کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حالا یک عده می آیند میگویند چرا می نویسی فلان و کذا اما هر کس ناراحت است من را از لیستش حذف کند که نبیند. ما که از ایران آمدیم و برای قلبم پیش دخترم در لس آنجلس و بعد تازه سرطان گرفتم و رفتم انگلیس و باز برگشتیم تا خوب شوم پیش دخترم بمانیم در آمریکا. این ترامپ زالوصفت هم آمد و مجبور شدیم فعلا بمانیم و خودمان نزدیکشان یک خانه کوچک گرفتیم. جای خوبی می باشد و پارک گیریفیث هم نزدیک است. که من مرتب می روم. دو جلسه من یک خانومی را که از زنم پیر تر است دیده ام که در روی نیمکت بغل من نشسته و شوهرش مرده است و با هم آشنا شدیم. امروز حرف میزدیم و اهل ایتالیا است اصلیتش. داشت تعریف شوهر مرحوم اش را میکرد که دیدم خیلی ناراحت است رفتم بستنی بگیرم که دلش خنک شود. زنم از پشت سر زد زیر بستنی ها و داد و بیداد. تازه فهمیدم سر پیری مرا تعقیب میکند و حالا به خیالش من را یابو ورداشته و کذا و کذا. جوانان اولا که زن نگیرید حتی اگر فیلسوف باشد. دوما اکر گرفتید زن شکاک نگیرید که به فنا میروید.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
به نظرم حق تقدم ومعادن در 26 تومان امروز گزینه خوبی باشه برای خرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تصمیم جدید سازمان بورس برای افزایش تعداد مظنه های برتر آنلاینی ها
روح الله دهقان مدیرفناوری اطلاعات سازمان بورس در ابلاغیه ایی به 7 شرکت ارایه دهنده خدمات نرم افزاری و شامل شرکت های پیشگامان فناوری اطلاعات سگال، ویستا سامانه آسا، ره پویان پردازش گسترش صحرا، تدبیر پرداز، داده پردازان تدبیر سرمایه، رایان هم افزا و توسعه فناوری سوشیانت، اعلام کرده می توانند مظنه های برتر تا عمق 5 مظنه را در اختیار کاربران برخط قرار دهند.
بلوک ۱۷ درصدی پالایشگاه بندرعباس امروز به همان قیمت پایه توسط یک هلدینگ معروف بورسی خریداری شد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، درجریان معاملات امروز بورس ، سازمان خصوصی سازی به وکالت از شرکت ملی پالایش و پخش اقدام به عرضه بلوک 17 درصدی پالایشگاه بندرعباس کرد که دقایقی پیش این بلوک به همان قیمت پایه خریداری شد.
براساس این گزارش، این بلوک شامل 2 میلیارد و 346 میلیون سهم "شبندر" بود که به قیمت پایه هر سهم 4294 ریال به صورت 20 درصد نقد و باقی در 5 قسط روانه میز فروش شده بود .
بررسی های بورس پرس نشان می دهند خریدار این بلوک هلدینگ معروف بورسی یعنی نفت و گاز پارسیان بود که با این خرید، علاوه بر دو پالایشگاه شیراز و تبریز، وارد ترکیب هیات مدیره پالایشگاه بندرعباس خواهد شد.
ارزش این بلوک بیش از هزار میلیارد تومان با سپرده حداقلی 30 میلیارد تومانی است و "پارسان" باید در 20 روز کاری نسبت به پرداخت 20 درصد وجه نقد اقدام کند.
نظر