کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار پایه برگشت.
شنبه همشون صدر نشین هستند.
خصوصا کیسون و تپکو و صدرا و....
خدا بزرگه
همین قدر که منفی نخورن فعلا کافیه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این ریسک و ادا ها چه می باشد. در بشر اینقدر زالوصفت بازی ندیده بودم.هر کس آمده بازار بورس خودش بهتر بلد می باشد. الان آمدم تایید کنم زنم بالا سرم بود دید. داد و بیداد شد که چرا ریسک کرده ای و ته عمری سرمایه را در قمارخانه گذاشتی. هرچه می گویم این الی می باشد ول کن نیست. اخرش هم بحث شد و به بورس و بورس باز که من باشم نفرین نمود و رفت . خدا مرگش بدهد هرکس این امضای آن لاین را رد آورد. شاپور خان تو که ضرر من را نمیدهی مگر فضولی دعوا درست می کنی در خانواده ها. ای الهی سق هر زالوصفت را عقرب جراره بزند.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
ما سهامداران با غیرت دیگه گول این چند روز مثبت بازار را نخواهیم خورد ما دو سال پیش قسم خوردیم که اگر هم موقع انتخابات جو بازار مثبت باشد ما روی حرفمان هستیم و نه تنها به روحانی رای نمیدهیم بلکه دیگران را نیز اگاه خواهیم کرد
هفته گذشته خبر رد صلاحیت احمدی نژاد باعث مثبت شدن بازار شد تا آنجا که شاهد رشد بیش از 900 واحدی شاخص کل بودیم
با روند موجود مناظره ها به نظرم هفته آینده هم بازار مثبتی خواهیم داشت
این در حالی است که شاخص در استانه شروع یک اصلاح میباشد
هفته گذشته خبر رد صلاحیت احمدی نژاد باعث مثبت شدن بازار شد تا آنجا که شاهد رشد بیش از 900 واحدی شاخص کل بودیم
با روند موجود مناظره ها به نظرم هفته آینده هم بازار مثبتی خواهیم داشت
این در حالی است که شاخص در استانه شروع یک اصلاح میباشد
ادعای قالیباف علیه روحانی در مناظره اشتباه از آب در آمد!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قالیباف بارها در طول مناظره سخنانی به زبان آورد که به نظر می رسد بخش زیادی زا آنها نادرست است.
به گزارش «انتخاب»؛ قالیباف در مناظره ادعا کرده که روحانی گفته است که 4 میلیون شغل ایجاد می کند.
اما جمله دقیق حسن روحانی در ۱۵ خرداد ۹۲ چه بود؟
"ما 3 میلیون و 200 هزار بیکار داریم و اگر تنها 10 میلیون گردشگر وارد کشور شود بیش از 13.3 میلیارد دلار درآمد ارزی و 4 میلیون اشتغال درست میشود، یعنی با یک حرکت صحیح در یک مسئله اقتصادی و اجتماعی میتوانیم بیکاری را حل کنیم"
نظر