جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    یاد روزهای مذاکرات افتادم
    /:.yead.:/
    یاد شاخص 57 هزار افتادم
    /:.yead.:/
    و ...............
    اگه بلوك نميزدن 57 هزار رو هم ميديد. در حقيقت بيشتر سهم ها به اندازه همون شاخص 57000 سقوط داشتند. خدائيش من به ديده سرگرمي باهات بحث ميكنم وگرنه اصلا وزنه اي نيستي /:.yead.:/ ولي جدا بيا و عكس شير رو بردار بجاش سنگ پا بزار. :.thumbsupsmileyanim

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در این چند هفته اخیر شاهد افزایش سفته بازی رو سهمهای کوچک بازار بودیم...ولی بنظرم با فاصله گرفتن قیمت این سهمها از کف قیمتی حجم فروش بالا میره و سهامدارها بیشتر تمایل به فروش پیدا میکنند...و از طرف دیگه از جذابیت اونها برای خرید هم کم میشه...از طرفی قیمت نفت خیلی اهمیت داره و در حال حاظر نزدیک شده به کف قبلی....حجم معاملات پایین و نبود حمایت کافی از بازار و شفاف نبودن بازار هم مزید بر علت شده...من اصلا صلاح نمیدونم کسی تو این موقعیت سبد تشکیل بده...صبح هم گفتم نهایتا 20 درصد سرمایه باید درگیر باشه.

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

به گزارش فارس، بازار سهام امروز بازاری کم رونق و با حجم محدود معاملات سهام بود که با نگرانی نسبت به آینده همچنان به دنبال اقدام عملی از سوی متولیان بازار سرمایه است، با توجه به کاهش حجم درآمدهای پیش‌بینی شده شرکت ‌ها اکنون این نگرانی وجود دارد که شاخص کل بورس با تداوم افت ارزش به مرز 56 هزار واحدی سقوط کند.

به دید گاه نظر خواننده گان تحلیل خبر گزاری فارس و جواب خود خبر گزاری فارس توجه کنید جالبه !!

ناشناس
        13:24 چهارشنبه 27 آبان 1394
        یه جوری نوشتین روز سقوط ۱۴۲ واحدی بورس انگار که هر روز داره ۱۰۰۰ واحد افزایش پیدا می کنه امروز کاهش پیدا کرده یهوییی!

اذری در پاسخ به "ناشناس"
        ... عزیزم این مدیران بورس باهماهنگی شرکتها میخواهند مردم را انقدر خسته کنند تا مردم سهمی که 4000تومان خریده صد تومان بفروشند وبرند و اقایان مدیران بورس و شرکتها دوباره با سناریو جدید مردم را تشویق به سرمایه گزاری کنند و سهامی که از مردم صد تومان خریده اند دوباره 4000تومان به مردم بفروشند و بعد به مردن اعلام کنند قیمت ها حبابی هستند- عجب مدیرانی داریم. مگه نه -اذری پاسخ
        15:59 چهارشنبه 27 آبان 1394

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          آقا شیره بلاخره شما طرفدار رشد شاخص هستی یا نزول شاخص همراه با تابوک زنی طیب نیا و شرکاء ؟
          من میگم شاخص باید با واقعیت جلو بره
          همین شاخص را با محاسبات بریم جلو الان باید حدود 50 هزار باشه نه 63 هزار . کسر سود مجامع و عدم تاثیر پذیری روی شاخص و ..........
          وقتی با بلوک شاخص را غیرواقعی نشون میدن چرا دوستان همش در حال نقاشی شاخص هستن !!!!
          طیب نیا و شرکا هم مثل تمام دولت های قبل همگی ..........

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

همین دو هفته پیش بود در خبری خواندم یک شرکت بزرگ در امریکا قیمت عرضه اولیه 16 دلار.

مگه ما امثال این شرکت ها نداریم هلدینگ خلیج فارس . یا شبندر . و امثال اینها.

روز اول وزیر نفت چی گفت . چرا در سال های گذشته پالایشگاها و پتروشیمی ها ارزان عرضه شده.

هر موقع وزیر اقتصاد صحبت نمود . گفت وقت خرید سهام هست.

در دوره قبل اقای احمدی نژاد میگفت قدر سهام با ارزش خودتونو بدانید . یه تحلیل گر همه خبر چه گذشته و جدید مد نظر قرار میده.
            آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2015/11/19, 00:06.

نظر

• پویا سرمایه
              عضو عادی
              • Jun 2025
              • 135

بازار تو کف قیمتیست...سهام در نهایت 5 الی 10درصد دیگه ریزش دارند...به شخصه سبد بنده فاذر کگاز...پلوله...278..فاراک255...ثشرق130...حتاید539. ...خمحور117...شکربن 300تومنی...پترول....تو این قیمتها بستم...اعتبارم هم منتظر وانصا ر216تا205تومنی و سمگا 740تا710تومنی هستم.....هفته دیگه جلسه شورای پول و اعتباره....و 24 آذر گزارش آمانو.....مطمین باشید حداقل بازار 10تا 15 درصد در همین آذر ماه سود میده.....برای بهمن و اوایل اسفند ماه هم بازار به نظرم بره کشون هست......
              آخرین ویرایش توسط پویا سرمایه؛ 2015/11/19, 00:31.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                من میگم شاخص باید با واقعیت جلو بره
                همین شاخص را با محاسبات بریم جلو الان باید حدود 50 هزار باشه نه 63 هزار . کسر سود مجامع و عدم تاثیر پذیری روی شاخص و ..........
                وقتی با بلوک شاخص را غیرواقعی نشون میدن چرا دوستان همش در حال نقاشی شاخص هستن !!!!
                طیب نیا و شرکا هم مثل تمام دولت های قبل همگی ..........

کاملا درست و منطقی می باشد قیمتها سهام هم برابری ممکنه در حدود شاخص 55 هزار واحد حالا با افزایش سرمایه ها و ریزش شدیدی که داشتند
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  صبح هم گفتم نهایتا 20 درصد سرمایه باید درگیر باشه.
                  من ميگم 20 درصد هم زياده. اينقدر بايد سهم داشته باشي كه اگر هم صفر شد خيالي نباشه. اصلا اوضاع خرتوخري شده. بورس رو هيچ وقت اينقدر بي صاحب نديده بودم. بعضي روزا با دوستان خاطرات سال 92 رو مروز ميكنيم. سهم هاي شلرد و ممسني و كازرون و... هر چي ميگفتيم ايهاالناس اينا بيابونه ميگفتن تو نگاه كن ما چجوري سود ميكينم. حالا خيلي هاشون ديگه اسم بورس مياد فرار ميكنن. من اگه 30 سال ديگه هم تو بورس باشم بازم يك شاگردم همين. هيچ كس نبايد ادعا كنه.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

ظاهرا ثامن الحجج به فنا رفته. مراقب بانكها باشيد. بانكها ستون اقتصاد هستن. بعضي سهم ها هم بانكي نيستن ولي وابسته هستن.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

شايد شما هم كانال كاميار فراهاني رو دنبال ميكنيد. اگر هم خودش اينو ميخونه بدونه كه اون دوربين مخفيش خيلي چيزه مسخريه بود. يعني چي ميخواي بگي خيلي معروفي ؟ برو بابا . كلاس تالار بورس كه همش خالي بود. مترجم كتاب جان مورفي. بابا خود جان مورفي اينقدر ادعا نداره. اصلا تكنيكال كيلو چند. والا من خودم چند تا كتاب وارن بافت و گراهام رو لاتينش رو خوندم حالا بايد ادعا كنم. مردي برو اجراش كن ديگه اين بچه بازيا چيه.

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

اکبری جونم درد و بلایت در مغز سر زالوصفتان بخورد.انشاالله با آمدن بودجه و لغو تحریمها زالوصفت بازی کم بشود چرا؟ چون هرگز در ایران تمام نمیشود لااقل کم بشود و بعد بورس هم شلوار خودش را بالا بکشد و این ضررها که زده است لااقل صفر کند.یک نفر چند ماه پیش که نیت خیر هم داشت گفت فایرا بخر که کمریسک میباشد و من هم خریدم. طلبکار هم نیستم مثل بعضی ها اما حالا فایرای زالوصفت از هر پرریسکی پر ریسکتر بوده است و هم سر خودش کلاه کشیده شده و هم کلاه سر من رفته است.انشاالله مدیران فایرا خیر نبینند اگر با حقه بازی میخواهند سود سال پیش را بلنبانند و خون سهامداران را در شیشه کنند. زنم حالا مسخره بازی درآورده که چقدر گفتم این پولها را بگذار در بانک. من هم گفتم انگار قمار باز بودم و میخواهم بخشی از مالم را قبل از مرگم خودم آتش بزنم.اما در حقیقت حق با او میباشد.
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          آقا شیره بلاخره شما طرفدار رشد شاخص هستی یا نزول شاخص همراه با تابوک زنی طیب نیا و شرکاء ؟
                          راکون خان برخی معلوم نیست چه میگویند و خودشان هر روز حرفهای متناقض میزنند.من اسم نمی آورم که بعد با من دهن به دهن نشوند اما مواظب فحاش ها باش که مثل رگبار عوض مهربانی فحش میدهند باش.یک عمس راکون هم در اینترنت دیدم که انشاالله گیر ندهند و چیزی نگویند.چون دوست داری اینجا میگدارم. http://up.boursy.com/uploads/2013-10...60499ef31d.jpg
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

من نمیدونم چرا هیچکس بازار پول را نمیبینه که اینقدر نابسامان هست...صبر میکنیم تا گزارش 9 ماهه بانکها بیاد و اونموقع عمق فاجعه را میبینیم...همه نشستند یک خط میکشند اگر چارت شاخص به اون خط رسید یعنی قراره کل اقتصاد مملکت زیرو رو بشه و بازار سرمایه هم منتفع بشه...این شاخص را از بس بلوک زدند والله دیگه اسمش شاخص نیست...ناشاخص هستش...این چارت اصلا اصالتی برای تحلیل نداره....

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                              ظاهرا ثامن الحجج به فنا رفته. مراقب بانكها باشيد. بانكها ستون اقتصاد هستن. بعضي سهم ها هم بانكي نيستن ولي وابسته هستن.
                              یکی از اشنایان ما در اصفهان رفته امروز صبح پولش را بگیره...از 100 تومن پول ...20 تومن بهش دادند و گفتند فعلا پول نیست...تا اخر سال از این قسم موسسات و بانکها زیاد خواهیم داشت...بانک پارسیان هم چند وقت دیگر به فنا خواهد رفت

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                                یکی از اشنایان ما در اصفهان رفته امروز صبح پولش را بگیره...از 100 تومن پول ...20 تومن بهش دادند و گفتند فعلا پول نیست...تا اخر سال از این قسم موسسات و بانکها زیاد خواهیم داشت...بانک پارسیان هم چند وقت دیگر به فنا خواهد رفت
                                بانك آينده.پارسيان.قوامين.گردشكري.مهراقتصاد و.... صورتهاي ماليشون بد خرابه. مراقب بايد بود چون حتي بانكها هم ضمانتي ندارن. البته بعيده فعلا گندش در بياد چون خيلي براي مملكت گرون تموم ميشه. فرضا هجوم ملت براي گرفتن پولاشون مثل يونان.
                                بورس هم يا بايد سهم پدرمادر دار بنيادي بخري كه حالا اسم نبرم بهتره. يا اينكه حس ميكنم يك جريان ميخواد وارد بازار پايه بشه مخصوصا رو سهم هاي كوچيك مثلا 150 ميليون سهمي كه براحتي ميشه چند برابر بشه. تو همين چند روزه بصورت واضحي پول تو بازار پايه اومده.
                                بازاهاي رقيب هم مثل ملك اصلا ول معطل هستن يعني صدرحمت به بورس. كسي بخواد ملك بفروشه بيچاره ميشه. طلا هم هر روز بدتر از ديروز.

نظر

در حال کار...
                                X