کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فک کنم همچنان بی جون باشه ... نه خیلی مثبت نه خیلی منفی
سهم هایی که خودم دارم تقریبا به حمایت رسیدن اگه بخواد باز همه صف فروش باشه یکمی ترسناکه /:.wacsmiley.:/
منظورشون اینه که هیچ وقت حاضر نیستن اون سهم های بزرگ بنیادی رو بخرن
فک کنم همچنان بی جون باشه ... نه خیلی مثبت نه خیلی منفی
سهم هایی که خودم دارم تقریبا به حمایت رسیدن اگه بخواد باز همه صف فروش باشه یکمی ترسناکه /:.wacsmiley.:/
ایشالا که جون بگیره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بازار یه دلیلی میخواد برای مثبت بودن..که نداره.
ولی برای منفی شدن دلیل هست..احتمال بازی با دلار.. گرفتن نفتکش انگلیسی...افت 4 دلاری نفت.. صحبتهای ترمپ و ...
به نظرم بازار متعادلی رو خواهیم داشت که یکم به سمت منفی ها وزنه اش سنگینی میکنه.
ریسک سیاسی خیلی بالا است ...
و ریسک بازار هم بالا ...
اما امید واری هم هست که همه کشورها عاقلانه بیندیشند ...
تحریم های جدید تقریبا اعلان جنگ است به ایران ... ظالمانه و مستکبرانه ...
به همین دلیل ایران هم بدون ملاحظه عمل خواهد کرد
و این احتمال درگیری نظامی را بالا می برد
امید است چنین نشود و گرنه کل دنیا متضرر خواهد شد ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
ریسک سیاسی خیلی بالا است ...
و ریسک بازار هم بالا ...
اما امید واری هم هست که همه کشورها عاقلانه بیندیشند ...
تحریم های جدید تقریبا اعلان جنگ است به ایران ... ظالمانه و مستکبرانه ...
به همین دلیل ایران هم بدون ملاحظه عمل خواهد کرد
و این احتمال درگیری نظامی را بالا می برد
امید است چنین نشود و گرنه کل دنیا متضرر خواهد شد ...
بعنوان یک فرد عادی برداشتم اینه کشوری موفق تره که بتونه از نظرنظامی و دیپلماتیک و....چند قدم جلوتر باشه....الان بحث توان و قدرت نظامی کشورها
نیست بحث طناب کشی هستش....هر کدوم تو این طناب کشی موفق تر باشن تو مراحل مذاکره دست بازتروقدرت مانور بیشتری دارن.....
شنیده ها حاکی از آن هست سپاه تا الان ۴ کشتی را توقیف کرده.
سومین نفتکش مربوط به هنگ کنک بوده با پرچم انگلیس
اما هنوز اطلاعاتی درباره نفتکش ۴ مخابره نشده..
بنظر دوستان بازار فردا چی میشه؟؟؟؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
به فرموده رهبری:یکی بزنی ده تا میخوری
فکر کنم اینها تا ۱۰ تا نفتکش نگیرن ول کن معامله نیستند..
روز سه شنبه که رهبری گفت انگلیس خبیث منتظر عواقب کارش باشه
بایستی دو زاری ما می افتاد..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
برجام، با خیلی باگ بسته شد.ضمانت اجرایی نداشت. اما دولت دیگه نمیتونستم بهتر از این ببنده.. باید منطقی نگاه کرد به داستان
حالا که یک سال از خروج امریکا از برجام گذشته و اروپا هم فقط تماشا کرده
ایران باید یکم شلوغکاری کنه..چیزی تو دست ایران نیست جز تنگه هرمز. و همین یعنی همه چی.بازی با قیمت طلا..دلار و...
ایران داره زورشو به رخ میکشونه..با پهباد امریکا شروع شد و ادامه داره.
ولی آیا بوی جنگ میاد؟ به نظر من نه. و اینکه ایران داره خردمندانه این شیطنت ها رو تو منطقه میکنه جنگ با ایران کار ساده ای نیست.. 8 سال جنگ همین و نشون داده.
دوما اینکه ترامپ میدونه..جنگ با ایران، یعنی بالا رفتن نفت..خیلی بالا.. شاید به صد هم راحت برسه..و این یعنی اینکه انتخابات بعدی و از دست میده.. پس این اشتباه و نمیکنه..کما اینکه سر پاسخ به پهباد هم نکرد.
سوما اینکه بوی جنگ بیاد، ایران موشک هاشو میفرسته سمت دوبی. محل سرمایه گذاری ژاپنتی ها، آمریکایی ها و.... و دیگه دوبی دوبی جای امنی نمیشه.
..
وضعیت بورس به نظرم این هفته جالب نخواهد بود..به هر حال من فکر میکنم امسال به دلیل وجود انتخابات بازار رشد خواهد کرد..ولی اینکه یکم درجا بزنه یا منفی بشه یه مدت باید دید.
یه سری سهم ها، بی منطق رشد کردند..باید محتاط بود در انتخاب سهم ها.
..
نظر