جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
    واقعا با توجه به وضعیت ترامپ و آینده بازار
    ورود خیلی سخته
    تصمیم گیری برام مشکل شده
    از دوستان اگه کسی نظری داره خوشحال میشم ما رو تو نظرش سهیم کنه

برای شما که تردید به ورود در این بازار را دارید که البته به حق هم می باشد 2 حالت وجود داره 1 اینکه صبر کنید شاخص کل از مقاومت 81 هزار عبور کنه شاخص کل تا نتواند از این مقاومت عبور کند

دوباره ریزشی میشه دوم هم اینکه صبر کنبد تا ترامپ اظهار نظر خود را در مورد توافق هسته ای اعلام کنه تا بعدا تکلیف بازار روشن بشه اگر خواستید وارد بشوید در مورد مقاومت شاخص کل

زیاد در گیر نشوید چون افراد سازمان سیاه بورس ایران راحت از مقاومت 81 هزار واحد عبور می کنند شما هم با سهم خوب و بنیادی وارد بشوید من هم سهم نمی شناسم !!! با تشکر
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
      واقعا با توجه به وضعیت ترامپ و آینده بازار
      ورود خیلی سخته
      تصمیم گیری برام مشکل شده
      از دوستان اگه کسی نظری داره خوشحال میشم ما رو تو نظرش سهیم کنه
      وارد نشو ...اگر واردم میشی به دید نوسان وارد شو...ولی به نظر من بازار صعودیه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        من هم دنبال خرید دی هستم.
        همین طور افزودن به
        وقوام.
        (همین طور فروش
        دماوند هنگام گشایش دی)
        =============
        پیش تر گفته می شد بانکی ها را قرار است پایین باز کنند (مثل پالایشگاهی ها)، الان با این حرف آقای معاون بورس دیگر مطمئن شدیم.
        وپاسار و وسینا سود تقسیمی داشتند در مجمع،

برای سال بعد هم سود تقسیمی دارند !

Eps فعلی آنها هم به مراتب بالاتر از Eps وبصادر و تجارت و وبملت است !

تازه وبصادر و تجارت و وبملت سود تقسیمی در مجمع نداشتند و با این ذخیره هایی که برایشان گرفته اند سال بعد هم احتمال بسیار زیاد سود تقسیمی ندارند !!!

حالا وقتی وپاسار و وسینا در رنج 100-120 هستند ! وبصادر و تجارت و وبملت را چه قیمتی باید بدهد بازار !؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          وپاسار و وسینا سود تقسیمی داشتند در مجمع،

برای سال بعد هم سود تقسیمی دارند !

Eps فعلی آنها هم به مراتب بالاتر از Eps وبصادر و تجارت و وبملت است !

تازه وبصادر و تجارت و وبملت سود تقسیمی در مجمع نداشتند و با این ذخیره هایی که برایشان گرفته اند سال بعد هم احتمال بسیار زیاد سود تقسیمی ندارند !!!

حالا وقتی وپاسار و وسینا در رنج 100-120 هستند ! وبصادر و تجارت و وبملت را چه قیمتی باید بدهد بازار !؟
          سلام
          حالا چند می خواهند بدهند را که من نمی دانم...
          ولی مثلا اگر وبصادر را 850 بدهند فکر کنم خیلی برای خرید عالی است.
          همین طور وبملت 1950 ریالی و وتجارت 900 ریالی...
          =================
          این را هم در نظر داشته باشیم سودی که با یک مصوبه رفته با یک مصوبه دیگر می تواند بازگردد.
          چه می دانم مثلا اجبار به فروش املاک.
          =================
          البته در بانکی ها من دنبال بانک دی هستم... و فکر می کنم بتوان امسال ازش 100 درصد گرفت...
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

مس دارد افت دیروز را جبران می کند...
            تا الان نصفش را آمده بالا...

دوستانی که با mt4 کار می کنند: کارگزاری trade24 قیمت کالاها را خوب نشان می دهد:

تصویر بالا قاب زمانی 5 دقیقه بود! یک دقیقه ای هم دارد! ماهانه هم دارد! و قیمت ها را از سال 2008 نشان می دهد.
            کارگزاری ava هم خوب است.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

سلام
              =================
              این را هم در نظر داشته باشیم سودی که با یک مصوبه رفته با یک مصوبه دیگر می تواند بازگردد.
              =================
              البته در بانکی ها من دنبال بانک دی هستم... و فکر می کنم بتوان امسال ازش 100 درصد گرفت...
              حالا بحث قیمت سهام یک چیز است و بحث وضعیت شرکت چیز دیگری است !

اینکه وقتی به شرکت و سهامدارانش آسیب وارد شده چرا می خواهند به بازار و شاخص کل آسیبی وارد نشود !!! این مهم است !

یعنی تزریق توهم به بازار ! که همه چی خوب است و ....

مثل کاری که دولت در این چند سال در اقتصاد کرده است ! تزریق توهم به اقتصاد ! حالا برخی اسمش را گذاشته اند امید ! و توجیهاتی می کنند !!!

با همین توهمات ! یا امید ! وضعیت سود شرکتها به کمترین مقدار از اواسط سال 92 رسیده ! و شاخص به بالاترین مقادیر نسبت به آن موقع !

حالا باید دید کی باز می کنند !

وبملت و تجارت با اینکه مجمع برگزار کردند اما هنوز صورتهای مالی اصلاح شده را نداده اند !

برای همین به صادرات گفته اند اول صورتهای مالی را اصلاح کن ! بعد مجمع را برگزار کن !

صادرات هم ظاهرا تا اواسط آذر برگزار می کند !

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

بنظر من بانکها تنها گروه از بنگاه های اقتصادی هستند که در ایران هرگز زمین نمی خورن و با زیان مواجه نمی شن
                پس بی دلیل نیست اگر بگیم که بنیادی ترین گروه بازار بورس ایران هستند(جهش نجومی سود آوری ندارن و از اون طرف هم یکباره سود رو به زیان تبدیل نمیکنند)
                دلیل فشار فعلی به بانکها فقط یک الزام و بخشنامه بانک مرکزی به بانک هاست که به نظر من به نفع بانکها تموم میشه

اما اینکه ..........ها بخان بازگشایی بانکها رو مقارن با افزایش شاخص ساز ها بکنن در جهت فریب افکار عمومی کار بسیار کثیفی است.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

تصویر بالا قاب زمانی 5 دقیقه بود! یک دقیقه ای هم دارد! ماهانه هم دارد! و قیمت ها را از سال 2008 نشان می دهد.
                  کارگزاری ava هم خوب است.
                  سلام اگه امکان داره لینک بزارید مثلا لینک همین نمودار مس را
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

کارگزاری ava هم خوب است.
                    از نمودارها به نظر میاد در مس هنوز سفته بازی و هیجان هست !

بعد از انتخابات آمریکا نوسانات در بازارها روبه کاهش هست فعلا !

و جابجایی بین بازارها کم کم داره به حالت طبیعی برمیگرده !

6000 رو که به دلیل هیجانات بود نتونست حفظ کنه، حالا ببینیم 5500 رو میتونه نگه داره یا نه

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      سلام اگه امکان داره لینک بزارید مثلا لینک همین نمودار مس را

این عکس که از صفحه ی نرم افزار متاتریدر4 گرفته شده ولی پیوند ِ کارگزاری trade24 این است:

البته فکر کنم لازم نباشد در سایتش ثبت نام کنید!
                      اگر درست خاطرم باشد من در متاتریدر این کارگزاری را جستجو کردم و یک حساب Demo همانجا بهم داد...

===================

الان هم مس دارد نوسان های جالبی می کند... و جالب تر اینجا است که چقدر بالا پایین شدن های فملی سریع با قیمت مس هماهنگ می شود! (مردم همه این کاره اند انگار!)

عکس نرم افزار:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        از نمودارها به نظر میاد در مس هنوز سفته بازی و هیجان هست !

بعد از انتخابات آمریکا نوسانات در بازارها روبه کاهش هست فعلا !

و جابجایی بین بازارها کم کم داره به حالت طبیعی برمیگرده !

6000 رو که به دلیل هیجانات بود نتونست حفظ کنه، حالا ببینیم 5500 رو میتونه نگه داره یا نه

الان در موقعیت خیلی خاصی هستیم.
                        این خط افقی که قیمت فعلی باشد را نگاه کنید. یعنی 5530

با چندین قله و دره در سابقه نمودار هماهنگ است و خیلی مقاومت مهمی می باشد...
                        اگر بشکند شاید من فملی بخرم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

این عکس که از صفحه ی نرم افزار متاتریدر4 گرفته شده ولی پیوند ِ کارگزاری trade24 این است:

البته فکر کنم لازم نباشد در سایتش ثبت نام کنید!
                          اگر درست خاطرم باشد من در متاتریدر این کارگزاری را جستجو کردم و یک حساب Demo همانجا بهم داد...

===================

الان هم مس دارد نوسان های جالبی می کند... و جالب تر اینجا است که چقدر بالا پایین شدن های فملی سریع با قیمت مس هماهنگ می شود! (مردم همه این کاره اند انگار!)

عکس نرم افزار:

به نظر من جابجا شدن قیمت سهام با قیمت مواد اولیه با این شدت خیلی درست نیست !

اما خوب به قول برخی دوستان بازار است دیگر ، رفتارهایی دارد !

تداوم صعود و نزولهای شارپی ! نشون میده هنوز جهتگیری قیمتی کاملا مشخص نشده !

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

نماینده مردم گرگان و آق‎قلا در مجلس:

غفلت مدیران دولت تدبیر مانع پیشرفت پتروشیمی گلستان شد

نماینده مردم گرگان و آق‎قلا در مجلس شورای اسلامی یکی از مهمترین دلایل عدم پیشرفت فیزیکی پتروشیمی گلستان را در غفلت مدیران دولت تدبیر و امید در این استان ذکر کرد.
                            به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پاسرو، حجت‎الاسلام سیدعلی طاهری در همایش حضور که در گرگان برگزار شد، افزود: عده‎ای عدم توفیق پروژه پتروشیمی گلستان را در زیرسوال بردن نمایندگان استان و امثال طاهری می‎دانند در حالی که عدم حمایت مسئولان گلستان مانع تحقق این پروژه شده است.
                            وی با اشاره به عدم حمایت مسئولان استان در تحقق این پروژه تصریح کرد: مدیران گلستان به دروغ به رئیس‎جمهور و وزیر نفت گفتند که پتروشیمی گلستان به صرفه نیست، زمانی ما متوجه شدیم وزیر نفت مخالف است لذا از آنها خواستیم برای حصول اطمینان از وضعیت پتروشیمی گلستان، بازرس بفرستند تا پس از بازرسی نتیجه مشخص شود.
                            نماینده مردم گرگان و آق‎قلا مجلس شورای اسلامی افزود: عقیده ما این بود که اگر بازرسان مقرون به صرفه نبودن پتروشیمی گلستان را تائید کنند به سهامداران اعلام کنیم تا نسبت به دریافت سهام خود اقدام کنند اما آنها پس از بازرسی به وزیر نفت نامه نوشتند که به سه دلیل پتروشیمی گلستان بهترین شرایط را در کشور دارد.
                            طاهری با اشاره به متوقف شدن چندین پروژه پتروشیمی در کشور خاطرنشان کرد: آنها گفتند اگر قرار باشد وزارت نفت یکی از پروژه‎های پتروشیمی را ادامه دهد باید از پتروشیمی گلستان نیز به سه دلیل حمایت شود.
                            وی گفت: برخی سایت‎های پتروشیمی در کشور به دلیل مشکل آب، مشکل گاز و مشکل صادرات متوقف شده است اما سایت پتروشیمی گلستان به دلیل اینکه کنار دریای خزر قرار دارد، کنار خط اصلی لوله گاز است و لب مرز قرار گرفته و خط آهن نیز وصل شده است لذا بهترین شرایط را دارد، بازرسان این مطالب را ارائه کردند و نظر وزیر نفت تغییر کرد.
                            سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی بحث سفر استانی آقای روحانی به گلستان مطرح شد فرصت را غنیمت شمردیم تا پتروشیمی جزو پروژه‎های سفر قرار بگیرد لذا در نهاد ریاست جمهوری جلسه گذاشتیم نهاد نیز این موضوع را قبول کرد، خرسند بودیم وقتی رئیس‎جمهور این پروژه را جزو مصوبات سفر اعلام کنند مدیران ناچار می‎شوند برای تحقق این پروژه تلاش کنند.
                            طاهری ادامه داد: اما یک روز مانده به سفر رئیس‎جمهور به گلستان دیدیم که مدیران استان به تهران رفته و پروژه پتروشیمی را از پروژه‎های سفر خط زدند، هیئت دولت در استانداری گلستان تشکیل شد، آقای نورمفیدی ابتدا اعتراض کردند که چرا پتروشیمی جزو پروژه‎های سفر نیست، نمایندگان استان نیز اعتراض خود را نسبت به این موضوع اعلام کردند.
                            وی با اشاره به اینکه استاندار گلستان در جلسه مذکور وعده پیگیری دادند، ابراز کرد: آقای استاندار در مقابل رئیس‎جمهور و در مقابل حدود 2 میلیون جمعیت استان گلستان که برنامه را از سیمای استانی پیگیری می‎کردند قول داد که پتروشیمی را پیگیری می‎کند.
                            سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خطاب به استاندار گفت: شما که استاندار دولت آقای روحانی هستید و به ایشان قول پیگیری دادید اکنون به مردم اعلام کنید که بعد از سفر استانی رئیس‎جمهور به گلستان چه اقدامی انجام دادید آیا یک نامه برای پیگیری این پروژه نوشته‎اید؟.

طاهری به دلایل مخالفت مسئولان استان با پتروشیمی اشاره کرد و گفت: آنها در جلسه‎ای خصوصی اعلام کردند که پتروشیمی در دولت احمدی‎نژاد کلنگ‎زنی شده و به ما مربوط نمی‎شود، آری استان گلستان با این وضعیت رشد نخواهد کرد.

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

سلام
                              =================
                              =================
                              سلام،

به نظرم برای شما که به دنبال خرید صادرات 850 ریالی هستید، وخارزم گزینه بهتری است،

دلایل:

-سقف تعدیل شده صادرات 130 تومان و وخارزم 170

- سرمایه صادرات 5 برابر وخارزم، پس سهم سنگین تری برای صعود است.

- وخارزم دنباله رو صادراته، یعنی اگر قرار باشه وبصادر رشد کنه پیشاپیش میدوه
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک بار جناب نوام چامسکی و یک بار هم جناب اروم بورس پیشنهاد دادن در این جستار...
                                کاش آن کار را می کردیم...

مثلا یک نفر
                                قیمت های جهانی را روزانه بررسی می کرد،
                                یک یا دو نفر
                                مجمع می رفتند و اطلاعات آنجا را ارائه می کردند،
                                یکی دو نفر روزانه نماد ها را از نظر
                                نموداری بررسی می کردند،
                                خانم مینوی هم که الان اطلاعات
                                کدال را درج می کنند. @};-
                                دو سه نفر هم
                                داد و ستدهای روزانه ی صنعت های مختلف بورس را بررسی می کردند...
                                یکی دو نفر
                                اخبار مهم و تاثیر گذار سه چهار تا خبرگزاری را در جستار های مرتبط درج کنند و حتی المقدور خلاصه ای ازش بنویسند و یا حتی سعی کنند آثار آن خبر را در مورد نماد بررسی کنند...
                                یک نفر
                                اوضاع بین المللی و تحولات اقتصادی و نیز تحولات سیاسی تاثیر گذار بر اقتصاد ایران...

انصافا یک نفر نمی رسد همه کارها را با هم انجام دهد.

=====================

هر چند...
                                من خودم فقط کار خودم را می فهمم و قبول دارم... مثلا بهترین تحلیلگر نموداری هم تحلیل ارائه کند (مثلا جناب فرشیدیو که قبولش دارم) باز من باید خودم یک بار دیگر بنشینم بررسی کنم... یا گزارش مجمع، باید خودم حتما بروم با مدیران شرکت ها چهره به چهره صحبت کنم و میمیک صورتشان را هنگام گفتن مسائل مختلف نگاه کنم و زبان بدنش را بخوانم...
                                و باز هم هر چند... من
                                خودم حاضر نیستم همه ی اطلاعاتی را که سخت به دست آورده ام و مهم است (مثل فرمول های تکنیکالی خاص در آمی بروکر و متاتریدر و متلب و یا همین اطلاعات خاص که در مجامع می شنوم) را همین طوری و بی چشم داشت ارائه کنم... :) /:.tonguesmiley:./

ولی باز این موارد به عنوان
                                پیشنهاد اولیه بررسی یک نماد بد نیست... مثلا اگر من ببینم در جستار کسرا در مورد نحوه ی داد و ستدش چیزی نوشته شده می توانم متوجه شویم، حواسمان را جمع کنیم و پی گیر بشوم...

=====================

البته الان هم این کار دارد انجام می شود... ولی چون مسئولیت و تعهدی نیست
                                معلوم نیست که اگر در نمادی اتفاقی بیافتد در جستارش کسی اعلام می کند یا نه؟ ای بسا کسی سهم را داشته باشد و پی گیرش باشد و مطلبی را درج کند... ای بسا هم کسی مطلبی درج نکند...

ولی اگر کسی مسئولیت را بپذیرد فرق می کند.
                                مثلا بگوید امروز یا این هفته من آمار داد و ستد گروه قندی را بررسی می کنم و اگر اتفاقی خاص افتاد (مثل خرید و فروش حقیقی و حقوقی کله گنده) در جستار مرتبط با نمادش (قمرو/قچار/قپیرا...) درج می کنم، یا فلان خبرگزاری ها را این هفته من بررسی می کنم...

حالا این به عنوان پیشنهاد باشد اینجا تا بعدا بررسی اش کنیم.

یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X