جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    جناب Abad شما تا قبل از انتخابات آمریکا که معتقد بودید کلینتون بیاد عالی میشه برای ایران و برجام و بازار و ...

بعد انتخابات گفتید که اصلا ترامپ بهتره ! تاجر هست و اصول معامله را می داند ! و حتی کتابهای ترامپ را مثال زدید !!!

بعد که شروع بکار کرد ، آمدید نوشتید باریکلا به مردم اروپا که علیه ترامپ اعتراض راه انداختن !!!

حالا میگه احترام بذار و باهم باشیم ! میگی بی تربیت هست !

آخرش چی؟ ترامپیسم ! یا نان ترامپیسم !
    شرمنده من حواسم به اتی هست بیشتر، فکر کردم این بی تربیت هم نظر خود شماست !

در هر صورت بازارها فعلا هر چی دارند از ترامپ دارند ! چه مثبت چه منفی !
    خواهش می کنم ، فکر کنم در آتی سود خوبی کردید ، مبارک باشه . این آتی رو به ما هم یاد بدید .
    من قبلا گفتم که واقعا برای تجارت و ترید به بورس آمدم و اگر کاری رو شروع کنم محکم پیگیر میشم در بورس هم به شما قول می دم به امید خدا حرفه ای خواهم شد ، الان سابقه من در بورس یک سال و نیم است درست بعد برجام اومدم و در ابتدا با افت بازار تجربه اندو ختم .
    اما پیش بینی من مانند خیلی ها در دنیا آمدن کلینتون بود و می دانید اگر آراء الکترال نبود کلینتون رئیس جمهور میشد. سبدم بر این اساس بود اما با ورود ترامپ سریع سبد رو اصلاح کردم یادتان هست که بر گروه فلزات تاکید کردم در کروی و فاسمین سود بسیار خوبی کردم ، در خیلی از سهم ها پیش بینی داشتم که ممکنه برخی دوستان هم ناراحت می شدن و حق هم داشتن جون سهامدار آن سهم بودن ولی اکثریت اون پیش بینی ها درست بود و محقق شد. مثلا در ولغدر ونفت تکنو کمنگنز و .....
    الان هم میگم ترامپ اهل معامله است ولی تصمیم گیر نهایی نیست و تاثیر پذیر است پس باید سیاست هاش رو رصد کنیم و تاثیر آن را بر بازاز ایران بررسی کنیم . درود
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/02/07, 14:57.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

کاخ سفید: ایران برجام را نقض می‌کند/اقدامات احتمالی علیه ایران را حالا فاش نمی‌کنیم

۹۵/۱۱/۱۹ :: ۲۲:۳۷

سخنگوی کاخ سفید مدعی است که ایران برجام را مکرراً نقض می‌کند و می‌گوید که ترامپ برای مقابله با این وضعیت، گزینه‌هایی دارد که فعلاً از آنها سخن نمی‌گوید.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mohsen68
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 1756

نام مستند: Becoming Warren Buffett

کارگردان: Brian Oakes , Peter W. Kunhardt
        ستارگان: –
        محصول کشور: آمریکا
        سال انتشار: ۲۰۱۷

لینک دانلود مستند

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          خواهش می کنم ، فکر کنم در آتی سود خوبی کردید ، مبارک باشه . این آتی رو به ما هم یاد بدید .
          من قبلا گفتم که واقعا برای تجارت و ترید به بورس آمدم و اگر کاری رو شروع کنم محکم پیگیر میشم در بورس هم به شما قول می دم به امید خدا حرفه ای خواهم شد ، الان سابقه من در بورس یک سال و نیم است درست بعد برجام اومدم و در ابتدا با افت بازار تجربه اندو ختم .
          اما پیش بینی من مانند خیلی ها در دنیا آمدن کلینتون بود و می دانید اگر آراء الکترال نبود کلینتون رئیس جمهور میشد. سبدم بر این اساس بود اما با ورود ترامپ سریع سبد رو اصلاح کردم یادتان هست که بر گروه فلزات تاکید کردم در کروی و فاسمین سود بسیار خوبی کردم ، در خیلی از سهم ها پیش بینی داشتم که ممکنه برخی دوستان هم ناراحت می شدن و حق هم داشتن جون سهامدار آن سهم بودن ولی اکثریت اون پیش بینی ها درست بود و محقق شد. مثلا در ولغدر ونفت تکنو کمنگنز و .....
          الان هم میگم ترامپ اهل معامله است ولی تصمیم گیر نهایی نیست و تاثیر پذیر است پس باید سیاست هاش رو رصد کنیم و تاثیر آن را بر بازاز ایران بررسی کنیم . درود
          با جمله قرمز 100 درصد موافقم
          ترامپ دنبال سود تجاری بردن از ارتباط با ایران است
          اگر سیگنال مثبت از این طرف صادر بشه این فرد شاید تنها کسی باشد که بتواند دیوار کلیه تحریمهای ایران را در اذهان آمریکایی ها بشکند
          البته یک طرف قضیه هم اینست که اگر ببیند سودی برای دولتش ایران ندارد به ایران هراسی و درگیری لفظی با ایران ادامه دهد تا کشورهای حاشیه خلیج را سرکیسه کند

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            سلام شما لطف دارید اخه اینجا کشور ایرانه و شرایط مثل امریکا نیست و هر دقیقه تغییر می کنه انشاالله مرغ و بوقلمون هم میخوریم فقط باید صبر ایوب داشته باشیم
            سلام ایرج خان
            اما صبر ایوب برای جوانان و دختران بی شوهر دم بخت و خود ایوب خوب است. من عمرم تمام می باشد.این بازی آخر عمری شلوار اعصاب من را پایین کشیده است و دندانهایم هم که مصنوعی میباشد دیگر نمیتوانند اگر به اندازه ایوب عمر کنم مرغ و بوقلمون پاره کنند.مرگ بر زالوصفتان که همه را خاک بر سر نمودند
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1052

"توصیه مهم و جدی عبده تبریزی : احتمال نکول در بانکها زیاد شده ، سپرده گذاران مراقب باشند
              احتمال #نکول ( ناتوانی در پرداخت) در نظام بانکی و بیمه ای کشور بیشتر شده و اثبات شده است که اوضاع نهاد های مالی بدتر شده است.
              بر این اساس به نظر می رسد باید در سپرده گذاری در این نهادها بویژه بانک های خصوصی احتیاط بیشتری کرد."

بانکها خیلی وقته وضعیت خوبی ندارند ولی این هشدارها انتخاباتی بوده تا پول های بیشتری از بانک خارج بشن درسته که ممکنه بورس سکه دلار و مسکن رو مورد هدف قرار دهند ولی در نهایت بعد 5 ماه پول های خارج شده میاد سراغ اوراق کاملا اسلامی و تامین مالی دولت با یه تیر دونشان رو می زنند.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

شاهپور خان تلاش زیادی داره میکنه تا بورس را مثبت و رونق بده.
                ایا این پیش زمینه ای میتونه باشه برای رونق بورس در زمان انتخابات.

انشالله
                ما استقبال میکنیم .

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

بازم کماسه توقف !

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

بازم کماسه توقف !
                    جالبه تا ناظر پیغام داد برای کماسه که بررسی بیشتر معاملات ! احتمالا کدهای معاملاتی رو میخوان بررسی کنن ! یه عده ترسیدن ! صف غگلپا هم با فروش حقیقی ها ! ریخت !!!

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

با ترامپ اقتصاد آمریکا و جهان تا 2020 در رکود قرار خواهد داشت ، سهام مرتبط با قیمت جهانی در آستانه ریزش بزرگ قرار دارند .

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

ونیرو عجب صفی
                        من ونیرو دارم

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

واقعا پیش بینی آینده خیلی سخت شده

از یکطرف اوضاع داخلی ایران و اون لحن بد رهبر درباره رئیس جمهور امریکا که هر امیدی رو نا امید میکنه!نقل به مضمون{این آقای تازه آمده در امریکا}
                          یعنی واقعا نمی تونست جمله یا کلمه مودبانه تری بکار ببره؟بنظر من که دقیقا میخاست بگه ما به تو وکشورت قصد بی احترامی داریم
                          رفتارهای تناقض آمیز خود ترامپ هم ی چیز دیگه
                          از یطرف میگه برجام ابلهانه است====از طرف دیگه میگه اگر بیایید و با هم باشیم!!!! من برجام رو قبول دارم(دقیقا مثل حرفهای احمدی نژاد)

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1837

جای بسی امیدواری داره،چون شاخص سازی نمیکنند
                            وقتی شاپور محمدی به بانک مرکزی اعتراض کرد که چرا ضرر را فقط به سهامدار بانک تحمیل میکنید؟؟؟و با پاسخ سرد سیف روبرو شد!
                            دیگه شاخص سازی کمتر شد و خودش فهمید که با بستن بانکها بزرگترین ضربه را به سهامدار زد و نگذاشت چهره واقعی بورس رو همه ببینند
                            فهمید که تو این مدت آب رو به آسیاب چه کسانی ریخته!!!!

دیروز رفته بودم یکی از شعب بانک ملت دیدم رو شیشه های داخل بانک(باجه ها) نوشتن سود سپرده 20%
                            جویا شدم اولش گفت سپرده یکساله هست،بعد که دید رقبتی ندارم آروم گفت اگر 10 میلیون بلوکه کنیم روز شمار همین درصد هم میدیم!!!!!!!!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              شاهپور خان تلاش زیادی داره میکنه تا بورس را مثبت و رونق بده.
                              ایا این پیش زمینه ای میتونه باشه برای رونق بورس در زمان انتخابات.

انشالله
                              ما استقبال میکنیم .
                              شاهپور خان منفی بازار را با رنجهای مثبت -مثبت کرد.
                              ایا برای انتخابات شاخص باید بالا بره.؟
                              اگر بخواهد برود باید پول بیایید.چون با رنج کشیدن ساعت 12به بعد ابی گرم نمیشه.
                              ..........................
                              منتظر میمانیم.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

پرواز صادرات فولاد خوزستان

پرواز صادرات فولاد خوزستان
                                معدن 24: تولید کنندگان ایرانی باوجود اوضاع نه چندان مناسب تقاضا در بازار داخلی همچنان در بازارهای صادراتی جایگاه قدرتمندی دارند . این تولیدکنندگان در طول 10 ماه نخست سال جاری خورشیدی (20 مارس 2016 تا 20 ژانویه 2017) فروش خارجی چشمگیری بویژه در مورد اسلب داشته اند .

به گزارش معدن 24، تولید کنندگان ایرانی باوجود اوضاع نه چندان مناسب تقاضا در بازار داخلی همچنان در بازارهای صادراتی جایگاه قدرتمندی دارند . این تولیدکنندگان در طول 10 ماه نخست سال جاری خورشیدی (20 مارس 2016 تا 20 ژانویه 2017) فروش خارجی چشمگیری بویژه در مورد اسلب داشته اند .

براساس گزارش ایمیدرو در مدت زمان ذکر شده صادرات فولاد ایران در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 45 درصد افزایش داشته و به 4 میلیون و 40 هزار تن رسیده است . اگرچه در تنوع صادراتی فولادسازان ایرانی تغییر معناداری بوجود نیامده اما فروش اسلب رکورد زده و حدود 1 میلیون و 66 هزار تن از این صادرات محموله های اسلب بوده که 37 درصد از کل صادرات در طول 10 ماه نخست سال جاری را تشکیل می دهد .

فولاد خوزستان نیز بدلیل رکود در بخش ساخت و ساز داخلی بر فروش خارجی تمرکز کرده است صادرات این شرکت در مقایسه با سال قبل با بهبود 45 درصدی به 1 میلیون و 57 هزار تن رسیده که بیشتر بدلیل گسترش جغرافیای فروش فولاد خوزستان و جایگاه قوی آن در شرق آسیا بویژه تایوان ، اندونزی و تایلند است . در این مدت فولاد خوزستان 602 هزار و 183 تن اسلب و 590 هزار و 282 تن بیلت فروخته و مابقی مربوط به فروش بلوم بوده است . مقامی مسؤل در کارخانه فولاد خوزستان به متال اکسپرت گفته است تقاضا برای محصولات نیمه تمام در آنجا است و رزورهای ما تا پایان ماه مارس از قبل تکمیل شده است .

کلیدها , فولاد خوزستان

کد خبر : 32331 تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۲۰ ساعت 35 : 14
                                منبع : استیل پرایس بازدید : 19
                                .................................................. ...........................................

فخوز برات متاسفم که اسمت خخوز نیست اگر بود الان رو 500تومان صف خرید داشته و بازار را میترکوندی.

نظر

در حال کار...
                                X