جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1837

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    در همین زمان شاخص سازی کل شروع میشه برای رشد هر چه نزدیک به انتخابات روند شاخص مثبت تر البته با گروه معدنی فعلا
    خودم بدجور تو ایرانخودرو گیر افتادم!!
    کمی صبر میکنم اگر فرصت نداد هرجور شده فرار میکنم!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      به هیچ وجه عجله نکنید

خودرویی ها پایینی ندارند من بسیار بعید میدونم 298 رو از دست بده

هدف 385-390 هم چنان تارگت سهم هست

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
        به هیچ وجه عجله نکنید

خدا از دهنت بشنوه
        اما من بعید میدونم!!!احتمالا تا حدود 300تومن فرسایشی پایین بره،بعد کمی حولش میدن از پرتگاه نیفته(تا حدود 315 تومن)
        دوباره روز از نو و روزی از نو ...

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

شلیا را هم دارند بازگشایی می کنند.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

تکلیف گروه خودروی با اظهار نظر ترامپ در مورد ایران و برجام مسیر خود را پیدا خواهد کرد
            اگر نظر مثبتی داشته باشه این گروه می تواند دوباره رشد کند درسته بازار دیگه خیلی کسالت بار شده ولی به زودی مسیر خود را پیدا خواهد کرد به چند دلیل

ارسال بودجه سال 96 - تحویل گرفتن پست ریاست جمهور ترامپ در بهمن ماه و اظهار نظر وی در مورد ایران - بودجه صنایع های بورسی برای سال 96 تا آخر بهمن ماه - به نظر میرسه زیاد

دیگه وقتی نمانده تا از بلاتکلیفی خارج بشیم شاخص کل به زودی مسیر خود را پیدا خواهد کرد اگر حرکتی اشتباهی کنیم ممکنه مثل 3 ماهه پایانی سال 94 کسانی که فروشنده باشند زیان سنگینی کنند کمی صبر لازم می باشد !!
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35710

ورود 130 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها

در جریان معاملات آبان‌ماه برای دومین بار در سال‌جاری خرید حقیقی‌ها از حقوقی‌ها پیشی گرفت. (پیش از این در مهرماه خرید حقیقی‌ها از حقوقی‌ها بیشتر بود). این موضوع تاییدی بر اختلاف ماهیتی رشد قیمت سهام در این دو ماه نسبت به دو ماه ابتدای تابستان 95 دارد؛ چراکه در تیر و مرداد سال‌جاری آنچه روند رشد قیمت‌ها را در بورس تهران رقم زده بود، حمایت چشمگیر حقوقی‌ها از معاملات بازار سهام بود.در مجموع در ماه گذشته حدود 130 میلیارد تومان نقدینگی از سوی معامله‌گران خرد وارد بازار سهام شد. به این ترتیب میزان خروج پول از ابتدای سال تاکنون به سطح 400 میلیارد تومان رسید.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                ورود 130 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها

در جریان معاملات آبان‌ماه برای دومین بار در سال‌جاری خرید حقیقی‌ها از حقوقی‌ها پیشی گرفت. (پیش از این در مهرماه خرید حقیقی‌ها از حقوقی‌ها بیشتر بود). این موضوع تاییدی بر اختلاف ماهیتی رشد قیمت سهام در این دو ماه نسبت به دو ماه ابتدای تابستان 95 دارد؛ چراکه در تیر و مرداد سال‌جاری آنچه روند رشد قیمت‌ها را در بورس تهران رقم زده بود، حمایت چشمگیر حقوقی‌ها از معاملات بازار سهام بود.در مجموع در ماه گذشته حدود 130 میلیارد تومان نقدینگی از سوی معامله‌گران خرد وارد بازار سهام شد. به این ترتیب میزان خروج پول از ابتدای سال تاکنون به سطح 400 میلیارد تومان رسید.

http://donya-e-eqtesad.com/news/1080290
                البته بهتر بود می گفتن بلعیدن نقدینگی حقیقی ها!!

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

تکلیف گروه خودروی با اظهار نظر ترامپ در مورد ایران و برجام مسیر خود را پیدا خواهد کرد
                  اگر نظر مثبتی داشته باشه این گروه می تواند دوباره رشد کند درسته بازار دیگه خیلی کسالت بار شده ولی به زودی مسیر خود را پیدا خواهد کرد به چند دلیل

ارسال بودجه سال 96 - تحویل گرفتن پست ریاست جمهور ترامپ در بهمن ماه و اظهار نظر وی در مورد ایران - بودجه صنایع های بورسی برای سال 96 تا آخر بهمن ماه - به نظر میرسه زیاد

دیگه وقتی نمانده تا از بلاتکلیفی خارج بشیم شاخص کل به زودی مسیر خود را پیدا خواهد کرد اگر حرکتی اشتباهی کنیم ممکنه مثل 3 ماهه پایانی سال 94 کسانی که فروشنده باشند زیان سنگینی کنند کمی صبر لازم می باشد !!
                  بعید است که خود ترامپ به این زودی در باره ایران اظهار نظر کند ، به نظرم مدتی ایران را بلاتکلیف بگذارد . که این برای ایران خیلی بد است . فقط اعوان و انصارش همان تهدید های فبلی را خواهند کرد . در بورس فعلا به این مسئله خیلی نباید توجه داشت.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    به هیچ وجه عجله نکنید

خدا از دهنت بشنوه
                    اما من بعید میدونم!!!احتمالا تا حدود 300تومن فرسایشی پایین بره،بعد کمی حولش میدن از پرتگاه نیفته(تا حدود 315 تومن)
                    دوباره روز از نو و روزی از نو ...
                    جناب فریبرز امیدوارم که با کمترین زیان ممکن از این وضعیت بیرون بیای و اگر ضرری هم بود جبران بشه !

قبلا یادمه خودتون هم معتقد بودید در یک پستی که بازی خودرویی ها تمام شده !

البته آن زمان شرایط اینطور بود که عده ای از سیاسیون فکر می کردند احمدی نژاد می آید در انتخابات ! و روحانی نمیتونه پیروز باشه در 96 !!!

برای همین آن پول سیاسی ! که در خودرویی ها فقط ! می تازد کاملا عقب کشید مدتی ! و هیجانات خودرویی و ارزش معاملات هم کاهش یافت !

تا اینکه ماجرای نهی رهبری ! به قول دوستان رقم خورد !!!

بعد از اون و قبل از انتخابات آمریکا به نظر رسید که باز هم اون جریان به خودرویی ها برگشته !!!

که برخی سایتها هم از اون با عنوان بازگشت سفته بازان یاد کردن !!!

اما وضعیت فعلی انتخابات آمریکا ! و اینکه هنوز وضعیت سیاسی داخلی سرگردان هست و نمیدونه چه برنامه ای میخواد اجرا بشه ! باعث کم تحرکی پول سیاسی در بازار شده !

در حال حاضر کاهش ارزش معاملات و برنگشتن پولها به بازار ! تهدید بزرگی برای بازار محسوب میشه !

به نظرم در این شرایط ، اون جریان نباشه ! خودرو راحت زیر 300 هم میره !

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

بررسی خودرویی ها نیاز به همچین تحلیل های عجیب و غریبی نداره

نمودار سهم داره میگه اصلاحش شدید نخواهد بود

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

جناب فریبرز امیدوارم که با کمترین زیان ممکن از این وضعیت بیرون بیای و اگر ضرری هم بود جبران بشه !

قبلا یادمه خودتون هم معتقد بودید در یک پستی که بازی خودرویی ها تمام شده !

البته آن زمان شرایط اینطور بود که عده ای از سیاسیون فکر می کردند احمدی نژاد می آید در انتخابات ! و روحانی نمیتونه پیروز باشه در 96 !!!

برای همین آن پول سیاسی ! که در خودرویی ها فقط ! می تازد کاملا عقب کشید مدتی ! و هیجانات خودرویی و ارزش معاملات هم کاهش یافت !

تا اینکه ماجرای نهی رهبری ! به قول دوستان رقم خورد !!!

بعد از اون و قبل از انتخابات آمریکا به نظر رسید که باز هم اون جریان به خودرویی ها برگشته !!!

که برخی سایتها هم از اون با عنوان بازگشت سفته بازان یاد کردن !!!

اما وضعیت فعلی انتخابات آمریکا ! و اینکه هنوز وضعیت سیاسی داخلی سرگردان هست و نمیدونه چه برنامه ای میخواد اجرا بشه ! باعث کم تحرکی پول سیاسی در بازار شده !

در حال حاضر کاهش ارزش معاملات و برنگشتن پولها به بازار ! تهدید بزرگی برای بازار محسوب میشه !

به نظرم در این شرایط ، اون جریان نباشه ! خودرو راحت زیر 300 هم میره !
                        میناوی عزیز بازی احمدی نژاد به احتمال زیاد در جمهوری اسلامی تمام شده است ، بهتر است آن را مسئله ای مربوط به گذشته بدانیم البته محبوبیت خوبی در میان توده ها دارد .
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          میناوی عزیز بازی احمدی نژاد به احتمال زیاد در جمهوری اسلامی تمام شده است ، بهتر است آن را مسئله ای مربوط به گذشته بدانیم البته محبوبیت خوبی در میان توده ها دارد .
                          به نظر من هیچ چیز در جمهوری اسلامی تمام نشده است !

اون پول سیاسی با هر جریانی کار نمیکنه ! دست گروههای خاصی هست !

الان هم عده ای معتقدند خریدهای آرمان شهر در بازار ! مرتبط با انتخابات و بحث گروه قالیباف هست !!!

البته من صرفا برای اشاره به اون مقطع به این ماجرا اشاره کردم !

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

الان هم عده ای معتقدند خریدهای آرمان شهر در بازار ! مرتبط با انتخابات و بحث گروه قالیباف هست !!!

کلا از همه چیز بازار سر در میاری و کاملا به اوضاع سیاسی کشور هم واقف هستی فقط من من تو خیلی حال ادم به هم میزنه
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

اخه شما هر بحثی رو یا به احمدی نژاد یا به روحانی وصل می کنید . باور کن گروه های قدرت دیگه ریسک احمدی نژاد را تحمل نمی کنند . پس ایشان مصرفش تمام شده ، من به خوب یا بدش کار ندارم آن را به عنوان یک واقعیت باید پذیرفت.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35710

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                                اخه شما هر بحثی رو یا به احمدی نژاد یا به روحانی وصل می کنید . باور کن گروه های قدرت دیگه ریسک احمدی نژاد را تحمل نمی کنند . پس ایشان مصرفش تمام شده ، من به خوب یا بدش کار ندارم آن را به عنوان یک واقعیت باید پذیرفت.
                                من هر بحثی رو به احمدی نژاد و روحانی وصل نمیکنم !

اما مسایل سیاسی بی ارتباط با بسیاری از اتفاقات اقتصادی نیست !!!

منم نگفتم احمدی نژاد دوباره میاد یا گروهها میپذیرن یا .... اصلا همچین بحثی نداشتم !

من گفتم آن زمان چون بحث ورود احمدی نژاد بود پول سیاسی در بازار عقب کشید ! که شواهد و قراینش هم موجوده !

الانم نگفتم چون احمدی نژاد میخواد بیاد باز پول سیاسی عقب نشینی کرده ! گفتم در داخل فعلا نوعی سرگردانی سیاسی هست !

اما پول سیاسی به همه جریانات اعتماد نمیکنه ! اینکه ساده و واضح هست !

حالا اینکه شما معتقدی یه جریانی در فضای سیاسی کشور تاریخ مصرفش تموم شده یا نشده نظر شماست ! و البته ربطی هم به آن چیزی که من اشاره کردم نداشت !

در مورد تاریخ مصرف جریانات سیاسی ممکن است افراد دیگری نظر دیگری داشته باشند !

نظر

در حال کار...
                                X