و سلام بر دوست عزیزم

در ارتباط با آموزش الیوت باید خدمتتون عرض کنم ما باید بر دو مهم غلبه کنیم اول یادگیری علم الیوت یا اصول الیوت ،به عنوان مثال اینکه موج دوم نباید بیش از 100٪ موج اول ریتریس نماید یک اصل و یک قانون است که باید آموخته شود در این ارتباط کتب مختلفی وجود دارد و نظر دوستان عزیزی هم که نقل قول کرده بودید جملگی بر این بخش قرار دارد که خوب بنده نیز با دوستان همداستان هستم ،حالا عزیزی بر مبنای تجربه ابتدا کتاب جناب ماینر و عزیز دیگری ابتدا کتاب یکی دیگر از اساتید را پیشنهاد مینماید اما در مجموع این بخش به تعتقاد من کمتر از 20٪ کار را شامل میشود
                    اما بخش دم یا مهمتر بدست آوردن مهارت موج شماریست که جز با تمرین و بررسی چارتهای دوستانی که اکسپرت هستند راه دیگری وجود ندارد این بخش ،بخش عمده ایست که زمان زیادی میبرد و بیشترین نا امیدی از آموزش این علم نیز خاص این بخش است .
                    اما از دید حقیر پیشنهادم برای یادگیری الیوت ابتدا کتاب تریدینگ کی آس دکتر ویلیامز سپس کتاب الیوت جناب پریچر و در آخر کتاب جناب ماینر (هم جلد اول و هم جلد دوم (داینامیک تریدینگ و های پرواب ....)سپس کورسهای آموزشی جناب پریچر ،وین گورمن ،جف کندی ،خانم جودی ساموئل ،جناب ماینر (6 سی دی) و جیمی جانسون (هنر ترید یک اطلاح) ،آموزش فارکس جناب ماینر و جانسون و ..... میباشد .

اما پس از مطالعه کتاب دوم همزمان شروع به تحلیل و بررسی چارتهای خودتون با سایر دوستان بفرمایید ،تاکید میکنم دیدن تنها کفایت نمیکند ،ابتدا خودتون موج شماری بفرمایید سپس مقایسه کنید .

در ارتباط با دوره آموزشی الیوت ،دوست عزیز باید عرض کنم اگه بخوام سرسری این کاررو اتجام بدیم کار درخوری نخواهد شد و اگر بخواهیم جیزی مشابه تاپیک مدیریت سرمایه باشد بسیار وقتگیر خواهد شد ،اما با توجه به علاقه ای که قلبا به تمامی دوستان دارم و همچنین احترام به فرمایش شما ،حتما پس از بوجود آمدن وقت آزاد برای اینجانب استارت کار رو خواهیم زد و با برنامه ای منظم حداقل هفته ایی یک یا دو پست پیش خواهیم رفت ،به امید اینکه مفید واقع بشه و البته اونجا سعی خواهم کرد با مثالهای متنوع کار بیشتر جنبه عملی و تفهیمی داشته باشه تا صرفا علمی و بیان مطلب ،
                    در راه یادگیری الیوت به دلیل کمبود منابع شخصا مرارت زیادی کشیدم امیددارم با انجام این کار حداقل کمک کوچکی برای دوستانی که علاقمند به این علم هستند باشم.......

برای شما دوست عزیزم آرزوی توفیق روزافزون دارم و بنده نیز سال خوبی برای شما دوست عزیز و سایر عزیزانم آرزومندم .

سلام و عرض ادب خدمت شما

واقعا" نمیدونم در مقابل این همه لطف و بزرگواری شما چی بگم . خدا رو شکر میکنم که با شما آشنا شدم و از رهنمود های شما استفاده میکنم

انشاءالله همیشه سالم ، سلامت و سرافراز باشید. درود بر شما
                    [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

استاد خیر مقدم عرض میکنم
                      شنیدن این که آموزش الیوت ماینر تو برنامه هاتون هست خبر خوشایندی بود
                      امید است باز هم از مطالب گرانبهای شما استاد عزیز بیاموزیم

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

سلام و عرض ادب خدمت شما

واقعا" نمیدونم در مقابل این همه لطف و بزرگواری شما چی بگم . خدا رو شکر میکنم که با شما آشنا شدم و از رهنمود های شما استفاده میکنم

انشاءالله همیشه سالم ، سلامت و سرافراز باشید. درود بر شما
                        سلام دوست عزیز و محترم ، vm511

دوستی با شما دوست محترم برای بنده افتخاره ،خوشحالم که در خدمت عزیزانی چون شما هستم ،
                        آرزوی روزهایی شاد توام با سلامتی و موفقیت برای شما دارم

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                          استاد خیر مقدم عرض میکنم
                          شنیدن این که آموزش الیوت ماینر تو برنامه هاتون هست خبر خوشایندی بود
                          امید است باز هم از مطالب گرانبهای شما استاد عزیز بیاموزیم

به به ، به به ، به به
                          عرض درود و سلام خدمت استاد تدین عزیز

تاپیک رو با قدوم خودتون مبارک و با حضور خودتون منور کردین ....

لطف شما استاد عزیز بر بنده ثابت شدست از خداوند متعال خواستارم این لطف همیشه برمن مستدام باشه .....
                          البته در مقابل شما استاد عزیز و سایر دوستان بیان الیوت از جانب بنده بیشتر حکم درس پس دادن دانش آموز در مقابل استاد خواهد بود اما این بین بزرگواری و شکسته نفسی شما مثل همیشه جای تحسین داره ........

امیدوارم سالی سراسر شاد همراه با سلامت و سود داشته باشید ،انشاء ا....@};-

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن

ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن

چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر

تا که گلباران شود کلبه ی ویران من

تا بهار زندگی آمد بیا آرام جان

تا نسیم از سوی گل با من بیا دامن کشان

چون سپندم بر سر آتش نشان بنشین دمی

چون سرشکم در کنار بنشین ، نشان سوز نهان

بازا ببین در حیرتم بشکن سکوت خلوتم

چون لاله ی تنها ببین بر چهره داغ حسرتم

ای روی تو آئینه ام عشقت غم دیرینه ام

بازا چو گل در این بهار ، سر را بنه بر سینه ام

تقديم به استاد عمادي همراه با تبريك سال نو

نظر

• Farokh Bakht
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 71

با سلام استاد HOLY عزیز :x
                              پیشاپیش سال جدید را خدمت شما تبریک و تهنیت عرض میکنم
                              و برایتون آرزوی سلامت و شادکامی هر چه بیشتر را از خدای بزرگ و مهربان برایتان آرزومندم :">

و برای سایر هم تالاریها و دوستان هم آرزوی سالی پر خیر و برکت و پر نشاط را دارم .... به امید سلامتی و کامیابی دوستان در سال جدید :)

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیز هالی
                                سال جدید رو خدمتتون تبریک عرض می کنم و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};-@};-@};-

نظر

در حال کار...
                                X