کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من نقد بمونید چه برای وبصادر و چه برای بقیه سهام چرا که کلا ریسک بالاست.....فردا و پس فردا هم عرضه اولیه هست باز بازار میریزه
من هنوز چیزی رو متوجه نشدم چرا زمان عرضه اولیه بازار باید بریزه آخرش 300 هزارتومان می خواهن خرید کنن کارگزارها هم که 4 روز بعد باید تسویه کنند
یکی پیدا شه به ما بگه چرا بازار زمان عرضه های اولیه خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
من هنوز چیزی رو متوجه نشدم چرا زمان عرضه اولیه بازار باید بریزه آخرش 300 هزارتومان می خواهن خرید کنن کارگزارها هم که 4 روز بعد باید تسویه کنند
یکی پیدا شه به ما بگه چرا بازار زمان عرضه های اولیه خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق با شماست از لحاظ پولی چیزی نمیشه ولی بیشتر تاثیر روانی داره
با عرض سلام دیروز به گفته یکی از دوستان عزیز که گفتن خاهن فرصت خریده خرید کردیم واز همون دیروز که ما خرید کردیم ریخت حالا با این صف فروش کی جم کنه الله اعلم (خرید 2768)
با عرض سلام دیروز به گفته یکی از دوستان عزیز که گفتن خاهن فرصت خریده خرید کردیم واز همون دیروز که ما خرید کردیم ریخت حالا با این صف فروش کی جم کنه الله اعلم (خرید 2768)
در روند مثبت هر سهمی رو نباید خرید.....
دوستان دقت کنن بعضی سهم ها امروز شاید دوباره صف خرید بشه ولی فردا چی؟!!
خسته نباشی قهرمان؛ خدا قوت!!laughingsmiley
خداییش من که امروز هنگ کردم نمیدونم چکار کنم!
دادا کلا نیم درصد پرتفو هم نمیشد........مشخصه میخوان سهمو بکشن پایین.............
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خب خيلي ها هم ممكنه بخوان شانس سرخطي زدنشونو در روزهاي بعد از عرضه امتحان كنن!!!
نظر