جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    من هر بحثی رو به احمدی نژاد و روحانی وصل نمیکنم !

اما مسایل سیاسی بی ارتباط با بسیاری از اتفاقات اقتصادی نیست !!!

منم نگفتم احمدی نژاد دوباره میاد یا گروهها میپذیرن یا .... اصلا همچین بحثی نداشتم !

من گفتم آن زمان چون بحث ورود احمدی نژاد بود پول سیاسی در بازار عقب کشید ! که شواهد و قراینش هم موجوده !

الانم نگفتم چون احمدی نژاد میخواد بیاد باز پول سیاسی عقب نشینی کرده ! گفتم در داخل فعلا نوعی سرگردانی سیاسی هست !

اما پول سیاسی به همه جریانات اعتماد نمیکنه ! اینکه ساده و واضح هست !

حالا اینکه شما معتقدی یه جریانی در فضای سیاسی کشور تاریخ مصرفش تموم شده یا نشده نظر شماست ! و البته ربطی هم به آن چیزی که من اشاره کردم نداشت !

در مورد تاریخ مصرف جریانات سیاسی ممکن است افراد دیگری نظر دیگری داشته باشند !
    شما بحث من رو تغییر دادید من گفتم احمدی نژاد ، اما جریان سیاسی مرتبط با وی به این راحتی از بین نمی ره ، اما دقت کنید متاسفانه کشور ما شخص محور هست نه جریان محور ، و با حذف شخص به هر دلیلی آن جریان به شدت ضعیف می شود
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35710

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      شما بحث من رو تغییر دادید من گفتم احمدی نژاد ، اما جریان سیاسی مرتبط با وی به این راحتی از بین نمی ره ، اما دقت کنید متاسفانه کشور ما شخص محور هست نه جریان محور ، و با حذف شخص به هر دلیلی آن جریان به شدت ضعیف می شود
      خوب این حرف شما که نشون میده من بحث شما رو تغییر ندادم !

شما معتقدید حذف شخص ! تضعیف شدید جریان مرتبط با اون هست !

اما به نظر من همیشه حذف شخص منجر به حذف جریان نمیشه !

اگر احمدی نژاد یا هر شخصی به هر دلیلی محبوبیتی داره، هم نظام هم جریانات دیگر به دنبال بهره برداری از اون جریان هستند !

نه در ایران در همه نظامهای سیاسی همین است !

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

خوب این حرف شما که نشون میده من بحث شما رو تغییر ندادم !

شما معتقدید حذف شخص ! تضعیف شدید جریان مرتبط با اون هست !

اما به نظر من همیشه حذف شخص منجر به حذف جریان نمیشه !

اگر احمدی نژاد یا هر شخصی به هر دلیلی محبوبیتی داره، هم نظام هم جریانات دیگر به دنبال بهره برداری از اون جریان هستند !

نه در ایران در همه نظامهای سیاسی همین است !
        حالا اینکه شما معتقدی یه جریانی در فضای سیاسی کشور تاریخ مصرفش تموم شده یا نشده نظر شماست ! و البته ربطی هم به آن چیزی که من اشاره کردم نداشت !

بحث خیلی واضح هست تضعیف با خذف متفاوت است ، نظام دیگه دنبال ایشان نخواهد بود چون ریسک زیادی برایش داره ، البته دزست یا غلط بودنش بحث دیگری است.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35710

بحث خیلی واضح هست تضعیف با خذف متفاوت است ، نظام دیگه دنبال ایشان نخواهد بود چون ریسک زیادی برایش داره ، البته دزست یا غلط بودنش بحث دیگری است.
          منم اصراری ندارم که بگم نظام دنبال ایشون هست ! یا نیست ! یا الان نیست بعدا خواهد بود ! یا بعدا هم نخواهد بود ! ....

ولی اینکه شما میگید تموم شده ! بنده موافق نیستم !

حالا در آینده باید نشست و دید نظام خواهان هست یا نیست یا تموم شده یا نشده !

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35710

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            یک مقدار فملی خریدم به خاطر قیمت مس:

(قاب زمانی 15 دقیقه است)

جناب محمدحسین، به نظر شما تغییر قابل توجه در قیمت اونس جهانی (بالا یا پایین) در شرایط فعلی چه تاثیری روی قیمت مس و بقیه فلزات خواهد گذاشت ؟

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

بعید است که خود ترامپ به این زودی در باره ایران اظهار نظر کند ، به نظرم مدتی ایران را بلاتکلیف بگذارد . که این برای ایران خیلی بد است . فقط اعوان و انصارش همان تهدید های فبلی را خواهند کرد . در بورس فعلا به این مسئله خیلی نباید توجه داشت.
              ببینید بازار و مخصوصا گروه خودروی باید تکلیف خود را با ترامپ روشن کنه که آیا ترامپ بعد از به دست گرفتن قدرت تحریم ها جدید امضا می کنه که باعث بشه همین

قراردادهای مخفی گروه

خودرو با اروپایی ها لغو بشه یا خیر آیا تحریم های جدید علیه ایران وضع می کند که باعث به همین خوردن برجام بشه و مانع ورود سرمایه گذاران اروپایی به ایران

یا خیر
              همه این موارد نمی تواند زیاد زمان ببرد حداکثر 3 ماه بعد از به دست گرفتن پست

ریاست جمهوری امریکا شفاف میشه
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

جــــو بــــازار

بنظرم...بنیرو...بشهاب...شکربن....را تو واچ داشته باشید....
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  ببینید بازار و مخصوصا گروه خودروی باید تکلیف خود را با ترامپ روشن کنه که آیا ترامپ بعد از به دست گرفتن قدرت تحریم ها جدید امضا می کنه که باعث بشه همین

قراردادهای مخفی گروه

خودرو با اروپایی ها لغو بشه یا خیر آیا تحریم های جدید علیه ایران وضع می کند که باعث به همین خوردن برجام بشه و مانع ورود سرمایه گذاران اروپایی به ایران

یا خیر همه این موارد نمی تواند زیاد زمان ببرد حداکثر 3 ماه بعد از به دست گرفتن پست

ریاست جمهوری امریکا شفاف میشه
                  به نظر می رسد تا چند ماه آینده بازار نوسانی روبه منفی بجزءدر سهام کوچک داشته باشیم مگر اینکه پولهای هدفمند برای رونق بازار وارد شود.
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

جناب محمدحسین، به نظر شما تغییر قابل توجه در قیمت اونس جهانی (بالا یا پایین) در شرایط فعلی چه تاثیری روی قیمت مس و بقیه فلزات خواهد گذاشت ؟
                    سلام
                    نمی دانم.
                    شما اگر چیزی در این زمینه می دانید بفرمایید.
                    =======
                    بگذارید الان یک بررسی بکنم:
                    طلا مربوط به این موارد می شود: ترس جهانی، سرمایه گذاری های بلند مدت یک کشور روی طلا، اینکه یک کشور بخواهد قدرت ارزش را بالا یا پایین کند، اینکه معدن جدید کشف شود یا معدن قدیمی از کار بیافتد، بلاهای طبیعی و جنگ، مسائل سیاسی و ...
                    ولی قیمت مس کاملا به تولید و مصرف مربوط می شود: اینکه فناوری جدیدی بیاید که نیاز به مس را کاهش دهد، اینکه کشور ها در طرح های بلند مدتشان بیشتر از مس استفاده کنند، اینکه معدن جدید کشف شود یا معدن قدیمی از کار بیافتد و بیشترین استفاده از آن باید مربوط به خطوط انتقال نیرو باشد.

حالا چه همبستگی ای میان مس و طلا می تواند وجود داشته باشد؟
                    خوب شاید یک توجیه این باشد: وقتی طلا می رود بالا یعنی مردم (دولت ها) فکر می کنند در صنایع و سهام نمی توانند پول مطمئنی به دست بیاورند و به همین دلیل شاید خرید و مصرف مس کاهش داشته باشد.
                    یعنی اینجا یک دلیل داریم که طلا و مس مثل الکلنگ با هم رابطه ی معکوس دارند.

رابطه ی دیگر در دلار و مس و دلار و طلا است. دلار و طلا با هم رابطه ی معکوس دارند. یعنی وقتی مردم از دلار (از سیاست های اقتصادی آمریکا) نا امید می شوند بیشتر رو به طلا می آورند. وقتی دلار بالا می رود یعنی وضع اشتغال و درآمد و ... در بزرگترین اقتصاد دنیا بهبود یافته... یعنی مصرف مس و کشیدن خطوط انتقال نیرو به درب کارخانه ها و ... باید بیشتر شود، یعنی قیمت مس باید بالا برود.

این دو رابطه ای بود که به ذهن من می رسد که البته دومی هم به گونه ای روایتی دیگر از همان اولی است.

با این توجیه، هر گاه طلا تغییر پیدا کند با یک فاصله ی زمانی زیاد و به صورت ضعیف و به صورت معکوس تاثیر روی مس خواهد گذاشت.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1837

جناب فریبرز امیدوارم که با کمترین زیان ممکن از این وضعیت بیرون بیای و اگر ضرری هم بود جبران بشه !

قبلا یادمه خودتون هم معتقد بودید در یک پستی که بازی خودرویی ها تمام شده !

البته آن زمان شرایط اینطور بود که عده ای از سیاسیون فکر می کردند احمدی نژاد می آید در انتخابات ! و روحانی نمیتونه پیروز باشه در 96 !!!

برای همین آن پول سیاسی ! که در خودرویی ها فقط ! می تازد کاملا عقب کشید مدتی ! و هیجانات خودرویی و ارزش معاملات هم کاهش یافت !

تا اینکه ماجرای نهی رهبری ! به قول دوستان رقم خورد !!!

بعد از اون و قبل از انتخابات آمریکا به نظر رسید که باز هم اون جریان به خودرویی ها برگشته !!!

که برخی سایتها هم از اون با عنوان بازگشت سفته بازان یاد کردن !!!

اما وضعیت فعلی انتخابات آمریکا ! و اینکه هنوز وضعیت سیاسی داخلی سرگردان هست و نمیدونه چه برنامه ای میخواد اجرا بشه ! باعث کم تحرکی پول سیاسی در بازار شده !

در حال حاضر کاهش ارزش معاملات و برنگشتن پولها به بازار ! تهدید بزرگی برای بازار محسوب میشه !

به نظرم در این شرایط ، اون جریان نباشه ! خودرو راحت زیر 300 هم میره !
                      شما بزرگوارید و ممنونم
                      خودرو، رو صرفا بخاطر انتخابات آمریکا و کلینتون خریده بودم و صرفا برای نوسان!، چون شانس من همواره اینطوری بوده اینبار هم بدشانسی یقیه من رو گرفت
                      راستش من فکر میکردم فقط رسانه میلی جمهوری اسلامی دروغ میگه اما با این اتفاق فهمیدم ظاهرا آسمان همه جا همین رنگ هست!!=((
                      توکل بر خدا دارم و از این بدترش هم دیدم!
                      ممنونم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• aminian
                        كاربر فعال
                        • Oct 2012
                        • 663

پاسخ : ✌استراتژی✌

من الان نقدم
                        واقعا نمیدونم الان زمان ورود مناسبی به بازار هست یا خیر؟؟؟؟
                        واقعا ریسکهای بازار زیاد شده
                        ولی شاخص رو با مهندسی نگه داشتن
                        گیجم برا یه تصمیم گیری درست

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          بنظرم...بنیرو...بشهاب...شکربن....را تو واچ داشته باشید....
                          سلام
                          از چه نظر می فرمایید؟ بنیادی؟ نموداری؟ خبر؟....

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                          من الان نقدم
                          واقعا نمیدونم الان زمان ورود مناسبی به بازار هست یا خیر؟؟؟؟
                          واقعا ریسکهای بازار زیاد شده
                          ولی شاخص رو با مهندسی نگه داشتن
                          گیجم برا یه تصمیم گیری درست

سلام دوست عزیز؛
                          مطمئن باش تمام کسانی که نقد هستند به شما می گویند نخر و تمام کسانی که سهامدار هستند به شما می گویند بخر!
                          خوب طبیعی است! خودشان قبلا همین کار را کرده اند و درست می دانند!
                          کسانی که بسیار حرفه ای هستند و بازده بسیار بالایی در سال دارند معمولا کم حرف می زنند و اگر بزنند به شما نمی گویند دقیقا چه می کنند... و کسانی که زیاد حرف می زنند و مداوم می گویند فلان بخر و فلان را بفروش معمولا در زیان هستند و صدایش را در نمی آورند...

منظور اینکه... پرسیدن از دیگران زیاد کاری نیست که با موفقیت همراه باشد...
                          ولی... هر چند... کاری است که باید آدم بکند! که خداوند فرموده "بشارت ده بندگان را... آنان که می شنوند سخن را و پیروی می کنند بهترین آن را...آنانند صاحبان خرد"
                          ================

من به عنوان یک نفر که تازگی ها خیلی بد می آورم و اصلا بازده خوبی نداشته ام و حتی یک ستاره ام را هم به تازگی از دست داده ام... دارم این را خدمتتان عرض می کنم: (دیگر خودتان نگاه کنید ببینید چقدر باید به این نظر من اهمیت دهید...)

الان به نظر من بهترین فرصت سرمایه گذاری است...
                          مهلت کمی تا انتخابات مانده و بازار ها و بورس اوراق بهادار تهران باید تا آن زمان رشد کند و این چیزی است که به عینه چندین بار از این دولت عزیز! دیده ایم... ولی خیلی باید مراقب بود چون ممکن است سریع اوضاع عوض شود...
                          همچنین یک کاری که جدیدا رایج شده این است که یک پول گنده ای را در بین صنایع مختلف می چرخانند... و باید دید این پول با کدام صنعت جور می شود و چقدر مهمان آن خانه خواهد ماند... آدم باید تیز باشد...

دست آخر فکر می کنم اگر یک نماد مطمئن و در عین حال بتوانم الان به شما معرفی کنم آن «
                          پترول» باشد... (خودم نتوانسته ام در این نماد خرید داشته باشم ولی برای مادرم خریده ام.)

یا علی

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/11/22, 01:41.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

سلام
                            از چه نظر می فرمایید؟ بنیادی؟ نموداری؟ خبر؟....

دادا از سبک معاملاتیشون.....البته نمودار خوبی هم دارند...همین بشهاب...688..715....نزدیک 2.5 میل حجم خوردند...تا یه رشد 10 درصدی بکنه...امروز ..تو این بازار...با 500 تا درصد مثبت بود..در 727...یعنی جذب سهم...و..کاهش شناور توسط چند نفر......شکربن...داره میاد تو چشم....فروشنده درشت نداره....رشدی خاصی هم نداشته....بنیرو...هم ...امروز سهمو خوب رنج میزدند......فعلا باید از سهم های سنگین دوری کرد....پولی تو بازار نیست....به نقل از همسایه...#شكربن در تایم هفتگی دو محدوده جامانده دارد
                            480 تا 490 و محدوده دوم 508 تا 553 تومان
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              دادا از سبک معاملاتیشون.....البته نمودار خوبی هم دارند...

همین بشهاب...688..715....نزدیک 2.5 میل حجم خوردند...تا یه رشد 10 درصدی بکنه...امروز ..تو این بازار...با 500 تا درصد مثبت بود..در 727...یعنی جذب سهم...و..کاهش شناور توسط چند نفر......

شکربن...داره میاد تو چشم....فروشنده درشت نداره....رشدی خاصی هم نداشته....

بنیرو...هم ...امروز سهمو خوب رنج میزدند......

فعلا باید از سهم های سنگین دوری کرد....پولی تو بازار نیست....به نقل از همسایه...#شكربن در تایم هفتگی دو محدوده جامانده دارد
                              480 تا 490 و محدوده دوم 508 تا 553 تومان

انصافا دمت گرم...

خیلی عالی بود. @};-

باز هم اگر در داد و ستد های روزانه چیزی مشاهده کردی... لطفا من را بی بهره نگذار.

انصافا چند نفر باشند این طور مثل شما جو بازار را رصد کنند اینجا برای همه مان گلستان می شود...

=============

این مواردی که گفتید را هم الان می برم در کارگاه خودم یک آزمایش بکنم ببینم با معیار های من هم جور در می آید یا نه؟ ... تا برای خرید اقدام کنم...

=============

اگر اشتباه نکنم شکربن جزء گروه وپترو است...

این گروه وپترو... اینها بازی های خاص خودشان را دارند... باید کاملا به بازیگران سهم واقف باشی... (واقف باشی که ... باید وصل باشی!)

در این وساخت هم جدیدا یک بازی ای درآوردند... من گول خوردم وارد شدم و با -فکر کنم 5 تا 10 درصد- زیان خارج شدم... الان هم که بست...

=============

در مورد بشهاب... خود وتوشه هم بد نیست! البته کند و آرام است ولی نماد خوبی است و فکر کنم تو این بازار نامعلوم مطمئن باشد. از نظر نموداری هم تازگی مقاومت شکسته...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در این وساخت هم جدیدا یک بازی ای درآوردند... من گول خوردم وارد شدم و با -فکر کنم 5 تا 10 درصد- زیان خارج شدم... الان هم که بست...

سلام،

از نظر بنده شما با خرید وساخت 350 به هیچ وجه فریب نخورده اید،

البته تصمیم به ورود و خروج کاملا به خود شما بستگی داره،

اما وساخت براحتی قیمت های بالاتر از 350 را خواهد دید.

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X