مجموعه نظــــــــــرات استاد عزیـــــــز holy

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1113

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
    استاد holy ضمن تشکر به نظرتان زامیاد فردا در صورت شکست 214 الگوی pennant تشکیل میدهد ؟ هدف 250
    سلام حبیب عزیز
    دوست محترم طبق نظر جناب بالکوفسکی ،برای ایجا پرچم ما نیاز به 4 شرط اصلی داریم ،
    1-قیمت بین دو ترند لاین محصور بشه که در مورد شکل pennant دوخط باید همگرا باشند و در مورد متوازی الاضلاع خیر و نکته بعد اینکه معمولا و نه همیشه این بخش انتهایی جهتی خلاف روند داره .
    2-این پترن جزو کوتاه مدتهاست که از چند روز تا سه هفته میتونه طول بکشه
    3-در این پترن باید ابتدا یک حرکت سریع داشته باشیم
    4-معمولا و نه همیشه حجم هرچه به سمت انتهای پترن میره کمتر میشه تا به شکست پترن که رسید افزایش زیاد پیدا کنه.

در صورت شکست ترند لاین فوقانی به سمت بالا همونطور که فرمودین تمام شروط رعایت میشه لذا ایرادی بر اون نمیتونیم بگیریم ،حتی مثالی از جناب بالکوفسکی دیدم که روند صعودی بود سپس
    5 کندل به سمت پایین داشتیم و بخش مثلثی ایجاد شد ،ایشون این مورد رو به عنوان پرچم به سمت پایین در نظر گرفتند لذا نه کوتاه بودن دسته پرچم و نه اینکه هنوز روند صعودی نداریم عاملی برای اینکه بگیم پرچم نیست نخواهد بود .
    اما سوای مورد فوق ،از اونجایی که بهترین حرکت حرکتهاییست که موافق با ترند باشد و پترنهای زمانی که در جهت ترند هستند احتمال اینکه تارگت رو بزنند افزایش پیدا میکنه ،بیشتر متمایل هستم
    تارگت پرچم رو در ارتباط با پترنهای فوق منتظرش باشم و چون اینجا هنوز روند صعودی نشده ،مطمئنتر میبینم اگر شکستی در خط فوقانی این سه گوش اتفاق افتاد تارگت رو بر مبنای AB=CD انتخاب کنم ،اما بازهم عرض میکنم این صرفا نظر شخصیست .
    و نکته دیگری هم که به تجربه دیدم شاید خالی از لطف نباشه اینه که بهترین پترن پرچم رو در موج
    سه از سه دیدم که این موج حکم میله داشته و موج چهار از سه یا به شکل مثلث یا کانال کوتاه
    حکم بخش انتهایی پرچم داشته و با رسیدن به موج 5 از 5 پترن تکمیل میشود ،البته واضح است این عرض بنده به عنوان یک فرم ایده آل بود نه اینکه جز این پترن پرچم نخواهد بود چون همونطور که عرض کردم هر الگویی که واجد شروط بالا باشد پرچم خواهد بود حالا اگه این بین هم جهتی با روند وجود داشت ،اندیکاتور تایید کننده ،شروعش یه واگرایی هم اضافه شد و و از این دست مسائل احتمال تارگت زدن رو بالا میبرن اما بازهم طبق تعریف نیازی به مواردی که عرض شد الا شروط جناب بالکوفسکی نیست.
    براتون آرزوی موفقیت دارم.
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
      استاد سلام واقعا لذت بردم از توضیحات شما هم جنبه آموزشی داره هم جنبه اطلاع رسانی در پناه حق پاینده باشید
      سلام دوست بسیار عزیزم
      از لطفی که به بنده داری خیلی ممنونم ،خوشحالم که مورد توجهتون واقع شده ...........

[quote=عهدشکسته;41652]
      در اصل توسط holy پست شده است View Post
      با سلام خدمت عهد شکسته محترم و سایر دوستان عزیز:

ایران خودرو :

استاد هالی عزیز
      بسیار ممنون
      یک تشکر کافی نبود لازم دیدم این طور تشکر کنم
      همیشه سالم و موفق باشید

عهد شکسته عزیز ،وظیفم رو انجام دادم ......
      بنده هم براتون آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1113

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
        سلام استاد نظرتون راجب به رون بازارهای جهانی چی هست؟
        سلام حمید رضا عزیز
        بازارهای جهانی بعد از اتفاقات اخیر افت زیادی رو تجربه کرده ،منتها در حال حاضر هم مس و هم روی و مهمتر از این دو نفت ،بر روی سطوح حمایتی قرار گرفتن ،اینجاست که پاسخ به این حمایتها میتونه تعیین کننده روند میان مدت باشه ،بنا براین چند روز آینده بسیار مهم خواهد بود .
        بنابراین پایان این هفته بازارهای جهانی شاید بتونه دورنمایی بهمون بده ،بنده هم سعی میکنم تا قبل از بازگشایی مجدد بازارهای جهانی تحلیلی از این وضعیت با نمودار تقدیم کنم.
        موفق باشین دوست من

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
          سلام دکتر فرزاد عزیز ، امیدوارم که حالتون خوب باشه.
          می خواستم لطف کنید و غلط های موج شماری که لینکشو در زیر قرار دادم اصلاح بفرمایید.
          و اگر به طریق بهتری میشه شمرد لطفا زحمتشو بکشید.
          دیتای کامل شکر هست از سال 1978 و در تایم ماهانه.

در قسمت انتهایی من موج c رو به صورت ed گرفتم. اما مومنتوم موج 3 از موج 1 پایین تر هست...........
          آیا با این شرایط توانایی تشکیل موج 5 بالاتر از سقف موج 3 در این الگو وجود داره ؟
          با تشکر @};-

http://img4up.com/up2/26083032073543389078.jpg
          سلام مسلم جان
          از لطف شما ممنونم ،من هم امیدوارم شما خوش و سلامت باشین
          مسلم عزیز ،حتما موج شماری شما بی نقص هست و هیچ ایرادی نداره ،اما اگه نظر بنده رو بعنوان آلترناتیو خواسته باشی چشم ، ازت اجازه میخوام آخر هفته بیشتر روش کار کنم تا بتونم جواب مطمئنتری تقدیم کنم ،حتما تاقبل از بازار روز شنبه تقدیم میکنم ،فقط برای اینکه دیتارو از اون تاریخ بخوام از متابگیرم باید یه مقدار زمان بزارم چون زحمت گرفتن دیتا از متا رو کشیدی گه لطف کنی دیتاشو برای من بفرستی کارم کمتر خواهد شد ،ممنونم.

اما در ارتباط با بخش دوم فرمایشت باید عرض کنم ،مسلم جان در اندینگ دایاگونال مومنتوم به همین شکل اتفاق خواهد افتاد و اینکه با قله های بالاتر مومنتوم پایینتر داشته باشیم و سه قله بالا رونده در نمودار و سه قله که به ترتیب کاهش پیدا میکنه در مومنتوم داشته باشیم میشه بگم حالت کلاسیک مومنتوم در اندینگ دایاگونال هست و در این حالت دیگه شکل معمول بیشترین مومنتوم در موج سوم نخواهد بود و بیشترین مومنتوم به موج یک منتقل میشه ،تصویری هم در این رابطه از جناب پریچر داشتم که متاسفانه در خرابی هارد لپ تاپ چندی پیش از بین رفت.

برای شما آرزوی موفقیت دارم .@};-

نظر

• scrooge
            عضو جدید
            • Jun 2011
            • 15

سلام به جناب Holy بزرگوار
            در ابتدا ممنون از پاسخهاي آموزنده و تحليلي شما.

در صورت وجود فرصت لطفآ نظرتان را در خصوص ورنا بفرمائيد.

نظر بنده در مورد وصنعت با شمارش كندلها به روش ديمارك با قوانين Combo-v1.به نظر بنده روند نزولي سهم به اتمام رسيده و كندل ديروز ناشي از بازار هيجاني بوده است. در صورت امكان ايرادات را متذكر گرديد تا بنده در خريد و فروشهاي خود لحاظ نمايم و اگر نياز است حد ضرر خود را جابجا كنم.

آخرین ویرایش توسط scrooge؛ 2011/08/10, 09:00.

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط scrooge پست شده است View Post
              سلام به جناب Holy بزرگوار
              در ابتدا ممنون از پاسخهاي آموزنده و تحليلي شما.

در صورت وجود فرصت لطفآ نظرتان را در خصوص ورنا بفرمائيد.

نظر بنده در مورد وصنعت با شمارش كندلها به روش ديمارك با قوانين Combo-v1.به نظر بنده روند نزولي سهم به اتمام رسيده و كندل ديروز ناشي از بازار هيجاني بوده است. در صورت امكان ايرادات را متذكر گرديد تا بنده در خريد و فروشهاي خود لحاظ نمايم و اگر نياز است حد ضرر خود را جابجا كنم.

http://picju.com/images/fmnf2g.png

سلام
              با عرض ادب و پوزش از جناب holy بزگوار که این سوال را اینجا مطرح می کنم

جناب اسکروج مدتیست به روش دیمارک علاقمند شدم اما متاسفانه هیچکدام از فایل های زیپ شده که در پیام خصوصی یا در همین سایت برای دانلود قرار داده بودید باز نمی شوند و فقط یک فایل آموزشی بود که توانستم ببینم و دسترسی به اندیکاتور این روش ندارم .اما در روش دستی که خودم می خواهم استفاده کنم در شروع شماره گزاری برای setup phaze به مشکل برخوردم.
              در یک روند نزولی که گاهی با اصلاح رو به بالا روبرو می شود از کجا بفهمیم شماره گزاری را از کجا باید آغاز کنیم که نقطه برگشت را دقیقا تعیین کنیم بعنوان مثال برای پست بانک من دو آغاز می توانم بای شماره گزاری در نظر بگیرم( البته فعلا)
              ممنون می شوم کمی توضیح بدهید

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                سلام مسلم جان
                از لطف شما ممنونم ،من هم امیدوارم شما خوش و سلامت باشین
                مسلم عزیز ،حتما موج شماری شما بی نقص هست و هیچ ایرادی نداره ،اما اگه نظر بنده رو بعنوان آلترناتیو خواسته باشی چشم ، ازت اجازه میخوام آخر هفته بیشتر روش کار کنم تا بتونم جواب مطمئنتری تقدیم کنم ،حتما تاقبل از بازار روز شنبه تقدیم میکنم ،فقط برای اینکه دیتارو از اون تاریخ بخوام از متابگیرم باید یه مقدار زمان بزارم چون زحمت گرفتن دیتا از متا رو کشیدی گه لطف کنی دیتاشو برای من بفرستی کارم کمتر خواهد شد ،ممنونم.

اما در ارتباط با بخش دوم فرمایشت باید عرض کنم ،مسلم جان در اندینگ دایاگونال مومنتوم به همین شکل اتفاق خواهد افتاد و اینکه با قله های بالاتر مومنتوم پایینتر داشته باشیم و سه قله بالا رونده در نمودار و سه قله که به ترتیب کاهش پیدا میکنه در مومنتوم داشته باشیم میشه بگم حالت کلاسیک مومنتوم در اندینگ دایاگونال هست و در این حالت دیگه شکل معمول بیشترین مومنتوم در موج سوم نخواهد بود و بیشترین مومنتوم به موج یک منتقل میشه ،تصویری هم در این رابطه از جناب پریچر داشتم که متاسفانه در خرابی هارد لپ تاپ چندی پیش از بین رفت.

برای شما آرزوی موفقیت دارم .@};-
                استاد عزیز ؛
                دیتا رو در دو فرمت اکسل و متااستاک در لینک زیر قرار دادم.
                از لطفتون بینهایت سپاسگزارم.
                سلامت و موفق باشید. @};-

نظر

• حبیب
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 252

استاد بزرگوار جناب holy
                  ضمن تشکر از تحلیلهای شما خواسنم اگر در این تعطیلات وقت کردید یک نگاه هم به نمودار وپترو بیندازید ممنون میشم . بدجور اعصاب و روانم را خسته کرده. از طرفی احساس میکنم از دید الیوت باید در انتهای موج نزولی باید باشیم نمیدانم چه کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

نظر

• scrooge
                    عضو جدید
                    • Jun 2011
                    • 15

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                    سلام
                    با عرض ادب و پوزش از جناب holy بزگوار که این سوال را اینجا مطرح می کنم

جناب اسکروج مدتیست به روش دیمارک علاقمند شدم ......
                    سلام به راشين گرامي و عرض پوزش از جناب HOLY بزرگوار

بنده در حال آموزش اين روش هستم و البته به دنبال استاد ولي در پاسخ به سوال شما، از ابتداي تغيير جهت موج شمارش Setup آغاز و هر جا كه شمارش پايان يافت بسته به انتخاب روش شمارش فاز بعدي (Countdown - Combo v1 - combo v2 .....) تا شمارش 13 كندل ادامه مي يابد. اگر در اين بين قبل از اتمام فاز Setup ما Setup ديگري داشته باشيم(Recycling) به شرايط جديد نگاه كرده و شمارش را ادامه داده يا كنسل ميكنيم.
                    توضيح بسيار مفصل است ، ايميلتان را براي بنده ارسال فرمائيدتا فايلهاي Pdf را به صورت جدا جدا براي شما ارسال كنم.@};-
                    در تحليل وصنعت بنده با روش Combo V1شمارش را به پايان رساندم.

نظر

• rend72
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 51

سلام جناب هالي عزيز
                      عذر زحمات جناب هالي، اگر ممكنه تحليلتون رو در مورد ولصنم با توجه به تعديل اخيرش بفرماييد.
                      طاعات و عبادات قبول ايزد منان.

نظر

• danaisp
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 111

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post

با سلام خدمت استاد فرزانه جناب holy
                        نظر شما در مورد تحلیل صدرا چیست ؟
                        دیتا بصورت لگاریتمی می باشد.
                        اصلاح بصورت AB=CD
                        سهم بر روی خط میانه چنگال واستوکستیک در کف
                        از نظر زمانی نیز آخرین کندل اصلاح زده شده است
                        با سلام خدمت استاد فرزانه
                        استاد عزیز جواب سوال قبل من متاسفانه با اتفاقی که افتاد میسر نشد اما حالا با همین نمودار آیا میتوان گفت با توجه به سابقه سهم 16 هفته معاملاتی زمان تا رسیدن سهم به اوج خود زمان میبرد بنظر شما هدف این موج نیز چه عددی است؟

نظر

• روشن
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 103

استادholyعزیز
                          باسلام:
                          باتوجه به روند وشرایط بازارهای جهانی جنابعالی هفته آینده بازار سرمایه(بورس)ایران چگونه می بینید؟
                          باکمال تشکر پیشاپیش دوستدارشما

نظر

• HOLY
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1113

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
                            سلام استاد نظرتون راجب به رون بازارهای جهانی چی هست؟
                            با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار :

در ارتباط با قیمتهای جهانی حرف و حدیث بسیاری گفته و شنیده شده و افت شدید قیمتی چند روز گذشته از یکسو ایجاد موجی از نگرانی در فعالان این مارکت نموده و و بازگشت آرام و البته ناکامل قیمتها به سطوح قبل از یکسو امیدها را در دل برخی فعالان زنده نگه داشته ،اما بد نیست با توجه به نمودارها نگاهی داشته باشیم بر سطوحی از قیمت که برروی آن قرار داریم :

روی :
                            در نمودار روی طبق تصویر زیر ،

دو نمای مختلف از روی یکی بر مبنای مقیاس لگاریتمی در بالا داریم (با خطوط قرمز رنگ)که میبینیم خط حمایت تحتانی کاملا شکسته شده و صعود اخیر پول بک به این خط محسوب میگردد و اگر توان عبور از این خط وجود نداشته باشد توقع نزول بیشتر میرود اما در تصویر دوم با خطوط سبز رنگ نمودار در مقیاس حسابی است که میبینیم با برخورد قیمت با حمایت تحتانی واکنش پدید آمده است ،اما اگر وضعیت آر اس آی را بررسی نماییم

در اینجا نیز فعلا حمایت قوی مشهود است و در نتیجه گیری باید گفت ،فعلا برروی حمایت قرار داریم و وضعیت هفته آینده بیشتر روشنگر آینده این فلز خواهد بود .

فلز مس :
                            مس اواسط ماه دوم میلادی 2011 امواج صعودی خود را تمام نمود و طبق تصویر زیر :

نزول با موج ای مشهود است سپس صعود با موج بی کلاسیک را داشتیم و در حال حاضر نزول موج سی را شاهدیم ،اما در راستای این نزول وجود برگشتهای مثبت به عنوان اصلاح در روند نزولی امری طبیعی به نظر میرسد ،اما اگر وضعیت آر اس آی را بررسی کنیم ،

میبینیم که خط روند که حمایت مستحکمی بوده شکسته شده و در حال نزول به سر میبریم ،حال این بین احتمال پول بک به این خط وجود دارد که طبق آمار احتمال این پول بک 50% میباشد ،اما تا این خط به سمت بالا نشکسته توقع رشد پایدار از مس وجود ندارد .

نفت :
                            اما توقعی از نفت داشتیم که صعود آخرینی بالاتر از سقف قبل داشته باشد که گرچه حمایتهای تحتانی باعث برگشت رو به بالا شد و تا نیمه راه نیز صعود داشتیم اما عبور از سقف محقق نشد ،لذا بهتر میبینم شمارش امواج را به این الترناتیو تغییر دهیم.

همانطور که در تصویر مشخص است موج سی از بی را پایان یافته در نظر گرفتیم در حال حاضر در نزول برای ساخت موج سی بسر میبریم ،خط روند شکسته شده و با اندکی تخفیف بازگشت اخیر در حد پول بک بوده برای لمس خط روند و مووینگ 200 بوده است و به نظر میرسد نفت صعود خود را تمام کرده و در حال نزول با موج سی میباشیم .
                            اما در بررسی آر اس آی نیز ،

انگونه که مشهود است خط روند صعودی آر آس ای شکسته و در بازگشت توان عبور به سمت بالا موجود نبوده لذا فقط پول بک و لمس این خط انجام شده که تاییدی بر ادامه روند نزولیست و تا این خط به سمت بالا نشکند توقع رشد پایدار وجود ندارد .

نتیجه :
                            اگر بخواهیم از بررسی موارد فوق به نتیجه ایی برسیم به نظر میرسد سوای فلز روی که در حمایت
                            قرار دارد و احتمالا به سایرین خواهد پیوست ، نفت و مس در روند نزولی قرار دارند و حتی اگر کوتاه مدت با اقدامات حمایتی سعی در حفظ قیمت یا افزایش مختصر قیمت شود اما در میان مدت به اهداف نزولی خود خواهد رسید ،این بین شاخص های جهانی نیز وضعیت مشابهی دارند که در فرصتهای آینده باهم بررسی خواهیم کرد.

با آرزوی موفقیت برای دوستان

نظر

• rojan
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 581

با سلام

رسيدن شما هم به خير
                              مي گفتيد فرش قرمز پهن مي گرديم
                              قربان تمامي پستهاي شما جاي تشكر ويژه دارد ولي نه كه من هميشه عجله دارم و هول هستم فقط ميخوانم
                              اميدوارم هفته سبز و مثبتي پيش رو باشد كه اگر غير از ان باشد وامصيبتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
                              آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1113

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
                                سلام ودرود بر استاد holyعزیز یک سولا داشتم وان اینکه روند صعودی شاخص هنوز شروع نشده ؟اگر خاطرتان باشد 2ماه پیش راجع به بازه زمانی شاخص پرسیدم که فرمودید هنوز روند بازار باید مشخص شود که چه موقع روند نزولی تمام شده لطفا نگاهی مجدد بفرمایید؟

شاخص کل :
                                باسلام خدمت دوستان عزیز ، بعد از افت قیمت اکثر سهام ظرف چند ماه گذشته ،حدود چند هفته ای بود که روند نزولی شرکتها متوقف شده و اکثرا حالت ساید و روند جانبی طی میکردند و بودند سهامی که این بین الگوهای برگشتی ساخته بودند و امید را در دل سهامداران حداقل برای نوسان و صعود موقت زنده کرده بودند اما متاسفانه وضعیت اقتصاد جهانی تغییراتی ایجاد نمود که که این امید را کاهش داده است ،خواسته یا ناخواسته ما نیز در دهکده جهانی زندگی میکنیم و اگر منافع این دهکده نفعی برای ما نداشته باشد متاسفانه از مضار آن بی بهره نخواهیم بود ، این بین اما عده ایی از دولتمردان معتقدند که ما در جزیره ای زندگی میکنیم که ارتباطی با دنیا نداریم گویا دومینوی 2008 را فراموش کرده اند لذا معتقدم تلاشهایی از این دست که برخلاف روند اقتصاد جهانی باشد امکان دارد مقطعی تغییراتی در وضعیت ایجاد نماید ولی پایدار نخواهد ماند ......
                                در هرصورت وضعیت فعلی شاخص کل ،ابتدا دورنمای شاخص را ملاحظه بفرمایید ،

همونطور که ملاحظه میفرمایین موج سوم تمام شده و در موج چهارم قرار داریم ،این موج حالت کامپلکس داره و تا کنون WXY رو طی نمود و سپس خط روند میان مدت رو به سمت بالا شکست (خط سبز رنگ) اما بعد از پول بک ،چند روزی در بالای این خط دوام آورد منتها متاسفانه مجددا به زیر این خط سقوط کرد و در حال ظاهرا کندل آخر بازگشتی به این خط روند داشته و نتوانسته از آن عبور کند و فعلا حکم پول بک به این خط داشته است ،با نزول شاخص و شکستن این خط روند از طرفی و شکستن کانال صعودی قرمز رنگ بلند مدت از طرف دیگر ،اولین آلارم نزول شاخص صادر شده است و اگر نتواند طی روزهای آینده مجددا خود را به بالای این خط برساند باید منتظر نزول بیشتر شاخص بود .

اما اگر آر اس آی هفتگی را بررسی نماییم ،چندی پیش شاهد بودیم خط روند داخلی این اندیکاتور به سمت پایین شکست که علامتی دال بر نزول شاخص بود(شماره 1 سبز رنگ) و طی صعود اخیر شاخص نیز تنها این خط لمس شد(شماره 2 سبز رنگ) و یکی از شروط بازگشت روند صعودی شکستن این خط رو به بالا بود که این اتفاق نیوفتاد و به نقطه فعلی (شماره 3 سبزرنگ) رسید و تنها بازگشت چند هفته گذشته پول بک بر این خط بود ،برای اینکه به صعود ادامه دار شاخص برسیم باید شاخص بتواند این خط را بشکند و از آن عبور نماید و اگر این اتفاق نیوفتد این نیز دلالت بر نزول بیشتر شاخص دارد .
                                اما اگر جمع بندی بر عرایض بالا داشته باشم ،اینگونه خواهد بود که ،فعلا با شکستن خط روند نزولی اولین علامت نزول بیشتر اتفاق افتاده است اگر شاخص نتواند خود رو به بالای این خط برساند نزول بیشتر اتفاق خواهد افتاد اما فرض را بر این بگذاریم با توجه به افزایش قیمتهای جهانی در آخر هفته شاخص بتواند خود را به بالای این خط برساند ،باز تا زمانی که خط سورمه ای و آر اس ای هفتگی را رو به بالا نشکند توقع صعود پایدار از شاخص وجود ندارد.
                                اما با توجه به وضعیت جهانی حتی اگر در کوتاه مدت سعی در حفظ شاخص شود در میان مدت این امر بسیار بعید میباشد ،لذا بهتر است در معاملات دقت نظر بیشتری مبذول شود علی الخصوص سهام وابسته به قیمتهای جهانی ........

با آرزوی موفقیت برای دوستان

نظر

در حال کار...
                                X